ilka71 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 1-Η εφαρμογη talk ειναι το google talk? 2-κληση απο κινητο σε κινητο(ελλαδα και εξωτερικο) με google talk χρεωνεται και ποσο? Ευχαριστω! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Καμία εφαρμογή με το πρόγραμμα της τηλεόρασης που να λέει και των ψηφιακών της ΕΡΤ και ειδικά του σπόρτ+ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Δες το tvme Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κύριοι καλημέρα. Μια ερώτηση, υπάρχει ελληνικό πληκτρολογιο στο market, που η διάταξη των πληκτρων να είναι η κλασσική 3x4 (galaxy S); Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κύριοι καλημέρα. Μια ερώτηση, υπάρχει ελληνικό πληκτρολογιο στο market, που η διάταξη των πληκτρων να είναι η κλασσική 3x4 (galaxy S); http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Ένα εκ των τριών που έχει είναι και αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καμία εφαρμογή με το πρόγραμμα της τηλεόρασης που να λέει και των ψηφιακών της ΕΡΤ και ειδικά του σπόρτ+ ; greek tvguide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα, ποια/ες εφαρμογη/εφαρμογες που να μας δειχνουν διαρκεια κλησεων, αριθμο μυνηματων κλπ οπως πχ δειχουν τα nokia με το symbian ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα, ποια/ες εφαρμογη/εφαρμογες που να μας δειχνουν διαρκεια κλησεων, αριθμο μυνηματων κλπ οπως πχ δειχουν τα nokia με το symbian ; Δοκίμασε το Call Meter NG https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Δοκίμασε το Call Meter NG https://market.android.com/details?id=de.ub0r.de.android.callMeterNG&feature=search_result πολυ καλο ευχαριστω ! Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 καλημερα, ποια/ες εφαρμογη/εφαρμογες που να μας δειχνουν διαρκεια κλησεων, αριθμο μυνηματων κλπ οπως πχ δειχουν τα nokia με το symbian ; Εναλλακτικά υπάρχει και το traffic counter pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Βγήκε αναβάθμιση για το Google maps στην έκδοση 5.9.0. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδια το νεο market v3 που υπαρχει? πως το κατεβαζω απο το ηδη παλιο market που εχω και εχουμε ολοι να υποθεσω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδια το νεο market v3 που υπαρχει? πως το κατεβαζω απο το ηδη παλιο market που εχω και εχουμε ολοι να υποθεσω. Δες 2-3 σελίδες ποιό πίσω. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καλησπέρα Έχω το πρόγραμμα πλοήγησης Sygic. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο έξης Αν σώσω μια διεύθυνση στα αγαπημένα και θέλω να της κάνω μετονομασία γιατί δεν βγάζει Ελληνικούς χαρακτήρες !!!!!!!!! Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 παιδια το νεο market v3 που υπαρχει? πως το κατεβαζω απο το ηδη παλιο market που εχω και εχουμε ολοι να υποθεσω. Έχουμε ξεχωριστό thread για το market... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3744756#post3744756 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 μπορει καποιος να μου γραψει πως μπορω να δοκιμασω το copilot sto market δεν υπαρχει Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Καλησπερα!Εχω το HTC Desire Z και θελω να περασω προγραμμα πλοηγησης.Πρεπει να ναναι το κινητο root?Ή απλα περναω το aplication? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 μπορει καποιος να μου γραψει πως μπορω να δοκιμασω το copilot sto market δεν υπαρχει Ευχαριστω Δεν μας επιτρέπεται η free διακίνηση εμπορικού λογισμικού στο παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Δεν μας επιτρέπεται η free διακίνηση εμπορικού λογισμικού στο παρόν forum. Γιαννη απο οτι καταλαβα θελει να το αγορασει αλλα δεν το βρισκει στο μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Γιαννη απο οτι καταλαβα θελει να το αγορασει αλλα δεν το βρισκει στο μαρκετ. ας το παρω trial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416 Ένα εκ των τριών που έχει είναι και αυτό που θες. Γιάννη σε ευχαριστώ, άλλα δεν είμαι root. . . Έψαχνα κάτι πιο "οικίο". . .:O Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Γιάννη σε ευχαριστώ, άλλα δεν είμαι root. . . Έψαχνα κάτι πιο "οικίο". . .:O Hello, το λινκ που σου παραθέτει ο Γιάννης δεν προυποθέτει root. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Δεν ξερω αν εχει συζητηθει πιο πριν. Αναζητω εφαρμογη με την οποια μεσω καμερας φυσικα να παρακολουθω το εξοχικο μου σπιτι. Ειμαι σιγουρος πως υπαρχει δεν γνωριζω ομως αν ειναι για ios η android. Οποιος γνωριζει θα θερμοπαρακαλεσω να μου την υποδειξει. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κ τωρα που εκανα το κινητο να μιλησει εχουμε καποια εφαρμογη που να μας λεει οταν εχουμε αναπαντητη ποιος ηταν; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κ τωρα που εκανα το κινητο να μιλησει εχουμε καποια εφαρμογη που να μας λεει οταν εχουμε αναπαντητη ποιος ηταν; Sent from my Desire HD using Tapatalk Announcify... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts