Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανένα Launcher έχετε να προτείνετε? Εκτός από τον Go Launcher τον οποίο τον πέρασα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα και πολύ. Δουλεύω τον ADW Launcher με το iPhone style και με έχει βολέψει πολύ. Η διαδικασία πάει πρώτα περνάω άλλο Launcher και μετά διαγράφω τον παλιό?

Βάλε κάποιον για δοκιμαστικούς λόγους να διαπιστώσεις δηλαδή που έγκειται το πρόβλημα πχ launcher pro

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ποιος δρόμος είναι αυτός;

Είναι ένας δρόμος στην Αργολίδα με 3 roundabout , 4 λωρίδων ( δεν έχει ακόμα διαγραμμίσεις ) , που ενώνει την μεγάλη αρτηρία

Μυκήνες-Ναυπλιο , με τον δρόμο Ναύπλιο - Επίδαυρο στη θέση Εξώστης , και αποφεύγεις την κίνηση του Ναυπλίου όταν κατευθύ

νεσαι προς Τολό ή τα άλλα παραθαλάσσια χωριά Δρέπανο , Κάντια , Ιρια κλπ.

Καθως ψαχνω το θεμα gps στο android κινητο, βρισκομαι να εχω διαφορες αποριες...

- στο sygic aura, πως βλεπω ποια εκδοση ειναι ενας χαρτης; (απο την ονομασια δεν βλεπω να προκυπτει)

- στο sygic aura, στους χαρτες ειναι ενσωματωμενα καποια βασικα pois? αν ναι, τι να περιμενω να δω αν τα ενεργοποιησω; πχ εστιατορια/ξενοδοχεια κλπ. Αν οχι, που μπορω να τα βρω και που θα πρεπει να τα τοποθετησω στη δομη αρχειων;

- αν λαβω κληση κατα τη διαρκεια μιας πλοηγησης, τι προκειται να συμβει; ειναι θεμα προγραμματος, είναι θεμα android? θα διακοπει η πλοηγηση; θα συμβει κατι αλλο; μπορω να ορισω καποια συμπεριφορα εγω, και απο που;

-Την έκδοση του χάρτη δεν μπορείς να την δεις.Μπορώ να σου πω όμως ότι η τελευταία έκδοση του AURA, η 11,2 φοράει νέο χάρτη με 3D κτίρια.Αυτή είναι η τελευταία.

-Από την αρχή έχει δεκάδες POI περασμένα η εφαρμογή που ενεργοποιείς όποια από αυτά θες από τις ρυθμίσεις.Από κει και πέρα, στην έκδοση 11.2 μπορείς να περάσεις και άλλα POI αλλά δεν δουλεύουν σωστά 100%, αν δεις και προηγούμενα post.

-Αν λάβεις κλήση δεν σταματάει η πλοήγηση.Δεν θυμάμαι όμως αν χάνεται η εικόνα του χάρτη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

υπαρχει θαλασσιο gps-android :)

Δεν ξέρω αν αυτό σου κάνει:

https://market.android.com/details?id=it.navionics.singleAppEurope#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwiaXQubmF2aW9uaWNzLnNpbmdsZUFwcEV1cm9wZSJd

Αλλά δεν έχω δει και κάτι άλλο σε Android. Ίσως πρέπει να πάρεις ξεχωριστή συσκευή..

@viotos γιατι δεν μας το λες?εφαρμογη η συσκευη?

@babis δυστυχως δεν κανει πλοηγηση στην θαλασσα μου το ειπαν σε ερωτηση μου

κανένα Launcher έχετε να προτείνετε? Εκτός από τον Go Launcher τον οποίο τον πέρασα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα και πολύ. Δουλεύω τον ADW Launcher με το iPhone style και με έχει βολέψει πολύ. Η διαδικασία πάει πρώτα περνάω άλλο Launcher και μετά διαγράφω τον παλιό?

Δεν χρειάζεται να διαγράψεις κανέναν.

Εγώ τρέχω 3 μαζί, απλά έχω επιλέξει έναν για βασικό.

Αλλά μπορώ ανά πάσα στιγμή να πάρω ρυθμίσεις και να επιλέξω να δουλεύει ένας από τους άλλους.

Amazon Fire stick 4k max

υπαρχει θαλασσιο gps-android :)

Το Navionics που έχω εγκαταστήσει με χάρτες Μεσογείου στο Galaxy Ace , είναι ένα συμπαθητικό προγραμματάκι που μπορεί να σου

δώσει διάφορες πληροφορίες . Αλλωστε ξεκινώντας το πρόγραμμα σε προειδοποιεί ότι οι χάρτες είναι γιά reference purposes , με λίγα

λόγια " στο περίπου " . Αν έχεις ενεργοποιήσει το GPS , θα σου δείξει το στίγμα που βρίσκεσαι , αλλά πάντα με αναφορά στο χάρτη του

που δεν είναι και τόσο αξιόπιστος , ή την απόσταση μεταξύ 2 στιγμάτων που έχεις επιλέξει . Τέτοια πράγματα .

Δεν ξέρω τι θα ήθελες από το πρόγραμμα που ζητάς . Αν γίνεις πιό σαφής πιθανόν να μπορώ να σε ενημερώσω .

Παίδες καλή εβδομάδα.

Έχω το X8 με Go Launcher (iOS Theme) και custom rom 2.3 και δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να εμφανίσω το Widget του Go Calendar. Διαλέγω κανονικά Add> GoWidget > Calendar > Add to Screen, διαλέγω τη μέρα που θέλω να εμφανίζεται πρώτη και τίποτα. Άδεια η οθόνη χωρίς όμως να βγάζει κάποιο σφάλμα.

Είναι εγκατεστημένο κανονικά στο τηλέφωνο και όχι στην SD, έκανα απεγκατάσταση - ξανά εγκατάσταση...τίποτα. Όλα τα άλλα GoWidget παίζουν κανονικά.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Edited by katergaris1979

mimo & junglist το ξέρω παιδιά ότι μπορώ να έχω περισσότερους από έναν launchers. δοκίμασα 1-2 αλλά παρέμεινα στον ADW γιατί μου άρεσε περισσότερο. Θα δοκιμάσω να περάσω κάποιον άλλον και να διαγράψω εντελώς τον ADW. Συνεχίζει να μου εμφανίζεται κάθε τόσο μήνυμα "Sorry! Process system is not responding." . Μήπως έχει σχέση αυτό με το ότι η κάρτα sd είναι ψιλογεμάτη?

καλα ολα αυτα.ποιο απο ολα δεν χρειαζεται συνδεση internet για να λειτθυργησει?

Το Navionics δεν χρειάζεται Internet . Είναι αυτόνομο .

Ανοίγει τους χάρτες και χωρίς GPS αν κάποιος θέλει να πάρει οπτικά κάποια πληροφορία γιά μιά ακτογραμμή ,

βάθη θαλάσσης κλπ . Γιά να δείξει που βρίσκεσαι σε σχέση με τον χάρτη θα ενεργοποιήσεις το GPS , γιά να βρείς

αποστάσεις ή να σε ειδοποιεί αν βρίσκεσαι σε κάποιο βάθος μικρότερο από αυτό που έχεις εισάγει στις ρυθμίσεις κλπ

εχει βρει καποιος εφαρμογη για διανυκτερευοντα βενζιναδικα;:mad:

Το spot4u μεταξύ άλλων βγάζει και διανυκτερεύοντα βενζινάδικα :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

έχω ένα acer κινητό με android 2.1 αγγλικό μενού μπορώ να βάλω ελληνικά?

Αν δεν έχει την επιλογή για ελληνικά επιλογή στις ρυθμίσεις->γλώσσα και πληκτρολόγιο, δοκίμασε με την εφαρμογή morelocale2 από το market ;)

Τhe end of an era...

mimo & junglist το ξέρω παιδιά ότι μπορώ να έχω περισσότερους από έναν launchers. δοκίμασα 1-2 αλλά παρέμεινα στον ADW γιατί μου άρεσε περισσότερο. Θα δοκιμάσω να περάσω κάποιον άλλον και να διαγράψω εντελώς τον ADW. Συνεχίζει να μου εμφανίζεται κάθε τόσο μήνυμα "Sorry! Process system is not responding." . Μήπως έχει σχέση αυτό με το ότι η κάρτα sd είναι ψιλογεμάτη?

Πάγωμα με Titanium και μετά uninstall από εκεί δοκίμασες?

Amazon Fire stick 4k max

όχι με τιτάνιουμ δε δοκίμασα τίποτα. δεν έχω κάτι που να θέλω από τον launcher, οπότε θα περάσω άλλον και θα τον διαγράψω εντελώς αυτόν, αφου αδιάσω λίγο και την memory card.

@viotos γιατι δεν μας το λες?εφαρμογη η συσκευη?

@babis δυστυχως δεν κανει πλοηγηση στην θαλασσα μου το ειπαν σε ερωτηση μου

δεν θελω εγω παιδια θαλλασιο gps αλλος εψαχνε και ρωτησε εαν υπαρχει και απλως απαντησα οτι υπαρχει για android στο post( 1591) ..

Edited by viotos

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Υπάρχει εφαρμογή που με ένα sms να ενεργοποιεί το gps και να στέλνει sms πίσω που βρίσκετε η συσκευή?Χωρίς να έχω ανοιχτό data όμως.

Για το SGS II δε χρειάζεσαι τρίτη εφαρμογή, μπορείς να χρησιμοποιείς το Samsung Dive, που δουλεύει τέλεια.

http://www.samsungdive.com/DiveMain.do

στην πρωτη εικονα που εχει widget με ενημερωση απο ναυτεμπορικη.απο που περασες την ενημερωση απο ναυτεμπορικη στο ημερολογιο?

Αυτό είναι το genie widget (news & weather). βρες το στο xda. Επίσης υπάρχει και διάφανη έκδοση!

Αντώνης.

Είναι ένας δρόμος στην Αργολίδα με 3 roundabout , 4 λωρίδων ( δεν έχει ακόμα διαγραμμίσεις ) , που ενώνει την μεγάλη αρτηρία

Μυκήνες-Ναυπλιο , με τον δρόμο Ναύπλιο - Επίδαυρο στη θέση Εξώστης , και αποφεύγεις την κίνηση του Ναυπλίου όταν κατευθύ

νεσαι προς Τολό ή τα άλλα παραθαλάσσια χωριά Δρέπανο , Κάντια , Ιρια κλπ.

Αν καταλαβα καλα λες για αυτον.

navteq q2 2011

edit: απο το igo.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδιά θέλω μια πολύ καλή εφαρμογή για blacklist που να βάζει όμως και κλήσεις με απόκρυψη.

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όντως στο Sygic δεν υπάρχει αυτός ο δρόμος.

Amazon Fire stick 4k max

Κι εγώ ψάχνω έναν τρόπο να μπορώ να καλώ με απόκρυψη όταν το θέλω.

Καμιά ιδέα?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Κι εγώ ψάχνω έναν τρόπο να μπορώ να καλώ με απόκρυψη όταν το θέλω.

Καμιά ιδέα?

Δεν λετε το ίδιο με τον ταξιδιώτη!

Εγω αυτό που κανω για να βάλω απόκρυψη είναι να πατάω παρατεταμένα στο όνομα πχ που θελω να καλέσω μεσα από τον κατάλογο και να επιλέγω επεξεργασία αριθμού πριν την κλήση.και προσθέτω μόνος μου #31#!

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα τελικά το blacklist pro.lets see αν αξίζει τα λεφτά του

Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αν καταλαβα καλα λες για αυτον.

navteq q2 2011

edit: απο το igo.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Οντως αυτός είναι , δεν έχω αυτόν το χάρτη στο iGO που έχω επίσης εγκαταστημένο στο Galaxy και εδώ που

τα λέμε θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ το iGO μιά και το Don't Panic δεν είναι και τόσο φιλικό στο χρήστη κατά

την προσωπική μου άποψη βέβαια .

Θα προσπαθήσω , αν μπορέσω να βρώ τον navteq q2 2011

1) 6 Ευρω μου φαινονται πολλα και

2) Εχει παρα πολλες ψηφους στο ενα αστερακι.

Link

Και εγω ψαχνω κατι το οποιο θα καταγραφει ολες τις συνομιλιες μου αλλα δεν εχω βρει κατι καλο ακομα.

Φίλε μου η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι η καλύτερη για το Samsung Galaxy S2. Κι επειδή αυτό το κινητό έχω η όποια εμπειρία μου είναι περιορισμένη. Δεν ξέρω αν για άλλες συσκευές δεν είναι καλό. Αλλά υποψιάζομαι ότι οι ψήφοι στο ένα αστέρι είναι από χρήστες οι οποίοι βαρέθηκαν να κάνουν τις βασικές ρυθμίσεις ηχογράφησης όταν το έβαλαν ή απλά η συσκευή τους δεν ήταν συμβατή. Το μόνο μειονέκτημα που εγώ βρήκα είναι ότι δεν καταγράφει κλήσεις αν μιλάς με bluetooth (δεν ξέρω αν το κάνει κάποια άλλη εφαρμογή αυτό). Όσο για τα 6 ευρώ σίγουρα είναι πολλά αλλά το θέμα είναι αξίζουν. Λύσεις υπάρχουν...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση