Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχει διαφημίσεις. Τελικά την έβγαλα γιατί η εφαρμογή έκανε αποσύνδεση αν έτρεχε για κάποιο διάστημα στο παρασκήνιο. Γύρισα στο παλιό καλό Msn talk pro.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Μόλις διάβασα ότι αυτή ξοδεύει πολύ μπαταρία και data.

Ας μας πούνε και οι υπόλοιποι ποια θεωρούν την καλύτερη εφαρμογή για msn.

Εγώ έχω το mercury. Το μόνο που δεν μαρέσει είναι το interface.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Μόλις διάβασα ότι αυτή ξοδεύει πολύ μπαταρία και data.

Ας μας πούνε και οι υπόλοιποι ποια θεωρούν την καλύτερη εφαρμογή για msn.

Εγώ έχω το mercury. Το μόνο που δεν μαρέσει είναι το interface.

εγώ χρησιμοποιώ το imo για msn , skype ... .Είναι πολύ καλό , μου αρέσει το interface του και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εγώ ψάχνω κάποιο που:

• να μην έχει διαφημίσεις
  • να μην σου αλλάζει το προσωπικό μήνυμα
  • να έχει interface που να μοιάζει με του msn στο pc

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Προσωπικά χρησιμοποιώ το IM+ :) Τα push notifications βολεύουν τρελλά!

+1

πολυ βολικο και γρηγορο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1

πολυ βολικο και γρηγορο!

Το κατέβασα. Καλό φαίνεται αλλά τα push ισχύουν για μια ώρα μόνο στην απλή έκδοση και η pro έχει 7 ευρώ. Και το nimbuzz έχει push και είναι δωρεάν. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο να μας κάνει σύγκριση;

Το κατέβασα. Καλό φαίνεται αλλά τα push ισχύουν για μια ώρα μόνο στην απλή έκδοση και η pro έχει 7 ευρώ. Και το nimbuzz έχει push και είναι δωρεάν. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος και τα δύο να μας κάνει σύγκριση;

εγω τα χω δοκιμασει και τα δυο..στο παλιο μου κινητο δοκιμασα το nimbuzz και ειναι το πιο βαρυ προγραμμα που εχω βαλει ποτε σε κινητο!κολλαγε το συμπαν.επισης εκανε αρκετη ωρα να φορτωσει..το μονο καλο ειναι το ΙΜ σε αλλες συσκευες με nimbuzz αλλα υπαρχουν πολλα προγραμματα που το κανουν αυτο.πολυ πιο ελαφρυα και με καλυτερο interface.(βλ.whatsapp)

εγω εχω την pro εκδοση παντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1 για nimbuzz

Τρέχει σφαίρα και στο Desire HD και στο Nook μου

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με μια γρήγορη δοκιμή που έκανα και στα δυο προγράμματα, κατέληξα στο im. Είναι πιο ελαφρύ, ενώ και στο nimbuzz δεν δούλευαν οι push ειδοποιήσεις. Ίσως να μην το ρύθμισα καλά, αλλά το έψαξα αρκετά και δεν βρήκα κάτι.

Στον dialer one αλλά και στην μανισια εφαρμογή όταν αποθηκευω μια κλήση κατευθείαν από το call log σαν πχ +30χχχχ μετά αν πάω στον dialer και πληκτρολογησω μονο το νούμερο 69χχχ , χωρίς το +30 φυσικά,δεν το βρίσκει!

Στον στοκ dialer φαντάζομαι δεν υπάρχει ρύθμιση,στον dialer one?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή για τους οδηγούς:

https://market.android.com/details?id=com.picitup.iOnRoad&feature=search_result

για πες την διαδικασία..!!

Πρέπει να πας και στο μαρκετ και να επιλέξεις λογαριασμό ,δεν αρκεί να βάλεις το mail σου σε άλλο τηλέφωνο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν είναι συμβατό σε blade μου λεει.

Γιατί??

νταξει ρε παιδια ειπαμε..για να φανει χρησιμη αυτη η εφαρμογη πρεπει να χεις παρει το διπλωμα βραδυ ή νασαι γυναικα!(πλακιτσα!)

πολυ αχρηστη εφαρμογη πιστευω.πιο ευκολα τρακαρεις κοιταζωντας το παρα παρακολουθωντας το δρομο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

νταξει ρε παιδια ειπαμε..για να φανει χρησιμη αυτη η εφαρμογη πρεπει να χεις παρει το διπλωμα βραδυ ή νασαι γυναικα!(πλακιτσα!)

πολυ αχρηστη εφαρμογη πιστευω.πιο ευκολα τρακαρεις κοιταζωντας το παρα παρακολουθωντας το δρομο!

ε καλά ρε ναι, οι πιο πολλές εφαρμογές εξάλλου ψιλοάχρηστες είναι, απλά γουστάρουμε....

ε καλά ρε ναι, οι πιο πολλές εφαρμογές εξάλλου ψιλοάχρηστες είναι, απλά γουστάρουμε....

ισχυει...;) απλα το λεω να ειστε προσεκτικοι γιατι μου χει τυχει ακομα και με gps να κοιταω και να φτασω μουρη με κ*λο με τον μπροστινο..

δεν χρειαζεται να χουμε το κινητο εν ωρα οδηγησης.

και μην πινετε οταν οδηγατε!αληθεια καμια εφαρμογη για αλκοτεστ παιζει??:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο live μου δεν υπάρχει κάτι ώστε να μπορώ να τακτοποιήσω σε φακέλους μέσα στο μενού τιςεφαρμογές-προγράμματα.

Υπάρχει κάτι που να μπορώ να τα κατηγοριοποιήσω;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

υπαρχει καποιος τροπος οταν παμε να καλεσουμε ενα τηλεφωνο, να μας εμφανιζει το νουμερο απο το αρχειο ή τις επαφες μας οταν ξεκιναμε να το πληκτρολογουμε??

κατι δηλαδη που γινεται κατα κορον σε πιο παλια τηλεφωνα...

p.s. εχω xperia arc:)

Φιλε μου αυτο που δινεις δεν ανοιγει. Μπορεις να μας πεις το ονομα της εφαρμογης;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Φιλε μου αυτο που δινεις δεν ανοιγει. Μπορεις να μας πεις το ονομα της εφαρμογης;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ionroad augmented driving.

Sent from my GALAXY S II

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Πρέπει να πας και στο μαρκετ και να επιλέξεις λογαριασμό ,δεν αρκεί να βάλεις το mail σου σε άλλο τηλέφωνο.

Γίνεται από το Market του PC..!!!??? H μόνο από το μάρκετ του τηλεφώνου..!!!?? και πως βάζω και άλλη συσκευή στο μάρκετ...???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γίνεται από το Market του PC..!!!??? H μόνο από το μάρκετ του τηλεφώνου..!!!?? και πως βάζω και άλλη συσκευή στο μάρκετ...???

Ανοίγεις την εφαρμογή μάρκετ,πας μενού, λογαριασμοί

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ανοίγεις την εφαρμογή μάρκετ,πας μενού, λογαριασμοί

εδώ μπορώ να προσθέσω και το τηλέφωνο (SE X8) της γυναικάς μου (το LG ειναι το δικό μου) με το ίδιο e-mail..!!! και αν ναι πως..? για να κατεβάζω και στα δυο τηλέφωνα της πληρωμένες εφαρμογές..??

http://s7.directupload.net/images/111017/r5dvnfl4.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση