Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι που δε ξερω μιας κ δεν ειμαι κατοχος αντροιντ κινητου ακομα.

Αν δεν εχω ιντερνετ στο κινητο....και ουτε πιανω καποιο wifi.... μπορει το gps να με βρει που ειμαι στο χαρτη? Ή θελει και ιντερνετ γιαυτο?

Hamurabi

Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι που δε ξερω μιας κ δεν ειμαι κατοχος αντροιντ κινητου ακομα.

Αν δεν εχω ιντερνετ στο κινητο....και ουτε πιανω καποιο wifi.... μπορει το gps να με βρει που ειμαι στο χαρτη? Ή θελει και ιντερνετ γιαυτο?

Εξαρτάται. Αν έχεις πρόγραμμα πλοήγησης, δηλαδή αν έχεις ήδη τους χάρτες στο κινητό σου, τότε δεν χρειάζεσαι το ιντερνέτ. Μπορείς κ με το GPS να δουλέψεις. Aν όμως δεν έχεις πρόγραμμα κ χρησιμοποιείς πχ το Google maps τότε θα σου βρει την θέση σου αλλά δε θα μπορεί να κατεβάσει το χάρτη. Και θα βλέπεις μία κενή σελίδα.

Navigon ή sygic καλυτερο?

εγω προτιμω το navigon. ειχα και sygic. μου αρεσουν καλυτερα οι φωνητικες οδηγιες στο navigon. ειναι πιο σαφεις.

εγω προτιμω το navigon. ειχα και sygic. μου αρεσουν καλυτερα οι φωνητικες οδηγιες στο navigon. ειναι πιο σαφεις.

περισυ δοκιμασα το sygic και δε μαρεσε καθολου. νομιζω οτι navigon ειναι πολυ καλυτερο αν και το χρησιμοποιω λιγο για να εχω καλυτερη εικονα (προτιμω το νοκια για πλοηγηση..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μια απορία έχω σχετικά με το Google Maps , εγώ χρησιμοποιώ το CoPilot GPS.

Το Google Maps δεν γίνεται να δουλέψει offline επίσημα; Και αυτό το Download Maps τι κάνει ακριβως;

Το google maps δουλεύει μια χαρά offline, μπορείς μάλιστα να κάνεις download προκαθορισμένους χάρτες για να μη χρειάζεται σύνδεση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει offline (φωνητική-όπου μπορεί) πλοήγηση. Αν διαλέξεις διαδρομή, σου βγάλει επιλογές πλοήγησης και μετά κλείσεις το δίκτυο, είσαι εντάξει.

Καλο το navigon αλλα ειναι πιο δυσχρηστο απο το sygic.Απο την αλλη το sygic κανει κατι κουλα ωρες ωρες με την cache του και μου μπλοκαρει το gps.Προσωπικα τα εχω σουταρει και τα δυο,ειμαι με igo αυτο τον καιρο και δουλευει πολυ καλα

Καλο το navigon αλλα ειναι πιο δυσχρηστο απο το sygic.Απο την αλλη το sygic κανει κατι κουλα ωρες ωρες με την cache του και μου μπλοκαρει το gps.Προσωπικα τα εχω σουταρει και τα δυο,ειμαι με igo αυτο τον καιρο και δουλευει πολυ καλα

ειχα το igo στο s2. πολυ καλο και αυτο. αλλα στο s3 poy einai 1280x720 δεν μου επαιζε σε ολη την οθονη.

ειχα το igo στο s2. πολυ καλο και αυτο. αλλα στο s3 poy einai 1280x720 δεν μου επαιζε σε ολη την οθονη.

Το igo primo2 παιζει σε αυτη την αναλυση :D

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια επειδη δεν εχω αντροιντ κινητο αλλα θα παρω συντομα, για να βρει τη θεση σου ενα προγραμμα πλοηγησης χρειαζεται ιντερνετ?
Hamurabi

παιδια επειδη δεν εχω αντροιντ κινητο αλλα θα παρω συντομα, για να βρει τη θεση σου ενα προγραμμα πλοηγησης χρειαζεται ιντερνετ?

Οχι δεν θελει internet για να βρεις τι ''στιγμα'' σου.

Δεν θελει ιντερνετ κανενα προγραμμα απο αυτα που γραφουμε εδω εκτος απο το google maps.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

η αληθεια ειναι καπου αναμεσα στις δυο παραπανω απαντησεις....

Οχι δεν θελει internet για να βρει το ''στιγμα'' σου, αλλα αν εχεις ενεργοποιημενο το ιντερνετ θα κλειδωσει δορυφορους πολυ πιο γρηγορα :)

Παιδια το sygic 2.1.3 for android with europe maps ειναι η τελευταια εκδοση του sygic?

Αν εννοείς την 12.1.3 ναι αυτή είναι η τελευταία.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρες.

Έχω εγκαταστήσει σε ένα xperia mini με GB την εφαρμογή 1touch όπως και τη Gr Med.

Στην ουσία έχουν poi (φαρμακεία, νοσοκομεία και άλλα) και όταν επιλέξεις να πας σε κάποιο ανοίγουν ένα πρόγραμμα για να πλοηγηθείς.

Το 1touch ανοίγει το Google Maps ενώ το Gr Med μου δίνει επιλογή ανάμεσα στο Maps και το Internet.

Όταν είχα εγκατεστημένο και το iGO υπήρχε στη λίστα επιλογής και των δύο (δυστυχώς όμως το iGo που είχα δεν μπορούσε να "καταλάβει" gps coordinates και μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος.

Πήγα λοιπόν στο Sygic το οποίο και είναι μάλλον καλύτερο από το iGo και θα μείνω εδώ.

Έλα μου όμως που το sygic δεν εμφανίζεται στη λίστα....

Κανενός εκ των δύο προγραμμάτων....

Μήπως λοιπόν ξέρει κανείς πώς μπορώ να προσθέσω το sygic ως άλλη μία επιλογή στο πλαίσιο διαλόγου complete action using ?:confused:

το sigic ειναι μαλον πολυ ποιο" πισω απο το igo φιλε !!!! το μονο καλο που εχει λιγο ειναι τα γραφικα απο δρομολογησεις και πλοηγηση ?? αστα να πανε ...το igo primo εαν το ξερεις να το δουλεψεις και να φτιαξεις τους φακελους οπως πρεπει γιατι μπορεις να κανεις απειρες ρυθμησεις και οτι αλλο θες ειναι το καλυτερο προγραμα μαζι με το navigon αυτη την στιγμη που κυκλοφορει....

βαλε το αναλογο apk igo το sys και τα global-data zip για να σου παιζει σε ολη την καλη οθονη του S3!!

edit: απαντησε σωστα ο Karthan7 τωρα το ειδα....

Edited by Villis
Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την πολλαπλή παράθεση ή το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

To navigon σε τι ειναι καλυτερο απτο sygic?

καταρχην εμενα δε μαρεσε η πλοηγηση του..

και δευτερον,επειδη σαν gamrin το ειχα χρησιμοποιησει πολυ,οι χαρτες του ηταν απιστευτα ενημερωμενοι και λεπτομερεις..δεν ξερω αν συνεχιζει ετσι,αλλα η λεξη garmin για μενα ειναι εγγυηση

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Sygic για απλές διαδρομές και ωραία γραφικά,

Igo για τις καλύτερες δρομολογησεις και τα πιο καλά POI (κάμερες, μέρη γενικά)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν καταλαβα σε πιο απτα δυο δεσαρεσε η πλοηγηση του ουτε πιο απτα δυο ειναι στο garmin.

νομιζα πως τοχες παρει απο την αρχη (δεν γυρισα και πανω να δω ποσα πολλα μηνυματα ειχαν μπει απο το προηγουμενο μου..)

ελεγα αρχικα αυτο:

περισυ δοκιμασα το sygic και δε μαρεσε καθολου. νομιζω οτι navigon ειναι πολυ καλυτερο αν και το χρησιμοποιω λιγο για να εχω καλυτερη εικονα (προτιμω το νοκια για πλοηγηση..)

και πιο πριν ειχα πει καπου οτι το navigon εχει τους χαρτες της garmin, γιατι την αγορασε, και οσο ειχα garmin πριν 2-3 χρονια ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος γιατι ακομα και ποδηλατο στα βουνα που πηγαινα,ειχε και τα μονοπατια που δεν τα εβλεπες ουτε με το ματι..

Επισης το navigon εχει πιο σαφη πλοηγηση απο το sygic, παρολα αυτα οπως ειπα χρησιμοποιω πιο πολυ τους νοκια μιας και αυτους θεωρω συνολικα καλυτερους (κυριως για την ακομα καλυτερη πλοηγηση,οχι τοσο για λεπτομερεια και ακριβεια στο βαθμο του garmin) οποτε δεν ξερω τωρα αν εχει αλλαξει αυτο που λεω,μιας και ειναι εικονα μου απο περισυ και πισω

Sygic για απλές διαδρομές και ωραία γραφικά,

Igo για τις καλύτερες δρομολογησεις και τα πιο καλά POI (κάμερες, μέρη γενικά)

Kαι γω αυτο θα ελεγα, sygic για τα γραφικα, Igo για τα poi.

Βεβαια εγω περιμενω την εφαρμογη για android με τους χαρτες της Νοκια!

Edited by Teo010

Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για off road διαδρομές?

Παιδια εχω το sygic,τελευταια εκδοση και ειναι ενα apk αρχειο και ενας φακελος sygic μεστο στον οποιο εχει ενα φακελο maps με ολους τους χαρτες της ευρωπης.

Θα το μεταφερω τωρα στο κινητο μου αλλα επειδη ολοι οι χαρτες της ευρωπης ειναι 3,5GB που ναι παρα πολλα, πειραζει αν σβησω καποιες χωρες που δε με ενδιαφερουν καν?

Hamurabi

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση