Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιες εφαρμογές στο Android Market σήμερα έχουν 10 λεπτά του Ευρώ!!!. Είναι ευκαιρία για όσους τα θέλουν:

Great Little War Game:https://market.android.com/details?id=com.rubicon.dev.glwg&feature=search_result

Sketchbook Mobile: https://market.android.com/details?id=com.sketchbook&feature=search_result

SoundHound: https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier&feature=search_result

Asphalt 6: https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=search_result

Fieldrunners HD: https://market.android.com/details?id=com.subatomicstudios

Swiftkey: http://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey

Minecraft Pocket: https://market.android.com/details?id=com.mojang.minecraftpe&feature=search_result

Endomondo SportsTracker Pro: https://market.android.com/details?id=com.endomondo.android.pro

Ωστόσο πρέπει να περιμένουμε κι άλλα γιατί γράφει:

10 Days of Offers

Top Premium Apps

90% off

Πλήρης σύνδεσμος: https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMyMzE4NzA2MzA3MyJd

Χιλια ευχαριστω, δεν το ειχα δει και ηθελα να αγορασω 2-3 . Thanks τετοια νεα να τα εχουμε πιο συχνα ;)

Το εκανα και εγω εδω και 2 εβδομαδες....με τα 2 βηματα δεν εμπαινα απο το κινητο πρεπει να πατε ρυθμισεις/λογαριασμοι και εισαγωγη/αλλες ρυθμισεις λογαριασμου google/εξουσιοδοτηση εφαρμογων και ιστιοτοπων...και εκει βαλτε π.χ.

Ονομα...android,πατατε δημιουργια κωδ.προσβ

Σας βγαζει ενα μεγαλο κωδικο το βαζετε μια φορα και τελος.

Ισως απο τους πιο βασικους λογους που μενω σε gmail και μετα σε android ειναι το 2-way authentication. Μπορω να δωσω πιστωτικη στο google και να βαλω οτι δεδομενα θελω και να ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποιος ακομα και να ξερει τον κωδικο μου.

Ειναι πολυ ευκολο να το βαλεις αλλα πρεπει να ξερεις τι κανεις.

Αυτα τα 2 βηματα τι ειναι ρε παιδες ?

http://goo.gl/BlLLK

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Το κινητο μου, απο δυσλειτουργια που μαλλον πρεπει να οφειλεται στην rom, παιζει δυστυχως, το ringtone κατα την εισερχομενη κληση, μεσα απο το ενσυρματο handsfree. Ετσι, επειδη εχω συνδεδεμενο το handsfree, χανω τις κλησεις, αφου το κουδουνισμα δεν ακουγεται απο το ηχειο αλλα στο ακουστικο.

Υπαρχει καμια εφαρμογη που να εξαναγκαζει το κινητο να παιζει σε καθε περιπτωση, τα ringtones μονο μεσω του speaker?

• Administrators
Το κινητο μου, απο δυσλειτουργια που μαλλον πρεπει να οφειλεται στην rom, παιζει δυστυχως, το ringtone κατα την εισερχομενη κληση, μεσα απο το ενσυρματο handsfree. Ετσι, επειδη εχω συνδεδεμενο το handsfree, χανω τις κλησεις, αφου το κουδουνισμα δεν ακουγεται απο το ηχειο αλλα στο ακουστικο.

Υπαρχει καμια εφαρμογη που να εξαναγκαζει το κινητο να παιζει σε καθε περιπτωση, τα ringtones μονο μεσω του speaker?

Επειδή αυτό που αναφέρεις δεν είναι γενικότερο φαινόμενο του Android, απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια..!! μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να κανουμε να κανει lock to gps μας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα...;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά τα λες άλλα σκέψου στην Εθνική οδό - Αττική οδό Εγνατία, να στο λέει 150 μέτρα πριν στρίψεις αριστερά η δεξιά..! να τρέχεις και με 140 χλ. ούτε το φλας δεν προλαβαίνεις να ανάψεις:lol:. Ειναι φτιαγμένο της εντολές να της λέει με τέτοιο τρόπω που να της εμπεδώνει και να προλαβαίνει ο καθε οδηγος..!! ;)

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση , γιατί όταν μπεις σε μιά μεγάλη διαδρομή Εθνική . Αττική , Εγνατία κλπ , σου λέει στην αρχή " Οδηγήστε γιά ... τόσα χιλιόμετρα ......." .

Άναφέρομαι σε πλοήγηση σε αστκά κέντρα , που άλλες φορές λέει πρώτα το " Στρίψε " και μετά από παύση τα μέτρα ενώ άλλες φορές λέει ΣΩΣΤΑ πρώτα τα μέτρα

και μετά το "στριψε " ή οποιαδήποτε άλλη οδηγία

οταν ειναι να στριψεις θα σου το πει φιλε μου γιατι εχει βγαλει την διαδρομη να σε παει αυτο μπορεις οπως λες να πας απο πολους διαφορετικους δρομους το igo σου βγαζει τις 4 καλυτερες διαδρομες εαν δεν διαλεξεις εσυ σε παει απο την πρωτη που θεωρει αυτο καλυτερη .τωρα εαν στριψεις οπως λες σε ενα στενο που ξερεις εσυ εναλακτικα για να πας στον προορισμο σου αυτο ειναι αλλο θεμα . εμενα οπου του εχω πει με εχει παει καρφι απο την καλυτερη διαδρομη και χωρις παρατραγουδα . επιδει τα εχω ολα (gps) που υπαρχουν και τα εχω δοκιμασει εκ πειρας 1)και καλυτερο igo 2) dont panic 3) navigon 4) ndrive 5)sigic καλα γραφικα αλλα διαδρομες και lang αστα να πανε . αυτα !!

Εχουμε πει πολλές φορές ότι οι προτιμήσεις είναι θέμα υποκειμενικό . Σέβομαι την άποψή σου αλλά κατά την προσωπική μου άποψη οι φωνητικές οδηγίες του iGO

δεν είναι και ότι καλύτερο . Οσο γιά αξιολόγησή σου εγώ θα βάλω 1) Don't Panic γιά τους μακράν πιό ενημερωμένους χάρτες , την απλότητα χειρισμού του , τις ΣΩΣΤΕΣ

και καθαρές για κάθε περίπτωση φωνητικές οδηγίες

2) iGo myway γιά τους χάρτες του (τα φρου-φρου δεν με εντυπωσιάζουν) . Οσο γιά τα υπόλοιπα .....άστα

Κυκλοφόρησε ο νέος χάρτης της Geointelligence 2011.09 γιά PDA/PNA .

Γιά android θα κυκλοφορήσει σε ένα δεκαήμερο περίπου και σε κάθε περίπτωση πριν τα Χριστούγεννα .Οσοι αγόρασαν από Geointelligence

θα ενημερωθούν με e-mail γιά να κάνουν την αναβάθμιση απ' ευθείας από τη συσκευή .

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• Administrators
καλησπερα παιδια..!! μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να κανουμε να κανει lock to gps μας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα...;

Fasterfix αλλά μην περιμένεις θαύματα.

Modpic.gif

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με cyanogen. Δεν κατάλαβα άμα είναι bug αλλά το άλλαξα από τις ρυθμίσεις του cm.

δοκίμασε και το GPS status

Oneplus 6 8/128

Καλησπέρα σας

σκεφτομαι να αγορασω απο το Market το Don't Panic και διορθώστε με αν κανω λαθος, ειναι μια απο τις καλυτερες εφαρμογες για android σωστα?

Κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση για 7 ημερες αλλα προς το παρον είναι στα αγγλικα οι διευθύνσεις και οι οδηγιες, αν και δεν έχω βγει ακόμα στο δρομο για να το δοκιμασω...

https://market.android.com/details?id=hr.mireo.dp&hl=el

Η αγορα πόσο έχει τελικά? (γιατι δεν μπορω να δω τιμη πουθενα...?)

Πως κλείνει η εφαρμογή (δεν βλεπω πουθενα κουμπί κλεισίματος)

Αν το αγορασω τι πρεπει να κανω για να έχω ελληνικες φωνητικες οδηγίες κτλ?

Ευχαριστώ

Αγόρασα αυτη την εφαρμογη απο Market αλλα μου στελνει τα μηνυματα με ερωτηματικα τι να κανω?? Edited by jastonas

Αυτό το bug υπήρχε στο προηγούμενο κινητό μου, το Motorola Defy αλλά δεν είμαι σίγουρος άν οφειλόταν στη rom (είχα εργοστασιακή) ή ήταν κατασκευαστικό "λάθος", πάντως σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό, εγώ το έπαθα και έμαθα...

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Αν αποφάσισες να το αγοράσεις καλύτερα από την Geointelligence με 39 ευρώ. Ελληνικό μενού , φωνές , και χάρτες

Θα έχεις αναβαθμίσεις δωρεάν χωρίς προβλήματα και δικαίωμα εγκατάστασής του σε 5 διαφορετικές συσκευές που έχουν τον ίδιο Google λογαριασμό .

http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=GiniusDriver__Dont_Panic_Edition&p=GiniusDriver__Dont_Panic_Edition_Android&dyxx

Στο post πριν από το δικό σου θα διαβάσεις γιατί (τουλάχιστον εγώ) το προτιμώ .

Πως κλείνει η εφαρμογή ?

Σε ευχαριστώ

ειδικα για το λινκ γιατι απο οτι ειδα στο μαρκετ είναι με 22€ χωρις αναβαθμιση του χαρτη..

μαλλον θα το παρω...

Αν αποφάσισες να το αγοράσεις καλύτερα από την Geointelligence με 39 ευρώ. Ελληνικό μενού , φωνές , και χάρτες

Θα έχεις αναβαθμίσεις δωρεάν χωρίς προβλήματα και δικαίωμα εγκατάστασής του σε 5 διαφορετικές συσκευές που έχουν τον ίδιο Google λογαριασμό .

http://www.ngi.gr/eshop_product.php?c=GiniusDriver__Dont_Panic_Edition&p=GiniusDriver__Dont_Panic_Edition_Android&dyxx

Μολις ανοιξα λογαριασμο, αλλα ακομα δεν μπορω να κανω την αγορα.Πρεπει να παω σπιτι για τους κωδικους..

Παρολα αυτα, αφου το αγορασω προφανως και θα με οδηγησει σε download σωστα ετσι?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Αυτό το bug υπήρχε στο προηγούμενο κινητό μου, το Motorola Defy αλλά δεν είμαι σίγουρος άν οφειλόταν στη rom (είχα εργοστασιακή) ή ήταν κατασκευαστικό "λάθος", πάντως σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό, εγώ το έπαθα και έμαθα...

Μηπως θυμασαι πως το ελυσες το προβλημα; Εχω βαλει το κινητο μου στην ακρη, μετα απο αυτο το προβλημα, μετα απο αρκετο κραξιμο για χαμενες κλησεις, και δεν ξερω πως να το λυσω.

Μολις ανοιξα λογαριασμο, αλλα ακομα δεν μπορω να κανω την αγορα.Πρεπει να παω σπιτι για τους κωδικους..

Παρολα αυτα, αφου το αγορασω προφανως και θα με οδηγησει σε download σωστα ετσι?

Σωστά . Ολα θα γίνουν μέσω της συσκευής

το 1ο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι δεν εχεις ρυθμισει σωστα την κωδικοποιηση χαρακτηρων.

δεν εχω την εφαρμογη οποτε δεν μπορω να σου πω τα βηματα

Αγόρασα αυτη την εφαρμογη απο Market αλλα μου στελνει τα μηνυματα με ερωτηματικα τι να κανω??

Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και μετά ξανά εγκατάσταση. Τι κινητό έχει; Έχεις ξαναστείλει μηνύματα στα ελληνικά; Όλα καλά;

Υπάρχει δυνατότητα μέσω εφαρμογής, widget ή αλλιώς (κρυφό μενού) να αυξήσουμε το επίπεδο της αυτόματης φωτεινότητας; Στο Galaxy S2 είναι κάπως χαμηλά σε σχέση με αυτό που θα ήθελα. Βρήκα κάποιες σχετικές εφαρμογές αλλά αυτές κάνουν το αντίθετο (μειώνουν το επίπεδο της αυτόματης φωτεινότητας). Δεν με ενδιαφέρουν λύσεις όπου ορίζεις χειροκίνητα τη φωτεινότητα, απλώς θέλω να αλλάξω το προρυθμισμένο επίπεδο. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. (έχω root στο κινητό)

• Administrators
Υπάρχει δυνατότητα μέσω εφαρμογής, widget ή αλλιώς (κρυφό μενού) να αυξήσουμε το επίπεδο της αυτόματης φωτεινότητας; Στο Galaxy S2 είναι κάπως χαμηλά σε σχέση με αυτό που θα ήθελα. Βρήκα κάποιες σχετικές εφαρμογές αλλά αυτές κάνουν το αντίθετο (μειώνουν το επίπεδο της αυτόματης φωτεινότητας). Δεν με ενδιαφέρουν λύσεις όπου ορίζεις χειροκίνητα τη φωτεινότητα, απλώς θέλω να αλλάξω το προρυθμισμένο επίπεδο. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. (έχω root στο κινητό)

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο με μια απλή εφαρμογή. Απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου και θα βρεις κάποιες επιλογές που απαιτούν "πείραγμα" σε kernel κτλ (αν είσαι σε θέση να μπεις στη διαδικασία τέτοιου είδους πειραγμάτων).

Modpic.gif

Δοκίμασε να την απεγκαταστήσεις και μετά ξανά εγκατάσταση. Τι κινητό έχει; Έχεις ξαναστείλει μηνύματα στα ελληνικά; Όλα καλά;
εχω το NOTE χθες το πηρα απο Γερμανια.ελληνικα στελνει κανονικα το δοκιμασα σε ενα Νοκια της αδερφης μου.με την εφαρμογη βγαινουν ερωτηματικα ενω με την εφαρμογη του κινητου τα δειχνει κανονικα.και τα δυο μηνυματα τα εστειλα στο ιδιο κινητο.

Σωστά . Ολα θα γίνουν μέσω της συσκευής

παιρνει ώρα για να παρουν εγκριση της καρτας?

εχω κανει την αγορα αλλα πρεπει να περιμενω... ?

edit:ειναι λιγο ξενερωμα ομως...Κανεις ηλεκτρονικη αγορα σε σαιτ που υποτιθεται πρεπει να εχει εξυπηρετηση 24/7 και δεν σηκωνουν καν το τηλεφωνο

αφου υποτιθεται ειναι ηλεκτρονικη αγορα για ποιον λογο η αναμονη??

απο οτι καταλαβα παμε για αυριο και βλεπουμε

:(

Edited by gup_

Ψαχνω android εφαρμογες παρομοιες με δυο απο sybian s605th.

H μια λεγεται total patrol και σε ενημερωνει φωνητικα οταν εχεις εισερχομενη κληση,μηνυμα,σταθμη μπαταριας......

Η δευτερη xClock και σε ενημερωνει φωνητικα για την ωρα......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Θελω να αγορασω κανονικα το tapatalk απο το market. εχω κανει κι'αλλες αγορες χωρις προβλημα. εδω ομως εχω το εξης θεμα. στο samsung apps μας εχει δωσει δωρεαν το tapatalk και το εχω εγκαταστησει. δυστυχως ομως ενω μας εδωσε μεσα στο samsung apps μια αναβαθμιση για το tapatalk, δεν μας εχει δωσει την τελευταια εκδοση αλλα 3-4 εκδοσεις παλαιοτερες. δεν παραπονιεμαι γι'αυτο γιατι ειναι δωρεαν. ισα που πρεπει να λεμε και ευχαριστω στη samsung.

εχω ομως το εξης προβλημα. θελω να αγορασω κανονικα το tapatalk απο το market ωστε να εχω την τελευταια εκδοση. ανοιγοντας το market και απο την συσκευη και απο τον υπολογιστη, μου γραφει οτι το tapatalk ειναι αγορασμενο. παταω εκει και :

1) στο κινητο μου πεταει σφαλμα οτι δεν εχω αγορασει την εφαρμογη

2) στον υπολογιστη μου λεει οτι θα εγκατασταθει στο κινητο, ομως δεν γινεται τιποτα.

εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων στο market αλλα και παλι τιποτα. εννοειται οτι το tapatalk που εχω εγκαταστησει απο το samsung apps, οτι το εχω απεγκαταστησει.

καμια συμβουλη πανω στο θεμα αυτο ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Θελω να αγορασω κανονικα το tapatalk απο το market. εχω κανει κι'αλλες αγορες χωρις προβλημα. εδω ομως εχω το εξης θεμα. στο samsung apps μας εχει δωσει δωρεαν το tapatalk και το εχω εγκαταστησει. δυστυχως ομως ενω μας εδωσε μεσα στο samsung apps μια αναβαθμιση για το tapatalk, δεν μας εχει δωσει την τελευταια εκδοση αλλα 3-4 εκδοσεις παλαιοτερες. δεν παραπονιεμαι γι'αυτο γιατι ειναι δωρεαν. ισα που πρεπει να λεμε και ευχαριστω στη samsung.

εχω ομως το εξης προβλημα. θελω να αγορασω κανονικα το tapatalk απο το market ωστε να εχω την τελευταια εκδοση. ανοιγοντας το market και απο την συσκευη και απο τον υπολογιστη, μου γραφει οτι το tapatalk ειναι αγορασμενο. παταω εκει και :

1) στο κινητο μου πεταει σφαλμα οτι δεν εχω αγορασει την εφαρμογη

2) στον υπολογιστη μου λεει οτι θα εγκατασταθει στο κινητο, ομως δεν γινεται τιποτα.

εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων στο market αλλα και παλι τιποτα. εννοειται οτι το tapatalk που εχω εγκαταστησει απο το samsung apps, οτι το εχω απεγκαταστησει.

καμια συμβουλη πανω στο θεμα αυτο ?

Επιτελους το παθαινει και αλλος και οχι μονο εγω...! Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα αλλα δυστυχως ακομα δεν βρηκα λυση :(

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

υπαρχει καμια εφαρμογη που να χαρτογραφει τα ελευθερα wifi spot ανα τον κοσμο και φυσικα την ελλαδα? διαβασα καπου για τo wefi αλλα εχει κατεβει απο το market.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση