kyrtzo Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Αυτες τι μερες δοκιμασα αρκετες εφαρμοφες σε android στο κινητο και στο tablet για να διαλεξω να αγορασω ενα αξιοπιστο προγραμμα GPS. Περιορισα τις επιλογες μου αναμεσα στο Sygic και στο Route 66. To sygic το βρηκα πολυ ομορφο στα γραφικα αλλα παρα πολυ αναξιοπιστο στο σχεδιασμο διαδρομης. Τις περισσοτερες φορες οι επιλογες διαδρομης που σου δινει ειναι λαθος και καταληγεις να κανεις ολοκληρους κυκλους. Το πιο κλασσικο παραδειγμα μια διαδρομη απο δυτικα προς το κεντρο τις θεσσαλονικης συμπεριελαμβανε να περασεις μεσα απο το λιμανι της Θεσσαλονικης μπαινοντας απο την δυτικη πυλη και βγαινοντας στην κεντρικη!!!! Απαραδεκτο επισης οτι αν επιλεξεις απο προσφατους προορισμους ή βαλεις στα αγαπημενα διευθυνσεις απο περιφεριακους δημους της Θεσσαλονικης δεν τις κραταει και οταν τις επιλεξεις δεν υπολογιζει διαδρομη. Πιθανον αυτο να ειναι Bug. To Route 66 το βρηκα πολυ καλυτερο σε ολα. Οσες δοκιμες και να εκανα δεν με απογοητεψε ποτε και παντα προτεινε τις καλυτερες διαδρομες , νομιζω πως απο οσα δοκιμασα (δεν μπορεσα να δοκιμασω το navigon δεν βρηκα trial version) μου αρεσε περισσοτερο απο ολα. Ερωτηση αν αγορασω αδεια χρησης στο route 66 στο κινητο θα μπορω να το χρησιμοποιω και στο tablet ή θα πρεπει εκει να αγορασω αλλη αδεια χρησης? Υπαρχει τροπος να βρω το nvigon σε trial version για να το δοκιμασω? Παράθεση NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) @kyrtzo αυτά που αναλύεις είχαν επισημανθεί από εμένα και άλλους φίλους εδώ μέσα και παλαιότερα και καλά κάνεις και μας τα θυμίζεις πάλι. Το sygic είναι ένα πολύ ωραίο οπτικά πρόγραμμα (αν και η τελευταία έκδοση του UI δεν μου αρέσει) με πολύ μέτριο αλγόριθμο υπολογισμού διαδρομών. Δυστυχώς έκανα το λάθος και το αγόρασα (τότε με την προσφορά) αντί να προτιμήσω το Route 66 που ήταν ανώτερο σε δρομολογήσεις. Επέλεξα τα επιπλέον χαρακτηριστικά αντί να προτιμήσω την ουσία. Σε ότι αφορά τις άδειες συνήθως επιτρέπεται ένας ορισμένος αριθμός συσκευών συνδεδεμένων στον ίδιο λογαριασμό αλλά καλύτερα να ρωτήσεις και την εταιρεία. Edited November 15, 2014 by newlynx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ πάλι θα διαφωνήσω μαζί σας. Το sygic το έχω δοκιμάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την Ευρώπη και ποτέ δεν με πρόδωσε. Μάλιστα στην Ευρώπη επειδή ήμουν παρέα με άλλο αμάξι που χρησιμοποιούσε navigon σε iphone μπορώ να σας πω με ειλικρίνεια οτι το δικό μου ήταν σαφώς πιο σωστό στη πλοήγηση. Στον φίλο παραπάνω που είχε πρόβλημα μέσα στη Θεσσαλονίκη θα έλεγα να παει στις ρυθμίσεις και να δει τι είδους διαδρομή έχει προεπιλογή και να κανει τα ανάλογα. Επίσης θέλω να θυμίσω οτι την πλοήγηση την χρησιμοποιούμε οταν θελουμε να πάμε κάπου που ΔΕΝ ξέρουμε την διαδρομή. Αν την ξέρουμε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα γιατί εμείς συνήθως αλλη έχουμε σχεδιασμένη στο μυαλό μας. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Παίδες δεν έχει νόημα να λέει ο καθένας τι του αρέσει. Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι ο καθένας διαλέγει ότι του αρέσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εγώ πάλι θα διαφωνήσω μαζί σας. Το sygic το έχω δοκιμάσει τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την Ευρώπη και ποτέ δεν με πρόδωσε. Μάλιστα στην Ευρώπη επειδή ήμουν παρέα με άλλο αμάξι που χρησιμοποιούσε navigon σε iphone μπορώ να σας πω με ειλικρίνεια οτι το δικό μου ήταν σαφώς πιο σωστό στη πλοήγηση. Στον φίλο παραπάνω που είχε πρόβλημα μέσα στη Θεσσαλονίκη θα έλεγα να παει στις ρυθμίσεις και να δει τι είδους διαδρομή έχει προεπιλογή και να κανει τα ανάλογα. Επίσης θέλω να θυμίσω οτι την πλοήγηση την χρησιμοποιούμε οταν θελουμε να πάμε κάπου που ΔΕΝ ξέρουμε την διαδρομή. Αν την ξέρουμε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα γιατί εμείς συνήθως αλλη έχουμε σχεδιασμένη στο μυαλό μας. Καλά, από δρομολογησεις το sygic είναι ανάλογα τα κέφια του, προχθές μαλιστα έφτασα στο αμήν να του κάνω οριστικό delete...λεωφορο τατοιου,300 μέτρα από τον κόμβο με τη λεωφορο Κύμης με επιλογή να με βγάλει στην εθνική η οποία είναι μετά από 600 μέτρα κι αυτο...να θέλει να με πάει. ..μακαρι να ξερε κι αυτο...δε πα να του άλλαζα δρομολογησεις. ..το τυρι κουμπαρε αυτό. ..γελοίο πραγματικα!!! Παίδες δεν έχει νόημα να λέει ο καθένας τι του αρέσει. Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι ο καθένας διαλέγει ότι του αρέσει. Συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου όπως έχουμε πει αν δεν ξέρεις το δρόμο και βασιστείς στα διάφορα gps apps...Καλά ξεμπερδεματα!!!! :p:p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου όπως έχουμε πει αν δεν ξέρεις το δρόμο και βασιστείς στα διάφορα gps apps...Καλά ξεμπερδεματα!!!! :p:p Τι διαβάζουμε θεέ μου.:wacko: Εσύ δλδ ξέρεις όλους τους δρόμους που έχει χρειαστεί να κινηθείς στη ζωή σου;:blink: Μια χαρά είναι αυτά τα προγράμματα, πολλές φορές με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο και ειδικά όταν ήθελα να κινηθώ σε ορεινά επαρχιακά χωριά. Απλά πάντα πριν ξεκινήσω για κάπου κάνω ένα τσεκάρισμα με google maps στο pc παράλληλα με τον πλοηγό στο κινητό, μη βρεθώ προ εκπλήξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου όπως έχουμε πει αν δεν ξέρεις το δρόμο και βασιστείς στα διάφορα gps apps...Καλά ξεμπερδεματα!!!! :p:p Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά, εν έτει 2014; :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 (edited) Ερωτηση αν αγορασω αδεια χρησης στο route 66 στο κινητο θα μπορω να το χρησιμοποιω και στο tablet ή θα πρεπει εκει να αγορασω αλλη αδεια χρησης? Το σε πόσες συσκευές μπορεί ο χρήστης να έχει εγκατεστημένο το Route 66, σου παραθέτω την επίσημη απάντηση της εταιρίας με e-mail σε σχετική ερώτηση φίλου από δω παλιότερα: Any ROUTE 66 product (map, navigation or extra service) is a single-user one-license product. It is not possible to use the same license on two different devices at the same time. In return, it is possible to transfer the license from one device to another only if the application is compatible with both phones and running the same OS (from Android to Android or from iOS to iOS), by following a few simple steps. Όταν αλλάζεις συσκευή, αυτόματα σε ρωτάει αν θες να μεταφέρεις την άδεια χρήσης... από το παλιό στο νέο τηλέφωνο! Αυτό είναι όλο! Και στην αρχή της πρώτης ενεργοποίησης κατά την αγορα θα σου ζητήσουν απλά μια επαλήθευση mail με ένα link που θα σου στείλουν με mail! Δες κι εδώ: http://www.66.com/US/support/questions/navigate/transfer-route-66-maps-navigation-for-android-to-a-different-device/ Edited November 16, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά, εν έτει 2014; :wacko: Από την άλλη βέβαια και πριν από δέκα χρόνια τον βρίσκαμε τον δρόμο :lol::lol: Κλασικά άντρες βέβαια, ερώτηση έπεφτε αφού είχαμε κάνει καμιά δεκαριά και βάλε κύκλους. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Εξάλλου όπως έχουμε πει αν δεν ξέρεις το δρόμο και βασιστείς στα διάφορα gps apps...Καλά ξεμπερδεματα!!!! :p:p Αν το πρόγραμμα είναι της προκοπής και ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς να βασιστείς σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 λόγο του ότι είναι δύσκολο να διαβάσω όλα τα ποςτ ρωτάω εδώ θέλω κάποιο gps που να σου κάνει αναζήτηση της διεύθυνσης που θες να πας χωρίς καθόλου ιντερνέτ-wifi-δεδομενα αν όχι free κάτι που να μπορώ να βρω η φθηνό δεν με νοιάζει να είναι και το καλύτερο θέλω να το βάλω σε ένα samsung με εκδοσή android 2.3.6 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 λόγο του ότι είναι δύσκολο να διαβάσω όλα τα ποςτ ρωτάω εδώ θέλω κάποιο gps που να σου κάνει αναζήτηση της διεύθυνσης που θες να πας χωρίς καθόλου ιντερνέτ-wifi-δεδομενα αν όχι free κάτι που να μπορώ να βρω η φθηνό δεν με νοιάζει να είναι και το καλύτερο θέλω να το βάλω σε ένα samsung με εκδοσή android 2.3.6 ευχαριστώ! Κανένα GPS πρόγραμμα δεν θέλει internet. Όλα δουλεύουν με τον δέκτη GPS του κινητού σου. Απλά τα δεδομένα βοηθάνε να κλειδώσει πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrtzo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Το σε πόσες συσκευές μπορεί ο χρήστης να έχει εγκατεστημένο το Route 66, σου παραθέτω την επίσημη απάντηση της εταιρίας με e-mail σε σχετική ερώτηση φίλου από δω παλιότερα: Any ROUTE 66 product (map, navigation or extra service) is a single-user one-license product. It is not possible to use the same license on two different devices at the same time. In return, it is possible to transfer the license from one device to another only if the application is compatible with both phones and running the same OS (from Android to Android or from iOS to iOS), by following a few simple steps. Όταν αλλάζεις συσκευή, αυτόματα σε ρωτάει αν θες να μεταφέρεις την άδεια χρήσης... από το παλιό στο νέο τηλέφωνο! Αυτό είναι όλο! Και στην αρχή της πρώτης ενεργοποίησης κατά την αγορα θα σου ζητήσουν απλά μια επαλήθευση mail με ένα link που θα σου στείλουν με mail! Δες κι εδώ: http://www.66.com/US/support/questions/navigate/transfer-route-66-maps-navigation-for-android-to-a-different-device/ Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, πολυ σημαντικες πληροφοριες. Το θεμα με το sygic που εθεσα δεν ειναι υποκειμενικο, τα προβληματα που εγραψα ειναι πολυ σημαντικα. Ειναι απαραδεκτο να οριζω διεθυνση για το Σπιτι μου ή για αγαπημενα μερη και να μην τα αποθηκευει, μαλλον προκειτε για bug γιατι στην εκδοση για ios δεν το κανει. Στο NEXUS 4 και στο ΤΑΒ3 της samsung δεν τις κραταει εκτος και αν ειναι στο Δημο Θεσσαλονικης. Επισης οταν σου λεει να κανεις παρανομη αναστροφη πανω στηv 26ης Οκτωμβριου τοτε το προβλημα μεγαλωνει και τελος οταν για να πας απο δυτικα (ΚΤΕΛ) προς την παραλιακη και θελει να σε περασει μεσα απο το λιμανι τοτε εξοργιζεσαι (οδηγιες : σταματα , σηκωσε την μπαρα, μπες στο λιμανι, κατεβασε την μπαρα:mad:). Αν παω σε μια πολη που δεν ξερω θα με βγαλει να περασω μεσα αποκανενα αεροδρομιο? Κανενα αλλο προγραμμα ακομα και τα free δεν ειναι τοσο κακα στις δρομολογησεις, τωρα ψαχνω να βρω πως να κατεβασω να δοκιμασω το IGO αν ξερει κανεις ας βοηθησει Παράθεση NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Βέβαια υπάρχει και κάποιο πρόγραμμα , οι περισσότεροι στο φόρουμ το έχουν του πεταμού και ούτε καν το αναφέρουν , το Dont Panic που μπορείς να το έχεις εγκατεστημένο μέχρι σε 10 συσκευές . Βέβαια δεν έχει φρου φρου και τάχα μου 3D κτήρια , ή καραγκιοζάκια να που σου σκεπαζουν την οθόνη , αλλά δεν πρόκειται να σε πάει Αθήνα-Πάτρα μέσω Σερβίας , ούτε να σε βάλει ανάποδα σε μονόδρομους . Αν το αποφασίσεις γιά το συγκεκριμένο , μακρυά από αγορά από το PlayStore ή Πλαίσιο και τα συναφή . Αγορά ηλεκτρονικά από την Geointelligence . Σε ότι αφορά το iGo είναι από τα πιό δημοφιλή προγράμματα , και όχι άδικα , αλλά είναι κάπως στριφνό στο στήσιμο . Οχι ότι δεν έχει και αυτό τα αρνητικά του , αλλά ποιό δεν έχει . Αυτά τα δύο έχω προσωπικά σε όλες μου τις συσκευές , το Dont Panic , επειδή είναι απλό και γρήγορο στη χρήση , και το iGo επειδή μου αρέσει , έτσι απλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 δεν θα γράψω σεντόνι γιατί βαριέμαι τώρα :P αλλά θα μόνο ότι σε πολύ πρόσφατο ταξίδι έκανα ~2000km με παρέα sygic,navigon,google και και τα τρία έκαναν την δουλειά τους άριστα και μιλάω για δύσκολες διαδρομές και όχι εθνικούς δρόμους Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Κανένα GPS πρόγραμμα δεν θέλει internet. Όλα δουλεύουν με τον δέκτη GPS του κινητού σου. Απλά τα δεδομένα βοηθάνε να κλειδώσει πιο γρήγορα. Το navfree για παράδειγμα χωρίς ίντερνετ δεν βρίσκει την διεύθυνση για να σε πάει αν έχει ίντερνετ και την βρει στην αναζήτηση μετά οκ είναι όπως τα λες. Οπότε το κανένα GPS δεν θέλει ίντερνετ είναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οπότε το κανένα GPS δεν θέλει ίντερνετ είναι λάθος. Οχι ακριβώς . Κάθε εφαρμογή , από αυτές που τελευταία ξεπηδάνε σαν τα μανιτάρια και χρειάζονται Internet δεν μπορείς να τις πεις προγράμματα GPS . Προγράμματα ή εφαρμογές GPS είναι εκείνες που χρησιμοποιούν τους δορυφόρους (Global Positioning System) και δεν χρειάζονται το Interent . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ρε παιδιά Πολλά λέμε και δεν απαντάτε αν δεν ξέρετε οκ σας ευχαριστώ που ασχολείστε αλλά ποιος ο λόγος απλά για να γράφετε;;;; Είμαι ξεκάθαρος στο τι θέλω GPS που να μπορώ να κάνω αναζήτηση διεύθυνσης και πλοήγηση χωρίς σύνδεση. Σε έκδοση Android 2.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Και ποιος νομίζεις έχει ακόμα 2.3.6 για να απαντήσει; σε Φόρουμ τηλ γράφεις, οι περισσότεροι ακολουθούν την εξέλιξη Άλλωστε αυτά που ζητάς είναι γραμμένα στα site των εφαρμογών Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Ρε παιδιά Πολλά λέμε και δεν απαντάτε αν δεν ξέρετε οκ σας ευχαριστώ που ασχολείστε αλλά ποιος ο λόγος απλά για να γράφετε;;;; Είμαι ξεκάθαρος στο τι θέλω GPS που να μπορώ να κάνω αναζήτηση διεύθυνσης και πλοήγηση χωρίς σύνδεση. Σε έκδοση Android 2.3.6 Σε Android 2.3.6 δύσκολα θα βρεις αλλά θα απαντήσω. Όλα τα προγράμματα πλοηγήσεις (πλην της google που θέλει δεδομένα για τους χάρτες) δουλεύουν μόνο με το GPS του τηλεφώνου. Ενδεικτικών αυτών, iGO - Navigon - Sygic - Garmin - CoPilot - Route 66. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου (interface και ψαξίματος) να δεις ποιο σου αρέσει και να το βάλεις. Αν περιμένεις να σου πούμε εδώ μέσα (το καλύτερο) κάθε ένας θα λέει οτι είναι αυτό που χρησιμοποιεί για να υποστηρίξει την επιλογή του, που μάλλον φυσικό το βρίσκω. Οπότε περισσότερο θα μπερδευτείς παρά να βοηθήσουμε. Διάβασμα- διάβασμα - διάβασμα....;) Εγώ χρησιμοποιώ iGO :D Edited November 17, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Σε ευχαριστώ mariodj δεν θέλω το καλύτερο και το είπα θέλω ένα απλά να δουλευει σε ευχαριστώ θα βάλω το Sygic... Φίλε martinoff είσαι άλλος ένας που απλά ήθελες να γράψεις κάτι μπράβο. Να μου απαντήσεις δεν ήξερες αλλά να μου την πεις ήξερες Εγώ έχω 2.3.6 που δεν μου αρέσει η τεχνολογία και δεν ακολουθώ την εξέλιξη και μπήκα εδώ έτσι για να ρωτήσω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Τι διαβάζουμε θεέ μου.:wacko: Εσύ δλδ ξέρεις όλους τους δρόμους που έχει χρειαστεί να κινηθείς στη ζωή σου;:blink: Μια χαρά είναι αυτά τα προγράμματα, πολλές φορές με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο και ειδικά όταν ήθελα να κινηθώ σε ορεινά επαρχιακά χωριά. Απλά πάντα πριν ξεκινήσω για κάπου κάνω ένα τσεκάρισμα με google maps στο pc παράλληλα με τον πλοηγό στο κινητό, μη βρεθώ προ εκπλήξεων. Καλά, δεν χρειάζεται να ταράζεσαι.Επειδή λοιπόν κινούμαι πολύ και παντού και γνωρίζω πολλά μέρη μπορώ και βλέπω τις στραβές και τις ακυρες δρομολογησεις που εσύ μια και πας κυρίως σε χωριά δεν θα τις δεις. Εξάλλου πόσοι δρόμοι θα υπάρχουν για να πας σε ένα χωριό στη κορυφή κάποιου βουνού σαν κι αυτα που λες οτι πας?Παρ'ολη ομως την εμπιστοσυνη που του εχεις,οπως γραφεις,κανεις και μια μελετη πρωτα στο google maps για να μην ξεκινησεις για Λαμια και σε βγαλει στα Φιλιατρά! !! Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά, εν έτει 2014; :wacko: Αν ξαναδιαβασεις τις αμέτρητες σελιδες αυτου του νηματος θα βρεις παρα πολλούς να τα λενε.Το θέμα δεν είναι το αν θα σε πάει στον προορισμό σου αλλά το από που θα σε πάει και με πόση καθυστέρηση (για να μην πω και το τι παραπάνω θα κάψεις) κι εκεί πήγαινε το "καλά ξεμπερδεματα" στο ποστ μου. Αν το πρόγραμμα είναι της προκοπής και ξέρεις πως να το χρησιμοποιείς ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς να βασιστείς σε αυτό. Δεν μου λες κι εμενα ενα προγραμμα της προκοπης για όλες τις περιστάσεις ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ και τα χρησιμοποιείς για να με πηγαινει πάντα από τη σωστή διαδρομή και να κινούμαι ήσυχος?? Edited November 18, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλά, δεν χρειάζεται να ταράζεσαι.Επειδή λοιπόν κινούμαι πολύ και παντού και γνωρίζω πολλά μέρη μπορώ και βλέπω τις στραβές και τις ακυρες δρομολογησεις που εσύ μια και πας κυρίως σε χωριά δεν θα τις δεις. Εξάλλου πόσοι δρόμοι θα υπάρχουν για να πας σε ένα χωριό στη κορυφή κάποιου βουνού σαν κι αυτα που λες οτι πας?Παρ'ολη ομως την εμπιστοσυνη που του εχεις,οπως γραφεις,κανεις και μια μελετη πρωτα στο google maps για να μην ξεκινησεις για Λαμια και σε βγαλει στα Φιλιατρά! !! Αν ξαναδιαβασεις τις αμέτρητες σελιδες αυτου του νηματος θα βρεις παρα πολλούς να τα λενε.Το θέμα δεν είναι το αν θα σε πάει στον προορισμό σου αλλά το από που θα σε πάει και με πόση καθυστέρηση (για να μην πω και το τι παραπάνω θα κάψεις) κι εκεί πήγαινε το "καλά ξεμπερδεματα" στο ποστ μου. Δεν μου λες κι εμενα ενα προγραμμα της προκοπης για όλες τις περιστάσεις ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ και τα χρησιμοποιείς για να με πηγαινει πάντα από τη σωστή διαδρομή και να κινούμαι ήσυχος?? iGO. Όπως είπα ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιείς. ;) Αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 (edited) Οριστε βρε σεις,Igo θα έχουμε όλοι εμείς που παραπονιομαστε για τα χάλια των εφαρμογών πλοήγησης, μας το συνιστά ο μαιτρ του ειδους από πάνω για την τελειοτητα και την αξιοπιστία του...και όλα τα υπόλοιπα που έχουμε μαζι ΚΑΙ με το igo να τα πετάξουμε γιατι απλα δεν μας κοβει το μυαλο να το λειτουργούμε. Καταρχήν ελπίζω όλοι εκεί στην Χαλκίδα να είσαστε καλά, μετά τα πρωινά κουνήματα:cry: Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ''iGO. Όπως είπα ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιείς''.Πληροφοριακά, είναι το μοναδικό που μπορείς να αλλάξεις 5 χάρτες με μια κινήσει, και να δεις ποια διαδρομή θες;). Ασχολούμαι 12 χρόνια με τα προγράμματα πλοηγήσεις (από τότε που οι χάρτες είχαν μόνο της εθνικούς δρόμους) έχω δοκιμάσει κατά καιρούς σχεδόν τα πάντα, αλλά πάντα γυρίζω στο iGO;). Πολλοί δεν βάζουν iGO γιατί το βλέπουν οτι είναι πολύπλοκο...!!!;) και γιαυτό πάνε σε μια ποιο ''απλή'' κατά την γνώμη τους μηχανή πλοηγήσεις, (και οχι άδικα) γιατί ''βαριούνται'' η δεν τους αρέσει να ασχοληθούν με την παραμετροποίηση που έχει το iGO, γιαυτό λέει ο φίλος ότι ''iGO. Όπως είπα ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιείς''. Γι αυτό υπάρχουν πολλά προγράμματα, για να βάζει ο κάθε ένας ότι του αρέσει (interface) και θεωρεί ποιο λειτουργικό, όποτε δεν πρέπει να κρίνουμε την επιλογή του κάθε φίλου κακή.:D Edited November 18, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καταρχήν ελπίζω όλοι εκεί στην Χαλκίδα να είσαστε καλά, μετά τα πρωινά κουνήματα:cry: Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει ''iGO. Όπως είπα ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιείς''.Πληροφοριακά, είναι το μοναδικό που μπορείς να αλλάξεις 5 χάρτες με μια κινήσει, και να δεις ποια διαδρομή θες;). Ασχολούμαι 12 χρόνια με τα προγράμματα πλοηγήσεις (από τότε που οι χάρτες είχαν μόνο της εθνικούς δρόμους) έχω δοκιμάσει κατά καιρούς σχεδόν τα πάντα, αλλά πάντα γυρίζω στο iGO;). Πολλοί δεν βάζουν iGO γιατί το βλέπουν οτι είναι πολύπλοκο...!!!;) και γιαυτό πάνε σε μια ποιο ''απλή'' κατά την γνώμη τους μηχανή πλοηγήσεις, (και οχι άδικα) γιατί ''βαριούνται'' η δεν τους αρέσει να ασχοληθούν με την παραμετροποίηση που έχει το iGO, γιαυτό λέει ο φίλος ότι ''iGO. Όπως είπα ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ να το χρησιμοποιείς''. Γι αυτό υπάρχουν πολλά προγράμματα, για να βάζει ο κάθε ένας ότι του αρέσει (interface) και θεωρεί ποιο λειτουργικό, όποτε δεν πρέπει να κρίνουμε την επιλογή του κάθε φίλου κακή.:D Θα αφήσω όλο το υπόλοιπο ποστ γιατί δεν θέλω να μπούμε σε αντιπαραθέσεις μία και ο καθένας μας έχει την δική του άποψη σύμφωνα με τις εμπειρίες του. Στο πρώτο κομμάτι του ποστ σου λοιπόν, είχαμε πολύ γερά κουνηματα το πρωί και με μεγάλη διάρκεια και θέλω να ελπίζω να μην υπάρξει συνέχεια γιατί εκτός των άλλων οι σεισμοί μας έλειπαν τώρα :( Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts