Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok, μαλλον θα γελασετε αλλά εχω το εξης προβλημα: δεν μπορω να βρω widget για το καιρο που στις πολεις να βρισκει τη Κατερινη. Πραγματικα, βρισκω Θεσσαλονικη κτλ αλλά Κατερινη ποτε. Ξερει κανεις κατι? Μηπως κανω εγω κατι λαθος? Επισης, αν ειναι εφικτο να εχει widget 1x1 και να ειναι σε γκρι χρωματα (αλλά αυτο ειναι extra, ας βρισκει τη Κατερινη και δεν πειραζει)

Φαντάζομαι αν ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό μέσω δικτύων δε θα έχεις πρόβλημα με τον καιρό μιας και βγάζει ακόμα και συνοικίες...
Τhe end of an era...

ok, μαλλον θα γελασετε αλλά εχω το εξης προβλημα: δεν μπορω να βρω widget για το καιρο που στις πολεις να βρισκει τη Κατερινη. Πραγματικα, βρισκω Θεσσαλονικη κτλ αλλά Κατερινη ποτε. Ξερει κανεις κατι? Μηπως κανω εγω κατι λαθος? Επισης, αν ειναι εφικτο να εχει widget 1x1 και να ειναι σε γκρι χρωματα (αλλά αυτο ειναι extra, ας βρισκει τη Κατερινη και δεν πειραζει)

http://s1.directupload.net/images/110624/ffojfk85.png

Beautiful Widgets https://market.android.com/details?id=com.levelup.beautifulwidgets&feature=search_result lite https://market.android.com/details?id=com.levelup.beautifulwidgetsfree&feature=more_from_developer

http://s7.directupload.net/images/110624/swesz8xt.png http://s1.directupload.net/images/110624/go6cmson.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σας ευχαριστω και τους 2. Με αρκετα προγραμματακια οτι ρυθμιση κι αν ειχα δεν εβρισκε τη Κατερινη ειτε μεσω δικτυου ειτε gps. Το beautiful widget ειναι πολυ ομορφο, το κατεβασα, ολα μια χαρα και μαλλον αυτο θα χρησιμοποιω, το κακο ειναι οτι δεν δεχεται maestro καρτα το μαρκετ κι ετσι θα μεινω με το lite :(

Με ενδιαφέρει για το tablet αλλά δεν είναι στη λίστα του rom manager. Αρα χλωμό να βγάλω άκρη.

Sent from my Herotab C8

Rom manager sux. Αυτό που πρέπει να τσεκάρεις είναι αν υπάρχει ClockWorkMod Recovery για το κινητό σου. Από εκεί γίνεται στο περίπου αυτό που ζητάς.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Σε τι ακριβως χρησιμευει το open signal maps...???

Πρέπει νομίζω να σε λέει που έχει δύκτια wifi

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

παιδια καλησπερα σας....απεκτησα αυτο το φοβερο τηλεφωνακι πριν λιγες ημερες....ψαχνω ναυτικους χαρτες που να δειχνουν βαθη θαλασσων....βρηκα το inavX το οποιο ομως δεν ειναι διαθεσιμο για τη χωρα μας....εχει κανει υπ οψην του κατι παρομοιο? η αν γνωριζει καποιος αν την εφαρμογη αυτη που δεν ειναι διαθεσιμη για την Ελλαδα να την αγορασει καποιος απο το εξωτερικο και μετα να την περασω στο δικο μου? ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια σας παιδια.Εχω το N-drive10.Βρηκα τους χαρτες αλλα δεν μπορω να τους κανω εγκατασταση.Μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω.Οι χαρτες που κατεβασα ειναι ενα εικονιδιο με ονομα GRC map

Αν μπορειτε να με βοηθησετε καντε το γιατι εχω αγανακτησει.

Το astro το εχω κατεβασει.Προγραμμα διαχειρησης αρχειων...:(

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

παιδια εχω βαλει το Call Meter 3G και το συμβολο του χρηματος ειναι το δολαριο, πως το αλλαζω σε ευρω?

καπιο καλο προγραμα για barcode??? γνωριζει καπιος??? να σκαναρει ολους τους τυπους barcode?? επισεις το titanioum backup λειτουργει μονο σε ρουτ τηλεφωνα???? :( Edited by manolis_33

Καποιο ευκολο προγραμμα για να βαζουμε τις φωτογραφιες ποιο ευκολα απο το μαμισιο σαν φοντο;

καπιο καλο προγραμα για barcode??? γνωριζει καπιος??? να σκαναρει ολους τους τυπους barcode?? επισεις το titanioum backup λειτουργει μονο σε ρουτ τηλεφωνα???? :(

Ναι η χρηση του απαιτει root.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Mακάρι να δούμε το tomtom σε android

Με τους χειρότερους χάρτες για Ελλάδα, τι να το κάνεις?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ναι η χρηση του απαιτει root.

σε ευχαριστω για την απαντηση το ειχα απορια ..... καπιο προγραμα λοιπον για μπακαπ για γρηστες που δεν ειναι ρουτ υπαρχει αξιολογο??? :wacko:

παιδια εχω βαλει το Call Meter 3G και το συμβολο του χρηματος ειναι το δολαριο, πως το αλλαζω σε ευρω?

menu->Preferences->Appearance->Custom currency symbol

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

"αγορασμενο''

Και κάπου εδώ η συζήτηση τελειώνει, ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια.

ΥΓ. Και για όποιον δεν το κατάλαβε η συζήτηση για παράνομο λογισμικό απαγορεύετε από τους Ο.Π.Χ., ως εκ τούτου περαιτέρω μηνύματα θα διαγραφούν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

σε ευχαριστω για την απαντηση το ειχα απορια ..... καπιο προγραμα λοιπον για μπακαπ για γρηστες που δεν ειναι ρουτ υπαρχει αξιολογο??? :wacko:

Το mybackup pro σου κάνει. Αν είσαι root παίρνεις πληρες μπακαπ, αν όχι, μερικό. Πάντως μην ψάχνεις για άλλη λυση.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

2.2.2 εχω..! προφανώς αυτό φταίει...!!!

Φίλε δοκίμασε το call recorder που έχει σήμα το πράσινο ρομποτάκι από το market. Στο sg2 παίζει

Σε τι ακριβως χρησιμευει το open signal maps...???

Πρέπει νομίζω να σε λέει που έχει δύκτια wifi

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καταλαβα οτι δειχνει προς τα που ειναι το σημα για το gps κ το wifi (αν κ στο σπιτι που το δοκιμασα, 3 μετρα απο το ρουτερ, δεν εδειχνε καλα)....αλλα κανει κατι αλλο...? Βοηθαει πχ να κλειδωσει πιο γρηγορα το gps, γιατι εχω το gps test και αυτο δειχνει παλι δορυφορους κ τετοια...

Καταλαβα οτι δειχνει προς τα που ειναι το σημα για το gps κ το wifi (αν κ στο σπιτι που το δοκιμασα, 3 μετρα απο το ρουτερ, δεν εδειχνε καλα)....αλλα κανει κατι αλλο...? Βοηθαει πχ να κλειδωσει πιο γρηγορα το gps, γιατι εχω το gps test και αυτο δειχνει παλι δορυφορους κ τετοια...

Δείχνει ακόμα τοποθεσίες και στατιστικά κεραιών κινητής :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση