anastasiszn Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ανευ φωνητικης πλοηγησης ειναι ιδανικο για να περπατας αλλα οχι για να οδηγας. και οι 2 εχετε δικιο αλλα δες ρε φιλε,βρεθηκα καπου που δεν ηξερα τιποτα και αμεσως εβαλα που θελω να παω και με τι οχημα,μου ειπε αμεσως πιο λεοφωρειο να παρω και σε ποση ωρα περναει...εχει τα υπερ του...και τα κατα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Για μένα, smartphone χωρίς πρόγραμμα δεδομένων δεν υφίσταται. Υπάρχουν λύσεις με πραγματικά μικρό κόστος. Δεν περισσεύουν από κανέναν λεφτά. Επιπλέον, η κατανάλωση mb δεν είναι τόσο μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 και οι 2 εχετε δικιο αλλα δες ρε φιλε,βρεθηκα καπου που δεν ηξερα τιποτα και αμεσως εβαλα που θελω να παω και με τι οχημα,μου ειπε αμεσως πιο λεοφωρειο να παρω και σε ποση ωρα περναει...εχει τα υπερ του...και τα κατα του... Χεχεχεχε... Ειδες που σε πετυχα? Ησουν με τα ποδια και οχι οδηγωντας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Χεχεχεχε... Ειδες που σε πετυχα? Ησουν με τα ποδια και οχι οδηγωντας. :p Αν κανεις offiline πλοηγηση με αμαξι και εχεις το gps ανοιχτο δεν θα σου πει που να πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Αν κανεις offiline πλοηγηση με αμαξι και εχεις το gps ανοιχτο δεν θα σου πει που να πας? Όχι βέβαια. Η φωνή θέλει δεδομένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Για μένα, smartphone χωρίς πρόγραμμα δεδομένων δεν υφίσταται. Υπάρχουν λύσεις με πραγματικά μικρό κόστος. Δεν περισσεύουν από κανέναν λεφτά. Επιπλέον, η κατανάλωση mb δεν είναι τόσο μεγάλη. Ο καθενας σκεφτεται και κανει οτι θελει φιλε μου. Για μενα μια χαρα υπαρχει smartphone και χωρις προγραμμα δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Αν κανεις offiline πλοηγηση με αμαξι και εχεις το gps ανοιχτο δεν θα σου πει που να πας? Θέλει data για να σου βρεί τον προορισμό. Μετά μπορείς να τα κλείσεις αν δεν χρειαστείς επανυπολογισμό. Γενικά η google αλλάζει συχνά γνώμη αν θέλει να είναι χρήσιμο offline. Μια επιτρέπει την αποθήκευση χαρτών, μια την κάνει δύσκολη και προσωρινή. Αυτή τη στιγμή οι offline χάρτες λειτουργούν σαν cache και σβήνονται αν δεν τους χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα. Για μένα έχει τη χρησιμότητα του (και είναι το πρώτο που αξιοποίησε την πυξίδα που είναι πολύ χρήσιμη όταν περπατάς) αλλά δεν συγκρίνεται με εξειδικευμένα προγράμματα πλοήγησης. Απο την άλλη το street view είναι πολύ χρήσιμο ειδικά όταν είσαι με τα πόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Nexus ακριβως οτι ηθελα δλδ. Δε θελω να το εχω σε 10 συσκευες ταυτοχρονα αλλα οταν στειλω το ACE να μπορω το εχω στο Α820 της γυναικας μου και στο S820 το δικο μου. Μια χαρα μου καθεται δλδ. Καταλαβες παρεπιμπντοντως τι γινεται αν περασεις καινουριο ρομ και χρειαστει να ξαναβαλεις το sygic σε μια συσκευη? Βασιζεται στο ΙΜΕΙ για να δει αν ειναι ιδια συσκευη? Ευχαριστω φιλε μου. Λογικά ναι, εφόσον η άδεια είναι γι' αυτή τη συσκευή θα δουλέψει. Μπορείς να στείλεις ένα email να τους ρωτήσεις για σίγουρα, είναι πολύ εξυπηρετικοί και απαντάνε γρήγορα. :) Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ξέρει κανένας στην 13.4.2 έκδοση του sygic εάν μπορώ να κάνω να μην φαίνεται κάτω δεξιά το εικονίδιο του HUD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ξέρει κανένας στην 13.4.2 έκδοση του sygic εάν μπορώ να κάνω να μην φαίνεται κάτω δεξιά το εικονίδιο του HUD; Κρατα ένα backup του content.info και μετά σβήσε το modules=softhud Σωστο και δες μετά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Κρατα ένα backup του content.info και μετά σβήσε το modules=softhud Σωστο και δες μετά. Στο κινητό με τι εφαρμογή να ανοίξω το content.info γιατί με το kingsoft office δεν ανοίγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Στο κινητό με τι εφαρμογή να ανοίξω το content.info γιατί με το kingsoft office δεν ανοίγει; Με έναν οποιοδήποτε text editor. Και ο es explorer έχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Με έναν οποιοδήποτε text editor. Και ο es explorer έχει. εχω τον solid explorer αλλα οταν παταω στο αρχειο δεν μου τον βγαζει να το ανοιξω με αυτον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Επειδή έχετε γράψει πάρα πολλά και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη , μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να βάλω IGO σε συσκευή με ΜΤΚ 6572 ; Κάνω εγκατάσταση το apk αλλά με το που ξεκινάει η εφαρμογή μετά την αρχική οθόνη κλείνει μόνη της Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Επειδή έχετε γράψει πάρα πολλά και δεν κατάφερα να βγάλω άκρη , μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να βάλω IGO σε συσκευή με ΜΤΚ 6572 ; Κάνω εγκατάσταση το apk αλλά με το που ξεκινάει η εφαρμογή μετά την αρχική οθόνη κλείνει μόνη της Ευχαριστώ Καταρχήν δεν έχει καμία σχέση ο επεξεργαστής... Τι κινητό έχεις, τι ανάλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Cubot gt90 800X480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 ρε παιδια μια βοηθεια ειχα το igo primo στο νοτε 1 και τωρα το εβαλα στο samsung galaxy core.τι πρεπει να αλλαξω στο sys για να δουλεψει. καθε βοηθεια δεκτη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Cubot gt90 800X480 Δυστυχώς δεν έχω αυτήν την ανάλυση να σε βοηθήσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 GPS Navigation & Maps +offline το δοκίμασα και πιστεύω αξίζει το ρίξετε μια μάτια παιδιά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 GPS Navigation & Maps +offline το δοκίμασα και πιστεύω αξίζει το ρίξετε μια μάτια παιδιά έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το google maps στην δρομολόγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Υπάρχει τρόπος τα-ομολογουμένως-ποσοτικά περισσότερα poi του primo να γίνουν μετατροπή και να χρησιμοποιηθούν στο sygic; ένα αρχείο δηλαδή με τα poi του πριμο να δουλέψει στο sygic μετά από κάποια μετατροπή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Υπάρχει τρόπος τα-ομολογουμένως-ποσοτικά περισσότερα poi του primo να γίνουν μετατροπή και να χρησιμοποιηθούν στο sygic; ένα αρχείο δηλαδή με τα poi του πριμο να δουλέψει στο sygic μετά από κάποια μετατροπή; http://index.pois.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) http://index.pois.gr/ Το ξέρω αλλά δεν έχω καταλάβει πως γίνεται ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ να γίνει ΈΝΑ αρχείο με όλα τα ποι και όχι μια μια κατηγορία! Edited May 8, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το ξέρω αλλά δεν εδώ καταλάβει πως γίνεται ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ να γίνει ΈΝΑ αρχείο με όλα τα ποι και όχι μια μια κατηγορία! Δεν γινετε να τα βρεις σε πακετο,τα βαζεις εσυ 1-1 χειροκινητα δυστυχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Θα ρωτήσω κάτι που σίγουρα θα έχει αναφερθεί αλλά είναι κάπως επείγον οπότε δεν έχω χρόνο να το ψάξω. Θέλω λοιπόν μια δωρεάν εφαρμογή για offline χάρτες καθώς θα είμαι εξωτερικό και η έλλειψη mobile internet αχρηστεύει το Google maps. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κατεβάσω χάρτες απο χώρες που με ενδιαφέρουν και αν μπορώ να σχεδιάσω διαδρομές πάνω σε αυτούς (πχ απο την τάδε οδό στην τάδε) κυρίως για μετακίνηση μέσα σε πόλεις. Φωνητική πλοήγηση δεν με ενδιαφέρει παρά μόνο εμφάνιση της διαδρομής σε 2D χάρτη. Αν δεν κάνω λάθος κάτι τέτοιο κάνει το Copilot. Τι έχετε να μου προτείνετε? Edited May 9, 2014 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts