karib Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Υπαρχουν απαιτησεις, αναλυσης οθονης, για το here? Ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Απ' όσο ξέρω, όχι.. Σου έβγαλε πρόβλημα πουθενά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Απ' όσο ξέρω, όχι.. Σου έβγαλε πρόβλημα πουθενά; Επειδη μου εβγαζε στο play οτι δεν ειναι συμβατο με την συγκεκριμενη συσκευη, κατεβασα το apk οπως μου ειπαν τα παιδια στο αλλο νημα, οντως εγκατασταθηκε (κι ας ελεγε ασυμβατο στο Play), αλλα οταν το ετρεξα, η οθονη γεμισε μπλε-ασπρες λωριδες, κατι σαν χαλασμενο logo του here, και εκει κολησε, δεν προχωρησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ασυμβατότητα με την έκδοση android του κινητού κι όχι με την ανάλυση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ασυμβατότητα με την έκδοση android του κινητού κι όχι με την ανάλυση. Να σου πω. Κι εγω αυτο φανταστηκα. Ειχε rom 4.0.4 και ειδα οτι θελει απο 4.1 και ανω (εδω ειναι οι απαιτησεις που λεμε). Και γι'αυτο, περασα rom 4.1.2(αν το λεω καλα, παντως ανωτερη απο 4.1). Και παλι ομως βγαζει ασυμβατοτητα. Και ψαχνω τον λογο της ασυμβατοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Να σου πω. Κι εγω αυτο φανταστηκα. Ειχε rom 4.0.4 και ειδα οτι θελει απο 4.1 και ανω (εδω ειναι οι απαιτησεις που λεμε). Και γι'αυτο, περασα rom 4.1.2(αν το λεω καλα, παντως ανωτερη απο 4.1). Και παλι ομως βγαζει ασυμβατοτητα. Και ψαχνω τον λογο της ασυμβατοτητας. Εκτός απο android 4.1+ θέλει και, 1GB+ RAM, και μέγεθος οθόνης απο 4 έως 6,9 ίντσες. Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εκτός απο android 4.1+ θέλει και, 1GB+ RAM, και μέγεθος οθόνης απο 4 έως 6,9 ίντσες. Thanks για την ενημερωση. 1gb ram δεν υπαρχει, οποτε γι'αυτο δεν παιζει το here στην εν λογω συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εκτός απο android 4.1+ θέλει και, 1GB+ RAM, και μέγεθος οθόνης απο 4 έως 6,9 ίντσες. Να το χαίρονται στην εταιρεία το HERE. Εδώ το Sygic παίζει οκ σε κινητά με 768mb Ram και έχει πολύ καλύτερα γραφικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Να το χαίρονται στην εταιρεία το HERE. Εδώ το Sygic παίζει οκ σε κινητά με 768mb Ram και έχει πολύ καλύτερα γραφικά. καλησπέρα! πλακα με κανεις? ξερεις σε τι κινητο παιζω το Sygic? http://www.gsmarena.com/motorola_quench_xt5_xt502-3522.php στο 1ο μου κινητο με android...φοραει cyanogenmod rom με android 2.3 και παιζει αψογα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Η αλήθεια είναι ότι το sygic είναι παναλαφρο και πολύ όμορφο ΑΛΛΑ εντελώς άθλιο για τις δρομολογισεις. Εάν το φτιάχνανε και εκεί θα ήταν το no1 navi. Μέχρι τότε πιστεύω ότι είναι το igo. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 To θεμα ειναι οτι ενω το sygic παιζει οντως στην παλια συσκευη απο το play ως trial, οταν μεταφερω το apk (οχι trial) απο αλλο τηλεφωνο με titanium, οταν παω να το τρεξω κρασαρει!!!! Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Η αλήθεια είναι ότι το sygic είναι παναλαφρο και πολύ όμορφο ΑΛΛΑ εντελώς άθλιο για τις δρομολογισεις. Εάν το φτιάχνανε και εκεί θα ήταν το no1 navi. Μέχρι τότε πιστεύω ότι είναι το igo. Μα σύμφωνα με τον αριθμό των downloads είναι εδώ και καιρό το νούμερο ένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μα σύμφωνα με τον αριθμό των downloads είναι εδώ και καιρό το νούμερο ένα. Κι εγώ το Sygic έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ για offline navigation. Για online navigation Google Maps με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Κι εγώ το Sygic έχω αγοράσει και χρησιμοποιώ για offline navigation. Για online navigation Google Maps με κλειστά μάτια. +1 Παράτησα κι εγώ όλα τα υπόλοιπα και δουλεύω πλέον το Google maps Edited October 28, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Τα Goggle maps όμως πρέπει να μπαίνεις on line για τους χάρτες. Τρώγοντας μονάδες από την σύνδεση σου και εάν έχεις κακή σύνδεση περιμένεις αρκετά για να κατέβη. Edited October 28, 2015 by sotron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Σε 2d τα data που τραβάει είναι λίγα. Για όποιον δεν τον βολεύει υπάρχουν και τα offline navigation. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έχει κάπου επιλογή 2d 3d γιατί δεν την βρίσκω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Γειά σας. Για offline πλοήγηση έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Έχει κάπου επιλογή 2d 3d γιατί δεν την βρίσκω .. Διαλέγεις ανάμεσα σε κυκλοφορία, έδαφος και δορυφόρο. Στο πρώτο τραβάει πολύ λίγα δεδομένα ενώ αντίθετα στο τρίτο πολλά. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Γειά σας. Για offline πλοήγηση έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν εφαρμογή; το here maps. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οποιος εχει εγκατεστημενο το Ναβιγκον, μπορει να μου πει τι ημερομηνιας ειναι ο χαρτης της Ελλαδας? Πριν λιγες μερες ενω μου εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 5.5.0, ο χαρτης παρεμεινε με ημερομηνια 21/07/2014. Χτες ψαχνοντας την οδο Παπανικολαου στο Λουτρακι ανακαλυψα οτι το Ναβιγκον (οπως και το Συτζικ και το Dont Panic και το Route66 και το Τομτομ) δεν την ειχαν. Ακομα και οι Google maps με προδωσαν για πρωτη φορα δειχνοντας μεν τη σωστη οδο (οπως διαπιστωσα οταν εφτασα τελικα) αλλα ονομαζοντάς την Παπανικολη. Κι επειδη εγω δεν ειμαι απ το Λουτρακι δεν τους εμπιστετηκα. Ω του θαυματος ομως την ειχε σωστα το igo με χαρτες here 02.2015. Ετσι τελικα εφτασα οπως πρεπει στον προορισμο μου. Δεν εχω εγκατεστημενο το here λογω του τεραστιου μεγεθους του χαρτη του, οποτε δεν ξερω αν αυτο το προγραμμα θα με πηγαινε σωστα στον προορισμο μου. Οι here χαρτες του πειρατικου igo ειναι ενημερωμενοι ενω οι here χαρτες του αγορασμενου Ναβιγκον ειναι 1 χρονο και... πισω. Εκτος βεβαια και κατι δεν κανω εγω σωστα οποτε καθε βοηθεια δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Οποιος εχει εγκατεστημενο το Ναβιγκον, μπορει να μου πει τι ημερομηνιας ειναι ο χαρτης της Ελλαδας? Πριν λιγες μερες ενω μου εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 5.5.0, ο χαρτης παρεμεινε με ημερομηνια 21/07/2014. Χτες ψαχνοντας την οδο Παπανικολαου στο Λουτρακι ανακαλυψα οτι το Ναβιγκον (οπως και το Συτζικ και το Dont Panic και το Route66 και το Τομτομ) δεν την ειχαν. Ακομα και οι Google maps με προδωσαν για πρωτη φορα δειχνοντας μεν τη σωστη οδο (οπως διαπιστωσα οταν εφτασα τελικα) αλλα ονομαζοντάς την Παπανικολη. Κι επειδη εγω δεν ειμαι απ το Λουτρακι δεν τους εμπιστετηκα. Ω του θαυματος ομως την ειχε σωστα το igo με χαρτες here 02.2015. Ετσι τελικα εφτασα οπως πρεπει στον προορισμο μου. Δεν εχω εγκατεστημενο το here λογω του τεραστιου μεγεθους του χαρτη του, οποτε δεν ξερω αν αυτο το προγραμμα θα με πηγαινε σωστα στον προορισμο μου. Οι here χαρτες του πειρατικου igo ειναι ενημερωμενοι ενω οι here χαρτες του αγορασμενου Ναβιγκον ειναι 1 χρονο και... πισω. Εκτος βεβαια και κατι δεν κανω εγω σωστα οποτε καθε βοηθεια δεκτη. Το δικο μου navigon select 5,4,8. με χαρτη here (μεγεθους 72 mb περιπου, ημερομηνια δεν μπορω να βρω) το εχει σαν Παπανικολη-Λουτρακι. Το here στην τελευταια του εκδοση το εχει σαν Παπανικολαου (Λουτρακι-Περαχωρα). Ο χαρτης στο here σαφως και ειναι ο πλεον ενημερωμενος. Μονο το μεγεθος του να σκεφτεις... Πανω απο 300 mb αν θυμαμαι καλα κατεβασα στην τελευταια καθαρη του εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Το δικο μου navigon select 5,4,8. με χαρτη here (μεγεθους 72 mb περιπου, ημερομηνια δεν μπορω να βρω) το εχει σαν Παπανικολη-Λουτρακι. Το here στην τελευταια του εκδοση το εχει σαν Παπανικολαου (Λουτρακι-Περαχωρα). Ο χαρτης στο here σαφως και ειναι ο πλεον ενημερωμενος. Μονο το μεγεθος του να σκεφτεις... Πανω απο 300 mb αν θυμαμαι καλα κατεβασα στην τελευταια καθαρη του εγκατασταση. Καμία σχέση το μέγεθος του χάρτη δεν έχει με το πόσο ενημερωμένος είναι. Δεν πάει έτσι. Ίσα ίσα, που είναι μειονέκτημα που έχει τόσο μεγάλο μέγεθος του HERE. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Καμία σχέση το μέγεθος του χάρτη δεν έχει με το πόσο ενημερωμένος είναι. Δεν πάει έτσι. Ίσα ίσα, που είναι μειονέκτημα που έχει τόσο μεγάλο μέγεθος του HERE. Ακριβως, αλλο η ενημερωση του χαρτη και αλλο το μεγεθος του. Βεβαια το Ναβιγκον εχει μεγεθος σχεδον 1γιγα ενω ο χαρτης ειναι μονο 70mb, αλλα ο μονος λογος που το κραταω παρα το μεγεθος του ειναι τα πολυ ενημερωμενα poi του. Ενω το here ειναι πολυ μεγαλο χωρις να προσφερει κατι ξεχωριστο. Ευχαριστω παντως το παιδι για την απαντηση του. Η ημερομηνια του χαρτη φαινεται σε ενα οποιοδηποτε file explorer στο φακελο maps του Ναβιγκον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Χτες ψαχνοντας την οδο Παπανικολαου στο Λουτρακι ανακαλυψα οτι το Ναβιγκον (οπως και το Συτζικ και το Dont Panic και το Route66 και το Τομτομ) δεν την ειχαν. Δεν ξέρω πως έψαξες , αλλά στο Dont Panic η Παπανικολάου υπάρχει και είναι η προέκταση της Ξενοφώντος . (Δεν μπορώ να βάλω screenshot γιατί λέει έχω περάσει το quota μου σε συνημμένα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts