Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορώ να δω ποιά version χάρτη φοράω στο ROUTE 66 ?

Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχεις την δυνατότητα. Με έναν file explorer μπορείς να δεις στον φάκελο του. Εμένα είναι GREECE_314572802.

Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχεις την δυνατότητα. Με έναν file explorer μπορείς να δεις στον φάκελο του. Εμένα είναι GREECE_314572802.

Ok κατάλαβα , αυτός είναι και ο πιο πρόσφατος ?

Thank you

Ok κατάλαβα , αυτός είναι και ο πιο πρόσφατος ?

Ναι, αυτόν έχω εγώ μετά την αναβάθμιση που μου ζήτησε να κάνει το πρόγραμμα.

Εχω μια λοξα με τα προγραμματα πλοηγησης, igo, sygic, navigon, dont panic, tomtom και τελευταια το route66 εγκατεστημενα στο νοτε 2. Καθενα εχει τα συν και τα πλην του, δεν ειμαι τοσο πορωμενος για να μου τρωνε τη μιση μνημη μονο gps προγραμματα. Μ αρεσει λοιπον να βρισκω καποιον το ιδιο ή και περισσοτερο πορωμενο με μενα στο θεμα

Ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ εγκατεστημένα στο κινητό μου, άσχετα αν επαγγελματικά χρησιμοποιώ το αρχαίο Destinator 7 στο PDA μου Mio P550!!!

Περισσότερα σε ένα μήνα.

Καλές διακοπές φίλε μου, καλά να περάσεις και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου για την χρήση πλοηγών εκεί που είσαι όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!!!

Edited by xalaros

εμένα γιατί στον φάκελο maps του route 66 δεν έχει μέσα κανένα αρχείο; έχω την δοκιμαστική μηνιαία έκδοση.κατέβασα και τον τελευταίο χάρτη σήμερα.[ATTACH]47854[/ATTACH]

εμένα γιατί στον φάκελο maps του route 66 δεν έχει μέσα κανένα αρχείο; έχω την δοκιμαστική μηνιαία έκδοση.κατέβασα και τον τελευταίο χάρτη σήμερα.[ATTACH]47854[/ATTACH]

για κοίτα στον αντίστοιχο φάκελο στην εσωτερική μνήμη δεν έχεις τίποτα και εκεί???

Edited by furiousdemitris
GPS Pocket PC Team

το route 66 πρεπει να εχει τις νεες δρομολογησεις στον πειραια περασμενες.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

εγώ δεν μπορώ να βρω τον φάκελο με τον χάρτη να δω την έκδοση του!

Δημιουργεί φακέλους και στην εσωτερική και την κάρτα μνήμης. Κοίταξες και στους 2;

GPS Pocket PC Team

Δημιουργεί φακέλους και στην εσωτερική και την κάρτα μνήμης. Κοίταξες και στους 2;

[ATTACH]47888[/ATTACH] εγώ έχω βάλει να γίνεται εγγραφή στην κάρτα μνήμης και μόνο εκεί βλέπω φάκελο route 66! στην εσωτερική δεν βλέπω με τέτοιο όνομα!

[ATTACH]47888[/ATTACH] εγώ έχω βάλει να γίνεται εγγραφή στην κάρτα μνήμης και μόνο εκεί βλέπω φάκελο route 66! στην εσωτερική δεν βλέπω με τέτοιο όνομα!

Με ποιο προγραμμα τα ψαχνεις?με το μαμα file explorer καποια αρχεια τα εχει κρυφα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Με ποιο προγραμμα τα ψαχνεις?με το μαμα file explorer καποια αρχεια τα εχει κρυφα.

με solid explorer και έχω ενεργοποιήσει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία.

το route 66 πρεπει να εχει τις νεες δρομολογησεις στον πειραια περασμενες.

Πάντως στη διανομή από Πρέβεζα Ηγουμενίτσα δεν είχε πολλά κομμάτια της Εγνατίας και με πήγαινε από όπου να ναι...

Πάντως στη διανομή από Πρέβεζα Ηγουμενίτσα δεν είχε πολλά κομμάτια της Εγνατίας και με πήγαινε από όπου να ναι...

Τι εννοείς σε πήγαινε από όπου να είναι?....Εμένα αυτήν την διαδρομή μου βγάζει απο Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα . Είναι λάθος ?

Καλό βράδυ

Καλημερα σε ολους, επειδη δεν το πολυέχω με τα GPS θελω να μου λυσετε μερικες αποριες.

Σκεφτομαι να παρω το Xperia SP για χρηση GPS, πιστευετε θα υπαρχει μια αμεση ανταποκριση οταν θα οδηγω στην αθηνα?

Επισης το κινητο εχει απο μονο του εφαρμογη GPS ή θα πρεπει να εγκαταστησω μια εφαρμογη?

50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€.

Μέχρι 10.8

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημερα σε ολους, επειδη δεν το πολυέχω με τα GPS θελω να μου λυσετε μερικες αποριες.

Σκεφτομαι να παρω το Xperia SP για χρηση GPS, πιστευετε θα υπαρχει μια αμεση ανταποκριση οταν θα οδηγω στην αθηνα?

Επισης το κινητο εχει απο μονο του εφαρμογη GPS ή θα πρεπει να εγκαταστησω μια εφαρμογη?

Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αλλά εξαρτάται πως το εννοείς να έχεις άμεση απόκριση. Εξαρτάται από το πόσο βαρύ πρόγραμμα θα βάλεις και τι γραφικά θα έχει (η απάντηση στην 2η ερώτηση).

GPS Pocket PC Team

εννοω αν στριψω σε λαθος στενο μετα να μπορεσει να μου βρει εναλλακτικη διαδρομη σχετικα αμεσα δηλαδη σε 5 δευτερολεπτα!

Το πιο απλο και εμπιστο προγραμμα για την αθηνα ποιο ειναι κατα την γνωμη σας?

Και μια χαζη ερωτηση. Ελπιζω ολες οι εφαρμογες GPS να εχουν φωνητικη λειτουργια οπως στα κανονικα GPS ετσι? :p

εννοω αν στριψω σε λαθος στενο μετα να μπορεσει να μου βρει εναλλακτικη διαδρομη σχετικα αμεσα δηλαδη σε 5 δευτερολεπτα!

Και μια χαζη ερωτηση. Ελπιζω ολες οι εφαρμογες GPS να εχουν φωνητικη λειτουργια οπως στα κανονικα GPS ετσι? :p

Στις ερωτήσεις σου αυτές , εγώ θα σου απαντήσω ναι..

Το πιο απλο και εμπιστο προγραμμα για την αθηνα ποιο ειναι κατα την γνωμη σας?

Η απάντηση είναι καθαρά υποκειμενική. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάζεις τις δοκιμαστικές εκδόσεις και να κάνεις δοκιμές με τα γούστα σου. Επίσης μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και να δεις σε κάθε πρόγραμμα τι προβλήματα έχουν αναφερθεί.

GPS Pocket PC Team

50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€.

Μέχρι 10.8

Χρόνια χρήστης του MLS destinator, μπήκα πρόσφατα στον κόσμο των GPS σε Androind δοκιμάζοντας μέχρι τώρα το navigation της google. Από όσα διάβασα εδώ μέσα, το Sygic φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στα αξιόπιστα offline GPS και λόγο της προσφοράς σκέφτομαι να το αγοράσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει: αν αγοράσω τους χάρτες, μετά θα χρειάζονται και extra υπηρεσίες να αγοράσω; π.χ. θα πρέπει να πληρώσω extra για να έχει φωνητικές οδηγίες (θέλω οπωσδήποτε να έχει φωνητικές οδηγίες) ή όταν αγοράζεις του χάρτες της Sygic είσαι σε γενικές γραμμές καλυμμένος με τις υπηρεσίες που προσφέρει και δεν χρειάζεται κάτι άλλο;

The day is my enemy, the night my friend

Χρόνια χρήστης του MLS destinator, μπήκα πρόσφατα στον κόσμο των GPS σε Androind δοκιμάζοντας μέχρι τώρα το navigation της google. Από όσα διάβασα εδώ μέσα, το Sygic φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στα αξιόπιστα offline GPS και λόγο της προσφοράς σκέφτομαι να το αγοράσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει: αν αγοράσω τους χάρτες, μετά θα χρειάζονται και extra υπηρεσίες να αγοράσω; π.χ. θα πρέπει να πληρώσω extra για να έχει φωνητικές οδηγίες (θέλω οπωσδήποτε να έχει φωνητικές οδηγίες) ή όταν αγοράζεις του χάρτες της Sygic είσαι σε γενικές γραμμές καλυμμένος με τις υπηρεσίες που προσφέρει και δεν χρειάζεται κάτι άλλο;

Αμα βαλεις κατι αλλο,γραψε κατι για συγκριση με το MLS.

Και κατι αλλο.Ποση ωρα κανει για να εντοπισει δορυφορο;

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αγοράζοντας το Sygic έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις των χαρτών και της εφαρμογής για πάντα.

Επίσης η φωνητική πλοήγηση είναι μέσα.

Μόνο η ένδειξη κίνησης και το HUD είναι έξτρα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αγοράζοντας το Sygic έχεις δωρεάν αναβαθμίσεις των χαρτών και της εφαρμογής για πάντα.

Επίσης η φωνητική πλοήγηση είναι μέσα.

Μόνο η ένδειξη κίνησης και το HUD είναι έξτρα.

Ενδειξη κινησης ουτως ή αλλως στην Ελλαδα δεν υπαρχει.

Ενδειξη κινησης ουτως ή αλλως στην Ελλαδα δεν υπαρχει.

Για το sygic μιλάμε? Η γενικά ?

GPS Pocket PC Team

Για το sygic μιλάμε? Η γενικά ?

Εγω εγραψα παραπανω για το sygic αλλα υπαρχει γενικα σε αλλο προγραμμα gps τετοια υπηρεσια;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση