antonis_kiriazis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Ποια εφαρμογη προτεινετε για υπενθυμισεις σε απευθειας κλησεις sms και ειδοποιησεων; https://play.google.com/store/apps/details?id=idv.wangyik.MissedCallReminder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlkdi53YW5neWlrLk1pc3NlZENhbGxSZW1pbmRlciJd Μάλλον εγώ δεν το διατύπωσα σωστά.Κάποια εφαρμογή σαν κι αυτή ίσως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.colapps.reminder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2xhcHBzLnJlbWluZGVyIl0. για να μας δίνει την δυνατότητα σε απευθείας κλήσεις σε προκαθορισμένο χρόνο ή μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 ε καλα αυτο δεν ειναι και τοσο καλο... πολλες φορες μπορει να αφησεις στο κινητο σου σε ενα τραπεζι η να το "παιζει" καποιος αλλος και να διαβασει ολο το sms σου με αυτο τον τροπο.... Φυσικα εχεις δικιο απο αυτη την αποψη...Δε το ειχα σκεφτει ετσι! :shifty: απλα ειναι βολικο οταν ΔΕΝ δινεις το κινητο σου για να το παιζει ο οποιοσδηποτε :P Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 νομιζω το παιδι ηθελε να μην εχει καθολου ειδοποιηση. αν ειναι οντως ετσι, θα πας στις ρυθμισεις των μηνυματων(μεσα απο τα μηνυματα δηλαδη) και θα το ρυθμισεις να μην ερχονται καθολου ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά . Ποιά εφαρμογή προτείνεται για wifi hot spot για τα Galaxy Note(official 4.0.4 unrooted) & Galaxy Nexus(4.1.1 official rooted)? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή στη jb και είμαι πολύ ικανοποιημενος. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Φυσικα εχεις δικιο απο αυτη την αποψη...Δε το ειχα σκεφτει ετσι! :shifty: απλα ειναι βολικο οταν ΔΕΝ δινεις το κινητο σου για να το παιζει ο οποιοσδηποτε :P :lol::lol: γενικα για μενα ειναι σπαστικη αυτη η λειτουργία..την εχω απενεργοποιήσει και απο το viber...κτλ.. νομιζω οτι το go sms κανει την καλυτερη δουλεια απο ολα.. εγω το εχω ρυθμισει να μου βγαινει ειδοποίηση "απλά" οτι εχω ενα νεο sms(βγαινει πανω στην μπαρα κτλ) χωρις να φαινεται καν απο ποιον ειναι κτλ..απλα εχεις ενα νεο sms...και τελος... και αν θελω να μην βλεπει ο καθενας τι sms ερχεται(εστω και μια στο εκκ ρε παιδι μου) εχω ρυθμίσει καποιες επαφες με το φιλτρο του ιδιωτικου πλαισίου... χωρις κωδικο δεν διαβαζει κανεις τιποτα...:) για αυτο θεωρω το go sms το καλυτερο προγραμμα εκει εξω για sms στο android... πραγματικα ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες για τα παντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ τη stock εφαρμογή στη jb και είμαι πολύ ικανοποιημενος. αγνοούσα την ύπαρξη τους :O !! thanks υστερούν σε κάτι απο αυτές του playstore? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 :lol::lol: γενικα για μενα ειναι σπαστικη αυτη η λειτουργία..την εχω απενεργοποιήσει και απο το viber...κτλ.. νομιζω οτι το go sms κανει την καλυτερη δουλεια απο ολα.. εγω το εχω ρυθμισει να μου βγαινει ειδοποίηση "απλά" οτι εχω ενα νεο sms(βγαινει πανω στην μπαρα κτλ) χωρις να φαινεται καν απο ποιον ειναι κτλ..απλα εχεις ενα νεο sms...και τελος... και αν θελω να μην βλεπει ο καθενας τι sms ερχεται(εστω και μια στο εκκ ρε παιδι μου) εχω ρυθμίσει καποιες επαφες με το φιλτρο του ιδιωτικου πλαισίου... χωρις κωδικο δεν διαβαζει κανεις τιποτα...:) για αυτο θεωρω το go sms το καλυτερο προγραμμα εκει εξω για sms στο android... πραγματικα ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογες για τα παντα.... εξαιρετικο το go sms ναι... Τωρα το ξαναειδα (το ειχα τον γεναρη μαζι με go launcher και δε μου ειχε πολυγεμισει το ματι)! Θα συμφωνησω και εδω ! :up: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 τελικά είχε μείνει η εθνικη τραπεζα και έβγαλε app οπότε τώρα έχει μείνει τελευταία η εμπορική! 2012 με τέτοια τεχνολογία και αυτοί κοιμούνται! Εκτός αν έχει βγάλει και δεν την βρίσκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά . Ποιά εφαρμογή προτείνεται για wifi hot spot για τα Galaxy Note(official 4.0.4 unrooted) & Galaxy Nexus(4.1.1 official rooted)? Αν εννοείς να κάνει το κινητό σου wi fi hotspot τότε όσον αφορά το note δεν χρειάζεται επιπλέον εφαρμογή.Το κάνει μόνο του ρο κινητό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 το μονο κακο στο gosms ειναι ότι πιάνει 12mb στην εσωτερικη.. too much, ειδικά για κινητα οπως το δικο μου (wildfire) που δεν έχουν μεγάλη εσωτερική μνήμη (μπορώ να το μεταφέρω στην sd, αλλά βασικές εφαρμογές, όπως launcher, μηνύματα και dialer νομίζω είναι καλύτερο να μένουν στην εσωτερική, έτσι δεν ειναι?) έχετε να προτείνετε κάποια άλλη εκτός από go και handcent ή δεν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 αγνοούσα την ύπαρξη τους :O !! thanks υστερούν σε κάτι απο αυτές του playstore? Εχω δοκιμάσει άλλη μία αλλά δε θυμάμαι πως την έλεγαν. Το μόνο διαφορετικό ήταν πως σε εκείνη μου έγραφε σε ζωντανό χρόνο τον όγκο που χρησιμοποιουσα μέσω tethering ενώ στη stock δε το δείχνει άμεσα αλλά μόνο μέσα στις ρυθμίσεις. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 καποια εφαρμογη που να κοβει τις χρεωσεις του ιντερνετ υπαρχει? γιατι ενω απενεργοποιω τα δεδομενα στο δικτυο καποιες φορες ενεργοποιουνται μονα τους και με χρεωνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Καλησπέρα φόρουμ Είχα κάνει πιο πάνω την εξής ερώτηση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να παίζει αρχεία ήχου wma ? Επίσης υπάρχει εφαρμογή που να μπλοκάρει κάποιους αριθμούς που μου στέλνουν ηλίθια διαφημιστικά μηνύματα? :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Χρεωση δεν υπαρχει με το gps ανοιχτο. Αν το χεις και συνεχεια ανοιχτο λογικα θα βρισκει. Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει να αλλαζει η τοποθεσια συνεχεια απο την στιγμη που ειμαι Αθηνα και μονο περιοχες αλλαζω.... να 'σαι καλα για την πληροφορια, ευχαριστω. κι αλλη βοηθεια. ποια εφαρμογη προτεινετε για pdf; θελω να ειναι γρηγορο, να εχει αν γινεται κουμπια zoom in zoom out, και να προσαρμοζεται αυτοματα η σελιδα στις διαστασεις της οθονης. αν γινεται να προσαρμοζεται και το κειμενο στο zoom in, που δε νομιζω, ακομα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 να 'σαι καλα για την πληροφορια, ευχαριστω. κι αλλη βοηθεια. ποια εφαρμογη προτεινετε για pdf; θελω να ειναι γρηγορο, να εχει αν γινεται κουμπια zoom in zoom out, και να προσαρμοζεται αυτοματα η σελιδα στις διαστασεις της οθονης. αν γινεται να προσαρμοζεται και το κειμενο στο zoom in, που δε νομιζω, ακομα καλυτερα. Έχω δοκιμάσει διάφορα και το καθένα είναι καλό σε κατι που δεν είναι το άλλο. Κάποιο που να τα έχει όλα δεν έχω βρεί. πχ αν θες γρήγορη αναζήτηση σε pdf 100-200 σελίδων καλύτερα να χρησιμοποιήσεις έναν book reader (και όμως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καποια εφαρμογη που να κοβει τις χρεωσεις του ιντερνετ υπαρχει? γιατι ενω απενεργοποιω τα δεδομενα στο δικτυο καποιες φορες ενεργοποιουνται μονα τους και με χρεωνουν Πρωτη φορα το ακουω αυτο φιλε μου!! Δεν ξερω αν φταιει η "περιαγωγη δεδομενων" που μπορει να χρειαζεται να εχεις ανοιχτη σε καποια εταιρεια (οπως wind).. Ισως να ειναι καποια εφαρμογη που το κανει αυτο , αλλα δε μπορω να φανταστω τι! Κανε κανα scan για μυστηριες εφαρμογες! Εγω αντι για το widget του xperia εχω το widgetsoid ,δημιουργησα ενα στην μπαρα ειδοποιησεων και απο κει ανοιγοκλεινω τα δεδομενα χωρις ποτε μα ποτε να εχουν ανοιξει απο μονα τους...Αν καποιος αλλος ξερει ας βοηθησει ! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Προσπαθησα να κανω share ενα βιντεο απο το youtube στο facebook και πηρα αυτο το μηνυμα: flash objects must have the 'source' and 'picture' attributes Τι σημαινει αυτο, πρωτη φορα το βλεπω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή-μετρητή να μου λέει το χρόνο κλήσεων (εισερχόμενες - εξερχόμενες). Περίεργο πάντως που το android δεν έχει by default τέτοια δυνατότητα. Τι μου προτείνετε; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Χρειάζομαι κάποια εφαρμογή-μετρητή να μου λέει το χρόνο κλήσεων (εισερχόμενες - εξερχόμενες). Περίεργο πάντως που το android δεν έχει by default τέτοια δυνατότητα. Τι μου προτείνετε; Radioopt. Κλήσεις, μηνύματα, δεδομένα, όλα και σε widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσω για να rootaro το zte racer του αδερφού μου και μετά ποια για overclocking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδιά, εφαρμογή για να ξεκινάει άλλες εφαρμογές που θα του βάλεις (έχω την autostart - noroot) αλλά ξεκινά μόνο μία. Θέλω να ξεκινάνε περισσότερες αν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 καποιο καλο εορτολογιο? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πρόσφατα έκανα root στη συσκευή μου και ψάχνω έναν "καλό" file Manager, όπως π.χ. Astro File Manager, που να υποστηρίζει Recycle Bin για ανάκτηση αρχείων (και όχι μόνο απεγκατεστημένων εφαρμογών). Υπάρχει καμμία πρόταση; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μάγκες ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω sync και να ανταλλάξω αρχεία μεταξύ του τάμπλετ και του κινητού με κάποια εφαρμογή; Καμιά ιδέα; Μάλλον όχι ε; Δεν ψάχνω κάτι σαν το box κτλ πάντως. Για απευθείας ανταλλαγή σκεφτόμουν. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts