eltsele Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με την τελευταια αναβαθμιση(χτες-σημερα) του tapatalk δεν μπαινει με τιποτα στα favorite topics του myphone!στα favorite forums μπαινει. Τα ίδια και εδώ. Το κάνει μόνο με το myphone. Και πάνω που χάρηκα γιατί έβαλαν επιτέλους multi-quote. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Android Lost: Δωρεάν, πληρέστατη, καλή υποστήριξη και το βασικότερο ΔΟΥΛΕΥΕΙ καλόοοοοοοοο!!!!!! Edited November 25, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Τα ίδια και εδώ. Το κάνει μόνο με το myphone. Και πάνω που χάρηκα γιατί έβαλαν επιτέλους multi-quote. ειναι αποριας αξιον πως ενα τοσο μεγαλο σαιτ οπως το myphone μας ταλαιπωρει και εχει μεινει πισω στις εξελιξεις!(βλ.ελλειψη mobile site και μη σωστη υποστηριξη tapatalk.το tapatalk δεν δουλευε σωστα ουτε πριν με τα favorite TOPICS!ηθελε καμμια φορα refresh για να τα φορτωσει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Συνήθως την πρώτη φορά αργεί να συνδεθεί. Άστο λίγη ώρα και προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ανοιχτό χώρο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Απορίας άξιον είναι γιατί επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις τη στιγμή που έχει ήδη δοθεί (σχεδόν προσωπική) απάντηση επί του θέματος..... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Για σας παιδιά πως λεγόταν μια εφαρμογή που ακούγετε το όνομα που σε καλή ? και να δουλεύει καλά στο wildfire μου Δεν θυμάται κανένας ? εννοώ για φωνητική ειδοποίηση του ονόματος αυτός που σε καλεί. εννοείτε ότι πρέπει να τον έχεις περασμένο στης επαφές. κάπου είχε αναφερθεί μια τέτοια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Απορίας άξιον είναι γιατί επαναλαμβάνονται οι ίδιες ερωτήσεις τη στιγμή που έχει ήδη δοθεί (σχεδόν προσωπική) απάντηση επί του θέματος..... δεν με ειχε καλυψει η -τοτε-απαντηση γιαυτο το ξανα ανεφερα....και γιατι αυτη τη στιγμη για να μπουμε στο myphone απο το κινητο πρεπει να μπουμε αποκλειστικα μεσα απο την κανονικη ιστοσελιδα με οτι αυτο συνεπαγεται στην χρεωση data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Το να μην σε καλύπτει η απάντηση είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό. :) Θα έπρεπε όμως να γίνει σεβαστή και κατανοητή και η προτροπή moderator για αναφορά τέτοιων θεμάτων/προβλημάτων στο κατάλληλο forum του Σχολιασμού (link προς τον οποίο είχα παραθέσει και στο παρελθόν) κι όχι εδώ. Συνεχίζουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Βρε παιδια πως γραφουμε στο tapatalk χωρις quote??δεν μπορω να το βρω απο την νεα αναβαθμιση και μετα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν θυμάται κανένας ? εννοώ για φωνητική ειδοποίηση του ονόματος αυτός που σε καλεί. εννοείτε ότι πρέπει να τον έχεις περασμένο στης επαφές. κάπου είχε αναφερθεί μια τέτοια εφαρμογή. announcify;; κατι μου λεει αλλα μπορει να λεω και βλακειες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Βρε παιδια πως γραφουμε στο tapatalk χωρις quote??δεν μπορω να το βρω απο την νεα αναβαθμιση και μετα. Πατάς μενού, replay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Γιατί όταν εγκαθιστώ το sygic 11.02, αφού κατέβασω τους χάρτες μου βγάζει σφάλμα κ δεν ανοίγει κάν μόλις το πατησω ρε μάγκες? Sent from my HTC Desire Sense 3.0 using Tapatalk... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εχουμε λινκ για το tapatalk? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 announcify;; κατι μου λεει αλλα μπορει να λεω και βλακειες :p Ναι αυτό είναι εχουμε λινκ για το tapatalk? Κάνε μια αναζήτηση στο μάρκετ. Στο multiquote στο πρώτο μήνυμα λειτουργεί το τ9 του smart; Τουλάχιστον βγάζει τον σωστό αριθμό λογαριασμών. Επίσης χάθηκε και η υπογραφή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 announcify;; κατι μου λεει αλλα μπορει να λεω και βλακειες :pμια χαρα τα λες αλλα θελει κ το espeak για να κανει δουλεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 μια χαρα τα λες αλλα θελει κ το espeak για να κανει δουλεια ;) Δεν ξέρω τι ειναι το espeak αλλά το svox με την φωνή της Αριάδνης που χρησιμοποιώ και στο igo δουλεύει τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Το tapatalk σήμερα δουλεύει με το myphone :) Στο νέο tapatalk τι είναι αυτό το μπλε καμπανάκι πού έχει δεξιά σε κάποια thread πού είμαι subscribed? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδια, υπαρχει τροπος πληρους απενεργοποιησης των ειδοποιησεων τοσο με το handset, οσο και των ενσωματωμενων του android, σχετικα με τα sms? Ειλικρινα, ψαχνω, ψαχνω, δεν τα εχω καταφερει. Εχω απενεργοποιησει ολες τις ειδοποιησεις στο handset. Παλιοτερα νομιζω οτι απο καπου εκανα το ιδιο και για το android. Θελω να χειριζεται τις ειδοποιησεις το missed call. Ενω εχω σεταρει εκει τις ειδοποιησεις, τελικα δεν αναλαμβανει αυτο τις ειδοποιησεις των sms. Αποτελεσμα; Χανω τις ειδοποιησεις, δεν παιρνω ειδηση τα μηνυματα. Κι εχουν προκυψει απο παρεξηγησεις με γνωστους μεχρι κι αλλα θεματα. Ή το handset ή το android, φαινεται να παρεμβαλλονται και να μην αφηνουν το missed call (που με καλυπτει απολυτα στο θεμα των ειδοποιησεων) να αναλαβει τις ειδοποιησεις των sms. Οσοι εχετε δουλεψει το handset, και εχετε ασχοληθει και με τα notifications του android (κι ισως δε και των ειδοποιησεων της ενσωματωμενης εφαρμογης messages), μπορειτε να με βοηθησετε να ξεκαθαρισω την κατασταση; Καλη η πολυ παραμετροποιηση, αλλα με τοση ευελιξια, εχω αρχισει να νοσταλγω τις μερες του παλιου νοκια που ηξερα ποτε εχω μηνυμα και ποτε οχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδια, υπαρχει τροπος πληρους απενεργοποιησης των ειδοποιησεων τοσο με το handset, οσο και των ενσωματωμενων του android, σχετικα με τα sms? Ειλικρινα, ψαχνω, ψαχνω, δεν τα εχω καταφερει. Εχω απενεργοποιησει ολες τις ειδοποιησεις στο handset. Παλιοτερα νομιζω οτι απο καπου εκανα το ιδιο και για το android. Θελω να χειριζεται τις ειδοποιησεις το missed call. Ενω εχω σεταρει εκει τις ειδοποιησεις, τελικα δεν αναλαμβανει αυτο τις ειδοποιησεις των sms. Αποτελεσμα; Χανω τις ειδοποιησεις, δεν παιρνω ειδηση τα μηνυματα. Κι εχουν προκυψει απο παρεξηγησεις με γνωστους μεχρι κι αλλα θεματα. Ή το handset ή το android, φαινεται να παρεμβαλλονται και να μην αφηνουν το missed call (που με καλυπτει απολυτα στο θεμα των ειδοποιησεων) να αναλαβει τις ειδοποιησεις των sms. Οσοι εχετε δουλεψει το handset, και εχετε ασχοληθει και με τα notifications του android (κι ισως δε και των ειδοποιησεων της ενσωματωμενης εφαρμογης messages), μπορειτε να με βοηθησετε να ξεκαθαρισω την κατασταση; Καλη η πολυ παραμετροποιηση, αλλα με τοση ευελιξια, εχω αρχισει να νοσταλγω τις μερες του παλιου νοκια που ηξερα ποτε εχω μηνυμα και ποτε οχι! Χαχαχα!:lol: Έχει μια αλήθεια η τελευταία πρόταση, το ομολογώ! Λοιπόν, το missed calls δεν το έχω δουλέψει αλλά φαντάζομαι έχεις τσεκάρει τις ρυθμίσεις του. Για τα υπόλοιπα: 1) Android Deafult App: Πας Μηνύματα-Ρυθμίσεις-Ειδοποιήσεις και ξετσεκάρεις το "Ληφθείσα ειδοποίηση". 2) Handcent: Πας Settings-Notidications Settings και απενεργοποιείς την επιλογή "Notifications". Λογικά θα πρέπει να είσαι ΟΚ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Κυκλοφορησε και το viber για android, πολυ χρησιμο app! http://www.viber.com/ Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Κυκλοφορησε και το viber για android, πολυ χρησιμο app! http://www.viber.com/ Έχει αρκετό καιρό... Πάντως εν κινήσει δύσκολα λειτουργεί.γιατί το 3g σήμα έρχεται και χάνεται! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα. Χθες έβαλα το handcent για τους 160 χαρακτήρες, αλλά έχω μια απορία. Εχει αναφορα παραδοσης? αν ναι που ακριβώς πρεπει να πάω να το ενεργοποιήσω? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Φιλε οντως να περασεις το πιο προσφατο navigon και αν θες πηγαινε εδω (http://www.youtube.com/watch?v=oXL5GNWTCV4) και δες πως να βαλεις το navigon 4 και χωρις να σου ζηταει καθε φορα να κανει συνδεση με το ιντερνετ για να ανοιξει. φιλε (τσιλας) εκανα ολη την διαδικασια με της οδηγιες του (youtube)αλλα δεν δουλευει χωρις ιντερνετ και παλι.τι εχω κανει λαθος Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα. Χθες έβαλα το handcent για τους 160 χαρακτήρες, αλλά έχω μια απορία. Εχει αναφορα παραδοσης? αν ναι που ακριβώς πρεπει να πάω να το ενεργοποιήσω? :confused: Στα settings του handcent κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπερα. Χθες έβαλα το handcent για τους 160 χαρακτήρες, αλλά έχω μια απορία. Εχει αναφορα παραδοσης? αν ναι που ακριβώς πρεπει να πάω να το ενεργοποιήσω? :confused: Ρυθμίσεις > ρυθμίσεις λήψης μνμ > αναφορές παράδοσης. Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts