tsiftsism Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 μα όλα offline δουλεύουν ...απλά αν έχεις ανοιχτά και τα data σου, βοηθάς τον πλοηγό να κλειδώσει γρηγορότερα στους δορυφόρους, το στίγμα σου έχει όσο λιγότερη απόκλιση μπορεί γιατί χρησιμοποιεί και το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας που έχεις, και αν κάποια στιγμή χάσεις την επαφή με τον ουρανό άρα και τους δορυφόρους, ο πλοηγός συνεχίζει να λειτουργεί και δε σου γράφει 'χωρίς σήμα' κτλ. Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς από εταιρίες που έχουν κάνει μετρήσεις, αλλά και από χρήστες που είχαν προγράμματα που μετρούσαν τα kb που ξέδευαν, ότι οι πλοηγοί γενικά χτησιμοποιούν απειροελάχιστα δεδομένα από το data plan σου. Δεν ξέρω αν είναι όντως αλήθεια!!να έχεις ανοιχτο το data σου), έχουν γράψει Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Πήρα το don't panic απο Πλαίσιο. Πριν το ενεργοποιήσω μπορείτε να μου πείτε αν κλειδώνει σε mail ή σε συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 χωρις να εχω ιδιαιτερη εμπειρια σε αλλα προγραμματα καθως ακομα χρησιμοποιω το νοκια, στο ανροιδ αυτο που εβαλα ειναι το navigon επειδη εχει χαρτες garmin (πριν λιγα χρονια ηταν οι καλυτερα,τωρα δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλοι καλα αλλα μου αρκει αυτο) Γεια σου Νικο, το navigon ειναι a garmin brand και εχει χαρτες navteq. Το γραφει οταν ξεκιναει το προγραμμα. Στο garmin βαζαμε χαρτες(νομιζω) auto drive Hellas και αναβασης :) Παμε Αυστραλια ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.obn.client&hl=el :lol::lol::) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Η οποία navteq ανήκει στη nokia. Μπάχαλο η υπόθεση με τις εταιρίες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ποιο προγραμμα ειναι το καλυτερο η εστω απο τα καλυτερα για οφφλινε gps?Καποιος που αν χρησιμοποιει καποιο και να ειναι απολυτα ευχαριστημενος? Θελω να εχει και φωνητικες εντολες κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ndrive χρησιμοποιώ εγώ. Πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ποιο προγραμμα ειναι το καλυτερο η εστω απο τα καλυτερα για οφφλινε gps?Καποιος που αν χρησιμοποιει καποιο και να ειναι απολυτα ευχαριστημενος? Θελω να εχει και φωνητικες εντολες κανονικα. Navigon από μένα. Γενικά αν δεις αυτά που προτείνονται περισσότερο είναι το igo και το navigon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πάντως αυτό με τα ανοιχτά δεδομένα, σε μένα δεν βλέπω καμιά διαφορά. Βέβαια έχω το πατσαρισμένο gps.conf και ίσως για αυτό δεν βοηθάει το A-GPS, αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά στο κλείδωμα είτε είναι ανοιχτά είτε όχι. Υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ότι δουλεύει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πάντως αυτό με τα ανοιχτά δεδομένα, σε μένα δεν βλέπω καμιά διαφορά. Βέβαια έχω το πατσαρισμένο gps.conf και ίσως για αυτό δεν βοηθάει το A-GPS, αλλά πραγματικά δεν βλέπω καμιά διαφορά στο κλείδωμα είτε είναι ανοιχτά είτε όχι. Υπάρχει τρόπος να σιγουρευτώ ότι δουλεύει; σε πόσο χρόνο κλειδωνει το gps σου δηλαδή; Ποιο προγραμμα ειναι το καλυτερο η εστω απο τα καλυτερα για οφφλινε gps?Καποιος που αν χρησιμοποιει καποιο και να ειναι απολυτα ευχαριστημενος? Θελω να εχει και φωνητικες εντολες κανονικα. εγώ μετά από χρόνια χρήσης των nokia maps, αφού δοκίμασα ndrive, navigon, sygic, don't panic και iGO, κατέληξα στο sygic Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 σε πόσο χρόνο κλειδωνει το gps σου δηλαδή; εγώ μετά από χρόνια χρήσης των nokia maps, αφού δοκίμασα ndrive, navigon, sygic, don't panic και iGO, κατέληξα στο sygic Για δοκιμές χρησιμοποιώ πάντα το εξαιρετικό Gps Status από το Play Store. Έχει τύχει να κλειδώσω και σε 15 δεύτερα, έχει τύχει και σε 2 λεπτά. Και τα δεδομένα ανοιχτά και στις 2 περιπτώσεις. Πάντα με ανοιχτό ουρανό μέσα στο αμάξι στην ίδια βάση GPS οι δοκιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Για δοκιμές χρησιμοποιώ πάντα το εξαιρετικό Gps Status από το Play Store. Έχει τύχει να κλειδώσω και σε 15 δεύτερα, έχει τύχει και σε 2 λεπτά. Και τα δεδομένα ανοιχτά και στις 2 περιπτώσεις. Πάντα με ανοιχτό ουρανό μέσα στο αμάξι στην ίδια βάση GPS οι δοκιμές. μια χαρά δουλεύει τότε, μην ανησυχείς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 To sygic δουλευει ακομα και με κλειστα τα δεδομενα δλδ ετσι?Γιατι εγω δεν εχω προγραμμα για ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 To sygic δουλευει ακομα και με κλειστα τα δεδομενα δλδ ετσι?Γιατι εγω δεν εχω προγραμμα για ιντερνετ. Και το sygic, και ολα τα υπολοιπα, δουλευουν με κλειστα τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 μια χαρά δουλεύει τότε, μην ανησυχείς Τι δουλεύει μια χαρά; Το βρίσκεις καλό μία να κλειδώνει τόσο γρήγορα και μια να κάνει 2 λεπτά; Δεν ξέρω τι μπορεί να δημιουργεί τόσο μεγάλη απόκλιση, αλλά δεν δείχνει σταθερότητα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τι δουλεύει μια χαρά; Το βρίσκεις καλό μία να κλειδώνει τόσο γρήγορα και μια να κάνει 2 λεπτά; Δεν ξέρω τι μπορεί να δημιουργεί τόσο μεγάλη απόκλιση, αλλά δεν δείχνει σταθερότητα. Γιατί νομίζεις ότι το σήμα του δορυφόρου σου έρχεται "σταθερό" όπου και να βρίσκεσαι; Ή τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές δέχεσαι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 To sygic δουλευει ακομα και με κλειστα τα δεδομενα δλδ ετσι?Γιατι εγω δεν εχω προγραμμα για ιντερνετ.φυσικά, θα κατεβάσει μια φορά τους χάρτες στην κάρτα μνήμης (473 ΜΒ), και θα τους διαβάζει απο κει Γιατί νομίζεις ότι το σήμα του δορυφόρου σου έρχεται "σταθερό" όπου και να βρίσκεσαι; Ή τις ίδιες ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές δέχεσαι;ακριβώς, κι είναι ανάλογα την περιοχη, τον καιρό, την θέση του κινητού και πολλά άλλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 φυσικά, θα κατεβάσει μια φορά τους χάρτες στην κάρτα μνήμης (473 ΜΒ), και θα τους διαβάζει απο κει ακριβώς, κι είναι ανάλογα την περιοχη, τον καιρό, την θέση του κινητού και πολλά άλλα Ο χάρτης της Ελλάδος είναι γύρω στα 60 mb. Αναφέρεσαι στο σύνολο του μεγέθους του προγράμματος; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ο χάρτης της Ελλάδος είναι γύρω στα 60 mb. Αναφέρεσαι στο σύνολο του μεγέθους του προγράμματος; Και το προγραμμα ειναι 21 Mb. 473 πρεπει να ειναι με καποιους χαρτες μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Και το προγραμμα ειναι 21 Mb. 473 πρεπει να ειναι με καποιους χαρτες μαζι. Όλος ο φάκελος μου βγαίνει στα 470mb και έχω αφαιρέσει και αρκετές γλώσσες που δεν χρειαζόμουν. Επίσης να ενημερώσω ότι βγήκε έκδοση Sygic 12.2 beta Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 εισαι σιγουρος οτι ειναι τοσο πολυ? σε μεν βγαινει περιπου στα 311 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ο φάκελος ναι είναι 473ΜΒ, τα ~410 είναι ο παγκόσμιος χάρτης και τα 60ΜΒ είναι οι λεπτομέρειες για την Ελλάδα (οδοί, pois, φωνητικές οδηγείες κλπ). Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ο φάκελος ναι είναι 473ΜΒ, τα ~410 είναι ο παγκόσμιος χάρτης και τα 60ΜΒ είναι οι λεπτομέρειες για την Ελλάδα (οδοί, pois, φωνητικές οδηγείες κλπ). Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ :p αμα ειναι το Μονακο μια χαρα ειναι 60ΜΒ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω ενα θεματακι με το mls destinator. To πηρα με την προσφορα απο το Public μαζι με το samsung galaxy s3! Eκανα εγκατασταση και οταν πηγα να το τρεξω μου ελεγε "δεν υπαρχουν διαθεσιμοι ποροι παρακαλω ελεγξτε την εγκατασταση". Μπηκα στο site της mls και αφου εφτιαξα λογαριασμο και εδωσα τον κωδικο προιοντος, κατεβασα την εκδοση για smartphones με εκδοση ANDROID 4.1.X. Ξανα εγκατασταση και οταν παω παλι να το τρεξω με παραπεμπει σε ενα site (destinatornavstore.com) για να κατεβασω τους χαρτες.. Αφου τους κατεβαζω δεν μπορω να τους περασω στο κινητο καθως αν και κανω mount from usb οπως και μου ζηταει, δεν με αφηνει να πατησω επομενο :wacko::wacko: Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Ο φάκελος ναι είναι 473ΜΒ, τα ~410 είναι ο παγκόσμιος χάρτης και τα 60ΜΒ είναι οι λεπτομέρειες για την Ελλάδα (οδοί, pois, φωνητικές οδηγείες κλπ). Άλλωστε θα ταν αδύνατο ο χάρτης μιας χώρας να ναι μόνο 60ΜΒ :p Κάτι έχεις μπερδέψει. Όλοι οι χάρτες Ελλάδος που έχω δουλέψει σε διάφορα προγράμματα, Garmin/Sygic/Igo, πάντα είχαν την Ελλάδα περίπου στα 45-65mb. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Κάτι έχεις μπερδέψει. Όλοι οι χάρτες Ελλάδος που έχω δουλέψει σε διάφορα προγράμματα, Garmin/Sygic/Igo, πάντα είχαν την Ελλάδα περίπου στα 45-65mb. και τα base files?;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts