albert0 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Υπάρχει πρόγραμμα που να έχει τον νέο δρόμο στα τεμπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 TomTom, here και Google maps δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. July 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2017 Η Ελληνική κοινότητα του Waze έχει ενσωματώσει το νέο δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Η Ελληνική κοινότητα του Waze έχει ενσωματώσει το νέο δρόμο. Κατεύνασα το waze δεν το δοκίμασα να πω εντυπώσεις αλλά για εμάς που δεν ξέρουμε αγγλικά μήπως μπορούσαμε να το βρούμε με ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Υπάρχει πρόγραμμα που να έχει τον νέο δρόμο στα τεμπη; Εδω http://www.openstreetmap.org/#map=5/48.647/3.252 τον έχει το δρόμο. Τα προγράμματα που βασίζονται σε αυτό το χάρτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Κατεύνασα το waze δεν το δοκίμασα να πω εντυπώσεις αλλά για εμάς που δεν ξέρουμε αγγλικά μήπως μπορούσαμε να το βρούμε με ελληνικό μενού; Μπορείς να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις την Ελληνική γλώσσα Settings -> Advanced settings -> General -> Language: Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Τις αλλαγές στις εθνικές οδούς καμία εταιρεία δεν τις έχει προσθέσει τελικά? Η gi έχει από 12/16 να κάνει update πάντως Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Τις αλλαγές στις εθνικές οδούς καμία εταιρεία δεν τις έχει προσθέσει τελικά? Η gi έχει από 12/16 να κάνει update πάντως Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάτσε. Κάθε 3μηνο βγάζουν οι πιο πολλές τους νέους χάρτες. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Κάθε τρίμηνο μια χαρά ακούγεται, το κάθε εξάμηνο της gi που πάει προς μια φορά το χρόνο με τσαντίζει... Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Νέοι χάρτες για SYGIC, 2017.03 ΧρειάΖεται η έκδοση 1723. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Έχει μέσα καμία από τις αλλαγές? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Έχει μέσα καμία από τις αλλαγές? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠού να ξέρουμε ποιες είναι οι αλλαγές που λες. Δώσε περισσότερα στοιχεία, καθώς και το πότε έγιναν. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Μάλλον εννοεί τους νέους δρόμους. Μία ερώτηση: Τελευταία έχω μερικά mail με προσφορές από το Navigon. Μήπως γνωρίζετε αν είναι για μία συσκευή μόνο, ή πηγαίνει με λογαριασμό; Εννοώ, αν αλλάξω κινητό θα μπορώ να το εγκαταστήσω πάλι στο νέο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Νέοι χάρτες για SYGIC, 2017.03 ΧρειάΖεται η έκδοση 1723. Sent from my m1 note using Tapatalk Έχει μέσα καμία από τις αλλαγές? Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πέρασα το νέο sygic 17.2.3 με τους χάρτες της TOMTOM 2017.03 Τα τούνελ στα Τέμπη και στον Πλαταμώνα δεν τα έχει. Ακόμα έχει τον παλιό δρόμο από το Κάστρο του Πλαταμώνα και μέσα από τα στενά των Τεμπών.:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 κάποιες εφαρμογές GPS που κατεβάζουν δεδομένα για A-gps αυτό που κάνουν δεν υπάρχει από μόνο του σε κινητά; πχ Xiaomi redmi note 4x που έχω έχει; χρειάζεται να κάνω ανανέωση του A GPS; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 κάποιες εφαρμογές GPS που κατεβάζουν δεδομένα για A-gps αυτό που κάνουν δεν υπάρχει από μόνο του σε κινητά; πχ Xiaomi redmi note 4x που έχω έχει; χρειάζεται να κάνω ανανέωση του A GPS; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εαν εχεις προγραμμα που ζητα δεδομενα θα το κανει και θα κατεβασει δεδομενα,εννοειται οτι εχει το 4....... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Εαν εχεις προγραμμα που ζητα δεδομενα θα το κανει και θα κατεβασει δεδομενα,εννοειται οτι εχει το 4.......που είναι η επιλογή να κατεβάσει, χειροκίνητα, δεδομένα a GPS? μιλάω για ASSISTED GPS δεδομένα όχι απλά δεδομένα που πχ χρειάζεται το Google maps Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 που είναι η επιλογή να κατεβάσει, χειροκίνητα, δεδομένα a GPS? μιλάω για ASSISTED GPS δεδομένα όχι απλά δεδομένα που πχ χρειάζεται το Google maps Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι υπαρχει τετοια επιλογη?Ανοιξε τα ντατα και οταν χρειαζεται κατεβαζει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ik64 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ψάχνω χάρτες για dvd gps αυτοκινήτου,δεν έχει android και windows ce Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Γιατι υπαρχει τετοια επιλογη?Ανοιξε τα ντατα και οταν χρειαζεται κατεβαζει.α οκ.άρα εφαρμογή τύπου GPS status and toolbox που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατεβάζει δεδομένα GPS assist δεν "μπερδεύει" το ενσωματωμένο του κινητού σύστημα έτσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 κάποιες εφαρμογές GPS που κατεβάζουν δεδομένα για A-gps αυτό που κάνουν δεν υπάρχει από μόνο του σε κινητά; πχ Xiaomi redmi note 4x που έχω έχει; χρειάζεται να κάνω ανανέωση του A GPS; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε AGPS έχω να ασχοληθώ εδώ και 4-5 χρόνια. Δεν υπάρχει στις σύγχρονες συσκευές ξεχωριστή τέτοια λειτουργία. Σε μένα υπάρχει η επιλογή" Use network" στις ρυθμίσεις του Location. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Με AGPS έχω να ασχοληθώ εδώ και 4-5 χρόνια. Δεν υπάρχει στις σύγχρονες συσκευές ξεχωριστή τέτοια λειτουργία. Σε μένα υπάρχει η επιλογή" Use network" στις ρυθμίσεις του Location. Sent from my m1 note using Tapatalk Στις περισσότερες συσκευές, στις σύγχρονες εκδόσεις του Android, υπάρχει επιλογή μόνο δίκτυα, μόνο GPS, ή όλες οι διαθέσιμες μέθοδοι.. π.χ. σε LG: http://i68.tinypic.com/358uxxv.png Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Στο καινουριο Sygic ξερει κανεις που ειναι οι προσφατοι προορισμοι μου ? Παω απο το μενου και στα προσφατα μου ανοιγει τις προσφατες φωτο εγγραφα του κινητου Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Στο καινουριο Sygic ξερει κανεις που ειναι οι προσφατοι προορισμοι μου ? Παω απο το μενου και στα προσφατα μου ανοιγει τις προσφατες φωτο εγγραφα του κινητουΑπλά πατάς στην αναζήτηση και στα βγάζει όλα από κάτω.δεν ξέρω εάν θέλει να έχεις κάνει log in. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Οκ ευχαριστώ πολύ. Να σαι καλά Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts