Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή ψιλοβιάζομαι και δεν μπορώ να βρώ το θέμα του Here θα ρωτήσω εδώ. Για να μιλάει το here ελληνικά είχα διαβάσει ότι πρέπει να αντικαταστήσω ενα αρχείο και ένα φάκελο. Στον voices-download του here αυτή τη στιγμή βρίσκονται 2 φάκελοι: el-GR_female & en-GB_female. Επίσης βρίσκονται τα αρχεία: voive-catalog-1 & voice-catalog. Και ενώ είναι προφανές ότι πρέπει να διαγράψω τον φάκελο en-GB_female, δεν ξέρω ποιο από τα δύο αρχεία πρέπει να σβήσω. Το voive-catalog-1 ή voice-catalog; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; !

Τα ελληνικα που τα βρηκες?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

https://www.dropbox.com/s/5zzk2kfvy2fxsc6/greek%20here.zip?dl=0

Για ελληνικα,κατεβαστε αυτο εδω

replace στο voices μεσα στο android/data/apps.here

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Εγώ σε 4.4.2 τρέχω την ported custom έκδοση του Garmin StreetPilot 2.35, μια χαρά παίζει και επιτέλους έχω Anavasis, Autodrive και Bluechart σε Android...
Hello moto....!

Τα ελληνικα που τα βρηκες?

Τα έχουμε δώσει 3,4 φορές με link και οδηγίες κατά καιρούς.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ναι οντως,το βρηκα απο εναν viper αλλα οχι απο εδω. Ποιος παιδεραστης εβαλε μικρο κοριτσακι να κανει τις φωνες,το ακουσα και η ψυχη μου το λυπηθηκε :p

ευχαριστω παντος :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Offline συγκοινωνίες υπάρχουν σε κανένα άλλο εκτός απο το here; Στην Ελλάδα βέβαια η υποστήριξη είναι υποτυπώδης ακόμα αλλά ελπίζω στο εξωτερικό να είναι καλύτερα τα πράγματα. Γιατί data με roaming δε συμφέρει. :(

Offline συγκοινωνίες υπάρχουν σε κανένα άλλο εκτός απο το here; Στην Ελλάδα βέβαια η υποστήριξη είναι υποτυπώδης ακόμα αλλά ελπίζω στο εξωτερικό να είναι καλύτερα τα πράγματα. Γιατί data με roaming δε συμφέρει. :(

Στο GMaps είναι η καλύτερη που έχω δει.

ναι οντως,το βρηκα απο εναν viper αλλα οχι απο εδω. Ποιος παιδεραστης εβαλε μικρο κοριτσακι να κανει τις φωνες,το ακουσα και η ψυχη μου το λυπηθηκε :p

ευχαριστω παντος :)

Πρέπει να είναι πολύ άξιο παληκάρι αυτός ο viper. :p

Amazon Fire stick 4k max

Στο GMaps είναι η καλύτερη που έχω δει.

Και εγώ το ίδιο αλλά ρώτησα για offline γιατί με ενδιαφέρει για εξωτερικό. Το gmaps υποστηρίζει και συγκοινωνίες στους cached χάρτες;

Και εγώ το ίδιο αλλά ρώτησα για offline γιατί με ενδιαφέρει για εξωτερικό. Το gmaps υποστηρίζει και συγκοινωνίες στους cached χάρτες;

Κοίτα, αν κάτσεις μέρες στο εξωτερικό καλύτερα να πάρεις κάρτα sim και να παίξεις 3g για Gmaps.

Δεν έχω βρει κατι καλύτερο για όταν θέλω να περάσω καιρό στο εξωτερικό.

Amazon Fire stick 4k max

Εγώ σε 4.4.2 τρέχω την ported custom έκδοση του Garmin StreetPilot 2.35, μια χαρά παίζει και επιτέλους έχω Anavasis, Autodrive και Bluechart σε Android...

...και που την βρίσκουμε?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Θυμάμαι το 2004 οδηγό ταξί που είπε τότε "αφού δεν μπήκε η ενημέρωση της κίνησης (στα GPS) τώρα (με τους ολυμπιακούς αγώνες), τότε θα αργήσει ή δεν θα μπει ποτέ.
Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Κι εμένα μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση του HERE Maps, και για πρώτη φορά δεν διέγραψε το αρχείο της ελληνικής πλοήγησης.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έκανα χθες reset στο κινητό και το ξαναέστησα από την αρχή.

Κατέβασα το here maps από το playstore και προς μεγάλη μου έκπληξη είχε στις διαθέσιμες γλώσσες για φωνητικές οδηγίες και τα ελληνικά!:D

Δεν χρειάστηκε δλδ να κάνω τη γνωστή διαδικασία με την αντιγραφή των αρχείων κλπ.

Τέλος της βδομάδας θα γίνει εκτεταμένη χρήση του here σε ταξίδι Θεσσαλονίκη -> Αθήνα -> Ιωάννινα -> Θεσσαλονίκη. Θα κινηθώ σε περιοχές που δε γνωρίζω καθόλου.

Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει.

εγώ έχω κατεβάσει το igo αλλά δυστυχώς οι φωνητικές οδηγίες δεν λειτουργούν... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ...

Έκανα χθες reset στο κινητό και το ξαναέστησα από την αρχή.

Κατέβασα το here maps από το playstore και προς μεγάλη μου έκπληξη είχε στις διαθέσιμες γλώσσες για φωνητικές οδηγίες και τα ελληνικά!:D

Δεν χρειάστηκε δλδ να κάνω τη γνωστή διαδικασία με την αντιγραφή των αρχείων κλπ.

Τέλος της βδομάδας θα γίνει εκτεταμένη χρήση του here σε ταξίδι Θεσσαλονίκη -> Αθήνα -> Ιωάννινα -> Θεσσαλονίκη. Θα κινηθώ σε περιοχές που δε γνωρίζω καθόλου.

Θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει.

Καλησπέρα τελικά τι ισχύει;Πλεον έχει ελληνικά κανονικά;

εγώ έκανα την σημερινή αναβάθμιση του here αλλά ελληνικά φωνή δεν έχει.

το έκανα απεγκατάσταση και το ξανά πέρασα και ναι έχει πλέον και ελληνική φωνητική πλοήγηση

• Administrators
Καλησπέρα τελικά τι ισχύει;Πλεον έχει ελληνικά κανονικά;

Ναι... πλέον με την τελευταία αναβάθμιση η ελληνική φωνητική πλοήγηση είναι στις διαθέσιμες γλώσσες.

Modpic.gif

Το here έχει και ελληνικό μενού;

Μενού αγγλικό

Amazon Fire stick 4k max

Ουτε εμενα μου εμφανιζει την ελληνικη πλοηγηση το here μετα το update

Απεγκατασταση και εγκατασταση και ολα δουλευουν κανονικα. Πλεον και Ελληνικα κανονικα. Περιμενουμε changelog. Γενικοτερα ειναι ακομα πιο smooth

Όσοι έχετε τα παλιά Ελληνικά στο Here καλύτερα να τα σβήσετε και να κατεβάσετε τα καινούργια. Τα wave files είναι ακριβώς ίδια αλλά τα αρχεία με τους κανόνες έχουν αρκετές διαφορές.

Όσοι έχετε τα παλιά Ελληνικά στο Here καλύτερα να τα σβήσετε και να κατεβάσετε τα καινούργια. Τα wave files είναι ακριβώς ίδια αλλά τα αρχεία με τους κανόνες έχουν αρκετές διαφορές.

Θέλει full uninstall και ξαναπερασμα για να βγάλει τα Ελληνικά.

Σε μένα δεν δούλεψε με χερατο σβήσιμο των παλιών αρχείων.

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση