vastegial_74 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εγώ πάντως ένα ξeχeσμα μέσω e-mail τους το έριξα. Έβγαλαν νέα έκδοση που "υπόσχεται" ανανεωμένους χάρτες, και πάλι τα ίδια έχει στην εθνική οδό σε Τέμπη, Πλαταμώνα. Μου γυρίζουν τα μυαλά όταν βλέπω την κλασική ξύλινη απάντηση σε κριτικές στο play store, που λένε ότι φταίει ο προμηθευτής των χαρτών για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανανεωμένοι χάρτες. Ρε φίλε, βγάζεις ανανέωση χαρτών και υπόσχεσαι ότι είναι όλοι up-to-date; Ψέμα. Φταίει ο προμηθευτής των χαρτών; Κόψε το λαιμό σου, στο φινάλε εγώ από εσένα αγόρασα την άδεια χρήσης των χαρτών, όχι από τον προμηθευτή κατευθείαν. Στο sygic αναφερεσαι ή σε καποιο αλλο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Στο sygic αναφερεσαι ή σε καποιο αλλο; Ναι, για το Sygic λέω. Και δε μου ήρθε η έκδοση 17.3 που αναφέρθηκε, αλλά η 17.2.15 Αν έρθει η 17.3 κι έχει όντως τις αναμενόμενες αλλαγές, βλέπουμε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 εγω αγορασα το genius maps και νομιζω εχει ηδη τους νεους δρομους.οποιος το εχει ας επιβεβαιωσει.και μου αρεσει γιατι εχει πολυ καλη κινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 εγω αγορασα το genius maps και νομιζω εχει ηδη τους νεους δρομους.οποιος το εχει ας επιβεβαιωσει.και μου αρεσει γιατι εχει πολυ καλη κινηση Η. Geointeligence έκανε εξαιρετική δουλειά στους Ελληνικούς χάρτες, χαίρομαι που ακούω πως δεν άλλαξε κάτι. Το ξέρω γιατί κάποτε συνεργαζόταν με την MLS για το Destinator. Για ελληνικούς χάρτες και δρομολογισεις εντός Ελλάδας το Destinator στην εποχή εκείνη απλά δεν είχε αντίπαλο. Στην Ευρώπη με τους Teleatlas (αν θυμάμαι καλά) είχε θέματα και είχα φάει μεγάλη ταλαιπορία. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Εγώ πάντως ένα ξeχeσμα μέσω e-mail τους το έριξα. Έβγαλαν νέα έκδοση που "υπόσχεται" ανανεωμένους χάρτες, και πάλι τα ίδια έχει στην εθνική οδό σε Τέμπη, Πλαταμώνα. Μου γυρίζουν τα μυαλά όταν βλέπω την κλασική ξύλινη απάντηση σε κριτικές στο play store, που λένε ότι φταίει ο προμηθευτής των χαρτών για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ανανεωμένοι χάρτες. Ρε φίλε, βγάζεις ανανέωση χαρτών και υπόσχεσαι ότι είναι όλοι up-to-date; Ψέμα. Φταίει ο προμηθευτής των χαρτών; Κόψε το λαιμό σου, στο φινάλε εγώ από εσένα αγόρασα την άδεια χρήσης των χαρτών, όχι από τον προμηθευτή κατευθείαν. Έχεις υπόψιν σου ότι τα προγράμματα οδήγησης χρησιμοποιούν κοινούς χάρτες έτσι; Αν τους πει ο προμηθευτής ότι είναι ανανεωμένοι οθ χάρτες, το ίδιο λένε και αυτοί. Δεν λένε ψέμα. Αν δεν το καταλαβαίνεις,αυτό είναι άλλο θέμα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 @junglist, από τον αγενή τρόπο που μου απευθύνεις το λόγο (προκαλώντας με για δεύτερη φορά), υποθέτω ότι είσαι νομικός σύμβουλος των απανταχού εταιριών GPS navigation apps, οπότε να μας το πεις να το ξέρουμε, να μη τους στέλνουμε τσάμπα e-mail, να λέμε καλύτερα τα παράπονά μας απευθείας σε σένα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχουμε σημαντική αναβάθμιση στο SYGIC στην έκδοση 17.3.0 "new Route Selection screen and Android-O fixes will be uploaded soon. "Εγώ ακόμα την 17.2.11 έχω και δεν βγάζει Update.... Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Ναι, για το Sygic λέω. Και δε μου ήρθε η έκδοση 17.3 που αναφέρθηκε, αλλά η 17.2.15 Αν έρθει η 17.3 κι έχει όντως τις αναμενόμενες αλλαγές, βλέπουμε. Εγω την έχω την 17.3. Οι χάρτες οι ίδιοι είναι με την 17.2.15 κλπ Δεν εχει αλλάξει κάτι σε οτι αφορα τους χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 παιδιά μετά το Google maps θεωρώ το genius maps είναι το καλύτερο offline. έχει βελτιωθεί πολύ, κίνηση, και πολύ καλές προτεινόμενες διαδρομές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 παιδιά μετά το Google maps θεωρώ το genius maps είναι το καλύτερο offline. έχει βελτιωθεί πολύ, κίνηση, και πολύ καλές προτεινόμενες διαδρομές. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι παροχές σου δίνει η trial version; Είναι χρονικά περιοριζόμενες; Πόσο κοστίζουν οι διάφορες υπηρεσίες που μπορείς να αγοράσεις; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Εγω την έχω την 17.3. Οι χάρτες οι ίδιοι είναι με την 17.2.15 κλπ Δεν εχει αλλάξει κάτι σε οτι αφορα τους χαρτες.Ισχύει. Δεν ανάφερα πουθενά ότι υπάρχει αναβάθμιση χαρτών. Μόνο ότι άλλαξαν κάποια πράγματα για το routing και ότι η εταιρεία αναβαθμίζει τους χάρτες, όποτε οι προμηθευτές της το κάνουν με την σειρά τους. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Τι παροχές σου δίνει η trial version; Είναι χρονικά περιοριζόμενες; Πόσο κοστίζουν οι διάφορες υπηρεσίες που μπορείς να αγοράσεις; τώρα να σου πω δεν θυμάμαι για την trial γιατί θυμόταν ότι την είχα δοκιμάσει παλιότερα. από κόστος 29.99 Ελλάδα πλοήγηση και 16.99 περίπου η κίνηση για Ευρώπη. όλη η Ευρώπη πλοήγηση είναι ακριβή γμτ κάπου 49 ευρώ περίπου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπέρα σας.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει προγραμμα για προειδοποίηση radar της αστυνομίας (σταθερών και μη) και να είναι δωρεάν (με mb δεν εχω προβλημα.. αν προηγείται και χωριςmb ακομα καλυτερα- να μην το αγοραζεις απο το play store εννοω)? Για πλοηγηση εχω τους χάρτες ρης Google και το here maps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπέρα σας.. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει προγραμμα για προειδοποίηση radar της αστυνομίας (σταθερών και μη) και να είναι δωρεάν (με mb δεν εχω προβλημα.. αν προηγείται και χωριςmb ακομα καλυτερα- να μην το αγοραζεις απο το play store εννοω)? Για πλοηγηση εχω τους χάρτες ρης Google και το here maps..Δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.speedcamapp Ή αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomtom.speedcams.android.map Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Τι γινεται με τις εκδοσεις του sygic ρε παιδια; Υπαρχει 17.3? Ειναι final? Βλεπω να βγαινουν υποεκδοσεις (ακομη?) για 17.2.x σε διαφορες σελιδες στο internet. Και στο δε play, εχει την...17.2.11! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.speedcamapp Ή αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomtom.speedcams.android.map Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Εχω το sygic Premium+Traffic lifetime. Αν εγκταστησω αυτο https://play.google.com/st...ic.speedcamapp, ξερεις αν θα φαινεται σαν προσθετο μεσα στο sygic οταν το ανοιγω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εχω το sygic Premium+Traffic lifetime. Αν εγκταστησω αυτο https://play.google.com/st...ic.speedcamapp, ξερεις αν θα φαινεται σαν προσθετο μεσα στο sygic οταν το ανοιγω;Μα άμα έχεις το Sygic, έχεις ήδη προειδοποιήσεις για ραντάρ κλπ. Γιατί να βάλεις έξτρα εφαρμογή; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μα άμα έχεις το Sygic, έχεις ήδη προειδοποιήσεις για ραντάρ κλπ. Γιατί να βάλεις έξτρα εφαρμογή; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Δεν το ειχα προσεξει ποτε. Το χρησιμοποιω σαν δευτερη ή τριτη επιλογη και δεν ειχα παρατηρισει αυτο το χαρακτηριστικο. Το ειχα πετυχει σε μια προσφορα με 25€ ολο το πακετο που προανεφερα αν θυμαμαι καλα και το χτυπησα να υπαρχει. Ευχαριστω Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Τι γινεται με τις εκδοσεις του sygic ρε παιδια; Υπαρχει 17.3? Ειναι final? Βλεπω να βγαινουν υποεκδοσεις (ακομη?) για 17.2.x σε διαφορες σελιδες στο internet. Και στο δε play, εχει την...17.2.11!Στο Play έχει την 17.3.1, όχι την 17.2.1 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Στο Play έχει την 17.3.1, όχι την 17.2.1 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Screenshot που τραβηξα μολις τωρα, απο υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Screenshot που τραβηξα μολις τωρα, απο υπολογιστη μια από τα ίδια και από εδώ . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Screenshot που τραβηξα μολις τωρα, απο υπολογιστη Εμένα βγάζει 10.10 ως τελευταία ενημέρωση. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εμένα βγάζει 17.2.17, τι παίζει με όλες αυτές τις διαφορετικές ενημερώσεις; Έχει να κάνει με τη συσκευή ή είναι λαχείο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Εμένα βγάζει 17.2.17, τι παίζει με όλες αυτές τις διαφορετικές ενημερώσεις; Έχει να κάνει με τη συσκευή ή είναι λαχείο; θεωρώ πως έχει να κάνει πιο πολύ με το chipset τον συσκευών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Εμένα βγάζει 17.2.17, τι παίζει με όλες αυτές τις διαφορετικές ενημερώσεις; Έχει να κάνει με τη συσκευή ή είναι λαχείο;Μήπως είσαι beta user Εσύ; Για τσέκαρε Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts