Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα όλα offline δουλεύουν

...απλά αν έχεις ανοιχτά και τα data σου, βοηθάς τον πλοηγό να κλειδώσει γρηγορότερα στους δορυφόρους, το στίγμα σου έχει όσο λιγότερη απόκλιση μπορεί γιατί χρησιμοποιεί και το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας που έχεις, και αν κάποια στιγμή χάσεις την επαφή με τον ουρανό άρα και τους δορυφόρους, ο πλοηγός συνεχίζει να λειτουργεί και δε σου γράφει 'χωρίς σήμα' κτλ.

Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς από εταιρίες που έχουν κάνει μετρήσεις, αλλά και από χρήστες που είχαν προγράμματα που μετρούσαν τα kb που ξέδευαν, ότι οι πλοηγοί γενικά χτησιμοποιούν απειροελάχιστα δεδομένα από το data plan σου.

Δεν ξέρω αν είναι όντως αλήθεια!!να έχεις ανοιχτο το data σου), έχουν γράψει

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

χωρις να εχω ιδιαιτερη εμπειρια σε αλλα προγραμματα καθως ακομα χρησιμοποιω το νοκια, στο ανροιδ αυτο που εβαλα ειναι το navigon επειδη εχει χαρτες garmin (πριν λιγα χρονια ηταν οι καλυτερα,τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλοι καλα αλλα μου αρκει αυτο)

Γεια σου Νικο, το navigon ειναι a garmin brand και εχει χαρτες navteq. Το γραφει οταν ξεκιναει το προγραμμα.

Στο garmin βαζαμε χαρτες(νομιζω) auto drive Hellas και αναβασης :)

Παμε Αυστραλια ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.obn.client&hl=el :lol::lol::)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ποιο προγραμμα ειναι το καλυτερο η εστω απο τα καλυτερα για οφφλινε gps?Καποιος που αν χρησιμοποιει καποιο και να ειναι απολυτα ευχαριστημενος? Θελω να εχει και φωνητικες εντολες κανονικα.

Ποιο προγραμμα ειναι το καλυτερο η εστω απο τα καλυτερα για οφφλινε gps?Καποιος που αν χρησιμοποιει καποιο και να ειναι απολυτα ευχαριστημενος? Θελω να εχει και φωνητικες εντολες κανονικα.

Navigon από μένα.

Γενικά αν δεις αυτά που προτείνονται περισσότερο είναι το igo και το navigon.

Πάντως αυτό με τα ανοιχτά δεδομένα, σε μένα δεν βλέπω καμιά διαφορά.

Βέβαια έχω το πατσαρισμένο gps.conf και ίσως για αυτό δεν βοηθάει το A-GPS, αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά στο κλείδωμα είτε είναι ανοιχτά είτε όχι. Υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ότι δουλεύει;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πάντως αυτό με τα ανοιχτά δεδομένα, σε μένα δεν βλέπω καμιά διαφορά.

Βέβαια έχω το πατσαρισμένο gps.conf και ίσως για αυτό δεν βοηθάει το A-GPS, αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά στο κλείδωμα είτε είναι ανοιχτά είτε όχι. Υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ότι δουλεύει;

σε πόσο χρόνο κλειδωνει το gps σου δηλαδή;

εγώ μετά από χρόνια χρήσης των nokia maps, αφού δοκίμασα ndrive, navigon, sygic, don't panic και iGO, κατέληξα στο sygic

σε πόσο χρόνο κλειδωνει το gps σου δηλαδή;

εγώ μετά από χρόνια χρήσης των nokia maps, αφού δοκίμασα ndrive, navigon, sygic, don't panic και iGO, κατέληξα στο sygic

Για δοκιμές χρησιμοποιώ πάντα το εξαιρετικό Gps Status από το Play Store.

Έχει τύχει να κλειδώσω και σε 15 δεύτερα, έχει τύχει και σε 2 λεπτά. Και τα δεδομένα ανοιχτά και στις 2 περιπτώσεις. Πάντα με ανοιχτό ουρανό μέσα στο αμάξι στην ίδια βάση GPS οι δοκιμές.

Amazon Fire stick 4k max

Για δοκιμές χρησιμοποιώ πάντα το εξαιρετικό Gps Status από το Play Store.

Έχει τύχει να κλειδώσω και σε 15 δεύτερα, έχει τύχει και σε 2 λεπτά. Και τα δεδομένα ανοιχτά και στις 2 περιπτώσεις. Πάντα με ανοιχτό ουρανό μέσα στο αμάξι στην ίδια βάση GPS οι δοκιμές.

μια χαρά δουλεύει τότε, μην ανησυχείς

To sygic δουλευει ακομα και με κλειστα τα δεδομενα δλδ ετσι?Γιατι εγω δεν εχω προγραμμα για ιντερνετ.

To sygic δουλευει ακομα και με κλειστα τα δεδομενα δλδ ετσι?Γιατι εγω δεν εχω προγραμμα για ιντερνετ.

Και το sygic, και ολα τα υπολοιπα, δουλευουν με κλειστα τα δεδομενα.

μια χαρά δουλεύει τότε, μην ανησυχείς

Τι δουλεύει μια χαρά;

Το βρίσκεις καλό μία να κλειδώνει τόσο γρήγορα και μια να κάνει 2 λεπτά; Δεν ξέρω τι μπορεί να δημιουργεί τόσο μεγάλη απόκλιση, αλλά δεν δείχνει σταθερότητα.

Amazon Fire stick 4k max

Τι δουλεύει μια χαρά;

Το βρίσκεις καλό μία να κλειδώνει τόσο γρήγορα και μια να κάνει 2 λεπτά; Δεν ξέρω τι μπορεί να δημιουργεί τόσο μεγάλη απόκλιση, αλλά δεν δείχνει σταθερότητα.

Γιατί νομίζεις ότι το σήμα του δορυφόρου σου έρχεται "σταθερό" όπου και να βρίσκεσαι;

Ή τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές δέχεσαι;

φυσικά, θα κατεβάσει μια φορά τους χάρτες στην κάρτα μνήμης (473 ΜΒ), και θα τους διαβάζει απο κει

Γιατί νομίζεις ότι το σήμα του δορυφόρου σου έρχεται "σταθερό" όπου και να βρίσκεσαι;

Ή τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές δέχεσαι;

ακριβώς, κι είναι ανάλογα την περιοχη, τον καιρό, την θέση του κινητού και πολλά άλλα

φυσικά, θα κατεβάσει μια φορά τους χάρτες στην κάρτα μνήμης (473 ΜΒ), και θα τους διαβάζει απο κει

ακριβώς, κι είναι ανάλογα την περιοχη, τον καιρό, την θέση του κινητού και πολλά άλλα

Ο χάρτης της Ελλάδος είναι γύρω στα 60 mb. Αναφέρεσαι στο σύνολο του μεγέθους του προγράμματος;

Amazon Fire stick 4k max

Ο χάρτης της Ελλάδος είναι γύρω στα 60 mb. Αναφέρεσαι στο σύνολο του μεγέθους του προγράμματος;

Και το προγραμμα ειναι 21 Mb. 473 πρεπει να ειναι με καποιους χαρτες μαζι.

Και το προγραμμα ειναι 21 Mb. 473 πρεπει να ειναι με καποιους χαρτες μαζι.

Όλος ο φάκελος μου βγαίνει στα 470mb και έχω αφαιρέσει και αρκετές γλώσσες που δεν χρειαζόμουν.

Επίσης να ενημερώσω ότι βγήκε έκδοση Sygic 12.2 beta

Amazon Fire stick 4k max

εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο πολυ? σε μεν βγαινει περιπου στα 311 mb.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ο φάκελος ναι είναι 473ΜΒ, τα ~410 είναι ο παγκόσμιος χάρτης και τα 60ΜΒ είναι οι λεπτομέρειες για την Ελλάδα (οδοί, pois, φωνητικές οδηγείες κλπ). Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ :p

Ο φάκελος ναι είναι 473ΜΒ, τα ~410 είναι ο παγκόσμιος χάρτης και τα 60ΜΒ είναι οι λεπτομέρειες για την Ελλάδα (οδοί, pois, φωνητικές οδηγείες κλπ). Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ :p

αμα ειναι το Μονακο μια χαρα ειναι 60ΜΒ :lol:

Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω ενα θεματακι με το mls destinator. To πηρα με την προσφορα απο το Public μαζι με το samsung galaxy s3! Eκανα εγκατασταση και οταν πηγα να το τρεξω μου ελεγε "δεν υπαρχουν διαθεσιμοι ποροι παρακαλω ελεγξτε την εγκατασταση". Μπηκα στο site της mls και αφου εφτιαξα λογαριασμο και εδωσα τον κωδικο προιοντος, κατεβασα την εκδοση για smartphones με εκδοση ANDROID 4.1.X. Ξανα εγκατασταση και οταν παω παλι να το τρεξω με παραπεμπει σε ενα site (destinatornavstore.com) για να κατεβασω τους χαρτες.. Αφου τους κατεβαζω δεν μπορω να τους περασω στο κινητο καθως αν και κανω mount from usb οπως και μου ζηταει, δεν με αφηνει να πατησω επομενο :wacko::wacko:
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Κάτι έχεις μπερδέψει.

Όλοι οι χάρτες Ελλάδος που έχω δουλέψει σε διάφορα προγράμματα, Garmin/Sygic/Igo, πάντα είχαν την Ελλάδα περίπου στα 45-65mb.

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι έχεις μπερδέψει.

Όλοι οι χάρτες Ελλάδος που έχω δουλέψει σε διάφορα προγράμματα, Garmin/Sygic/Igo, πάντα είχαν την Ελλάδα περίπου στα 45-65mb.

και τα base files?;)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση