Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσοι ψάχνεστε με το navigon underground δείτε τα παρακάτω ποστ.

Νομίζω θα σας βοηθήσουν.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6457454#post6457454

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6429691

Τα της Αμερικάνικης διεύθυνσης αγνοείστε τα ( δεν αφορούν το navigon ).

Το έβαλα για να δείτε την διαδικασία.

γιατι δεν τα παιρνεις πακετο απο ενα οποιοδηποτε site;;

ετσι ειχα κανει εγω παλιοτερα οταν τα χρειαστηκα για να γραφτω σε ισπανικο site

Ούτε σταματάω, τσεκάρω τα νούμερα, ρωτάω αν χρειαστεί κάποιον απο κει, και ξαναξεκινάω ή πάω με τα πόδια αν είναι κοντά. Ειδικά στα νούμερα, τα περισσότερα προγράμματα έχουν λάθη. Μια φορά το Here μ έστειλε 7 τετράγωνα μακρυά.

Επειδή την πάτησα, δεν ξαναεμπιστεύτηκα. Βάζω το πρόγραμμα να μιλάει κι οδηγώ κάνοντας ό,τι θέλω εγώ. Το έχω μόνο για προσανατολισμό.

Αυτο συζηταμε.Οτι εχουν περασει τοοοοσα χρονια και εξακολουθουν να εμφανιζουν τις ιδιες παιδικες ασθενειες.Δεν ξερω τι χρηση του κανεις ,αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ψαχνεις να βρεις καποιο σημειο και να σου λεει οτι ειναι 7 τετραγωνα μετα.Και να ηταν μονο αυτο,το μεγαλο προβλημα..

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Άνοιξα σήμερα το Navigon, μετά από αρκετό καιρό και πήγε κατ' ευθείαν στο Map Manager για κατέβασμα χάρτη, ενώ δούλευε κανονικά παλαιότερα.

Τσεκάρισα Ελλάδα με 75ΜΒ περίπου και όταν άρχισε να κατεβάζει το χάρτη έδειξε 1,09GB περίπου και το σταμάτησα. Προσπάθησα πάλι και έκανε τα ίδια.

Έσβησα τα data και ξεκίνησε μεν με registration αλλά ζήτησε πάλι χάρτη και όταν ξεκίνησε έδειξε ότι θα κατεβάσει 1,09GB (!!!).

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Άνοιξα σήμερα το Navigon, μετά από αρκετό καιρό και πήγε κατ' ευθείαν στο Map Manager για κατέβασμα χάρτη, ενώ δούλευε κανονικά παλαιότερα.

Τσεκάρισα Ελλάδα με 75ΜΒ περίπου και όταν άρχισε να κατεβάζει το χάρτη έδειξε 1,09GB περίπου και το σταμάτησα. Προσπάθησα πάλι και έκανε τα ίδια.

Έσβησα τα data και ξεκίνησε μεν με registration αλλά ζήτησε πάλι χάρτη και όταν ξεκίνησε έδειξε ότι θα κατεβάσει 1,09GB (!!!).

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Είναι η νέα Ελλάδα που θα κατακτήσουμε όλα τα Βαλκάνια και την Τουρκία :D :D :D :D :D :D

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλό για να γελάσουμε αλλά στην ουσία;

Edit

Σε νέα προσπάθεια, πρόσεξα ότι στην επιλογή χάρτη χώρας έχει τσεκαρισμένο το System files required με μέγεθος 702ΜΒ (!!!) και δεν ξετσεκάρεται με τίποτε.

Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω την εφαρμογή;

Edited by makap

Καλό για να γελάσουμε αλλά στην ουσία;

Edit

Σε νέα προσπάθεια, πρόσεξα ότι στην επιλογή χάρτη χώρας έχει τσεκαρισμένο το System files required με μέγεθος 702ΜΒ (!!!) και δεν ξετσεκάρεται με τίποτε.

Μήπως πρέπει να απεγκαταστήσω την εφαρμογή;

Απο τι θυμάμαι αυτό το αρχείο είναι απαραίτητο ...δλδ ειναι αναβάθμιση της εφαρμογής

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η κατάσταση δυσκόλεψε τώρα.

Απεγκατέστησα την εφαρμογή πιστεύοντας ότι κάτι περίργο συμβαίνει αφού ζητάει files μεγέθους 702ΜΒ και αν προσθέσεις και το χάρτη (γύρω στα 75) δεν προκύπτουν σε καμία περίπτωση 1,09GB, και τώρα προσπαθώ να την εγκαταστήσω από το Cloud Amazon και δείχνει δυνατότητα Open και όχι Install όπως σε άλλες free ή αγορασμένες εφαρμογές της Amazon που έχω κατοχυρώσει.

Έκανα reboot τη συσκευή για την περίπτωση που δεν έχει καταλάβει το Amazon την απεγκατάσταση αλλά και πάλι μου δείχνει το Navigon με δυνατότητα Open και όχι Install και, φυσικά, όσες φορές και να πατήσω το Open δεν γίνεται τίποτε.

Log out - log in στο Amazon δοκίμασες; Επίσης, ο φάκελος Navigon έχει διαγραφεί;

Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν βρίσκω τη δυνατότητα log out-log in.

Ο φάκελος Navigon έχει διαγραφεί αλλά στο My Apps το δείχνει σαν εγκατεστημένο και έχει κουμπί Open ενώ σε άλλες εφαρμογές έχει κουμπί Install.

Μενού αριστερά. Settings - sing out. Εκεί θα το βρεις. Έκανες αναζήτηση με κάποιον file manager (π.χ es explorer ) για Navigon; Για κάποιο λόγο ο φάκελος είναι μέσα στον φάκελο Android.

Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο φάκελος Navigon έχει διαγραφεί.

Αν ειχες κανει καθαρη εγκατασταση της έκδοσης του navigon amazon ( εννοω, οχι πανω σε καποια αλλη εκδοση navigon) τοτε ο φακελος που διαγραφτηκε ηταν κρυφος. Το ιδιο λεμε;

Το επισημαινω μηπως και θεωρεις οτι διαγραφτηκε ο φακελος επειδη δεν τον βλεπεις στην sd. Εξ αρχης ηταν κρυφο αρχειο.

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλές ευχαριστίες :D

Μετά το sign in εμφανίστηκαν οι εφαρμογές και στο Navigon το Install, στη συνέχεια η γνωστή καρτέλα για το 1,09GB, άρχισε να το κατεβάζει, γύρω στα 50% έγραψε λάθος, ξαναπροσπάθησα και έδειξε κάπου 849ΜΒ αντί 1090, τα κατέβασε, εμφάνισε το πρόγραμμα και αμέσως αναγνώρισε τη θέση μου αν και είμαι μέσα στο σπίτι.

Ρυθμίσεις από την αρχή και όλα ΟΚ.

Ευχαριστώ και πάλι.

Μια χαζή ερώτηση από έναν άσχετο το navigon χρειάζεται ίντερνετ για την πλοηγηση:!:

Όχι .

Μια χαζή ερώτηση από έναν άσχετο το navigon χρειάζεται ίντερνετ για την πλοηγηση:!:

οχι δεν χρειαζεται να εχεις ιντερνετ

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

58726d9648ad51c4ad8894109c6f632a.jpg

Πειραιά και Κορυδαλλό έχει κλειδώσει κανείς πάνω από 6 με 7 δορυφόρους; εμένα βλέπει περίπου 11 με 12 συνήθως αλλά κλειδώνει 5 με 7.φταίει ο κακός δέκτης του GPS στο κινητό; γιατί το ίδιο κινητό Αυστρία έβλεπε 22 και κλείδωσε 19!

Sent from my ZP952 using Tapatalk

Edited by ilka71

Απο τη στιγμη που μου δειχνει ακριβως το στιγμα, το υψομετρο ειναι σωστο σε συγκριση με αυτα που ξερω, και το στιγμα δεν χανεται, δεν με νοιαζει ποσους αριθμητικα δορυφορους κλειδωνει η συσκευη.

Απο τη στιγμη που μου δειχνει ακριβως το στιγμα, το υψομετρο ειναι σωστο σε συγκριση με αυτα που ξερω, και το στιγμα δεν χανεται, δεν με νοιαζει ποσους αριθμητικα δορυφορους κλειδωνει η συσκευη.

Ναι είναι και αυτό μια άποψη, απλά από περιέργεια ρώτησα μήπως φταίει το κινητό και ο δέκτης του

Sent from my ZP952 using Tapatalk

Κάνοντας login σε Amazon Underground με λογαριασμό που έχει ως default μία διεύθυνση Νέας Υόρκης, θα έπρεπε να εμφανίζει το Navigon δωρεάν για κατέβασμα;

Εμένα μου το εμφανίζει με $59.99.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δωρεάν είναι μόνο για Γερμανία το Navigon.
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Από την εμπειρία μου με το πρόγραμμα σου λέω πως κάθε φορά που το ανοίγεις χρειάζεται ίντερνετ για λίγο για επαλήθευση της αδείας. Μετά δεν χρειάζεται. Ανοίγει και χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά κολλάει και φέρεται αλλοπρόσαλλα.

Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε !

Από την εμπειρία μου με το πρόγραμμα σου λέω πως κάθε φορά που το ανοίγεις χρειάζεται ίντερνετ για λίγο για επαλήθευση της αδείας. Μετά δεν χρειάζεται. Ανοίγει και χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά κολλάει και φέρεται αλλοπρόσαλλα.

Δεν υσχιει σε καμία περίπτωση αυτό......Όχι κάθε φορά,.μια φορά κάθε 30 μέρες εάν θυμάμαι καλά.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Πριν 3+ χρόνια φίλος αγόρασε το Tom Tom Europe. Έκανε κανονικά τις αναβαθμίσεις του χωρίς πρόβλημα και χωρίς να σταματήσει να δουλεύει. Είναι οδηγός νταλίκας και κάθε εβδομάδα είναι Ευρώπη. Προχτές αγόρασε νέο τηλέφωνο και περάσαμε την νέα έκδοση καθώς αυτή που είχε σταμάτησε να υποστηρίζεται. Φυσικά δεν αναγνωρίζει τίποτα και θέλει εκ νέου αγορά. Τι κάνουμε;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση