Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sygic την τελευταια εκδοση, καλυτερο λογισμικο, διαδραστικοτητα κλπ ..αλλα αν αλλαξεις τηλεφωνο, εχεις θεμα.

Το μιρεο δινει απ το σαιτ ως 10 εγκαταστασεις.

τι τηλεφωνο εχεις;

Nexus 4 έχω.

Με βλέπω για Sygic το οποίο είχα δοκιμάσει παλιότερα για 10 μέρες από το Google Play και μου άρεσε. Eίναι και σημαντικά πιο φτηνό (25€ vs 40€).

Nexus 4 έχω.

Με βλέπω για Sygic το οποίο είχα δοκιμάσει παλιότερα για 10 μέρες από το Google Play και μου άρεσε. Eίναι και σημαντικά πιο φτηνό (25€ vs 40€).

Επίσης ξέχασα να το αναφερω...το πανικ εχει αποφυγή δακτυλίου αν σ ενδιαφερει.

Τι προτείνετε? Sygic (υπάρχει καλοκαιρινή προσφορά στα 25€ για Ελλάδα) ή Don't Panic (με τον καλό χάρτη αλλά τις κακές δρομολογήσεις)?

Που τις είδες ή άκουσες γιά τις κακές δρομολογήσεις ????

Που τις είδες ή άκουσες γιά τις κακές δρομολογήσεις ????

Προσωπικές εμπειρίες όταν γνωρίζω ¨στο περίπου ¨ τη διαδρομή.

Προσωπικές εμπειρίες όταν γνωρίζω ¨στο περίπου ¨ τη διαδρομή.

Εχεις κάποια συγκεκριμένη διαδρομή για να μας διαφωτίσεις ? :confused:

Δεν καιγομαι για το δακτύλιο.Έχει καλούς χάρτες το Sygic?

Το συγκικ μπορεις να το κατεβασεις δωρεαν και ειναι πληρως λειτουργικο.

Εκει θα κατεβασεις και τους χαρτες που θελεις και εσυ θα τσεκαρεις τις περιοχες που σε ενδιαφερουν.

Οι τελειοι χαρτες δεν υπαρχουν σε καμμια εφαρμογη.

Αλλοι εχουν λεπτομερειες πολλες σε καποιες περιοχες και σε αλλες χανουν. Σε αλλους η κατηγοριοποιηση των δρομων εχει θεμα σε περιοχες, σε αλλες ειναι σωστοτατη. Εξαρταται απ την ενημερωση.

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι....καμμια εταιρεια δεν διαθετει προσωπικο απο supermen, που ενημερωνουν τους χαρτες τους καθημερινα. Ενημερωσεις σε βαθος εξαμηνου ειναι το τελειο...εως αδυνατον.

Εκει θα κατεβασεις και τους χαρτες που θελεις και εσυ θα τσεκαρεις τις περιοχες που σε ενδιαφερουν.

Αλλοι εχουν λεπτομερειες πολλες σε καποιες περιοχες και σε αλλες χανουν. Σε αλλους η κατηγοριοποιηση των δρομων εχει θεμα σε περιοχες, σε αλλες ειναι σωστοτατη. Εξαρταται απ την ενημερωση.

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι....καμμια εταιρεια δεν διαθετει προσωπικο απο supermen, που ενημερωνουν τους χαρτες τους καθημερινα. Ενημερωσεις σε βαθος εξαμηνου ειναι το τελειο...εως αδυνατον.

Εννοείς μια βδομάδα δωρεάν.

Μετά έχει χρέωση

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εννοείς μια βδομάδα δωρεάν.

Μετά έχει χρέωση

Ναι. Αλλα μες τη βδομαδα θα αποκτησεις προσωπικη εμπειρια και οχι ραδιο αρβυλα. Οτι κι αν σου πουμε εμεις θα απεχει απο αυτα που θα θελεις.

Εσυ ξερεις τις αναγκες σου και τις επιθυμιες σου, καλυτερα απ ολους.

Κι αν θελεις το αγοραζεις...αν οχι το σβηνεις.

Εχεις κάποια συγκεκριμένη διαδρομή για να μας διαφωτίσεις ? :confused:

Είναι αρκετές (για Αθήνα μιλάω) αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι/μπορώ να τις περιγράψω. Γενικά μου φαίνονται "κουλές" οι δρομολογήσεις του και δεν νομίζω ότι είναι η εντύπωση μου. Αν βέβαια δεν το έχει αντιμετωπίσει κανένας σας ίσως πρέπει να αναθεωρήσω... :lol:

Έχεις δίκιο.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Updates για Sygic.

Νέα έκδοση εδώ και λίγες μέρες η 13.1.4

Νέοι χάρτες 2013.3

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπερα σε ολους.ποιο απο ολα αυτα τα προγραμματα πχ Igo navigon copillot sygic εχει φωνητικες οδηγιες?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλησπερα σε ολους.ποιο απο ολα αυτα τα προγραμματα πχ Igo navigon copillot sygic εχει φωνητικες οδηγιες?

Ολα εχουν φων. οδηγιες....μηπως ομως εννοεις με εκφωνηση ονοματων οδων;

Αυτο που λεμε TTS?

Αν ναι το ναβιγκον ειναι το καλυτερο στη φωνητικη καθοδηγηση.

Δεν χρειαζεται καν να το κυττας.

Ολα εχουν φων. οδηγιες....μηπως ομως εννοεις με εκφωνηση ονοματων οδων;

Αυτο που λεμε TTS?

Αν ναι το ναβιγκον ειναι το καλυτερο στη φωνητικη καθοδηγηση.

Δεν χρειαζεται καν να το κυττας.

Ευχαριστω για την απαντηση.ναι και αυτο εννοω.το gps του αυτοκινητου εχει αρχισει και "τα παιζει" (mls destinator pro)οποτε ειμαι προς αναζητηση.οι google maps δε με φτανουν οποτε πρεπει να βρω κατι αλλο.θελω φωνητικη καθοδηγηση ,αν γινεται και εκφωνηση οδων.αν ειναι και ελληνικα θα κανω παρτυ :lol: εβαλα τις προαλλες το ταμπλετ στο τουτου (galaxy tab ii 7" μονο wifi) ,του περασα τη διαδρομη βρηκε δορυφορους μια χαρα.αλλα θελει δεδομενα (3g) για να του ζητησεις να σου βρει διαδρομη.οποτε θα χρησιμοποιησω το κινητο και ως ωρας αποσα εχω δει και διαβασει το navigon μου κανει

Το ναβιγκον δεν χρειαζεται ιντερνετ για να δωσει διαδρομη.

Το tts του ειναι ελληνικο, με ευκρινη προφορα....οκ δεν μιλαει σαν καθηγητης ορθοφωνιας......και εχει ενα μοναδικο χαρακτηριστικο, να σου λεει ''τωρα στριψτε δεξια'' 10-20 μ. πριν τη στροφη.

Το ναβιγκον δεν χρειαζεται ιντερνετ για να δωσει διαδρομη.

Το tts του ειναι ελληνικο, με ευκρινη προφορα....οκ δεν μιλαει σαν καθηγητης ορθοφωνιας......και εχει ενα μοναδικο χαρακτηριστικο, να σου λεει ''τωρα στριψτε δεξια'' 10-20 μ. πριν τη στροφη.

Γιαυτο λεω πως θα μου πηγαινει γαντι.μπα,δεμαρεσουν οι καθηγητες ορθοφωνιας,ποτε δε τους συμπαθησα :lol:

Κάπου είχε πάρει το αυτί μου τη φωνή μιας "κλασικής ελληνίδας γιαγιάς" σε gps και είχα πάθει πλάκα!

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Ευχαριστω για την απαντηση.ναι και αυτο εννοω.το gps του αυτοκινητου εχει αρχισει και "τα παιζει" (mls destinator pro)οποτε ειμαι προς αναζητηση.οι google maps δε με φτανουν οποτε πρεπει να βρω κατι αλλο.θελω φωνητικη καθοδηγηση ,αν γινεται και εκφωνηση οδων.αν ειναι και ελληνικα θα κανω παρτυ :lol: εβαλα τις προαλλες το ταμπλετ στο τουτου (galaxy tab ii 7" μονο wifi) ,του περασα τη διαδρομη βρηκε δορυφορους μια χαρα.αλλα θελει δεδομενα (3g) για να του ζητησεις να σου βρει διαδρομη.οποτε θα χρησιμοποιησω το κινητο και ως ωρας αποσα εχω δει και διαβασει το navigon μου κανει

Αυτο το κανει και το igo .

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν θες σωστό navigation στο ταμπλετ, χρειάζεσαι ένα καλό εξωτερικό GPS και όχι ίντερνετ.

Amazon Fire stick 4k max

Κάπου είχε πάρει το αυτί μου τη φωνή μιας "κλασικής ελληνίδας γιαγιάς" σε gps και είχα πάθει πλάκα!

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Μηπως εννοεις τη φωνη της Σαπφως Νοταρα; Δεν υπαρχει τωρα στο αντροιντ.

Αν θες σωστό navigation στο ταμπλετ, χρειάζεσαι ένα καλό εξωτερικό GPS και όχι ίντερνετ.

Ας το ξεκινησει ο φιλος ετσι οπως ειναι και αν δει οτι εχει προβλημα, βλεπει τι θα κανει. Μην τον αγχωνουμε.:D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ας το ξεκινησει ο φιλος ετσι οπως ειναι και αν δει οτι εχει προβλημα, βλεπει τι θα κανει. Μην τον αγχωνουμε.:D

Νασαι καλα φιλε μου.ειμαι ηδη σε "επεξεργασια".σε λιγο βγαινω με το αμαξι και θα τσεκαρω.θα επανελθω με λεπτομερειες...

Ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια και εσενα φυσικα!

Δεν υπαρχει και emoticon να βγαζει το καπελο.

Εχω αρκετο αγχος στη δουλεια οποτε,συνηθισα :lol:

Ομολογω,ομως πως δε με αγχωσατε καθολου.αληθεια.

:))))

Μηπως εννοεις τη φωνη της Σαπφως Νοταρα; Δεν υπαρχει τωρα στο αντροιντ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατά 99% αυτή ψάχνω αλλά δεν βρίσκω το πακέτο αλλιώς θα το εστρωνα και για android :-\

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κατά 99% αυτή ψάχνω αλλά δεν βρίσκω το πακέτο αλλιώς θα το εστρωνα και για android :-\

Δεν υποσχομαι αλλα καπου το εχω. Αν βρω χρονο θα το ψαξω. Ηταν σε wav format. Το μονο που χαρακτηριστικο που θυμαμαι ειναι η φραση με τη βαρια φωνη της οταν δεν εβρισκε δορυφορους.....'' το μαραφετι δεν δουλευει'' ηταν φωνες για το ντεστινειτορ.

Γκουγκλαρισε το...σιγουρα υπαρχει.

Δεν υποσχομαι αλλα καπου το εχω. Αν βρω χρονο θα το ψαξω. Ηταν σε wav format. Το μονο που χαρακτηριστικο που θυμαμαι ειναι η φραση με τη βαρια φωνη της οταν δεν εβρισκε δορυφορους.....'' το μαραφετι δεν δουλευει'' ηταν φωνες για το ντεστινειτορ.

Γκουγκλαρισε το...σιγουρα υπαρχει.

Το έψαξα αρκετά άλλα όλα τα links σε 5-6 forums που μπήκα είναι νεκρά γιατί το πιο πρόσφατο είναι του 2009!..

Αν τυχόν κάποια στιγμή το πετύχεις και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε το :-)

Δεν καίγομαι κιόλας, απλά γέλασα πολύ όταν το άκουσα και το θυμήθηκα!

Το έψαξα αρκετά άλλα όλα τα links σε 5-6 forums που μπήκα είναι νεκρά γιατί το πιο πρόσφατο είναι του 2009!..

Αν τυχόν κάποια στιγμή το πετύχεις και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε το :-)

Δεν καίγομαι κιόλας, απλά γέλασα πολύ όταν το άκουσα και το θυμήθηκα!

Στειλε ΠΜ στους χρηστες να στο δωσουν. Θα τα βρεις πιο γρηγορα.

Τι μου θυμησες.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση