PANKAN Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Προς το παρόν βολεύομαι με navigon το οποίο έχει την τάση να σε πηγαίνει από στενά και όχι από κεντρικές οδούς.Λοιπόν μιας και ανέφερες το navigon και τα στενά, άκου την εμπειρία μου από φέτος το καλοκαίρι με το Be-on-road. Βρέθηκα στη περιοχή του Αχέροντα και του ζήτησα να με πάει από κάπου πριν την Αμμουδιά στο Καναλλάκι. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα στενό χωματόδρομο δίπλα στο ποτάμι. Για όχι περισσότερο από 100 μέτρα και πολύ γρήγορα βρέθηκα στον προορισμό μου. Η γυναίκα μου με το που είδε το χωματόδρομο έφριξε και άρχισε να βρίζει το ηλίθιο μηχάνημα που θα μας πάει στο γκρεμό ενώ αυτή έχει χάρτη κλπ κλπ. Στην επιστροφή είπα λοιπόν να ακολουθήσω το χάρτη, τις ταμπέλες του δρόμου και τις οδηγίες της γυναίκας μου. Και τότε έφριξα εγώ από τους κύκλους και το μπέρδεμα. Αυτός ο μικρός χωματόδρομος ήταν τελικά το κλειδί για την αποφυγή μεγάλης περιπλάνησης και ταλαιπωρίας. Μπράβο λοιπόν στο δωρεάν και καλούτσικο Be-on-road. Edited September 10, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν ξέρω που και πότε θα σταματήσουν να εμφανίζονται από το πουθενά νέες εφαρμογές GPS , αλλά έτσι όπως πάνε , με αυτή τη συχνότητα που ξεφυτρώνον όλο και μπερδεύουν περισσότερο τους νέους που μπαίνουν στο συγκεκριμένο άθλημα . Δεν μιλάω γιά τους παλιούς χρήστες , γιατί αυτοί έτσι κι' αλλιώς έχουν κατασταλάξει στις προτιμήσεις τους . Βέβαια θα μου πεις ο ανταγωνισμός συμφέρει τελικά τον καταναλωτή , αλλά θα έλεγα πως ίσως κάποιο μέτρο είναι απαραίτητο γιά να κρατήσει σε κάποιο σοβαρό επίπεδο το προϊόν . Απόψεις μου ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Να επικαιροποιήσω πάλι το ερώτημά μου μήπως και μπορεί κανείς να με βοηθήσει...thanks μηπως μπορεις να την εισάγεις με αυτο.... https://play.google.com/store/apps/details?id=wizzyfx.maps2sygic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 μηπως μπορεις να την εισάγεις με αυτο.... https://play.google.com/store/apps/details?id=wizzyfx.maps2sygic Ευχαριστώ Το είδα αλλά θέλει σύνδεση Ίντερνετ για να δουλέψει. Δεν ειναι standalone εφαρμογή. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το aponia gps το έχει δοκιμάσει κάνεις; Είναι free και δείχνει καλό... Δεν νομίζω οι χάρτες του να είναι δωρεάν. Κάπου είδα για τρεις μήνες.. Το Aponia είναι το αγοραστό αδελφάκι του δωρεάν Be-on-road. Το Aponia χρησιμοποιεί χάρτες navtec ενώ το δωρεάν be-on-road χρησιμοποιεί τους δωρεάν χάρτες osm. Στις λειτουργίες και την εμφάνιση τα δύο προγράμματα είναι πανομοιότυπα. Και μάλιστα παλαιότερα έβγαιναν ως ένα πρόγραμμα που λεγόταν be-on-road και το οπoίο στην εγκατάσταση, σου έδινε την επιλογή να αγοράσεις χάρτη ή να χρησιμοποιήσεις τους δωρεάν χάρτες της osm. Σε μερικές δοκιμές δρομολόγησης που έκανα, βρήκα ότι το τζάμπα be-on-road κάνει καλύτερη δρομολόγηση από το αγοραστό Aponia! Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να ξοδέψει κανείς για να αγοράσει το Aponia, αφού το δωρεάν Be-on-road είναι καλύτερο. Και για να κλείσω, πιστεύω ότι το Be-on-road είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Χρειάζεται βέβαια ένας συμβιβασμός στην αναζήτηση διευθύνσεων, μιας και με το Be-on-road δεν βρίσκεις τα πάντα. Θα βρεις offline τις πόλεις και τα χωριά αλλά όχι όλες τις οδούς. Θα βρεις μια οδό στην Αθήνα ή την Παλλήνη, αλλά όχι στο Φάληρο ή τα Γλυκά Νερά. Εκεί θα πρέπει είτε να κάνεις την αναζήτηση online είτε να υποδείξεις τη διεύθυνση στο χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το Aponia είναι το αγοραστό αδελφάκι του δωρεάν Be-on-road. Το Aponia χρησιμοποιεί χάρτες navtec ενώ το δωρεάν be-on-road χρησιμοποιεί τους δωρεάν χάρτες osm. Στις λειτουργίες και την εμφάνιση τα δύο προγράμματα είναι πανομοιότυπα. Και μάλιστα παλαιότερα έβγαιναν ως ένα πρόγραμμα που λεγόταν be-on-road και το οπoίο στην εγκατάσταση, σου έδινε την επιλογή να αγοράσεις χάρτη ή να χρησιμοποιήσεις τους δωρεάν χάρτες της osm. Σε μερικές δοκιμές δρομολόγησης που έκανα, βρήκα ότι το τζάμπα be-on-road κάνει καλύτερη δρομολόγηση από το αγοραστό Aponia! Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να ξοδέψει κανείς για να αγοράσει το Aponia, αφού το δωρεάν Be-on-road είναι καλύτερο. Και για να κλείσω, πιστεύω ότι το Be-on-road είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Χρειάζεται βέβαια ένας συμβιβασμός στην αναζήτηση διευθύνσεων, μιας και με το Be-on-road δεν βρίσκεις τα πάντα. Θα βρεις offline τις πόλεις και τα χωριά αλλά όχι όλες τις οδούς. Θα βρεις μια οδό στην Αθήνα ή την Παλλήνη, αλλά όχι στο Φάληρο ή τα Γλυκά Νερά. Εκεί θα πρέπει είτε να κάνεις την αναζήτηση online είτε να υποδείξεις τη διεύθυνση στο χάρτη. Sorry κιόλας αλλά πως το λες καλό εάν δεν βρίσκει διευθύνσεις σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Sorry κιόλας αλλά πως το λες καλό εάν δεν βρίσκει διευθύνσεις σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας? Προφανώς εννοεί καλό για δωρεάν.Το λέει κιόλας. Εννοείται ότι πολύ κόσμο κάτι τέτοιο δεν τον καλύπτει οπότε πάμε στα επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Προφανώς εννοεί καλό για δωρεάν.Το λέει κιόλας. Εννοείται ότι πολύ κόσμο κάτι τέτοιο δεν τον καλύπτει οπότε πάμε στα επί πληρωμή. Ένα πρόγραμμα πλοηγήσεις πρέπει να είναι αξιόπιστο για ένα προφανές λόγο..... να μην σε σκοτώσει η στην καλύτερη να μην έχεις κανένα ατύχημα ...!!! όποιος το χρησιμοποιεί συχνά ξέρει τι λέω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Sorry κιόλας αλλά πως το λες καλό εάν δεν βρίσκει διευθύνσεις σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας?Δεν έχεις άδικο. Το ένα από τα δύο πράγματα που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης είναι να έχει καλή αναζήτηση διευθύνσεων (το άλλο είναι η καλή πλοήγηση). Το Be-on-road δεν έχει ΠΛΗΡΗ αναζήτηση διευθύνσεων. Και όταν λέω πλήρη, εννοώ ότι ενώ μου βρήκε όποιο χωριό ή γειτονιά του ζήτησα, δεν βρήκε όλες τις οδούς. Αλλά και αυτό ακόμη είναι πολύ περισσότερο από αυτό που προσφέρουν όλα τα άλλα ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα που έχω δοκιμάσει, τα οποία offline δεν βρίσκουν ούτε την Αθήνα. Είναι ένας μέτριος συμβιβασμός λοιπόν. Σε αναγκάζει να έχεις προβλέψει να κάνεις αναζητήσεις οδών online (και να τις βάλεις στα αγαπημένα για να τις έχεις πάντα), ή να δείχνεις τη διεύθυνση που θέλεις στο χάρτη (κι αυτό γίνεται αφού σε πάει στη γειτονιά). Πάντως, η έστω και μέτρια αναζήτηση διευθύνσεων, σε συνδυασμό με την αποδεκτή (όχι τέλεια) πλοήγηση που προσφέρει, κάνουν το be-on-road το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Και εννοείται ότι για υπεραστική πλοήγηση, είναι πολύ καλύτερο από πολλά πολυδιαφημισμένα αγοραστά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το sygic για tablet 10'. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω το sygic για tablet 10'. Ευχαριστώ πολύ. Πού αλλού, στο επίσημο play store. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν έχεις άδικο. Το ένα από τα δύο πράγματα που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης είναι να έχει καλή αναζήτηση διευθύνσεων (το άλλο είναι η καλή πλοήγηση). Το Be-on-road δεν έχει ΠΛΗΡΗ αναζήτηση διευθύνσεων. Και όταν λέω πλήρη, εννοώ ότι ενώ μου βρήκε όποιο χωριό ή γειτονιά του ζήτησα, δεν βρήκε όλες τις οδούς. Αλλά και αυτό ακόμη είναι πολύ περισσότερο από αυτό που προσφέρουν όλα τα άλλα ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα που έχω δοκιμάσει, τα οποία offline δεν βρίσκουν ούτε την Αθήνα. Είναι ένας μέτριος συμβιβασμός λοιπόν. Σε αναγκάζει να έχεις προβλέψει να κάνεις αναζητήσεις οδών online (και να τις βάλεις στα αγαπημένα για να τις έχεις πάντα), ή να δείχνεις τη διεύθυνση που θέλεις στο χάρτη (κι αυτό γίνεται αφού σε πάει στη γειτονιά). Πάντως, η έστω και μέτρια αναζήτηση διευθύνσεων, σε συνδυασμό με την αποδεκτή (όχι τέλεια) πλοήγηση που προσφέρει, κάνουν το be-on-road το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Και εννοείται ότι για υπεραστική πλοήγηση, είναι πολύ καλύτερο από πολλά πολυδιαφημισμένα αγοραστά προγράμματα. Πολύ καλό. Ακόμα και να μην βρει την οδό ανοίγεις για ελάχιστο τα data και είσαι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγκατέστησα χθες την trial έκδοση του route66 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Σκέφτομαι όταν τελειώσει ο μήνας να το αγοράσω. Αν θέλω πλοήγηση μόνο για Ελλάδα πρέπει να αγοράσω μόνο το αντίστοιχο πακέτο που κάνει 14,99€ έτσι; Τα άλλα περί κίνησης και μπλόκα αστυνομίας αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που ζητούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Παρακαλώ αν ξερετε να μου πείτε για το gps Sygic Navigation (οχι το trucks) ποιοι χάρτες ειναι καλυτεροι να δουλευουμε ?? Οι tom tom χάρτες π.χ (grc.ta.2014.06) ή η NAVTEQ (grc.nt.2014.09) Επισης δουλευω και αλλες χωρες οπως π.χ βελγιο και γενικα μεσα στην ευρωπη..!! Επισης μαμα η εφαρμογη αν την αγωρασεις απο το playstore για τα smartphone ποιους χαρτες βαζει τους tomtom η navteq?? Μιλάω γενικά οι NAVTEQ ή η tom tom είναι καλύτεροι για το αυτοκινητο και ποιο ενημερωμενοι και ποιες ειναι οι διαφορες τους?? ;) ;) Edited September 13, 2014 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγκατέστησα χθες την trial έκδοση του route66 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Σκέφτομαι όταν τελειώσει ο μήνας να το αγοράσω. Αν θέλω πλοήγηση μόνο για Ελλάδα πρέπει να αγοράσω μόνο το αντίστοιχο πακέτο που κάνει 14,99€ έτσι; Τα άλλα περί κίνησης και μπλόκα αστυνομίας αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που ζητούν; Αγορασε αν θες για τις καμερες ταχύτητας και θα εισαι οκ! Για την κίνηση δεν νομίζω ότι δουλευει Ελλάδα, αλλά μπορεις να τους ρωτήσεις!:) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακαλώ αν ξερετε να μου πείτε για το gps Sygic Navigation (οχι το trucks) ποιοι χάρτες ειναι καλυτεροι να δουλευουμε ?? Οι tom tom χάρτες π.χ (grc.ta.2014.06) ή η NAVTEQ (grc.nt.2014.09) Επισης δουλευω και αλλες χωρες οπως π.χ βελγιο και γενικα μεσα στην ευρωπη..!! Επισης μαμα η εφαρμογη αν την αγωρασεις απο το playstore για τα smartphone ποιους χαρτες βαζει τους tomtom η navteq?? Μιλάω γενικά οι NAVTEQ ή η tom tom είναι καλύτεροι για το αυτοκινητο και ποιο ενημερωμενοι και ποιες ειναι οι διαφορες τους?? ;) ;) Οταν το αγοραζεις και η το αναβαθμίζεις οι χαρτες ειναι tom tom! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Εγκατέστησα χθες την trial έκδοση του route66 και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Σκέφτομαι όταν τελειώσει ο μήνας να το αγοράσω. Αν θέλω πλοήγηση μόνο για Ελλάδα πρέπει να αγοράσω μόνο το αντίστοιχο πακέτο που κάνει 14,99€ έτσι; Τα άλλα περί κίνησης και μπλόκα αστυνομίας αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που ζητούν; εγω,ειδα κατι τρισδιαστατα που εχουν,και ζητανε 140$ το χρονο... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 εγω,ειδα κατι τρισδιαστατα που εχουν,και ζητανε 140$ το χρονο... :blink: που το ειδες αυτο? Εγω βλεπω τα κτηρια 3D κανονικα με την αγορά που έκανα! Δεν ειδα πουθενα τετοιο πραγμα που λες! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχεις άδικο. Το ένα από τα δύο πράγματα που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένα καλό πρόγραμμα πλοήγησης είναι να έχει καλή αναζήτηση διευθύνσεων (το άλλο είναι η καλή πλοήγηση). Το Be-on-road δεν έχει ΠΛΗΡΗ αναζήτηση διευθύνσεων. Και όταν λέω πλήρη, εννοώ ότι ενώ μου βρήκε όποιο χωριό ή γειτονιά του ζήτησα, δεν βρήκε όλες τις οδούς. Αλλά και αυτό ακόμη είναι πολύ περισσότερο από αυτό που προσφέρουν όλα τα άλλα ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα που έχω δοκιμάσει, τα οποία offline δεν βρίσκουν ούτε την Αθήνα. Είναι ένας μέτριος συμβιβασμός λοιπόν. Σε αναγκάζει να έχεις προβλέψει να κάνεις αναζητήσεις οδών online (και να τις βάλεις στα αγαπημένα για να τις έχεις πάντα), ή να δείχνεις τη διεύθυνση που θέλεις στο χάρτη (κι αυτό γίνεται αφού σε πάει στη γειτονιά). Πάντως, η έστω και μέτρια αναζήτηση διευθύνσεων, σε συνδυασμό με την αποδεκτή (όχι τέλεια) πλοήγηση που προσφέρει, κάνουν το be-on-road το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Και εννοείται ότι για υπεραστική πλοήγηση, είναι πολύ καλύτερο από πολλά πολυδιαφημισμένα αγοραστά προγράμματα. Να σε ρωτησω μιας και ξερεις: Το aponia που ειπες οτι ειναι το αγοραστό αδερφάκι του be on road ειναι trial? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 :blink: που το ειδες αυτο? Εγω βλεπω τα κτηρια 3D κανονικα με την αγορά που έκανα! Δεν ειδα πουθενα τετοιο πραγμα που λες! Kοιταγα στο Apple store για να το εβαζα στο iPad που εχω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) παιδια καλημερα. ποιο gps δουλευει σε smartphone star n9200+ .οχταπυρηνο ΜΤΚ 6592,με 2G ram και 1920 Χ 1080 αναλυση? ευχαριστω Edited September 14, 2014 by knkonnou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Να σε ρωτησω μιας και ξερεις: Το aponia που ειπες οτι ειναι το αγοραστό αδερφάκι του be on road ειναι trial? Οι χάρτες της navteq που χρησιμοποιεί το Aponia, είναι trial. Το γράφει κατά την εγκατάσταση. Δεν θυμάμαι διάρκεια. Μιλάω γενικά οι NAVTEQ ή η tom tom είναι καλύτεροι για το αυτοκινητο και ποιο ενημερωμενοι και ποιες ειναι οι διαφορες τους?? Δεν ξέρω τι κάνουν οι συγκεκριμένοι χάρτες με το sygic. Αν πας λίγο πίσω, θα δεις ότι υπάρχει συμφωνία των περισσοτέρων ότι το sygic υστερεί στις δρομολογήσεις. Σχετικά με το ποιοι χάρτες είναι καλύτεροι, να σου πω ότι το Aponia με χάρτες navteq ήταν χειρότερο στις δρομολογήσεις από το δωρεάν αδελφάκι του be-on-road που χρησιμοποιεί τους δωρεάν χάρτες OSM. Και επίσης το Mireo Don't Panic με τους χάρτες tom-tom είναι για πέταμα ενώ με του χάρτες της geointeligence (λένε ότι) είναι καλό. Αλλά ούτε κι αυτό λέει πολλά πράγματα για τους χάρτες, γιατί φαίνεται ότι δεν είναι μόνο οι χάρτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά κυρίως οι αλγόριθμοι του προγράμματος. Αλλιώς πως γίνεται το Route66 που επίσης χρησιμοποιεί χάρτες tom-tom να κάνει μια χαρά δρομολογήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Και επίσης το Mireo Don't Panic με τους χάρτες tom-tom είναι για πέταμα ενώ με του χάρτες της geointeligence (λένε ότι) είναι καλό. Καλό είναι να μήν ξεχνάμε ότι μπορεί το Dont Panic να το σνομπάρουν οι περισσότεροι επειδή δεν έχει φρου-φρου ( αλήθεια τι τα χρειάζεται μιά εφαρμογή πλοήγησης) αλλά οι χάρτες του Geointelligence χωρίς αμφιβολία είναι οι πληρέστεροι και πλέον ενημερωμένοι μακράν από τους υπόλοιπους , τουλάχιστον γιά Ελλάδα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 παιδια καλημερα. ποιο gps δουλευει σε smartphone star n9200+ .οχταπυρηνο ΜΤΚ 6592,με 2G ram και 1920 Χ 1080 αναλυση? ευχαριστω γνωριζει καποιος φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 γνωριζει καποιος φιλος? ολα............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή toponavigator, κυρίως για off-road;;; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Οι χάρτες της navteq που χρησιμοποιεί το Aponia, είναι trial. Το γράφει κατά την εγκατάσταση. Δεν θυμάμαι διάρκεια. Δεν ξέρω τι κάνουν οι συγκεκριμένοι χάρτες με το sygic. Αν πας λίγο πίσω, θα δεις ότι υπάρχει συμφωνία των περισσοτέρων ότι το sygic υστερεί στις δρομολογήσεις. Σχετικά με το ποιοι χάρτες είναι καλύτεροι, να σου πω ότι το Aponia με χάρτες navteq ήταν χειρότερο στις δρομολογήσεις από το δωρεάν αδελφάκι του be-on-road που χρησιμοποιεί τους δωρεάν χάρτες OSM. Και επίσης το Mireo Don't Panic με τους χάρτες tom-tom είναι για πέταμα ενώ με του χάρτες της geointeligence (λένε ότι) είναι καλό. Αλλά ούτε κι αυτό λέει πολλά πράγματα για τους χάρτες, γιατί φαίνεται ότι δεν είναι μόνο οι χάρτες που κάνουν τη διαφορά, αλλά κυρίως οι αλγόριθμοι του προγράμματος. Αλλιώς πως γίνεται το Route66 που επίσης χρησιμοποιεί χάρτες tom-tom να κάνει μια χαρά δρομολογήσεις; Μπορεί να μη σου έτυχε κάτι αλλά γενικά τους OSM να μην τους εμπιστεύεσαι. Μένω στο κέντρο που θα έπρεπε να είναι εντάξει, αλλά στην περιοχή μου είχαν ενα κάρο λάθη στις μονοδρομήσεις. Και δεν είναι κάτι που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Διόρθωσα καμιά 30ρια αλλά φαντάσου τι γίνεται σε άλλες περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts