Jump to content

Jason_1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Jason_1983

  1. Ωραιος!! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Ναι και εγω στο δικο μου το κατεβασα στο 400dpi, τα προτιμω σχετικα μικρα.
  2. Σε ευχαριστω παρα πολυ letom! Δεν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικος χρηστης ουτε και γνωστης θα ελεγα. Οτι του ετοιμασω-φτιαξω εγω. Απλα επειδη εγω ειμαι κατοχος του oneplus one δεν γνωριζω και πολλα για το k3. Πολυτιμη η βοηθεια σου, σε ευχαριστω. Θα δοκιμασω για αρχη την phoenix και βλεπουμε. Flash κανονικα απο twrp ετσι;
  3. Καλημέρα παιδιά. Αγόρασα για τον αδερφό μου το καλοκαίρι (ιουνη νομίζω) το K3 note και του το ειχα κανει ροοτ και του εβαλα την limonchelo. Σήμερα επεστρεψε απο αγγλια και δεν ειναι ευχαριστημένος με το κινητο οπόταν θα του φλασαρω νέα custom rom. Έχουν βγεί παρα πολλές όμως. Ποιά προτείνεται που να έχει τα λιγότερα ή και καθόλου προβλήματα? Ευχαριστώ.
  4. Παιδια καλησπερα. μια απορια: Μετα απο reboot ολα τα αποθηκευμενα μου δικτυα χανονται. Πρεπει να ξαναβαλω τους κωδικους. Τι φταει; Εχω την blisspop την τελυταια.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι συμφωνώ, αν και ένα-δύο "τεχνικούς" που ρώτησα, την φτιάχνουν με 130. μόνος μου θα πάει λίγο πιο κάτω αλλά εντάξει. και εγώ βλέπω το oneplus ως το καλύτερο (σε σχέση πάντα και με τιμή του) αλλά με θέμα support τι γίνεται;
  6. Μάγκες είμαι ένας (υπερευχαριστημένος) κάτοχος του galaxy s4 (ι9500) από τον Μάιο του 2013. Δυστυχώς πριν 2 μέρες μου έπεσε κάτω και έσπασε η οθόνη ( η οθόνη, το gorilla glass ούτε γρατσουνιά) και έγινα ένας υπερστεναχωρημένος κάτοχος. Για να αλλαχτεί χρειάζεται πάνω κάτω 100-130 ευρώ άρα μάλλον πάω για καινούριο (ή όχι;) Αν πάω για καινούριο δεν θέλω να δώσω πάνω από 300€, άντε να με δυσκολία 350€. ερωτήματα: 1. το φτιάχνω η δεν αξίζει; 2. Ποιο αγοράζω από τα παρακάτω: LG G2 (250€), GALAXY S4 (280€), ONEPLUS ONE(300€), LG G3(320€), SONY Z2(350€), MOTOROLA X(370€-μάλλον όχι λόγω τιμής) *οι τιμές είναι από skroutz εκτός από το oneplus one που είναι από την επίσημη σελίδα στη Γερμανία. ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν..
  7. Παιδιά και εγω κατι παρόμοιο. Μόλις ηρθα απο βαρκελωνη εβγαλα την κάρτα να την βάλω στο λαπτοπ για να μεταφερω τις φωτογραφίες (1000 φωτογραφίες και αρκετά βιντεο) και μου εβγαλε οτι επρεπε να γινει φορματ. φυσικα δεν την εκανα και συνεχισα να ψαχνω λύση. Τωρα είμαι στο σημείο που δεν την βρίσκει καθολου. Αναγνωρίζει οτι υπαρχει removable disk αλλα ειναι 0 bytes λεει και δεν μπορω να κανω recovery. Στο κινητο καθολου δεν την αναγνωρίζει. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η καρτα. Καιγόμαι ομως για τις φωτογραφίες. Εχω στεναχωρεθεί παρα πολυ. Πειτε σας παρακαλω οτι υπαρχει ελπιδα να ανακτησω τις φωτογραφιες :( ευχαριστω...
  8. Καλησπέρα παιδιά. 04/08 φεύγω για Βαρκελώνη. έχετε να προτείνετε κανένα καλό gps να κατεβάσω στο κινητό (δωρεαν η trial)?
  9. Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις. Το xperia sole εχει τωρα αλλα ολο προβληματα. Κολληματα, restarts. Δραμα. Μαλλον για το 3 θα παω μονο και μονο για τη τιμη. Ραδιοφωνο εχει ετσι; Γιατι ειναι must για τη γυναικαμου.
  10. Καλημερίζω τη παρέα. Λοιπόν μάγκες θα παρώ δωρο στη γυναικά μου ενα κινητό και είμαι μεταξύ δύο. Galaxy s3 mini και Galaxy s4 mini. Ποια η άποψη σας δεδομένου οτι προορίζεται για γυναίκα που δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας και ότι έχουν διαφορα 100-150 ευρω. Η τιμή είναι σημαντικη παράμετρος θα έλεγα αλλα αν με πείσετε οτί αξίζει η διαφορά αυτη θα το σκεφτώ.
  11. Καλημέρα! Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως βάζουμε το κινητό εντελώς αθόρυβο?(ούτε δόνηση δηλαδή).
  12. εχω διαβασει καμια 15αρια σελίδες του θεματος και εχω μπερδευτει. Σορρυ αν εχει απαντηθει (που μαλλον εχει απαντηθει αλλα δεν το βρηκα). Λοιπον παω dubai σε 20 μερες και απο οτι ειδα ειναι αρκετα πιο φθηνο εκει. Ομως: 1. Περα του οτι δεν θα εχει ελληνικα, θα εχει καμια αλλη διαφορα? 2 Ποια η διαφορα του ι9500 απο το ι9505 και απο το ι9502. Ποιο το καλυτερο; 3. ειμαι κατοχος του galaxy s (του πρωτου). Το S3 στο dubai ειναι περιπου 300-330 ευρω τωρα και το s4 περιπου 530-550 ευρω. Αξιζει να δωσω 250 ευρω παραπανω για το S4? Ευχαριστω..
  13. Ναι το προσεξα.Tην θεωρεις χρησιμη αυτη την εφαρμογη?
  14. Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις. ε, ναι μικρο το κακο με τα μηνυματα. διορθωνεται ευκολα.
  15. Παιδια καλημερα. Ψαχνω και εγω κινητο για τη γυναικα μου και ειδα το sole και το U. Νομιζω προτιμω το sole γιατι περνει εξωτερικη μνημη. Εχουν καποια αλλη διαφορα πλην της εμφανισης? και κατι αλλο. σε ελλαδα και κυπρο ειναι sole και στην αγγλια ειναι sola. Εχουν καποια διαφορα περα απο το ονομα? Σκεφτομαι να το παρω απο αγγλια. Ευχαριστω..
  16. Λοιπον παιδια εγω ειχα μεχρι προχθες Juwe's rom. Ξεχνουσα ποτε να το φορτίσω. μεσο ορο 2.5-3 μέρες και ειχε και φορα που πηγα 5. Απο προχθες που εβαλα cm10 παω το πολυ 15 ώρες. Υπαρχει τροπος να παω πισω?? αμα ειναι να το φορτίζω καθημερινά καλυτερα να επιστρεψω στη προηγούμενη.
  17. http://store.archos.com/archos-p-5017.html Για αυτο τι λετε; Φαινεται πολυ καλο,ναι;
  18. Καλησπερα και απο μενα.μεσανυχτα και εγω και απο tablet αλλα οχι απο τεχνολογια. Τι εχετε να προτεινετε μεχρι 200-250 ευρω. παραλληλα με τις προτασεις θα ηθελα την αποψη σας για αυτο που βρηκα τυχαια: http://www.ebay.co.uk/itm/Android-10-2-Tablet-PC-SuperPad-3-4GB-Android-2-3-Touch-Screen-Apad-Epad-/290632148410?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item43ab06a5ba
  19. IXUS 220HS, IXUS 230HS, POWERSHOT SX220HS ή POWERSHOT SX230HS ???? Ποια συνιστατε και γιατι? Τη θελω για συνιθισμενη χρήση. Διακοπες,οικογενειακες στιγμες κ.τ.λ. Θέλω επισης να εχει καλη εγγραφη βιντεο.
  20. Μαγκες γεια σας και απο μενα. Επειδη η φωτογραφικη που ειχα μας αφησε χρονους πριν 1-2 μηνες λεω να παρω μια καινουρια. Με ματια που εριξα κατεληξα αναμεσα σε 2. canon ixus 220hs και canon powershot sx320 hs. Προτιμω τη πρώτη λόγω τιμής. Ποια η γνωμη των ειδικων;
  21. καλησπερα.Εχω την προηγουμενη version Juwe και σημερα ειδα οτι βγηκε καινουρια.Λεω να τη δοκιμασω και εγω. Τι θα χασω και τι οχι αν την περασω πανω απο τη παλια;(εφαρμογες,contacts,messages,ημερολογια κτλ) ευχαριστω.
  22. πως το εφτιαξες;; εχω το ίδιο πρόβλημα EDIT:οΚ. το εφτιαξα και εγω
  23. Ποια η διαφορα της v5.3 wipe version απο τη v5.3 no-wipe version? Ποια πρέπει να βάλω? Είναι η πρώτη custom rom που θα βάλω. εχω i9000xxjvq και είμαι root. Ευχαριστώ Πρέπει πρώτα να βάλω i9000xxjvr η γίνεται και με την jvq;
  24. Μια ερώτηση και απο μένα. Πώς μεταφέρουμε τα contacts απο την sim στο τηλέφωνο; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...