anastasiszn Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια οι premium speedcams στο sygic δειχνει και τα μπλοκα εκεινης της στιγμης? Ρωταω γιατι χρειαζετε ιντερνετ για την συγκεκριμενη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια οι premium speedcams στο sygic δειχνει και τα μπλοκα εκεινης της στιγμης? Ρωταω γιατι χρειαζετε ιντερνετ για την συγκεκριμενη εφαρμογη. Πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να δειχνει τα μπλοκα της στιγμης στην Ελλαδα; :blink: Και ποιος θα τα περναει στη database; Ο αστυφυλακας πριν παει στο μπλοκο; :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια μικρη πιθανοτητα να δειχνει τα μπλοκα της στιγμης στην Ελλαδα; :blink: Και ποιος θα τα περναει στη database; Ο αστυφυλακας πριν παει στο μπλοκο; :lol: oσο χαζο και να ακουγεται αυτη η εφαρμογη κοστιζει 10 ευρω το μηνα αν δεν κανω λαθος οποτε επιβαλλεται να κανει δουλεια αλλιως ποιος ο λογος για κατι τοσο ακριβο? επισης ξενη εφαρμογη υπαρχει για τα περιπολικα στην αμερικη που δειχνουν σε ζωντανο χρονο που βρισκονται οποτε δεν μου φαινετε και τοσο περιεργο,απλα το θεμα ειναι να υποστηριζει Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδια οι premium speedcams στο sygic δειχνει και τα μπλοκα εκεινης της στιγμης? Ρωταω γιατι χρειαζετε ιντερνετ για την συγκεκριμενη εφαρμογη. Αυτό που ζητάς δεν υφίσταται. Όσες εφαρμογές δείχνουν μέσω ίντερνετ τις κάμερες απλά τις τραβάνε από κάποια database. Δεν σημαίνει ότι είναι live. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 oσο χαζο και να ακουγεται αυτη η εφαρμογη κοστιζει 10 ευρω το μηνα αν δεν κανω λαθος οποτε επιβαλλεται να κανει δουλεια αλλιως ποιος ο λογος για κατι τοσο ακριβο? επισης ξενη εφαρμογη υπαρχει για τα περιπολικα στην αμερικη που δειχνουν σε ζωντανο χρονο που βρισκονται οποτε δεν μου φαινετε και τοσο περιεργο,απλα το θεμα ειναι να υποστηριζει Ελλαδα. Δεν σου φαινεται περιεργο αλλα δεν μου απαντας ομως στην ερωτηση μου. Αποφασιζει η τροχαια να κανει μπλοκο στο ταδε σημειο. Πως θα ενημερωθει το sygic για να σε ενημερωσει μετα εσενα; Θα περιμενει να το περασει χειροκινητα καποιος αλλος χρηστης sygic που περασε απο εκει πριν απο σενα; Φεξε μου και γλυστρισε αν συμβαινει κατι τετοιο. :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 oσο χαζο και να ακουγεται αυτη η εφαρμογη κοστιζει 10 ευρω το μηνα αν δεν κανω λαθος οποτε επιβαλλεται να κανει δουλεια αλλιως ποιος ο λογος για κατι τοσο ακριβο? επισης ξενη εφαρμογη υπαρχει για τα περιπολικα στην αμερικη που δειχνουν σε ζωντανο χρονο που βρισκονται οποτε δεν μου φαινετε και τοσο περιεργο,απλα το θεμα ειναι να υποστηριζει Ελλαδα. Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για την Ελλάδα. Και πάλι καλά που δεν υπάρχει. Αυτό έλειπε ο κάθε κακοποιός να ξέρει που είναι όλα τα περιπολικά για να μπορεί να κάνει ανενόχλητος τη ...δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Και στην Αμερική ακόμα δεν είναι live. Τουλάχιστον στην πολιτεία της Washington. Απλά ενημερώνουν κάποια σταθερά σημεία που κάθε 2 μέρες έχουν μπλόκα, εμφανίσεις περιπολικών λόγο ατυχήματος κλπ. Αλλά αν ο αστυνομικός αποφασίσει να κάνει έλεγχο πλην των τυπικων (τις περισσότερες φορές είναι σε περιπολία πάνω σε εθνικές, όπως ο I5 που διασχίζει όλη τη δυτική ακτή μέχρι Καναδά), δεν ενημερώνει τίποτα. Edited October 14, 2014 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Και ο οδικός χάρτης της περιοχής με τους προς αποφυγήν χωματόδρομους . Δεν βάζω το χέρι μου στή φωτιά ότι είναι ενημερωμένος . Ο δρόμος Περιβόλι-Βοβούσα που φαίνεται στον χάρτη χωματόδρομος είναι άσφαλτος και τον πέρασα πριν 20 ημέρες. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή για την Ελλάδα. Και πάλι καλά που δεν υπάρχει. Αυτό έλειπε ο κάθε κακοποιός να ξέρει που είναι όλα τα περιπολικά για να μπορεί να κάνει ανενόχλητος τη ...δουλειά του. Και στην Αμερική ακόμα δεν είναι live. Τουλάχιστον στην πολιτεία της Washington. Απλά ενημερώνουν κάποια σταθερά σημεία που κάθε 2 μέρες έχουν μπλόκα, εμφανίσεις περιπολικών λόγο ατυχήματος κλπ. Αλλά αν ο αστυνομικός αποφασίσει να κάνει έλεγχο πλην των τυπικων (τις περισσότερες φορές είναι σε περιπολία πάνω σε εθνικές, όπως ο I5 που διασχίζει όλη τη δυτική ακτή μέχρι Καναδά), δεν ενημερώνει τίποτα. Έχει δίκιο ο kogos, παγκοσμίως είναι τα πιθανά μπλόκα....!!! Και δεν επρόκειτο να νομιμοποιηθη μια τέτοια εφαρμογή...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιο από όλα τα προγράμματα να αποθηκέυσω την διαδρομή που έκανα έτσι ώστε μελλοντικά να ακολουθήσω την ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα σε κάποιο από όλα τα προγράμματα να αποθηκέυσω την διαδρομή που έκανα έτσι ώστε μελλοντικά να ακολουθήσω την ίδια? iGO αρκεί να την έχεις καταγράψει (έχει rec) και να την ονομάσεις όταν την αποθηκεύσεις...!;) http://s6.postimg.org/ss0v1amcx/Screenshot_2014_10_14_11_09_19.png how to screenshot on windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Καλημέρα... Έχω xiaomi mi3w και θέλω να βάλω ένα ελαφρύ και γρήγορο πρόγραμμα GPS... Και θα ήθελα να με προτείνετε κάποιο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Βάλε το here της nokia που θα το βρεις στο φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Πολύ ωραία η προσπάθεια porting των Here Maps σε Android. Έχω εγκατεστημένη την εφαρμογή εδώ και κάποιες μέρες, μαζί και το αρχείο ελληνικής φωνής/πλοήγησης, και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Το μόνο μείον είναι ότι δε μπορείς να σχεδιάσεις εξαρχής μία διαδρομή, επιλέγοντας ενδιάμεσα σημεία, από τα οποία θα περάσεις οπωσδήποτε. Εκτός κι αν δεν έχω δουλέψει καλά την εφαρμογή και δεν έχω δει αυτή τη δυνατότητα. Πάντως το μενού μου αρέσει, οι επιλογές πάνω στο χάρτη είναι πολύ λιτές με την καλή έννοια, δηλαδή σε περίπτωση που θέλεις να δεις γρήγορα κάτι, και να ψάξεις και να σε πάει, και το UI σε βοηθάει να κάνεις τη δουλειά σου πιο γρήγορα. Πολύ σωστή η επιλογή των layers (satellite/map view, traffic κλπ), κάτω δεξιά, και η αναζήτηση πολύ καλή και προπαντός αποτελεσματική, σε ό,τι έχω ψάξει μέχρι στιγμής. Βέβαια αυτή τη στιγμή, από τις εφαρμογές που έχω προσωπικά χρησιμοποιήσει, για αυτά που θέλω εγώ από μία εφαρμογή GPS, δε νομίζω να υπάρχει κάποια που να ξεπερνάει σε χρηστικότητα το Navigon, π.χ. αν θέλω να ψάξω μία διασταύρωση, ατο πεδίο που θα βάλω τον αριθμό της οδού που θέλω, εναλλακτικά μπορώ να βάλω το δρόμο με τον οποίο διασταυρώνεται. Επίσης στο Navigon υπάρχει η δυνατότητα για full editing της διαδρομής που θέλεις να ακολουθήσεις, με όσα ενδιάμεσα σημεία θες, επιλέγοντας είτε από το χάρτη, είτε από τα αγαπημένα, είτε αναζητώντας εκ νέου, πράγματα που για μένα προσωπικά είναι απολύτως απαραίτητα, ιδίως όταν θέλω να σχεδιάσω εξαρχής μία διαδρομή σε κάποια περιοχή που βρίσκομαι ή θα βρεθώ για πρώτη φορά. Η χειρότερη συγκυρία που μπορεί να σου τύχει στην πλοήγηση με GPS είναι να είσαι οδηγός, να βασίζονται σε σένα οι επιβαίνοντες, και να μην έχεις τη δυνατότητα να πιάσεις το κινητό στο χέρι να ψάξεις για το πού θα πας. Σε αυτό το Navigon εμένα μου έχει λύσει τα χέρια. Ελπίζω με την επίσημη έλευση των Here Maps στο Android γενικά (και όχι μόνο στα Samsung), να εξελιχθεί η εφαρμογή ακόμα καλύτερα σαν προϊόν, μιας και απ' ό,τι φαίνεται η Nokia βασίζει πολλά στην εδραίωσή της στην πλατφόρμα όσον αφορά το GPS Navigation. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εγώ με το Here έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν κάνω κάτι εγώ λάθος ή αν είναι θέμα της εφαρμογής. Θέλω να πάω για παράδειγμα στην οδό Χ στο Παγκράτι, αφού γράψω στην αναζήτηση "Χ" μου βγάζει την οδό 12 φορές στην Αθήνα, σε 12 διαφορετικούς Δήμους που έχουν οδό Χ αλλά όλα στα αποτελέσματα λένε Αθήνα. Πρέπει λοιπόν εγώ να μπω στον χάρτη, να δω όλα τα σημεία που υπάρχει αυτή η οδός κι αν ξέρω κατά που πέφτει το Παγκράτι να την επιλέξω για να με πάει. Δε γίνεται στα αποτελέσματα κάτω από την οδό να σου λέει σε ποιο Δήμο ανήκει όπως κάνουν οι άλλες εφαρμογές; Ελπίζω να μην το έγραψα πολύ μπερδεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τα μηνύματα σχετικά με το σπασμένο λογισμικό αφαιρέθηκαν. Υπενθυμίζω ότι οποιαδήποτε συζήτηση για σπασμένο- πειρατικό" περιεχόμενο, απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ του myphone ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εγώ με το Here έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν κάνω κάτι εγώ λάθος ή αν είναι θέμα της εφαρμογής. Θέλω να πάω για παράδειγμα στην οδό Χ στο Παγκράτι, αφού γράψω στην αναζήτηση "Χ" μου βγάζει την οδό 12 φορές στην Αθήνα, σε 12 διαφορετικούς Δήμους που έχουν οδό Χ αλλά όλα στα αποτελέσματα λένε Αθήνα. Πρέπει λοιπόν εγώ να μπω στον χάρτη, να δω όλα τα σημεία που υπάρχει αυτή η οδός κι αν ξέρω κατά που πέφτει το Παγκράτι να την επιλέξω για να με πάει. Δε γίνεται στα αποτελέσματα κάτω από την οδό να σου λέει σε ποιο Δήμο ανήκει όπως κάνουν οι άλλες εφαρμογές; Ελπίζω να μην το έγραψα πολύ μπερδεμένα. Same here. Αλλα οχι για ολες τις οδους, για μερικες και οχι για ενα συγκεκριμενο δημο. Ισως επειδη ειναι ακομα μπετα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 καλησπερα!! μπορει να μου στειλει καποιος πμ με καποιο προγραμμα που να δουλευει χωρις χρηση νετ? και να ειναι και τζαμπα?:p μολις πηρα το motorola g2 και χρειαζομαι ενα σωστο gps λογω δουλειας. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Αυτο που αναφερθηκε ως τσάμπα + offline ειναι το be on road. Μετά offline αλλά όχι τσάμπα τα navigon, route 66 και ενα αλλο που δε θυμάμαι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Κι εγώ το be on road θα σου έλεγα για τζαμπα. Είναι το καλύτερο δωρεάν offline πρόγραμμα. Αλλά αν το θέλεις για δουλειά ούτε αυτό δεν κάνει. Έχει περιορισμένη αναζήτηση διευθύνσεων. Άλλο δεν υπάρχει. Μετά με λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Για το be on road δεν υπαρχει χειροτερο στην αποκριση της οθονης στο zoom in-zoom out με τα δυο δαχυτλα. Κανεις zoom in και σε βγαζει σε τελειως ασχετο μερος και πρεπει να ανεβοκατεβαζεις μετα το χαρτη για να βρεις το σημειο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osalonikios77 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Υπάρχει νόμιμος τρόπος να κατεβάει κάποιος το here της Νοκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Υπάρχει νόμιμος τρόπος να κατεβάει κάποιος το here της Νοκια; Είτε έχεις Samsung είτε κατεβάσεις απλά το apk από το διαδίκτυο. Από την στιγμή που η εφαρμογή είναι δωρεάν δεν κάνεις κάτι παράνομο ούτε ανήθικο αν έχεις τέτοια θέματα ηθικής. ΥΓ. Στο android βέβαια όλα είναι δωρεάν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osalonikios77 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Είτε έχεις Samsung είτε κατεβάσεις απλά το apk από το διαδίκτυο. Από την στιγμή που η εφαρμογή είναι δωρεάν δεν κάνεις κάτι παράνομο ούτε ανήθικο αν έχεις τέτοια θέματα ηθικής. ΥΓ. Στο android βέβαια όλα είναι δωρεάν. :p To κατάφερα με λίγο ταλαιπωρία αλλά επειδή είχα και το Lumia 920 έχει κάποιες διαφορές. Τελός πάντων σε σύκγριση με κάτι sygic και ginius είναι πολύ πιο εύχρηστο και ακριβές. Θέμαtα ηθικής ως προς την πειρατεία ποτέ δεν είχα απλά δεν ήθελα να εκτεθεί το forum. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 καλησπερα!! μπορει να μου στειλει καποιος πμ με καποιο προγραμμα που να δουλευει χωρις χρηση νετ? και να ειναι και τζαμπα?:p μολις πηρα το motorola g2 και χρειαζομαι ενα σωστο gps λογω δουλειας. ευχαριστω! Αν το θελεις για την δουλεία σου καλύτερα να αγοράσεις και να ξενοιασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts