Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα

υπαρχει browser που να ειναι full screen και να μην αφηνει την πανω μπαρα οπως γινεται με τον ενσωματομενο στην ics?

Σχεδόν όλοι οι browsers που έχω δοκιμάσει έχουν τέτοια επιλογή.

Oneplus 6 8/128

κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (hard reset) και το προβλημα σου λυνεται. λυπαμαι δεν γινεται αλλιως. το ειχα παθει κι εγω. κανε back up στην καρτα σου τηλεφωνα κτλ.

να σαι καλα

Hard reset και εγκατάσταση απ την αρχή;;;; Μπελάς που μας βρήκε... Ούτε μέσω PC γίνεται. Το fresh δεν το βλέπει καν.... :eek::banghead::mad:

παντως στον ενσωματομενο και στον dolphin HD που δοκιμασα δεν βρηκα την επιλογη
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παντως στον ενσωματομενο και στον dolphin HD που δοκιμασα δεν βρηκα την επιλογη

Στον dolphin τράβα την δεξιά καρτέλα (από την δεξιά άκρη της οθόνης) και πάτα στο full screen.

Oneplus 6 8/128

Αν δεν χρησιμοποιήσεις sim της κοσμοτέ,δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ

Μα με την ίδια Sim Cosmote που είχα και στο S2 είμαι...

ειχα το igo8.3 στο s2 και επαιζε σε ολη την οθονη ενω στο s3 παιζει σε ενα μερος. αυτο οφειλεται στην αναλυση της οθονης του s3 ?και πως φτιαχνει?

Έχω το vodafone 845,εχει gps,αλλα ποτε δεν δουλευει,μονο μεσω wifi.Τι πρεπει να κανω?
HE HAD THE GIFT OF PROPHECY, GAVE GUIDING LIGHT TO ME I KNOW,HE SET MY SPIRIT FREE

Από το site.

Ο κωδικός που δίνει το Πλαίσιο δεν ισχύει για κατέβασμα από το μάρκετ. Έχει οδηγίες για το τι να κάνεις ακριβώς.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι παλαιοί οι κωδικοί του πλαισίου, γι αυτό μου κατέβασε την παλιά έκδοση. Δωρεάν αναβάθμιση δεν υπάρχει γιατί ο κωδικός θα έπρεπε να ήταν γραμμένος κάπου μέσα στο βιβλιαράκι, ενώ εμένα είναι κολλημένος από πίσω. Έτσι και αλλιώς για την έκδοση android δεν υπάρχει δωρεάν αναβάθμιση.

Τεσπα, αυτό που κατάλαβα είναι ότι η προσφορά του Πλαισίου είναι κάπως παραπλανητική, διότι δεν σου λέει ότι σου δίνει παλιά έκδοση και όχι την τρέχουσα και επισης δεν σου λέει ότι δεν παίρνεις αναβαθμίσεις (κάτι που θεωρείται σχεδόν αυτονόητο, προσωπικά δεν ξέρω άλλο app που να μην παρέχει δωρεάν αναβαθμίσεις).

Nαι ετσι ειναι ακριβως. Το επιβεβαιωνω και εγω καθως αγορασα galaxy nexus προσφορα απο πλαισιο με dont panic προχθές. Το τραγικό είναι οτι χάρτες δεν είχαν στο πλαισιο τότε που το πήρα. Πούλαγαν τις συσκευες και περίμεναν να τους έρθουν οι χάρτες αργότερα. Εγώ είχα πάρει την συσκευη και σήμερα πέρασα να πάρω το "και καλά καινούργιο" πρόγραμμα πλοήγησης ξεχωριστά. Διαπίστωσα τι παίζει όταν πήρα τηλέφωνο στην εταιρία και άκουσα ότι δε παίζουν αναβαθμίσεις. Μιλάμε για πολυ παραπλανητικη προσφορά τελικά.... Παντως ο τυπάς στο τηλέφωνο μου είπε οτι ο κωδικός μπορεί να μπει και σε άλλη συσκευη, οτι δηλαδή δε κλειδώνει στο ιμει το ενα. Τι να πω... Αλλα λεει το βιβλιαρακι μεσα, αλλα δε το εχω ψαξει και πολυ. Παντως το dont panic λειτουργει πολυ καλα και γρήγορα με την jb.

Έχω το vodafone 845,εχει gps,αλλα ποτε δεν δουλευει,μονο μεσω wifi.Τι πρεπει να κανω?

ποιο δεν δουλευει φιλε?? το gps του τηλεφωνου ?? η καποια εφαρμογη gps που εχεις ????

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

ειχα το igo8.3 στο s2 και επαιζε σε ολη την οθονη ενω στο s3 παιζει σε ενα μερος. αυτο οφειλεται στην αναλυση της οθονης του s3 ?και πως φτιαχνει?

Το sii έχει ανάλυση οθόνης 800*480 και το siii 1280*720 για αυτόν το λόγο δεν παίζει σε ολόκληρη την οθόνη το igo 8.

Βγήκε όμως τώρα το igo primo 2 και παίζει σε ολόκληρη την οθόνη.

Εδώ όμως είμαστε off-topic, δες της τρεις τελευταίες σελίδες στο τοπικ για το igo

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557&page=78

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ποιο δεν δουλευει φιλε?? το gps του τηλεφωνου ?? η καποια εφαρμογη gps που εχεις ????

εχει ενα προγραμμα ενσωματωμενο,που λεγεται χαρτες,μου λεει οτι απαιτει συνδεση δεδομενων εργασιας.

HE HAD THE GIFT OF PROPHECY, GAVE GUIDING LIGHT TO ME I KNOW,HE SET MY SPIRIT FREE

ποιο προγραμμα gps χρησιμοποιεις ;

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

εχει ενα προγραμμα ενσωματωμενο,που λεγεται χαρτες,μου λεει οτι απαιτει συνδεση δεδομενων εργασιας.

Ναι αυτο το προγραμμα θελει δεδομενα ενεργα για να δουλεψει γιατι κατεβαζει τους χαρτες απο το internet, αυτο δεν σημαινει οτι δεν δουλευει το gps σου.

Λογικα αυτο το προγραμμα(χαρτες) θα σου δειχνει το στιγμα σου(μπλε τελιτσα) σε λευκο φοντο οταν δεν εχεις internet.

Αν θες να δεις αν κλειδωνει στιγμα κατεβασε καποιο app απο το play οπως αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGFydGNyb3NzLmdwc3Rlc3QiXQ..

Ολα τα υπολοιπα προγραμματα που συζητουμαι σε αυτο το τοπικ δεν θελουν δεδομενα ενεργα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Χαιρετω την παρεα

Παιδια εχω το iGO My Way και ψαχνω απεγνωσμενα το αρχειο data.gro για 480x800(ZTE Blade) στο google αλλα τιποτα.Το 'χει μηπως καποιος και μπορει να με βοηθησει;

Ευχαριστω

Στο stock browser υπάρχει δυνατότητα με κάποιο πρόγραμμα να συγχρονίσουμε αγαπημένα από το μοζίλα του pc?

τωρα πηγα και τσεκαρα αν εννοεις αυτο στις ρυθμισεις αποστολης ,ενεργοποιηση υποστηριξης για τοπικες ρυθμισεις,και υποστιριζομενες γλωσσες λειτουργεια ελληνικων sms ?

οκ αυτο ηταν τελικα.ευχαριστω.

επανερχομαι παλι γιατι οπως μου ειπε και ο μιχαλης δεν το ειχα τσεκαρει γιατι τωρα εγραψα μηνυμα για να στειλω.

ενω ξεκιναει με 160 να μετραει μετα απο λιγο μετραει απο 68.μονο στα αγγλικα μετραει απο 160

για το gosms μιλαω

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Στο stock browser υπάρχει δυνατότητα με κάποιο πρόγραμμα να συγχρονίσουμε αγαπημένα από το μοζίλα του pc?

Επειδη δεν εχω ασχολειθει με mozila, μπορω να σου προτεινω να περασεις chrome στο pc να επιλεξεις να κανει εισαγωγη ολων απο Mozila στο chrome. επειτα αν ασυνδεθεις με το google account σου, θα τα συγχρωνισει με google και επειτα η google με το κινητο σου αυτοματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάποιος rss reader που να αποθηκεύει ολόκληρο το άρθρο (το κείμενο μόνο) για μετέπειτα ανάγνωση?

Δοκίμασε το Good News

Oneplus 6 8/128

Καμια δοκιμασμενη εφαρμογη να χαμηλωνω τα ρολογια του cpu(galaxy s ii)οταν ειναι idle?

Εκτος του set cpu που δεν ειναι free..

Επειδη δεν εχω ασχολειθει με mozila, μπορω να σου προτεινω να περασεις chrome στο pc να επιλεξεις να κανει εισαγωγη ολων απο Mozila στο chrome. επειτα αν ασυνδεθεις με το google account σου, θα τα συγχρωνισει με google και επειτα η google με το κινητο σου αυτοματα.

Ευχαριστώ το γνωρίζω αυτό και το έχω κάνει με μοζίλα στη συσκευή,απλώς έλεγα αν υπήρχε κατι που να σου έδινε την δυνατότητα από διαφορετικό browser στον stock της συσκευής.

Καμια δοκιμασμενη εφαρμογη να χαμηλωνω τα ρολογια του cpu(galaxy s ii)οταν ειναι idle?

Εκτος του set cpu που δεν ειναι free..

Antutu cpu master

• Administrators
Χαιρετω την παρεα

Παιδια εχω το iGO My Way και ψαχνω απεγνωσμενα το αρχειο data.gro για 480x800(ZTE Blade) στο google αλλα τιποτα.Το 'χει μηπως καποιος και μπορει να με βοηθησει;

Ευχαριστω

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα ειδικά για το iGO... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση