Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, στο sygic 13.1.4 (η τελευταια stable εκδοση), υπαρχει προβλημα με το landscape mode?

Οταν γυριζω το τηλεφωνο μου σε landscape, το sygic αμέσως κλείνει! Ενω με το τηλεφωνο σε καθετη-ορθια θεση, δουλευει κανονικα.

Τι ειναι αυτο, λύνεται?

Ρε παιδια, στο sygic 13.1.4 (η τελευταια stable εκδοση), υπαρχει προβλημα με το landscape mode?

Οταν γυριζω το τηλεφωνο μου σε landscape, το sygic αμέσως κλείνει! Ενω με το τηλεφωνο σε καθετη-ορθια θεση, δουλευει κανονικα.

Τι ειναι αυτο, λύνεται?

Στο Desire HD και στο Nexus 4 κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Full screen μέσα από τα settings μήπως επηρεάζει.

Επίσης, ο Launcher που έχεις στο κινητό ποιος είναι; Δουλεύει κανονικά σε landscape?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν δε στο κάνει με άλλο πρόγραμμα πλοήγησης, μπορεί να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την rom που φοράς.

Το έχω παρατηρήσει σε παλιότερα κινητά με διαφορετικές ρομ, το σήμα να βελτιώνεται ή να χαλάει.

Στο ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης.

Ξαναπέρασα τη MIUI4 χωρίς τα tweaks που έχουν κάνει για το gps και σύντομα θα δοκιμάσω μήπως φταίνε αυτά.

Δοκίμασε ναβιγκον δεν εχει τετοια θέματα

Τραγικό μενού. Απλά.

Τι ειναι αυτο, λύνεται?

Ναι, υπάρχει αυτό το πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο σύντομα θα δώσουν επίσημα διόρθωση. Ανεπίσημα πάντως υπάρχει διορθωμένο apk

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Στο Desire HD και στο Nexus 4 κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Full screen μέσα από τα settings μήπως επηρεάζει.

Επίσης, ο Launcher που έχεις στο κινητό ποιος είναι; Δουλεύει κανονικά σε landscape?

Ο launcher μου δεν εχει θεμα, αν ηταν θα ειχα προβλημα κι αλλου.

Αφαιρεσα και το experimental mode-full screen αλλα το προβλημα μενει.

Δυστυχως υπαρχει οντως θεμα.

Το κανει και σε αλλους οπως βρηκα στο νετ.

Δεν το εκανε καμια παλιοτερη εκδοση φυσικα, και δεν εχω περασει και λιγες.

Αν κανετε ενα search, οποιος θελει, θα το δειτε.

Απο το google:

When turning the device (from portrait to landscape or vice versa) the application 13.1.4 quits.

Landscape orientation crashes the program !

somehow my sygic crashes when i change it to landscape mode. and back to portrait it crashes again

Δυστυχως δεν βλεπω λυση...

σχεδον ειμαι χωρις gps προγραμμα δηλαδη :(

Μήπως να βάλεις τότε την 13.1.10 ή την beta 13.2;

Amazon Fire stick 4k max

Είπα να δοκιμάσω το Navigon. Κατέβασα την έκδοση 4.9.1 και παρατήρησα πως πρέπει να αγοράσω επιπλέον την απεικόνηση 3d, live traffic και πολλά ακόμη. Δεν βρήκα τρόπο να έχω tts φωνή της Αριάδνης που έχω αγορασμένη.

Χώρια που από την πρώτη στιγμή φαίνεται πολύπλοκο ακόμη και να επιλέξεις έναν προορισμό τυχαίο που δεν έχει διεύθυνση, αξίζει να δώσω 60 ευρώ για την αγορά του, συν όλα τα υπόλοιπα λεφτά που χρειάζεται για τα επιπλέον χαρακτηριστικά και να αφήσω το primo που τα έχει όλα και συμφέρει;

Χώρια που από την πρώτη στιγμή φαίνεται πολύπλοκο ακόμη και να επιλέξεις έναν προορισμό τυχαίο που δεν έχει διεύθυνση, αξίζει να δώσω 60 ευρώ για την αγορά του,

Πολυπλοκο δεν ειναι. Απλο θα ελεγα και Θεμα συνηθειας ειναι.

Ναι η τιμη του ειναι υψηλη.

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να δωσεις αυτα τα χρηματα. Και τα live trafic, 3d κλπ ειναι αχρηστα, πρακτικα, σ ολα τα λογισμικα.

Χρησιμα μονο σ αυτο που λεμε «πλοηγηση απ τον καναπε».

Αλλο αυτο κι αλλο η πραξη οπου το ναβιγκον προηγειται σταθερα λογω φωνητικων οδηγιων.

Και η ενημερωση συμβαντων ειναι δωρεαν.

Edited by pavlitakis1

http://www.mls.gr/default.asp?pid=61&la=1&itmID=19

Μηπως εννοει 5 εγκαταστασεις κι οχι 5 τηλεφωνα;

Γιατι το κλειδι που δημιουργει ειναι τυχαιο αλλα στην εταιρεια καταχωρειται ανεξαρτητα.

Νομιζω οτι καπου ειχα δει αυτο.

φιλε εγω εννουσα το προγραμμα το οποιο του δινεις την κατευθηνση στα ελληνικα και σου δινει οδηγιες αμα υπαρχει τροπος να το αοικτησουμε περα απο το να εχουμε κινητο mls

φιλε εγω εννουσα το προγραμμα το οποιο του δινεις την κατευθηνση στα ελληνικα και σου δινει οδηγιες αμα υπαρχει τροπος να το αοικτησουμε περα απο το να εχουμε κινητο mls

Εννοεις με φωνητικες εντολες.

Απ οτι ξερω δεν υπαρχει γιατι βασιζεται στο λειτουργικο για να δεχτει τις φων.εντολες.

νομίζω δεν υπάρχει τρόπος.

Είπα να δοκιμάσω το Navigon. Κατέβασα την έκδοση 4.9.1 και παρατήρησα πως πρέπει να αγοράσω επιπλέον την απεικόνηση 3d, live traffic και πολλά ακόμη. Δεν βρήκα τρόπο να έχω tts φωνή της Αριάδνης που έχω αγορασμένη.

Φίλε ούτε εγώ έχω καταφέρει να έχω voice στο Navigon ενώ θυμάμαι ότι σε προηγούμενες είχα μια χαρά! Να σημειώσω ότι δεν έχω TTS φωνή της Αριάδνης.

Αν έχει κάποιος φίλος μια λύση και μπορεί να μας καθοδηγήσει, έχει καλώς!

Φίλε ούτε εγώ έχω καταφέρει να έχω voice στο Navigon ενώ θυμάμαι ότι σε προηγούμενες είχα μια χαρά! Να σημειώσω ότι δεν έχω TTS φωνή της Αριάδνης.

Αν έχει κάποιος φίλος μια λύση και μπορεί να μας καθοδηγήσει, έχει καλώς!

Επιστροφη στην εκδοση που δουλευε και δεν αναβαθμιζουμε αμεσως κατι με κλειστα ματια, ειδικα αν δουλευει.

Αφηνουμε να περασει λιγος καιρος να δουμε και σχολια.

Οι μηχανες σπανια αναβαθμιζονται.

Τα φρουφρου αλλαζουν και συχνα εχουν bugs.

Εγώ πάλι θα το πετάξω το Navigon. Τζάμπα τόσος χώρος μνήμη του nexus. Θα περιμένω και την έκδοση του KasteL τον Σεπτέμβριο και τέλος.

Επιστροφη στην εκδοση που δουλευε και δεν αναβαθμιζουμε αμεσως κατι με κλειστα ματια, ειδικα αν δουλευει.

Αφηνουμε να περασει λιγος καιρος να δουμε και σχολια.

Οι μηχανες σπανια αναβαθμιζονται.

Τα φρουφρου αλλαζουν και συχνα εχουν bugs.

Αυτή είναι η καλύτερή λύση και η πιο σωστή.

Υπάρχει δυνατότητα σε NDRIVE να του φορτώσουμε μια διαδρομή που εχουμε φτιαξει απο το πισι πχ και να την κανει πλοήγηση??? και πως?

εχω βρει προγραμματακια που φτιαχνεις τη διαδρομή αλλα πως την εισάγω στο NDRIVE???

στο sygic εκδοση 13.1.4 υπαρχει ελληνικο tts?καπου διαβασα οτι υπαρχει αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Πρωταρης στην πλοηγηση με το android και θελω να ρωτησω ποια προγραμματα πλοηγησης ειναι τα καλυτερα και ποιες εκδοσεις τους. πχ ακουσα οτι στο navigon ειναι η 4.7

στο sygic εκδοση 13.1.4 υπαρχει ελληνικο tts?καπου διαβασα οτι υπαρχει αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα.

Δεν θυμάμαι να έχω δει στις διαθέσιμες TTS φωνές την ελληνική.

Amazon Fire stick 4k max

Πρωταρης στην πλοηγηση με το android και θελω να ρωτησω ποια προγραμματα πλοηγησης ειναι τα καλυτερα και ποιες εκδοσεις τους. πχ ακουσα οτι στο navigon ειναι η 4.7

4.7.1...σταθερή χωρις πολλά φρου φρου

Δες και το sygic είναι απλό και σταθερό με ελληνικά.

τα primo, & tomtom τα συνιστας?

Εξαρτάται τι σ αρέσει.

Από καθαρά χαρακτηριστικά πλοήγησης το ναβιγκον λόγω φωνητικών οδηγιών είναι κορυφή με λιτη εμφάνιση.

Το πριμο πολύ καλό αλλά θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να το κάνεις να δουλέψει σωστά, αν τα καταφέρεις ποτέ καθότι καινούργιος, ειδικά αν μπλέξεις με custom-ιές

Τομτομ καλό με καλούς χάρτες.

Είναι τα κορυφαία αλλά πιάνουν πολύ χώρο.

Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να μεταφερθουν οι χαρτες στην εξωτερικη(EXTSDcard) ωστε να λυθει το προβλημα με την χωριτικοτητα? ειδικα για αυτα τα 2 εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για τους χαρτες τους!!

Εξαρτάται τι σ αρέσει.

Από καθαρά χαρακτηριστικά πλοήγησης το ναβιγκον λόγω φωνητικών οδηγιών είναι κορυφή με λιτη εμφάνιση.

Το πριμο πολύ καλό αλλά θα σου βγάλει την ψυχή μέχρι να το κάνεις να δουλέψει σωστά, αν τα καταφέρεις ποτέ καθότι καινούργιος, ειδικά αν μπλέξεις με custom-ιές

Τομτομ καλό με καλούς χάρτες.

Καταλαβα τι θες να πεις. οντως το navigon φενεται απλο και ευχρηστο κανοντας ομως εξαιρετικα αυτο που περιγραφει...

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση