aris1976 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλά τα λες αλλά που το βρίσκουμε για Android????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τελικα την εβγαλα την beta 14.5.x sygic πολλες αλλαγες στην εμφανιση αλλα και στην χρηστικοτητα που κατ εμε δεν βολευουν! ps αυτο το navigon τι το εκθειαζουν πολλοι???απαισιο ειναι και εμφανισιακα(καλα δεν εχει ευκολη εναλλαγη 2d/3d?) και σε ευκολιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 τελικα την εβγαλα την beta 14.5.x sygic πολλες αλλαγες στην εμφανιση αλλα και στην χρηστικοτητα που κατ εμε δεν βολευουν! ps αυτο το navigon τι το εκθειαζουν πολλοι???απαισιο ειναι και εμφανισιακα(καλα δεν εχει ευκολη εναλλαγη 2d/3d?) και σε ευκολιες.. Σε πλοήγηση ; Για την πλοήγηση το εκθιαζουμε οχι για την ομορφιά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Σε πλοήγηση ; Για την πλοήγηση το εκθιαζουμε οχι για την ομορφιά του... να σου πω την μαύρη αλήθεια δεν το πολύ έχω δοκιμάσει! θα επανέλθω όταν το τεσταρω πιο πολυ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 [ATTACH]48982[/ATTACH] καλά εκεί στην sygic ακόμα παλεύουν να βάλουν πολλαπλές διαδρομές.στην 14.5.3 που δοκιμάζω πάλι Αθήνα-Έδεσσα μια διαδρομή βγάζει! δεν έχει επιλογή να ΜΗΝ τρέχει full screen πλέον? Όντως μια διαδρομή βγάζει, αλλά φαίνεται λογικό αν δεν μειώσεις τις παραμέτρους, πχ να βγάλεις τα διόδια. Τότε βγάζει 2 διαδρομές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Όντως μια διαδρομή βγάζει, αλλά φαίνεται λογικό αν δεν μειώσεις τις παραμέτρους, πχ να βγάλεις τα διόδια. Τότε βγάζει 2 διαδρομές. Ναι αλλά δεν προτείνει καν να περάσεις απέναντι από Ωρωπό! Αφού δεν έχω αποκλείσει πορθμεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το igo για την Ελλάδα είναι κορυφή. Εδώ Γερμανία που είμαι πλέον το sygic είναι προτιμότερο για τον εξής βασικό λόγο. Όταν είναι να στρίψεις δεξιά η αριστερά σε ενημερώνει σε ποια λωρίδα να κινηθείς πράγμα που το igo κάνει μόνο στην Autobahn. Από εκεί και πέρα το sygic δεν θέλει ψάξιμο και γνώσεις απλά το αγοράζεις και παίζει σε όλες τις συσκευές. Το igo θέλει ψάξιμο αλλαγές και διάβασμα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Το igo για την Ελλάδα είναι κορυφή. Εδώ Γερμανία που είμαι πλέον το sygic είναι προτιμότερο για τον εξής βασικό λόγο. Όταν είναι να στρίψεις δεξιά η αριστερά σε ενημερώνει σε ποια λωρίδα να κινηθείς πράγμα που το igo κάνει μόνο στην Autobahn. Από εκεί και πέρα το sygic δεν θέλει ψάξιμο και γνώσεις απλά το αγοράζεις και παίζει σε όλες τις συσκευές. Το igo θέλει ψάξιμο αλλαγές και διάβασμα. αυτό ακριβώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Βγήκαν 06.2014 Tom Tom χάρτες για Sygic. Τους έβαλα, αλλά δεν έχω ψάξει για διάφορες από τους ta 04.2014 που είχα πριν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Βγήκαν 06.2014 Tom Tom χάρτες για Sygic. Τους έβαλα, αλλά δεν έχω ψάξει για διάφορες από τους ta 04.2014 που είχα πριν. δεν μου έχει βγάλει ενημέρωση μέσα από το μενού "διαχείριση χαρτών"....ακόμα 2014.04 είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Βγήκαν 06.2014 Tom Tom χάρτες για Sygic. Τους έβαλα, αλλά δεν έχω ψάξει για διάφορες από τους ta 04.2014 που είχα πριν. Ποια εκδοση του sygic εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 δεν μου έχει βγάλει ενημέρωση μέσα από το μενού "διαχείριση χαρτών"....ακόμα 2014.04 είμαι. Ποια εκδοση του sygic εχεις? Παίδες, οι Tom Tom είναι ανεπισημοι. Δεν θα τους δείτε μέσα από το Sygic αφού εκεί βγάζει μόνο τους navteq. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παίδες, οι Tom Tom είναι ανεπισημοι. Δεν θα τους δείτε μέσα από το Sygic αφού εκεί βγάζει μόνο τους navteq. Κάνεις μεγάλο λάθος! Το έχω αγορασμένο και πάντα ο χάρτης στην εκάστοτε αναβάθμιση ειναι tom tom! Και για του λόγου το αληθές: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Κάνεις μεγάλο λάθος! Το έχω αγορασμένο και πάντα ο χάρτης στην εκάστοτε αναβάθμιση ειναι tom tom! Και για του λόγου το αληθές: Οι ΤΑ δεν είναι navteq; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Οι ΤΑ δεν είναι navteq; Οχι! Οι χαρτες της navteq ειναι ετσι: europe 2014.04.navteq Ενω οι tomtom: europe.ta.2014.04:) Επισημα αν δεν κανω λάθος ερχεται με tomtom, και σίγουρα αναβάθμιση του χάρτη γινεται μαζι σχεδόν και με αναβάθμιση του προγράμματος! Και επισημη αναβάθμιση στο play... δεν υπαρχει ακομα! Edited September 1, 2014 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οχι! Οι χαρτες της navteq ειναι ετσι: europe 2014.04.navteq Ενω οι tomtom: europe.ta.2014.04:) Οκ. Τότε, δεν ξέρω από πού είναι οι 06 που έχω. Αλλά λέγανε Tom Tom. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Οκ. Τότε, δεν ξέρω από πού είναι οι 06 που έχω. Αλλά λέγανε Tom Tom. Ανέβασε αν μπορείς μια φώτο όπως την δικιά μου να δω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 TA αν δεν κανω λαθος σημαινει TeleAtlas η οποια αγοραστηκε απο την TomTom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 TA αν δεν κανω λαθος σημαινει TeleAtlas η οποια αγοραστηκε απο την TomTom. Ακριβώς έτσι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Ανέβασε αν μπορείς μια φώτο όπως την δικιά μου να δω! Βασικά δεν έχει και τίποτα να δεις. Η περιγραφή είναι: grc.ta.2014.06 Εδώ όλα τα περιεχόμενα: http://i.imgur.com/ifzy8wQ.png Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Η Teleatlas ανήκει στην TomTom πλέον (και αυτοί είναι οι χάρτες που έχει το Sygic με εξαίρεση ενα navteq που είχε βγεί για την truck έκδοση). Η Navteq ανήκει στη Nokia. Φυσικά οι δυο εταιρίες δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εμένα που δεν έχει φανεί αναβάθμιση πώς θα μπορούσα να βάλω τους TomTom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εμένα που δεν έχει φανεί αναβάθμιση πώς θα μπορούσα να βάλω τους TomTom? Δεν φαινεται σε ολους ταυτόχρονα! Σιγα σιγα (και επισημα) θα φανεί μαζι με αναβάθμιση του προγράμματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να καταγράψω μια διαδρομή και στη συνέχεια να μπορώ να βλέπω το στίγμα μου πάνω στην διαδρομή πχ στην επιστροφή για να ακολουθήσω ακριβώς την ίδια. Ας είναι χωρίς πλοήγηση. Έχει φίλε το GPS Kit σε iPhone και μας έχει σώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να καταγράψω μια διαδρομή και στη συνέχεια να μπορώ να βλέπω το στίγμα μου πάνω στην διαδρομή πχ στην επιστροφή για να ακολουθήσω ακριβώς την ίδια. Ας είναι χωρίς πλοήγηση. Έχει φίλε το GPS Kit σε iPhone και μας έχει σώσει. Σακη αν θυμάμαι καλά πρέπει να λέγεται maverick αυτό που ζητάς. Το είχα δοκιμάσει παλιά και ηταν πολυ καλο.Καταγραφει την αρχικη διαδρομη σου με γραμμη στον χαρτη και στην επιστροφή ενω παρακολουθεις το στιγμα σου ,βγαζει live και ποσα μετρα ξεφευγεις απο αυτην καθε στιγμη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts