salmador Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 για τι πραγμα ακριβως ψαχνει το Carrier IQ Detector ρε παιδια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 για τι πραγμα ακριβως ψαχνει το Carrier IQ Detector ρε παιδια????? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 για τι πραγμα ακριβως ψαχνει το Carrier IQ Detector ρε παιδια????? Το Carrier IQ ειναι κατασκοπευτικό πρόγραμμα που υπάρχει από την αρχή της ''γέννησης'' στα smartphones Nokia, Blackberry, android και κυρίως στην Αμερική, που δίνει σχεδόν τα πάντα που έχουμε στα τηλέφωνα στην εταιρία Carrier IQ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Δεν σου χει μπροστα ενα κουμπι με το σημα του wirelless ? Αυτο ειναι που πρεπει να κρατησεις πατημενο . Αλλα αμα δεν εχεις κανει τετοια ρυθμιση δεν ξερω τι παιζει . και τελικά, έφταιγε το firewall του μόντεμ...το απενεργοποίησα εντελώς και συνδέθηκε... thanks anyway..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Πολυ καλο φιλε οντως!!αλλα πως μπορεις να παρεις κοπιες των μηνυματων σου;; Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Δοκίμασε καί τό myphoneexplorer ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Επειδή έχω root και titanium αλλα δεν εχει τύχει ποτέ να κάνω restore μετά από αναβάθμιση και αύριο θα κάνω μια αναβάθμιση που μου εχει βγάλει και θα ξανακάνω root, στην επαναφορά μέσω titanium ποια ακριβώς επιλογή να κάνω για να γινει σωστά η δουλειά? Μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους? Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Επειδή έχω root και titanium αλλα δεν εχει τύχει ποτέ να κάνω restore μετά από αναβάθμιση και αύριο θα κάνω μια αναβάθμιση που μου εχει βγάλει και θα ξανακάνω root, στην επαναφορά μέσω titanium ποια ακριβώς επιλογή να κάνω για να γινει σωστά η δουλειά? Μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους? Τι αναβαθμιση θα κανεις;;αφου δεν χανονται οι εφαρμογες,τι αγχωνεσαι; sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Επειδή έχω root και titanium αλλα δεν εχει τύχει ποτέ να κάνω restore μετά από αναβάθμιση και αύριο θα κάνω μια αναβάθμιση που μου εχει βγάλει και θα ξανακάνω root, στην επαναφορά μέσω titanium ποια ακριβώς επιλογή να κάνω για να γινει σωστά η δουλειά? Μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους? Εννοείς επίσημη αναβάθμιση? Άρα δεν είσαι με custom rom? Θεωρητικά αν είσαι μόνο root δεν θα χαθεί κάτι. Απλά κράτησε ένα backup καλού κακού. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τι αναβαθμιση θα κανεις;;αφου δεν χανονται οι εφαρμογες,τι αγχωνεσαι; sent from Xperia mini proooooo! :) Εννοείς επίσημη αναβάθμιση? Άρα δεν είσαι με custom rom? Θεωρητικά αν είσαι μόνο root δεν θα χαθεί κάτι. Απλά κράτησε ένα backup καλού κακού. Ok. Ευχαριστώ. Νόμιζα πως θα επανέλθει στις εργοστασιακές. Αφού δε χάνονται, εντάξει... Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ok. Ευχαριστώ. Νόμιζα πως θα επανέλθει στις εργοστασιακές. Αφού δε χάνονται, εντάξει... Το root χανεται μονο αλλα το ξαναπερνας. Αργησε λιγο η βοντα αλλα την εδωσε την αναβαθμιση Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Μπορεί και τα δύο να κάνουν τη δουλειά που θες, Dropbox Photobuchet. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Καλημερ. Δοκιμασε το dropbox Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Dropbox σε συνδυασμό με το dropsync Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εγω χρησιμοποιω το box Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 το ιδιο igo εχω και εγω για android v333 με skin marianpul ... 8.4.3.179971 Τώρα μπερδευτήκαμε ...... Δηλαδή έχεις την 8.4.3.179971 και έχει μενού σαν αυτό του mariodj ???? Και στην τελική , μπορείς να πάρεις 2 τυχαία αγαπημένα το ένα σαν αναχώρηση και το άλλο σαν προορισμό και να κάνεις προσομοίωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Το google+ εχει ενσωματωμενη τετοια λειτουργια. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα, Ψαχνω το igo με ελληνικο χάρτη αλλα δεν βρήσκω τιποτα.....:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Το root χανεται μονο αλλα το ξαναπερνας. Αργησε λιγο η βοντα αλλα την εδωσε την αναβαθμιση Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Aν αργήσει τόσο για την 4 δεν πρόκειται να περιμένω. Θα το κάνω το debrand. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα, Ψαχνω το igo με ελληνικο χάρτη αλλα δεν βρήσκω τιποτα.....:( Και δεν θα βρεις..... γιατί απαγορεύετε εδώ μέσα να διακινούμε παράνομο λογισμικό μιας που το iGO δεν υπάρχει για αγορά. Οποτε .......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα, Ψαχνω το igo με ελληνικο χάρτη αλλα δεν βρήσκω τιποτα.....:( Δεν βρίσκεις επειδή ψάχνεις σε λάθος μέρος. Σε αυτό το forum απαγορεύεται ρητά η διακίνηση παράνομου λογισμικού και το iGO δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδιά δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα γιατί συνήθως ειχα κλειστά με εφαρμογή τα δεδομένα δικτύου και ολα καλά αλλά πλέον επειδή χρησιμοποιώ το viber διαρκώς και η wind δίνει και 30mb δώρο κάθε μήνα έχω ανοιχτά τα δεδομένα άλλωστε το viber ξοδεύει ελάχιστα, το θέμα ειναι ότι ένα σωρό άλλες εφαρμογές κατεβάζουν παράλληλα ακόμα και παιχνίδια μπαίνω και να σου 200kb απο το πουθενά. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα δεδομένα φοντου (εννοείται συγχρονισμούς τα ειχα ηδη εκτος) αλλά και πάλι ενα σωρό εφαρμογές κατεβάζουν και η απορία μου ειναι κατι ενδιαμεσο υπάρχει;; ουτε κλειστα τελείως ούτε ανοιχτα ολα; πχ να μπορεις να επιλέγεις μονο εσυ αν θα κατεβαζει να σε ρωτάει ή εστω κατι που να κλείνει τα πάντα και να μπορεις να βαλεις πχ εξαιρεσεις (viber, Mail) και ολα τα αλλα κλειστά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδιά δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα γιατί συνήθως ειχα κλειστά με εφαρμογή τα δεδομένα δικτύου και ολα καλά αλλά πλέον επειδή χρησιμοποιώ το viber διαρκώς και η wind δίνει και 30mb δώρο κάθε μήνα έχω ανοιχτά τα δεδομένα άλλωστε το viber ξοδεύει ελάχιστα, το θέμα ειναι ότι ένα σωρό άλλες εφαρμογές κατεβάζουν παράλληλα ακόμα και παιχνίδια μπαίνω και να σου 200kb απο το πουθενά. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα δεδομένα φοντου (εννοείται συγχρονισμούς τα ειχα ηδη εκτος) αλλά και πάλι ενα σωρό εφαρμογές κατεβάζουν και η απορία μου ειναι κατι ενδιαμεσο υπάρχει;; ουτε κλειστα τελείως ούτε ανοιχτα ολα; πχ να μπορεις να επιλέγεις μονο εσυ αν θα κατεβαζει να σε ρωτάει ή εστω κατι που να κλείνει τα πάντα και να μπορεις να βαλεις πχ εξαιρεσεις (viber, Mail) και ολα τα αλλα κλειστά. Κατεβασε το droidwall απο το μαρκετ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Κατεβασε το droidwall απο το μαρκετ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Eυχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους θα βρω την ησυχία μου! Το κακό ειναι οτι θελει roor οποτε φιλος με κινητο που δε θελει root και τετοια δε μπορει να τη περάσει. Δε πειράζει για μενα ειναι οτι πρέπει!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τώρα μπερδευτήκαμε ...... Δηλαδή έχεις την 8.4.3.179971 και έχει μενού σαν αυτό του mariodj ???? Και στην τελική , μπορείς να πάρεις 2 τυχαία αγαπημένα το ένα σαν αναχώρηση και το άλλο σαν προορισμό και να κάνεις προσομοίωση ? ακριβως ετσι αυτο εχω το μενου το αλαζεις πως θες να δειχνει εσυ εχεις το μενου μαρκαρiσμενο του AMIGO menu style απο οτι καταλαβαινω εαν πας ρυθμησεις>skin setting>system και μαρκαρεις εκει που λεει Cursor menu το τετραγωνακι θα δεις και το δικο σου μενου θα γεινει σαν του mariodj .... οσο για την προσομοιωση που λες ανετα πολυ ανετα .... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts