ovelix5 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Μπορεί και τα δύο να κάνουν τη δουλειά που θες, Dropbox Photobuchet. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Sent from my LG-P500 using Tapatalk Καλημερ. Δοκιμασε το dropbox Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Dropbox σε συνδυασμό με το dropsync Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εγω χρησιμοποιω το box Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 το ιδιο igo εχω και εγω για android v333 με skin marianpul ... 8.4.3.179971 Τώρα μπερδευτήκαμε ...... Δηλαδή έχεις την 8.4.3.179971 και έχει μενού σαν αυτό του mariodj ???? Και στην τελική , μπορείς να πάρεις 2 τυχαία αγαπημένα το ένα σαν αναχώρηση και το άλλο σαν προορισμό και να κάνεις προσομοίωση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Λοιπον ψαχνω ενα application που να το εχω στο κινητο , και αν τραβηξω π.χ. μια photo απο το κινητο να μπορω να την στειλω κατευθειαν και στο pc. σπιτι. Καποια προταση? Το google+ εχει ενσωματωμενη τετοια λειτουργια. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα, Ψαχνω το igo με ελληνικο χάρτη αλλα δεν βρήσκω τιποτα.....:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Το root χανεται μονο αλλα το ξαναπερνας. Αργησε λιγο η βοντα αλλα την εδωσε την αναβαθμιση Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Aν αργήσει τόσο για την 4 δεν πρόκειται να περιμένω. Θα το κάνω το debrand. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα, Ψαχνω το igo με ελληνικο χάρτη αλλα δεν βρήσκω τιποτα.....:( Και δεν θα βρεις..... γιατί απαγορεύετε εδώ μέσα να διακινούμε παράνομο λογισμικό μιας που το iGO δεν υπάρχει για αγορά. Οποτε .......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 καλημέρα, Ψαχνω το igo με ελληνικο χάρτη αλλα δεν βρήσκω τιποτα.....:( Δεν βρίσκεις επειδή ψάχνεις σε λάθος μέρος. Σε αυτό το forum απαγορεύεται ρητά η διακίνηση παράνομου λογισμικού και το iGO δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδιά δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα γιατί συνήθως ειχα κλειστά με εφαρμογή τα δεδομένα δικτύου και ολα καλά αλλά πλέον επειδή χρησιμοποιώ το viber διαρκώς και η wind δίνει και 30mb δώρο κάθε μήνα έχω ανοιχτά τα δεδομένα άλλωστε το viber ξοδεύει ελάχιστα, το θέμα ειναι ότι ένα σωρό άλλες εφαρμογές κατεβάζουν παράλληλα ακόμα και παιχνίδια μπαίνω και να σου 200kb απο το πουθενά. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα δεδομένα φοντου (εννοείται συγχρονισμούς τα ειχα ηδη εκτος) αλλά και πάλι ενα σωρό εφαρμογές κατεβάζουν και η απορία μου ειναι κατι ενδιαμεσο υπάρχει;; ουτε κλειστα τελείως ούτε ανοιχτα ολα; πχ να μπορεις να επιλέγεις μονο εσυ αν θα κατεβαζει να σε ρωτάει ή εστω κατι που να κλείνει τα πάντα και να μπορεις να βαλεις πχ εξαιρεσεις (viber, Mail) και ολα τα αλλα κλειστά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδιά δε ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά μου χουν σπάσει τα νεύρα γιατί συνήθως ειχα κλειστά με εφαρμογή τα δεδομένα δικτύου και ολα καλά αλλά πλέον επειδή χρησιμοποιώ το viber διαρκώς και η wind δίνει και 30mb δώρο κάθε μήνα έχω ανοιχτά τα δεδομένα άλλωστε το viber ξοδεύει ελάχιστα, το θέμα ειναι ότι ένα σωρό άλλες εφαρμογές κατεβάζουν παράλληλα ακόμα και παιχνίδια μπαίνω και να σου 200kb απο το πουθενά. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα δεδομένα φοντου (εννοείται συγχρονισμούς τα ειχα ηδη εκτος) αλλά και πάλι ενα σωρό εφαρμογές κατεβάζουν και η απορία μου ειναι κατι ενδιαμεσο υπάρχει;; ουτε κλειστα τελείως ούτε ανοιχτα ολα; πχ να μπορεις να επιλέγεις μονο εσυ αν θα κατεβαζει να σε ρωτάει ή εστω κατι που να κλείνει τα πάντα και να μπορεις να βαλεις πχ εξαιρεσεις (viber, Mail) και ολα τα αλλα κλειστά. Κατεβασε το droidwall απο το μαρκετ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Κατεβασε το droidwall απο το μαρκετ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Eυχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους θα βρω την ησυχία μου! Το κακό ειναι οτι θελει roor οποτε φιλος με κινητο που δε θελει root και τετοια δε μπορει να τη περάσει. Δε πειράζει για μενα ειναι οτι πρέπει!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τώρα μπερδευτήκαμε ...... Δηλαδή έχεις την 8.4.3.179971 και έχει μενού σαν αυτό του mariodj ???? Και στην τελική , μπορείς να πάρεις 2 τυχαία αγαπημένα το ένα σαν αναχώρηση και το άλλο σαν προορισμό και να κάνεις προσομοίωση ? ακριβως ετσι αυτο εχω το μενου το αλαζεις πως θες να δειχνει εσυ εχεις το μενου μαρκαρiσμενο του AMIGO menu style απο οτι καταλαβαινω εαν πας ρυθμησεις>skin setting>system και μαρκαρεις εκει που λεει Cursor menu το τετραγωνακι θα δεις και το δικο σου μενου θα γεινει σαν του mariodj .... οσο για την προσομοιωση που λες ανετα πολυ ανετα .... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ερωτηση: το don't panic μονο σε 3D ειναι ή εχει και 2D? και αν εχει πως το αλλαζω? εψαχνα και δεν το βρηκα....:mad: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ερωτηση: το don't panic μονο σε 3D ειναι ή εχει και 2D? και αν εχει πως το αλλαζω? εψαχνα και δεν το βρηκα....:mad: αριστερα στην μεση στον χαρτη εχει ενα αστερι αγγιξε με το δαχτυλο και θα σου βγαλει τεσερα εικονιδια το ενα λεει 2D Η 3D αγγιζεις και αλαζεις απο 2D σε 3D η αντιστροφως ...:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) ακριβως ετσι αυτο εχω το μενου το αλαζεις πως θες να δειχνει εσυ εχεις το μενου μαρκαρiσμενο του AMIGO menu style απο οτι καταλαβαινω εαν πας ρυθμησεις>skin setting>system και μαρκαρεις εκει που λεει Cursor menu το τετραγωνακι θα δεις και το δικο σου μενου θα γεινει σαν του mariodj .... οσο για την προσομοιωση που λες ανετα πολυ ανετα .... Τώρα αρχίζει και με τρώει η περιέργεια ........ Πατώντας Μενου/'Αλλα μπαίνω στις ρυθμίσεις . Εκεί δεν υπάρχει πουθενά skin settings επομένως καταλήγω ότι , ή δεν έχω την σωστή version (συνημμένο) , ή αυτή που έχω είναι ελλειπής Ερωτηση: το don't panic μονο σε 3D ειναι ή εχει και 2D? και αν εχει πως το αλλαζω? εψαχνα και δεν το βρηκα....:mad: Στην GeoIntelligence υπάρχει Ελληνικό Manual γιά κατέβασμα . Θανάση έχεις pm --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 4, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τώρα αρχίζει και με τρώει η περιέργεια ........ Πατώντας Μενου/'Αλλα μπαίνω στις ρυθμίσεις . Εκεί δεν υπάρχει πουθενά skin settings επομένως καταλήγω ότι , ή δεν έχω την σωστή version (συνημμένο) , ή αυτή που έχω είναι ελλειπής εχεις διαφορετικο skin φιλε μου ετσι εξηγειται η ασυμβατοτητα με τα δικα μας ...και δεν μπορεις να δεις αυτα που σου λεμε γιαυτο ... το δικο μου ειναι skin mariupul v3.3.3 Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Τώρα αρχίζει και με τρώει η περιέργεια ........ Πατώντας Μενου/'Αλλα μπαίνω στις ρυθμίσεις . Εκεί δεν υπάρχει πουθενά skin settings επομένως καταλήγω ότι , ή δεν έχω την σωστή version (συνημμένο) , ή αυτή που έχω είναι ελλειπής Προφανώς δεν έχεις το skin luboz skin mariupol v3 http://s1.directupload.net/images/111204/x7fzgnu8.png http://s1.directupload.net/images/111204/37axdbpu.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) Προφανώς δεν έχεις το skin luboz skin mariupol v3 ακριβως αυτο εχω και εγω το ιδιο .σωστος δεν ηξερα πως να ανεβασω foto να την δει ο φιλος .. πως την ανεβαζεις ?? δηλαδει μεσα απο το μενου του igo δειχνει αυτο στην οθωνη το επιλεγεις για ανεβασμα στο post μεσω tapatalk??? φιλε mariodj?? :O γιατι δεν ξερω ... θα βγουμε και of topic τωρα ...:O Edited December 5, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδια, στον adwlauncher, πως μπορω να ορισω στο desktop η μπαρα να εχει ενα εικονιδιο και για τα applications? Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, δεν εχω προσβαση ευκολα και συγκεντρωτικα, στη λιστα με τα εγκατεστημενα applications! Εχει μια μπαρα με 3 εικονιδια, στο πρωτο εχει το τηλεφωνακι για κλησεις, και τα αλλα 2 εχει το γνωστο 'αστερι'-favorites, τα οποια δεν τα θελω καν. Και προσβαση στα applications δεν εχω. Εχω φαει ολα τα μενου και τις επιλογες του launcher και δεν βρισκω πως γινεται. Πως να βγαλω εικονιδιο για ολα τα applications? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 Ρε παιδια, στον adwlauncher, πως μπορω να ορισω στο desktop η μπαρα να εχει ενα εικονιδιο και για τα applications? Ειτε το πιστευετε ειτε οχι, δεν εχω προσβαση ευκολα και συγκεντρωτικα, στη λιστα με τα εγκατεστημενα applications! Εχει μια μπαρα με 3 εικονιδια, στο πρωτο εχει το τηλεφωνακι για κλησεις, και τα αλλα 2 εχει το γνωστο 'αστερι'-favorites, τα οποια δεν τα θελω καν. Και προσβαση στα applications δεν εχω. Εχω φαει ολα τα μενου και τις επιλογες του launcher και δεν βρισκω πως γινεται. Πως να βγαλω εικονιδιο για ολα τα applications? long press στο αστέρι --->pick your activity--->launcher actions---> άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών αν κατάλαβα καλά αυτό ζητούσες? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 γεια σας!!! στο ψητο λοιπον επειδη πηρα το χ10μινι τωρα και απλα θελω να του βαλω ενα gps τζαμπα χωρις ιντερνετ... υπαρχει καποια λυση?? γιατι πηρα το thread απ την αρχη και επειδη ειναι παλιο ειπα να ρωτησω... αααα εχω βαλει το sygic... και που ειναι αυτα τα <μαγαζακια>?? σωστε με συναδελφοι androειδη!!!!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 long press στο αστέρι --->pick your activity--->launcher actions---> άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών αν κατάλαβα καλά αυτό ζητούσες? Πατω παρατεταμενα στο αστερι, και μου βγαζει μηνυμα 'no application defined yet, drop something here!'. Δεν βγαζει της επιλογη που αναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 (edited) νομίζω αυτό το βγάζει όταν απλά πατάς το <<αστερι>> εναλλακτικά κάνε long press στο home screen --->launcher actions--->άνοιγμα κλείσιμο συρταριού εφαρμογών αλλά έτσι βάζεις στην αρχική οθόνη ένα εικονίδιο που πιθανότατα του κάνεις drop , το σέρνεις στο αστερι Edited December 4, 2011 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts