Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ SYGIC

Παντως, ξεκαθαρος-ευκολος τροπος αναγνωρισης των εγκατεστημενων χαρτων στο sygic, επειτα απο τοσα χρονια χρησης, καταληγω οτι δεν υπαρχει, τουλαχιστον κατι σιγουρο...

Πχ.

Ειχα βαλει χειροκινητα χαρτες πριν πολλους μηνες. Εκεινοι, επειδη ηξερα οτι τους εβαλα εγω, ηξερα και τι εκδοση ειναι. Ηταν 2016.03

Καποια στιγμη που η εφαρμογη αναβαθμιστηκε σε νεοτερη εκδοση, εκτος των αλλων εβγαλε ειδοποιηση και για ενημερωση των υπαρχοντων χαρτων στη συσκευη μου.

Του ειπα οκ και κατεβασει οτι ηταν να κατεβασει.

Σημερα θα βαλω χειροκινητα 2016.06.

Παω να δω ομως με file explorer στο κινητο, και οι φακελοι των χαρτων λενε ακομη 2016.03

Αραγε τι εκδοση εχω τελικα; Τι υποτιθεται κατεβαζε πριν κανενα μηνα;

Εσεις πως αναβαθμιζεται χαρτες; online on the fly, ή manually?

Εγώ αναβαθμίσω τους χάρες here online…..

Δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα μονάχα καμία φορά δεν έχει ήχο!!! :wacko::wacko:

Κάνω επανεκκίνηση και έρχεται ο ήχος!!!!!;)

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ SYGIC

Παντως, ξεκαθαρος-ευκολος τροπος αναγνωρισης των εγκατεστημενων χαρτων στο sygic, επειτα απο τοσα χρονια χρησης, καταληγω οτι δεν υπαρχει, τουλαχιστον κατι σιγουρο...

Πχ.

Ειχα βαλει χειροκινητα χαρτες πριν πολλους μηνες. Εκεινοι, επειδη ηξερα οτι τους εβαλα εγω, ηξερα και τι εκδοση ειναι. Ηταν 2016.03

Καποια στιγμη που η εφαρμογη αναβαθμιστηκε σε νεοτερη εκδοση, εκτος των αλλων εβγαλε ειδοποιηση και για ενημερωση των υπαρχοντων χαρτων στη συσκευη μου.

Του ειπα οκ και κατεβασει οτι ηταν να κατεβασει.

Σημερα θα βαλω χειροκινητα 2016.06.

Παω να δω ομως με file explorer στο κινητο, και οι φακελοι των χαρτων λενε ακομη 2016.03

Αραγε τι εκδοση εχω τελικα; Τι υποτιθεται κατεβαζε πριν κανενα μηνα;

Εσεις πως αναβαθμιζεται χαρτες; online on the fly, ή manually?

Μα τι λες τώρα.

Δεν υπάρχει αυτό που λες.

Ένας είναι ο τρόπος: μπαίνεις και βλέπεις τον φάκελο.

Αν λέει 2016.03, αυτοί είναι οι επίσημοι που κατεβάζει η εφαρμογή

Αν εσύ κατεβάζεις άλλους χάρτες και χρησιμοποιείς σπασμένες εκδόσεις ή κάνεις άλλου είδους μαγειρέματα είναι δικό σου θέμα και δεν φταίει άλλος που τα έχεις μπερδεμένα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε samsung galaxy S6 edge plus με έκδοση λογισμικού 6.01 η τελευταία ενημέρωση των χαρτών Sygic έγινε σήμερα και είναι η 16.3.14
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Σε samsung galaxy S6 edge plus με έκδοση λογισμικού 6.01 η τελευταία ενημέρωση των χαρτών Sygic έγινε σήμερα και είναι η 16.3.14

Ναι αυτη ειναι γενικως η τελευταια εκδοση. Μου ηρθε και εμενα χθες βραδυ σε huawei με android 6.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι αυτη ειναι γενικως η τελευταια εκδοση. Μου ηρθε και εμενα χθες βραδυ σε huawei με android 6.

Αυτό που λέτε, είναι η έκδοση του προγράμματος.

Όχι των χαρτών που συζητήθηκε.

Amazon Fire stick 4k max

Το Here Maps δεν αποθηκεύει πλέον τους χάρτες στην sd;

Διέγραψα το app, για να κάνω επαναφορά της συσκευής, το εγκατέστησα ξανά και ενώ επιλέγω την sd μέσα από το app, όταν πηγαίνω να δώσω την "άδεια εγγραφής", η επιλογή δεν υπάρχει...

Huawei Nova 5T

Αυτό που λέτε, είναι η έκδοση του προγράμματος.

Όχι των χαρτών που συζητήθηκε.

Ναι, καλα λες. Οι χαρτες ειναι οι 2016.06 η οι 2016.03 ειναι κι οι δυο στο φακελο, δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι νεοτερος.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι, καλα λες. Οι χαρτες ειναι οι 2016.06 η οι 2016.03 ειναι κι οι δυο στο φακελο, δεν μπορω να καταλαβω ποιος ειναι νεοτερος.

Προφανώς ο 2016.06

Απλά μετά την αναβάθμιση από τους 03 στους 06, δεν σβήστηκε ο άδειος φάκελος.

Τσέκαρε και μόνος σου: Ο 03 πρέπει να είναι άδειος.

Amazon Fire stick 4k max

Το Here Maps δεν αποθηκεύει πλέον τους χάρτες στην sd;

Διέγραψα το app, για να κάνω επαναφορά της συσκευής, το εγκατέστησα ξανά και ενώ επιλέγω την sd μέσα από το app, όταν πηγαίνω να δώσω την "άδεια εγγραφής", η επιλογή δεν υπάρχει...

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχει επιλογή για την μνήμη αποθήκευσης. Μήπως δεν το είχες γυρίσει ποτέ στην sd;

Μου έβγαλε ενημέρωση του χάρτη των Here Maps. Πότε βγήκε; Ξέρουμε κάτι;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Προφανώς ο 2016.06

Όντως ο 03 είναι άδειος.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής έχει επιλογή για την μνήμη αποθήκευσης. Μήπως δεν το είχες γυρίσει ποτέ στην sd;

Εγώ προχθές το είδα. Μπορεί να βγήκε και πιο πριν. Τυχαία το είδα γιατί κάτι ήθελα.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή μου και το κατέβασα εκ νέου.

Όμως, στο μενού του here maps, επιλέγοντας την sd card και πηγαίνοντάς με στις ρυθμίσεις του συστήματος, για να επιστρέψω να γράψει στην κάρτα μνήμης, δεν υπάρχει η επιλογή.

Πριν την επαναφορά, η επιλογή υπήρχε. Ίσως πήρε κάποιο update και δε θέλουν να αποθηκεύουμε στην sd..

Huawei Nova 5T

Προφανώς ο 2016.06

εμένα στο φάκελο υπάρχουν 4 υποφάκελοι χαρτών 2016.06, 2016.03, 2015.12, 2015.06

Οι 2 τελευταίοι είναι άδειοι. Οι δύο πρώτοι έχουν αρχεία. Ο 2016.06 δημιουργήθηκε σήμερα μετά από update αυτόματο στο χάρτη της Ελλάδας. Άλλους χάρτες δεν έχω βάλει. Τους βάζω και τους βγάζω ανάλογα με τα ταξίδια μου. Αν και έκανα επανεκκίνηση στο τηλέφωνο ο 2016.03 εξακολουθει να εχει αρχεια μεσα.

εμένα στο φάκελο υπάρχουν 4 υποφάκελοι χαρτών 2016.06, 2016.03, 2015.12, 2015.06

Οι 2 τελευταίοι είναι άδειοι. Οι δύο πρώτοι έχουν αρχεία. Ο 2016.06 δημιουργήθηκε σήμερα μετά από update αυτόματο στο χάρτη της Ελλάδας. Άλλους χάρτες δεν έχω βάλει. Τους βάζω και τους βγάζω ανάλογα με τα ταξίδια μου. Αν και έκανα επανεκκίνηση στο τηλέφωνο ο 2016.03 εξακολουθει να εχει αρχεια μεσα.

Τι θα πει τους βάζεις και βγάζεις;

Κάνεις μαγειρέματα με άλλους χάρτες;

Τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Sent from mTalk

Amazon Fire stick 4k max

Τι θα πει τους βάζεις και βγάζεις;

Κάνεις μαγειρέματα με άλλους χάρτες;

Τότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Sent from mTalk

τι δεν καταλαβες? ειναι πολυ απλο

οταν π.χ θελω να παω στη Γερμανια θα βαλω το χαρτη της Γερμανιας. Οταν επιστρεψω Ελλαδα θα τον αφαιρεσω. Αυτο κανω για ολες τις χωρες που επισκεπτομαι. Δεν υπάρχει λόγος να εχουμε ολους τους χαρτες φορτωμενους. Το ιδιο κανω και με το navigon. Καθε φορα φορτωνουμε τους χαρτες που χρειαζομαστε. Κανενα μαγειρεμα...

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή μου και το κατέβασα εκ νέου.

Όμως, στο μενού του here maps, επιλέγοντας την sd card και πηγαίνοντάς με στις ρυθμίσεις του συστήματος, για να επιστρέψω να γράψει στην κάρτα μνήμης, δεν υπάρχει η επιλογή.

Πριν την επαναφορά, η επιλογή υπήρχε. Ίσως πήρε κάποιο update και δε θέλουν να αποθηκεύουμε στην sd..

Απαντώ στον εαυτό μου.

Κάποια *#*#*#* έκανε η "here" με το τελευταίο update και σε συσκευή με ll 5.1, αν κάποιος επιλέξει, από τις ρυθμίσεις των χαρτών, σαν αποθηκευτικό χώρο την κάρτα sd, όταν μας πηγαίνει στο λειτουργικό, για να δώσουμε την "άδεια" να γράφει εκεί, η οθόνη είναι κενή.

Σε συσκευή που δεν έχει γίνει το τελευταίο update, η διαδικασία γίνεται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, όπως και η αποθήκευση των χαρτών. Η συγκεκριμένη έχει mm 6.0.

Huawei Nova 5T

Μετα απο αλλαγη ROM εχω προβλημα με την φωνητικη αναζητηση στο Google maps, τα αποτελεσματα που βγαζει ειναι σε λατινικους χαρακτηρες και δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που του λεω να βρει, η γλωσσα της συσκευης εχει παραμεινει η ιδια με πριν, εκανα και μια απεγκατασταση - επανεγκατασταση της εφαρμογης αλλα τιποτα.

Εχει αντιμετωπισει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

• 3 weeks later...

SYGIC 17€ όλη η Ευρώπη για πάντα, μέχρι 30/11

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά στο Google maps πως γίνεται να βάλω κάποιου είδους pin (πινέζα) στον χάρτη για να θυμάμαι που έχω αφήσει το αυτοκίνητο ας πούμε σε κάποια περιοχή που δεν γνωρίζω καλά ουτοσωστε να κοιτάξω μέτα στον χάρτη και να δω που το άφησα; Η να βάζω κάποια πινέζα σε στο σημείο του χάρτη που βρίσκομαι τώρα ας πούμε και να την αποθηκεύει και να την κρατάει. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;;;

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Παιδιά στο Google maps πως γίνεται να βάλω κάποιου είδους pin (πινέζα) στον χάρτη για να θυμάμαι που έχω αφήσει το αυτοκίνητο ας πούμε σε κάποια περιοχή που δεν γνωρίζω; να βάζω κάποια πινέζα σε στο σημείο του χάρτη που βρίσκομαι τώρα ας πούμε και να την αποθηκεύει και να την κρατάει. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;;;

υπαρχουν δεκαδες apps για το συγκεκριμενο θεμα

https://play.google.com/store/search?q=find%20my%20car

υπαρχουν δεκαδες apps για το συγκεκριμενο θεμα

https://play.google.com/store/search?q=find%20my%20car

Έλεγα αν υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα στο gmaps μιας και το χρησιμοποιώ. Για να μη βάλω άλλη έξτρα εφαρμογή μόνο και μόνο γι αυτό

Έλεγα αν υπάρχει κάτι τέτοιο μέσα στο gmaps μιας και το χρησιμοποιώ. Για να μη βάλω άλλη έξτρα εφαρμογή μόνο και μόνο γι αυτό

και στο google maps γινεται. Πας στη πινεζα της τοποθεσιας που εισαι και τις δινεις ονομασια

Παιδιά στο Google maps πως γίνεται να βάλω κάποιου είδους pin (πινέζα) στον χάρτη για να θυμάμαι που έχω αφήσει το αυτοκίνητο ας πούμε σε κάποια περιοχή που δεν γνωρίζω καλά ουτοσωστε να κοιτάξω μέτα στον χάρτη και να δω που το άφησα; Η να βάζω κάποια πινέζα σε στο σημείο του χάρτη που βρίσκομαι τώρα ας πούμε και να την αποθηκεύει και να την κρατάει. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα;;;

Φυσικά και γίνεται..

Κρατάς πατημένο το σημείο που θες και σου βγάζει που βρίσκεσαι.

Σέρνοντας προς τα πάνω σου εμφανίζει μενού και επιλέγοντας το ετικέτα μπορείς να το αποθηκεύσεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.. :cool:

Στάλθηκε από RN3P

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

και στο google maps γινεται. Πας στη πινεζα της τοποθεσιας που εισαι και τις δινεις ονομασια

Πατάω στην μπλε κουκιδα που βρίσκομαι τώρα κ πατάω εκεί που λέει "κάπου αλλού". Εκεί βλέπω ότι μπορώ να βάλω δικά μου στοιχεία για το συγκεκριμένο σημείο. Και αυτόματα μπαίνει κόκκινο pin. Αυτό ήθελα αλλά έχω απορία... Αν τα αποθηκευσω θα τα βλέπω μόνο εγώ;;; η θα βλέπουν την αλλαγή που έκανα στην διεύθυνση και το όνομα που έδωσα για να θυμάμαι το σημείο κ άλλοι χρήστες της εφαρμογής που θα βρίσκονται κοντά στο σημείο ;

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/b7e7584de62349c0a918cc0622267826.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φυσικά και γίνεται..

Κρατάς πατημένο το σημείο που θες και σου βγάζει που βρίσκεσαι.

Σέρνοντας προς τα πάνω σου εμφανίζει μενού και επιλέγοντας το ετικέτα μπορείς να το αποθηκεύσεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.. :cool:

Στάλθηκε από RN3P

Αααυτο ήταν!!!! Ευχαριστώ!!!!!! :) μα λέω κ εγώ δεν μπορεί να μη γίνεται κάτι τέτοιο! Ευχαριστώ και τα άλλα παιδιά που απάντησαν!!

Αν χρησιμοποιούσες το Google now, θα το έκανε αυτόματα.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση