junglist Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπερα/καλημερα παιδες. Βλεπω οτι εχει προσφορα τους χαρτες της Ευρωπης στο Sygic με 25 ευρα και αναρωτιομουν αν αυτοι οι χαρτες ειναι πληρης και αν πληρωνεις once και μετα εχεις δωρεαν ανανεωσεις για παντα? Επισης επειδη εχω παραγγειλει ενα Lenovo (S820) το οποιο θα ερθει μετα που θα ληξει η προσφορα, ξερει κανεις αν παιζει στα lenovo το sygic? να κανω την αγορα στο ACE που εχω τωρα και να το μεταφερω στο αλλο μετα? Μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω πολυ παιδες. Δες εδώ από το επισημο email Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 junglist καλημερα φιλε μου και σ'ευχαριστω για την απαντηση. Για το θεμα που με καιει επισης για να προλαβω την προσφορα ξερει κανεις να μου πει αν παιζει σε Lenovo κινητο το sygic? Ρωταω γιατι εχω διαβασει οτι τα κινεζικα δικαρτα εχουν θεματα με το sygic (ή γενικοτερα, δε θυμαμαι τωρα ). Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σε Huawei P6 δικαρτο, λειτουργει μια χαρα το Sygic. Το μονο προβλημα που εμφανιζει, ειναι αυτο το οποιο το βγαζει σε καθε update της εφαρμογης (υποθεση 1 λεπτου ειναι η λυση). Αλλα δεν ξερω αν ειναι θεμα δικαρτου ή θεμα ROM ή θεμα συσκευης (εχω την κινεζικη εκδοση του P6). Εκτος απο αυτο, λειτουργει αψογα σαν εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Viper σ'ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση, να'σαι καλα. Αν θυμαμαι καλα εχει αναφερθει σε αυτο το θεμα οτι το προβλημα με τα GPS software εχει σχεση με τον τυπο επεξεργαστη που εχουν τα κινεζικα τον MTK αν δεν κανω λαθος. Τετοιον εχει και το κινητο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Οχι δεν εχει MediaTek αλλα καποιον custom made της Huawei. Καλυτερα να ρωτησεις στο θεμα της συσκευης. Ισως καποιος να εχει το Sygic και να μπορει να σου δωσει σωστη απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ok φιλε μου thnx και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Αν παιζει σε Lenovo κινητο το sygic?Αν το κινητό έχει MTK επεξεργαστή τότε θα χρειαστείς αυτό το mod: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Δεν φταίει το κάθε Sygic για την ιδιοτροπία των κινητών με MTK σε σχέση με το gps. Όσο για το θέμα με τα δίκαρτα, δεν δουλεύει αποκλειστικά, μόνο το μη αγορασμένο Navigon. Αυτό συμβαίνει γιατί για να "τρέξει", θέλει να κλειδώσει το imei, όπου στα δίκαρτα είναι διπλό... Edited April 16, 2014 by stoum Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 stoum φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Δεν εννοουσα οτι φταιει το sygic btw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Η επίσημη έκδοση δίνει τους Ta και αυτοί είναι οι νεώτεροι. Παρόλα Αυτά Ενώ έχω και τους δυο Και μενω πτολεμαιδα στην Πόλη τις αλλαγές τις εχει ο navteq Ετσι κράτησα αυτόν. Επίσης Οταν χρησιμοποιώ ta δεν βγάζει εναλλακτικές σε πολλούς προορισμούς ενω με navteq δίνει καλύτερα Αποτελέσματα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. γνωριζει κανεις καποιο προγρμμα που να καταγραφει μια διαδρομη και μετα να μπορω να το χρησιμοποιησω για καθοθηγηση κανονικα? ξεκιναω απο το α σημμειο δηλαδη και φτανω στο β σημειο. το καταγραφω και μετα θελω να με καθοθηγηση το Gps οπως το κατεγραψα εγω. γινεται? επισης κανεις που να εχει καταφερει το navigon σε δικαρτο κινητο? μεχρι στιγμης χρησιμοποιω sygic και igo με μια μικρη καθυστερηση στο gps μονο. εχω το lenovo s650. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 επισης κανεις που να εχει καταφερει το navigon σε δικαρτο κινητο?Navigon "αγορασμένο" σε δίκαρτο, απλά το ξεχνάς! Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Navigon "αγορασμένο" σε δίκαρτο, απλά το ξεχνάς! εχω δοκιμασει τα <<παντα>>...δεν γινεται τιποτα... καποιο tip ?? απο play store που δοκιμασα λειτουργει ομως,αλλα περιορισμενες δυνατοτητες.. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 εχω δοκιμασει τα <<παντα>>...δεν γινεται τιποτα... καποιο tip ?? απο play store που δοκιμασα λειτουργει ομως,αλλα περιορισμενες δυνατοτητες.. ΣΠΑΣΜΕΝΟ σου λεει δεν σε δικαρτα... κανονικα αγορασμενο μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 ΣΠΑΣΜΕΝΟ σου λεει δεν σε δικαρτα... κανονικα αγορασμενο μια χαρα δουλευει σευχαριστω για την μεταφραση... τωρα πως το καταλαβες εσυ αυτο που ειπε..δεν ξερω. τελος παντων.κατανοητο. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 σευχαριστω για την μεταφραση... τωρα πως το καταλαβες εσυ αυτο που ειπε..δεν ξερω. τελος παντων.κατανοητο. Το αγορασμένο το έβαλα σε εισαγωγικά, εννοώντας σπασμένο. Μόνο πληρωμένο κανονικά, δουλεύει σε δίκαρτα. Συνεπώς ο προλαλήσας το μετέφρασε κανονικά. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Το αγορασμένο το έβαλα σε εισαγωγικά, εννοώντας σπασμένο. Μόνο πληρωμένο κανονικά, δουλεύει σε δίκαρτα. Συνεπώς ο προλαλήσας το μετέφρασε κανονικά. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη. :up: οκ φιλε σευχαριστω :up: Χρονια πολλα , Αληθως . Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Ερώτηση: Το Traffic Service του Sygic δουλεύει για Ελλάδα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;; Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Πόσο πάει το sygic με χάρτες κτλ κομπλέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Ερώτηση: Το Traffic Service του Sygic δουλεύει για Ελλάδα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;; Το έχω δοκιμάσει και ποτέ δεν έβγαζε τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν αξίζει για μένα. Πόσο πάει το sygic με χάρτες κτλ κομπλέ; Για Ευρώπη 50€ αρχική τιμή, χωρίς προσφορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μεχρι και σημερα ειναι -50% αρα για Ευρωπη απο 50 ειναι στα 25 ευρα giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το sygic δεν είναι και τόσο έξυπνο. Αφήνει κάποιους επαρχιακούς δρόμους και σε στέλνει από εθνικές που έχει και διόδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Το sygic δεν είναι και τόσο έξυπνο. Αφήνει κάποιους επαρχιακούς δρόμους και σε στέλνει από εθνικές που έχει και διόδια.βαλε την συντομη ,οχι την ταχυτερη διαδρομη... εγω χρησιμοποιουσα το igo χρονια που -και καλα- ειναι το καλυτερο στις δρομολογησεις, και απειρες φορες με στελνει αλλου για αλλου να στριψω με αποκορυφωμα πριν κατι μηνες που επεμενε να στριψω δεξια στην αθηνων λαμιας στο υψος κηφισιας ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΞΟΔΟΣ! τωρα δινω μια ευκαιρια στο sygic που κατα την γνωμη μου ειναι γελοια η εγκατασταση του "δωρεαν" και ειναι πανεμορφο ,και τρεχει χωρις καμια παρεμβαση σε σχεση με το πριμο που ακομα δεν το εχουμε τελειοποιησει .θελει 4ετη φοιτηση ειναι πανεπιστημιακο μαθημα lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 εκτος απο το sygic......υπαρχει κανενα αλλο καλο προγραμμα πλοηγησης;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 εκτος απο το sygic......υπαρχει κανενα αλλο καλο προγραμμα πλοηγησης;;; Navigon..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Navigon..... αυτο δεν ειναι επι πληρωμη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts