sakis697 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Μπορει να μου πει καποιος γιατι με την rom της υπογραφης μου (Virtuous Unity v1.31.0a) για οσοι ειναι με το tapatalk, οποια εφαρμογη και αν βαλω με gps οταν κανω reboot σβηνεται....????? δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ποιο προγραμμα θα παιξει στο samsung galaxy i5500? Φανταζομαι το igo myway που τρεχω στο hd2 δεν θα παιξει λογω αναλυσης. Σορρυ αλλα δεν ειναι δικο μου για να μπορεσω να το παρω να το δοκιμασω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Θα το κοιταξω γιατι τον ανταπτορα λογικα τον θελει για να μπορεις να βλεπεις τις βλαβες στον εγκεφαλο και γενικα για το διαγνωστικο κομματι και οχι για τις επιδοσεις.Σε ευχαριστω παντως αυτη ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες αλλα σε λιγο καιρο, ελπιζω, θα βγει το racechrono που ειναι απλα top, κορυφαιο. http://www.racechrono.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Μπορει να μου πει καποιος γιατι με την rom της υπογραφης μου (Virtuous Unity v1.31.0a) για οσοι ειναι με το tapatalk, οποια εφαρμογη και αν βαλω με gps οταν κανω reboot σβηνεται....????? δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.... Έχεις το cache2sd? Αν ναι αυτό φταίει. Λόγω μεγέθους το πρόγραμμα πάει στο cache partition το οποίο όμως διαγράφεται κάθε φορά που κάνεις reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Έχεις το cache2sd? Αν ναι αυτό φταίει. Λόγω μεγέθους το πρόγραμμα πάει στο cache partition το οποίο όμως διαγράφεται κάθε φορά που κάνεις reboot. Απο cript εχω το a2sd.KD Και αν ειναι αυτο το προβλημα πως το διορθωνω...? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ρε παιδια πως γινεται στο handcent να ξερουμε ποτε μας εχουν στειλει ενα μηνυμα οταν ειναι κλειστο το κινητο Μα οι τελευταίες εκδόσεις του handcent δειχνουν κανονικά την ώρα, είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα παλιότερα αλλά πλέον το handcent δείχνει τη κανονική ώρα απλά η βλακεία ειναι οτι δε τα ταξινομεί με τη σωστή σειρά όπως η μαμίσια εφαρμογή ή το go sms πχ αν ερθει πρώτο ενα μηνυμα με ώρα 8 και μετά ενα με ώρα 7.55 θα το βάλει δευτερο και οχι πρωτο οπως κανουν ολα τα αλλα προγράμματα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Υπάρχει πλέον στο market το dontpanic trial για 7 ημέρες με ελληνικό χάρτη για όποιον θέλει να το δοκιμάσει https://market.android.com/details?id=hr.mireo.dp&feature=search_result Το κατεβασα και το δοκιμαζω, αν και λιγο φτωχο δειχνει αξιολογο δεν εχει ομως Ελληνικα αυτη η δοκιμαστικη εκδωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Πάτα στο store, μετά πάτα πάνω στο free trial maps και επέλεξε ui languages και voices αντίστοιχα για τα μενού και τις φωνές και αφού επανεκκινήσει τα επιλέγεις από τις ρυθμίσεις Edited September 7, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ρε παιδια πως γινεται στο handcent να ξερουμε ποτε μας εχουν στειλει ενα μηνυμα οταν ειναι κλειστο το κινητο Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Κρατάς πατημένο το μήνυμα εκεί που το διαβάζεις και στο μενού που βγάζει πας κάτω κάτω που λέει κάτι για λεπτομέρειες μηνύματος. Sent from my E10i using Tapatalk Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ποιο προγραμμα θα παιξει στο samsung galaxy i5500? Όλα όσα αναφέρονται εδώ... παίζουν κανονικά. Ειδικά για το iGOMyWay θα χρειαστείς το κατάλληλο data.gro αρχειο για την ανάλυση της συγκεκριμένης συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ναι καλα μου παιδια εχετε δικιο.παλιοτερα δεν το εκανε Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή για δημιουργία φακέλων όπως το apps organizer ,το οποίο όμως να είναι σχεδιασμένο για tabs?? Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ στο Desire αλλά στο transformer μου τα βγάζει πολύ μικρά τα εικονιδιάκια.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 αυτη ειναι απο τις καλυτερες εφαρμογες αλλα σε λιγο καιρο, ελπιζω, θα βγει το racechrono που ειναι απλα top, κορυφαιο. http://www.racechrono.com/ Το racechrono είναι για πίστα και για μέτρηση επιδόσεων σε στροφιλίκια. Το καλύτερο είναι το Torque. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Το Destinator στα Windows Mobile 6.5 έχει την δυνατότητα να απενεργοποιείς τον δέκτη του GPS και να ορίζεις ως αφετηρία όποια διεύθυνση θέλεις και ως προορισμό μια άλλη ώστε να υπολογίσεις χιλιόμετρα, να δεις την διαδρομή κ.λ.π. . Στο Sygic μέχρι τώρα δεν έχω βρει πως ορίζω ως αφετηρία όποια διεύθυνση θέλω ώστε να κάνω το ίδιο που κάνω στο Destinator. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αυτό στο Sygic και πως; Αν δεν γίνεται στο Sygic, ποιο πρόγραμμα το κάνει; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Το Destinator στα Windows Mobile 6.5 έχει την δυνατότητα να απενεργοποιείς τον δέκτη του GPS και να ορίζεις ως αφετηρία όποια διεύθυνση θέλεις και ως προορισμό μια άλλη ώστε να υπολογίσεις χιλιόμετρα, να δεις την διαδρομή κ.λ.π. . Στο Sygic μέχρι τώρα δεν έχω βρει πως ορίζω ως αφετηρία όποια διεύθυνση θέλω ώστε να κάνω το ίδιο που κάνω στο Destinator. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αυτό στο Sygic και πως; Αν δεν γίνεται στο Sygic, ποιο πρόγραμμα το κάνει; στο igomyway εχει επιλογη τετοια παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Ξέρετε με ποιο τρόπο θα αποθηκεύσω κάποιες τοποθεσίες την ώρα που βρίσκομαι εκεί ώστε να μπορώ μετά να τα περάσω στο Google maps ή στο Google earth ώστε να τα δω στο χάρτη. Δεν με ενδιαφέρει να γράψω την διαδρομή απλά π.χ. να πάω σε 5 διαφορετικές περιοχές, το σημείο που με ενδιαφέρει να το αποθηκεύσω και μετά στο σπίτι μου να τα δω αυτά τα σημεία σε ένα χάρτη. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη για βυθομετρο σε ελληνικες θαλασσες η κατι παρομοιο Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την εξής αποροία! Σαν πρόγραμμα πλοήγησης έχω το npromo αλλά θέλω να το αλλάξω (μιας και όπως διαπίστωσα από στενά σε πάει όπως θέλει) και σκέφτομαι να βάλω το igo (από απόψεις που διάβασα νομίζω ότι ειναι το καλύτερο). Η ερωτησή μου είναι αν χρειαστεί να κατεβάσω πάλι του χάρτεες και από που να το κατεβάσω το igo?Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Υπαρχει το android IRC το οποιο κανει αυτο που θελεις.θα το δοκιμασω φιλε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 θα το δοκιμασω φιλε ευχαριστω πολυ! Υπαρχει εφαρμογη που να ηχογραφει απο το ραδιο του τηλεφωνου.Δεν εννοω ιντερνετικο ραδιο αλλα αυτο της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) Το racechrono είναι για πίστα και για μέτρηση επιδόσεων σε στροφιλίκια. Το καλύτερο είναι το Torque. το παιδι ρωτησε και για επιδοσεις, το racechrono μετραει και αυτα, το εχω δοκιμασει και εχει απειρες πληροφοριες για τις μετρησεις που κανεις. Edited September 8, 2011 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 το παιδι ρωτησε και για επιδοσεις, το racechrono μετραει και αυτα, το εχω δοκιμασει και εχει απειρες πληροφοριες για τις μετρησεις που κανεις. Εχω ηδη πληρωσει το torque και περιμενω απο ebay ενα OBD 2 που παρηγγειλα.Μολις μου ερθει θα γραψω εντυπωσεις.To αλλο που το βρισκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Εχω ηδη πληρωσει το torque και περιμενω απο ebay ενα OBD 2 που παρηγγειλα.Μολις μου ερθει θα γραψω εντυπωσεις.To αλλο που το βρισκεις; στο site που παρεθεσα ΑΛΛΑ δεν το εχει φτιαξει ακομα. το torque ειναι ισως το καλυτερο αυτη τη στιγμη για android και εχει πληροφοριες για obd κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Γιατι οταν παει δωδεκα η ωρα τα ημερολογια-widgets δεν ανανεωνονται αυτοματα πλην του μανισιου? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Γιατι οταν παει δωδεκα η ωρα τα ημερολογια-widgets δεν ανανεωνονται αυτοματα πλην του μανισιου? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Γιατί απλά... δεν ξέρουν ότι πήγε 12! :lol: Το 99% των widgets κάνει πολύ αργή ενημέρωση (να μη σου πω ότι τα ημερολόγια ενημερώνονται μόνο όταν ανοίγεις τη συσκευή) ώστε να μην σου τρώνε την μπαταρία :happy: Το μανίσιο απλά επειδή είναι μέρος του sense, του λέει το ρολόι "ψψψτ πήγε 12 κάνε refresh" Αυτά... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts