runner70 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Δες για το 2D-3D. Το βρήκα από εδώ. Πρόσεξες ότι όταν του βάλεις μια διαδρομή (ιδίως μακρινή) σου δίνει εναλλακτικές επιλογές που μπορείς να τις κοιτάς όση ώρα θες μέχρι να αποφασίσεις; Από τα υπόλοιπα που δοκίμασα, μόνο το navigon σου βγάζει κάποιες εναλλακτικές αλλά και αυτό εντελώς ηλιθίως, αν δεν επιλέξεις ποιά θέλεις μέσα σε 40" ξεκινάει την πλοήγηση στη πρώτη που μπορεί να είναι και η χειρότερη. Δοκίμασέ το offline στην αναζήτηση μικρών χωριών. Το δοκίμασα ψάχνοντας τη Στράνωμα και τον Άνω Κάμπο (5-10 σπίτια) στην ορεινή Ναυπακτία. Δεν τα βρίσκουν όλα τα προγράμματα. Το δοκίμασα σε μια διαδρομή από το Παλαιό Φάληρο στη Δάφνη που με πήγε ακριβώς όπως πάνε αυτοί που ξέρουν και τις δύο γειτονιές (από Μπακνανά) και όχι από τους φαινομενικά μεγαλύτερους δρόμους. Αλλά για μένα η κορυφαία επίδοσή του ήταν η δοκιμή που έκανα στην αναζήτηση της διαδρομής από την Αθήνα στη Βοβούσα Ιωαννίνων. Μου έκανε τρεις προτάσεις που ήταν και οι τρεις ολόσωστες (όπως πάνε αυτοί που ξέρουν το μέρος) ενώ κανένα από τα υπόλοιπα προγράμματα που αναφέρω πιο πάνω, δεν έκανε έστω μία σωστή πρόταση. Οι διαφορές ανάμεσα στις σωστές επιλογές του Route66 και τις λάθος επιλογές των υπόλοιπων προγραμμάτων, είναι φαινομενικά μικρές, αλλά στη πράξη είναι πάρα πολύ μεγάλες τόσο σε χρόνο όσο και σε κόπο οδήγησης. Απορώ πόσο καλύτερη είναι η ιεράρχηση των δρόμων στους χάρτες που χρησιμοποιεί το Routes66. Επίτρεψέ μου να σου περιγράψω τις 3 προτάσεις του Routes66 κι αν θες κοίτα το και σε χάρτη για να καταλάβεις τι λέω. 1. Σε ανεβάζει βόρεια από τον Ε75 (ΠΑΘΕ). Ελάχιστοι θα το επιλέξουν γιατί είναι μακρύτερο σε χλμ και σε χρόνο. Απευθύνεται όμως σε αυτούς που απεχθάνονται το οδήγημα στους στενούς δρόμους των άλλων επιλογών που είναι οι κλασσικές διαδρομές. 2. Ανεβαίνει στα Γιάννενα από το Ρίο. Εκεί παίρνει την Εγνατία την οποία αφήνει στην έξοδο 6 (Αράχθου-Ανατολικού Ζαγορίου) για να ανηφορίσει προς τα βουνά. Όλα τα άλλα προγράμματα προτείνουν την έξοδο από την Εγνατία από την προηγούμενη ημιέξοδο, αμέσως μετά τη μεγάλη σήραγγα του Δρίσκου. Και εδώ με τρέλλανε. Πράγματι μέχρι πριν 1-2 χρόνια όλοι από την ημιέξοδο μετά το Δρίσκο πήγαιναν στο Ανατολικό Ζαγόρι. Για να φουλάρουν πιο πριν στο τελευταίο βενζινάδικο που βρίσκεται στη Μπαλτούμα. Αλλά έλα όμως που άνοιξε νέο βενζινάδικο στην έξοδο 6 και από τότε, αυτή είναι η έξοδος επιλογής για όσους κατευθύνονται προς τα εκεί! Πως το βρίσκει το Routes 66; Λαμβάνει υπόψη του τα βενζινάδικα; Στοιχεία χρηστών; ΚΑΝΕΝΑ άλλο πρόγραμμα πάντως δεν σου προτείνει τη νέα σωστή διαδρομή. 3. Ανηφορίζει βόρεια από Δομοκό, ακολουθώντας τον Ε65 μέχρι την Καλαμπάκα και από εκεί συναντά την Εγνατία. Είναι η πιο άνετη και ασφαλής διαδρομή από Αθήνα. Το πρόβλημα είναι μετά την Καλαμπάκα. Όλα τα υπόλοιπα προγράμματα σου προτείνουν να συναντήσεις την Εγνατία στην έξοδο της Παναγιάς (Μέτσοβο), ακολουθώντας τη παλιά διαδρομή προς Κατάρα. ΜΟΝΟ το Routes66 φαίνεται λαμβάνει υπόψη του το γεγονός ότι η Εγνατία είναι δρομάρα και ότι ο δρόμος Περιβόλι-Βοβούσα είναι εδώ και μερικά χρόνια άσφαλτος, και έτσι σε οδηγεί ολόσωστα από τα Γρεβενά. Από ένα δρόμο δηλαδή που έχει απείρως λιγότερες και πολύ πιο άνετες στροφές, με απείρως λιγότερη κίνηση, και τελικά είναι πολύ πιο γρήγορος και πιο ξεκούραστος από τον προηγούμενο. Μόνο αυτοί που πάνε Μέτσοβο-Γιάννενα, κάποιες νταλίκες που πάνε Ηγουμενίτσα και οι τουρίστες που θέλουν να δουν τη Κατάρα πάνε προς Μέτσοβο. Αυτοί που ξέρουν το μέρος πάνε από Γρεβενά όπως προτείνει το Routes66 3-0 λοιπόν στην επιλογή της συγκεκριμένης διαδρομής για το Routes66 έναντι όλων των υπόλοιπων. Γι' αυτό με βλέπεις επιφυλακτικό με το Don't Panic ακόμη και με τους χάρτες της Geointeligence. Αν τους έχει κάποιος, ας κάνει αυτές τις δύο δοκιμές που αναφέρω, και ας μας πει πως πάνε: 1 από την οδό Αεροπόρων+Ηχούς στο Π.Φάληρο, στην οδό Κίου+Δαρδανελλίων στη Δάφνη 2 από την Αθήνα στη Βοβούσα Για δες και πες μου ποια ειναι η πιο "σωστη". Στο ενα ειναι το sygic που εχει tomtom, η εντονη γραμμη ειναι η προτεινομενη και η αλλη η εναλλακτικη. Η τριτη φωτο ειναι το citisnav που ειναι ndrive με χαρτες Creative Image Technologies. Το citisnav απο Π. Φαληρο σε Δαφνη ειχε την ιδια προτεινομενη με το sygic. Edited July 25, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν τα βλέπωκαι πολύ καλά αλλά θα προσπαθήσω να σου απαντήσω. Η καλύτερη διαδρομή για τη Δάφνη μετά τη Συγγρού είναι (σίγουρα) από Λεοντίου-Ευρυδάμαντος-Πύρρας-Μπακνανά-κλπ Τη διαδρομή αυτή μέχρι τώρα την έχω βρει μόνο στο Route 66. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που οι διαφορές τους δεν είναι μεγάλες και γι' αυτό χρησιμοποιώ αυτή τη διαδρομή ως κριτήριο. Απ' ότι βλέπω στη πρώτη εικόνα, έχει γίνει η χειρότερη δυνατή επιλογή από Λαγουμιτζή που είναι ο μεγαλύτερος δρόμος της περιοχή με κίνηση κλπ. Σίγουρα κανείς δεν πάει έτσι. Κάποιοι θα πήγαιναν από Εφέσου- Αιγαίου, που όμως έχουν όλοι οι δρόμοι κίνηση. Οπότε το βάζω στα πολύ αποτυχημένα. Στη διαδρομή για Βοβούσα η καλύτερη διαδρομή από Αθήνα είναι (σίγουρα) από Καλαμπάκα-Γρεβενά-Μαυραναίους-Ζιάκα-Περιβόλι. Στη δεύτερη δική σου εικόνα, μετά την Καλαμπάκα πάει προς Μέτσοβο που είναι μια διαδρομή που γινόταν πριν ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος Περιβόλι- Βοβούσα ή αν έρχεσαι από Γιάννενα, Πολύ πιο κουραστικός δρόμος, με μεγάλη κίνηση από νταλίκες και τουρίστες λόγω Κατάρας. Συν τοις άλλοις αν πάρεις τον δρόμο από Καλαμπάκα προς Μέτσοβο, δεν έχει καν νόημα να βγεις στην Εγνατία αλλά το πιο σωστό είναι να συνεχίσεις στον παλιό δρόμο της Κατάρας και να βγείς στη Βοβούσα από τη λίμνη Πηγών Αώου. Εξάλλου πάνω από την Εγνατία λίγο πολύ όλοι οι δρόμοι τα ίδια χάλια έχουν. Φάουλ λοιπόν εδώ. Καλά κάνει και δίνει ως δεύτερη εναλλακτική από Ρίο-Γιάννενα. Εδώ το κόλπο είναι από ποιόν κόμβο αφήνεις την Εγνατία για να ανηφορίσεις προς τα βουνά. Παλιότερα όλοι έβγαιναν στον ημικόμβο αμέσως μετά τη μεγάλη σήραγγα του Δρίσκου για να φουλάρουν στο τελευταίο βενζινάδικο στη Μπαλτούμα. Τα περισσότερα προγράμματα προτείνουν αυτή τη διαδρομή. Νομίζω και τα δικά σου. Τα τελευταία χρόνια όμως άνοιξε βενζινάδικο στους Μηλιωτάδες και όλοι πια πάνε από τον επόμενο κόμβο Νο 6 έτσι ώστε να έχουν λιγώτερα χιλιόμετρα μετά το τελευταίο φουλάρισμα. Μόνο το Route 66 προτείνει αυτή τη διαδρομή και είναι αυτή η (πολύ σωστή) επιλογή του που με έχει τρελάνει. Πως τιη βρίσκει; Με τι κριτήρια την επιλέγει; Με το βενζινάδικο; Απορώ. Όπως καταλαβαίνεις όπως και με την αστική διαδρομή προς Δάφνη,χρησιμοποιώ τη διαδρομή προς Βοβούσα ως κριτήριο, γιατί ενώ υπάρχουν πολλοί δρόμοι που οδηγούν εκεί, υπάρχει και αντικειμενικά σωστή επιλογή, αλλά και λιγότερο σωστή και χάλια επιλογή. Και με βοηθάει αυτό να αξιολογήσω τα διάφορα προγράμματα και να τα κατατάξω σε κατηγορίες ποιότητας. Μπορείς αν θες να κάνεις άλλη μια δοκιμή με το Περιβόλι Γρεβενών. Το Περιβόλι απέχει 15 χλμ από τη Βοβούσα και κανονικά όποια διαδρομή σου βγάζει ένα πρόγραμμα για τη Βοβούσα θα πρέπει να σου βγάζει και για το Περιβόλι (ακόμη κι αν δεν είναι η καλύτερη). Αν δεις διαφορετικές προτάσεις τότε ...χέστα κι άστα. Αν μάλιστα δεις ότι σε οδηγεί στο Περιβόλι από την Κρανιά, τότε πέτα το το πρόγραμμα απευθείας γιατί αργά η γρήγορα θα σε βάλει σε περιπέτειες. Τη λέω την Κρανιά γιατί την έχω δει ως πρόταση από το Google Maps και άλλα προγράμματα. Οι άνθρωποι έχουν μείνει στη προ Εγνατίας εποχή. Αυτά και ελπίζω να σε φώτισα. Περισσότερα σε ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Έχω την αίσθηση ότι με την αναβάθμιση του χάρτη σήμερα, πρέπει να λειτουργεί σωστά πλέον η αποφυγή διοδίων στο Routes66. Για τσεκάρετε το και σεις (θα σας ζητήσει να κατεβάσει καινούργιους χάρτες πρώτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πως μπορώ να δω ποιά version χάρτη φοράω στο ROUTE 66 ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πως μπορώ να δω ποιά version χάρτη φοράω στο ROUTE 66 ? Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχεις την δυνατότητα. Με έναν file explorer μπορείς να δεις στον φάκελο του. Εμένα είναι GREECE_314572802. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μέσα από το πρόγραμμα δεν έχεις την δυνατότητα. Με έναν file explorer μπορείς να δεις στον φάκελο του. Εμένα είναι GREECE_314572802. Ok κατάλαβα , αυτός είναι και ο πιο πρόσφατος ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) Ok κατάλαβα , αυτός είναι και ο πιο πρόσφατος ? Ναι, αυτόν έχω εγώ μετά την αναβάθμιση που μου ζήτησε να κάνει το πρόγραμμα. Εχω μια λοξα με τα προγραμματα πλοηγησης, igo, sygic, navigon, dont panic, tomtom και τελευταια το route66 εγκατεστημενα στο νοτε 2. Καθενα εχει τα συν και τα πλην του, δεν ειμαι τοσο πορωμενος για να μου τρωνε τη μιση μνημη μονο gps προγραμματα. Μ αρεσει λοιπον να βρισκω καποιον το ιδιο ή και περισσοτερο πορωμενο με μενα στο θεμα Ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ εγκατεστημένα στο κινητό μου, άσχετα αν επαγγελματικά χρησιμοποιώ το αρχαίο Destinator 7 στο PDA μου Mio P550!!!Περισσότερα σε ένα μήνα. Καλές διακοπές φίλε μου, καλά να περάσεις και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου για την χρήση πλοηγών εκεί που είσαι όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας!!! Edited July 27, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 εμένα γιατί στον φάκελο maps του route 66 δεν έχει μέσα κανένα αρχείο; έχω την δοκιμαστική μηνιαία έκδοση.κατέβασα και τον τελευταίο χάρτη σήμερα.[ATTACH]47854[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 (edited) εμένα γιατί στον φάκελο maps του route 66 δεν έχει μέσα κανένα αρχείο; έχω την δοκιμαστική μηνιαία έκδοση.κατέβασα και τον τελευταίο χάρτη σήμερα.[ATTACH]47854[/ATTACH] για κοίτα στον αντίστοιχο φάκελο στην εσωτερική μνήμη δεν έχεις τίποτα και εκεί??? Edited July 27, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jason_1983 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά. 04/08 φεύγω για Βαρκελώνη. έχετε να προτείνετε κανένα καλό gps να κατεβάσω στο κινητό (δωρεαν η trial)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 το route 66 πρεπει να εχει τις νεες δρομολογησεις στον πειραια περασμενες. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εγώ δεν μπορώ να βρω τον φάκελο με τον χάρτη να δω την έκδοση του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εγώ δεν μπορώ να βρω τον φάκελο με τον χάρτη να δω την έκδοση του! Δημιουργεί φακέλους και στην εσωτερική και την κάρτα μνήμης. Κοίταξες και στους 2; Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Δημιουργεί φακέλους και στην εσωτερική και την κάρτα μνήμης. Κοίταξες και στους 2; [ATTACH]47888[/ATTACH] εγώ έχω βάλει να γίνεται εγγραφή στην κάρτα μνήμης και μόνο εκεί βλέπω φάκελο route 66! στην εσωτερική δεν βλέπω με τέτοιο όνομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 [ATTACH]47888[/ATTACH] εγώ έχω βάλει να γίνεται εγγραφή στην κάρτα μνήμης και μόνο εκεί βλέπω φάκελο route 66! στην εσωτερική δεν βλέπω με τέτοιο όνομα! Με ποιο προγραμμα τα ψαχνεις?με το μαμα file explorer καποια αρχεια τα εχει κρυφα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Με ποιο προγραμμα τα ψαχνεις?με το μαμα file explorer καποια αρχεια τα εχει κρυφα. με solid explorer και έχω ενεργοποιήσει να φαίνονται τα κρυφά αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 το route 66 πρεπει να εχει τις νεες δρομολογησεις στον πειραια περασμενες. Πάντως στη διανομή από Πρέβεζα Ηγουμενίτσα δεν είχε πολλά κομμάτια της Εγνατίας και με πήγαινε από όπου να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Πάντως στη διανομή από Πρέβεζα Ηγουμενίτσα δεν είχε πολλά κομμάτια της Εγνατίας και με πήγαινε από όπου να ναι... Τι εννοείς σε πήγαινε από όπου να είναι?....Εμένα αυτήν την διαδρομή μου βγάζει απο Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα . Είναι λάθος ? Καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλημερα σε ολους, επειδη δεν το πολυέχω με τα GPS θελω να μου λυσετε μερικες αποριες. Σκεφτομαι να παρω το Xperia SP για χρηση GPS, πιστευετε θα υπαρχει μια αμεση ανταποκριση οταν θα οδηγω στην αθηνα? Επισης το κινητο εχει απο μονο του εφαρμογη GPS ή θα πρεπει να εγκαταστησω μια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€. Μέχρι 10.8 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Καλημερα σε ολους, επειδη δεν το πολυέχω με τα GPS θελω να μου λυσετε μερικες αποριες. Σκεφτομαι να παρω το Xperia SP για χρηση GPS, πιστευετε θα υπαρχει μια αμεση ανταποκριση οταν θα οδηγω στην αθηνα? Επισης το κινητο εχει απο μονο του εφαρμογη GPS ή θα πρεπει να εγκαταστησω μια εφαρμογη? Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αλλά εξαρτάται πως το εννοείς να έχεις άμεση απόκριση. Εξαρτάται από το πόσο βαρύ πρόγραμμα θα βάλεις και τι γραφικά θα έχει (η απάντηση στην 2η ερώτηση). Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 εννοω αν στριψω σε λαθος στενο μετα να μπορεσει να μου βρει εναλλακτικη διαδρομη σχετικα αμεσα δηλαδη σε 5 δευτερολεπτα! Το πιο απλο και εμπιστο προγραμμα για την αθηνα ποιο ειναι κατα την γνωμη σας? Και μια χαζη ερωτηση. Ελπιζω ολες οι εφαρμογες GPS να εχουν φωνητικη λειτουργια οπως στα κανονικα GPS ετσι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 εννοω αν στριψω σε λαθος στενο μετα να μπορεσει να μου βρει εναλλακτικη διαδρομη σχετικα αμεσα δηλαδη σε 5 δευτερολεπτα! Και μια χαζη ερωτηση. Ελπιζω ολες οι εφαρμογες GPS να εχουν φωνητικη λειτουργια οπως στα κανονικα GPS ετσι? :p Στις ερωτήσεις σου αυτές , εγώ θα σου απαντήσω ναι.. Το πιο απλο και εμπιστο προγραμμα για την αθηνα ποιο ειναι κατα την γνωμη σας? Η απάντηση είναι καθαρά υποκειμενική. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάζεις τις δοκιμαστικές εκδόσεις και να κάνεις δοκιμές με τα γούστα σου. Επίσης μπορείς να ανατρέξεις στις προηγούμενες σελίδες και να δεις σε κάθε πρόγραμμα τι προβλήματα έχουν αναφερθεί. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 50% έκπτωση το Sygic στο site του για ολόκληρη την Ευρώπη, με τελική τιμή τα 25€. Μέχρι 10.8 Χρόνια χρήστης του MLS destinator, μπήκα πρόσφατα στον κόσμο των GPS σε Androind δοκιμάζοντας μέχρι τώρα το navigation της google. Από όσα διάβασα εδώ μέσα, το Sygic φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στα αξιόπιστα offline GPS και λόγο της προσφοράς σκέφτομαι να το αγοράσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει: αν αγοράσω τους χάρτες, μετά θα χρειάζονται και extra υπηρεσίες να αγοράσω; π.χ. θα πρέπει να πληρώσω extra για να έχει φωνητικές οδηγίες (θέλω οπωσδήποτε να έχει φωνητικές οδηγίες) ή όταν αγοράζεις του χάρτες της Sygic είσαι σε γενικές γραμμές καλυμμένος με τις υπηρεσίες που προσφέρει και δεν χρειάζεται κάτι άλλο; Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Χρόνια χρήστης του MLS destinator, μπήκα πρόσφατα στον κόσμο των GPS σε Androind δοκιμάζοντας μέχρι τώρα το navigation της google. Από όσα διάβασα εδώ μέσα, το Sygic φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα στα αξιόπιστα offline GPS και λόγο της προσφοράς σκέφτομαι να το αγοράσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου απαντήσει: αν αγοράσω τους χάρτες, μετά θα χρειάζονται και extra υπηρεσίες να αγοράσω; π.χ. θα πρέπει να πληρώσω extra για να έχει φωνητικές οδηγίες (θέλω οπωσδήποτε να έχει φωνητικές οδηγίες) ή όταν αγοράζεις του χάρτες της Sygic είσαι σε γενικές γραμμές καλυμμένος με τις υπηρεσίες που προσφέρει και δεν χρειάζεται κάτι άλλο; Αμα βαλεις κατι αλλο,γραψε κατι για συγκριση με το MLS. Και κατι αλλο.Ποση ωρα κανει για να εντοπισει δορυφορο; Edited July 29, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts