Guest powerulez Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 παιδες, τελικα για Κύπρο, εχουμε καμια εφαρμογη με καλους χαρτες???? Την ίδια απορία είχα καί εγω φιλε... αν βρείς κάτι πες και σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παίδες για την Κύπρο κάντε και καμιά αναζήτηση σε παλιότερα post. Έχει προταθεί το Sygic Mobile Maps με χάρτες Κύπρου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά στο Viber για να κάνω κλήση σε κάποιον άλλο εκτός από ότι θα πρέπει να έχει και αυτός την εφαρμογή,θα πρέπει να είναι και συνδεδεμένος με WiFi ή 3G;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά στο Viber για να κάνω κλήση σε κάποιον άλλο εκτός από ότι θα πρέπει να έχει και αυτός την εφαρμογή,θα πρέπει να είναι και συνδεδεμένος με WiFi ή 3G;; Ακριβώς όπως τα λες! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μετα από αναβάθμιση σε 4.0.3 το Navigon σταμάτησε να δουλεύει:( έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;googlarise να βρεις την εκδοση 4.1.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Πως λεγετε εκεινη η εφαρμογη που σε εχει να επιλεξεις ποιες εφαρμογες θα συγχρονιζουν οταν ανοιγεις το 3G και το wifi αντιστοιχα..??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Πως λεγετε εκεινη η εφαρμογη που σε εχει να επιλεξεις ποιες εφαρμογες θα συγχρονιζουν οταν ανοιγεις το 3G και το wifi αντιστοιχα..??? Το droidwall εννοείς; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδια το bump για να δουλεψει, πρεπει το τηλεφωνο να υποστηριζει τεχνολογια nfc η μπορει απλα και ευκολα με το wifi να στειλει φωτο και αλλα αρχεια? με το wifi , απλά πρέπει να γραφτείς και να δώσεις κάποια στοιχεία σου άν θυμάμαι καλά και μετά τσουγκρίζεις και φεύγουν σφαίρα. Είναι εκπληκτικό το πως το καραφέρνει αυτό... :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Το droidwall εννοείς; Ναι αυτό...! Τουλάχιστον όταν ανοίγω το 3G να μην κατεβάζει τσάμπα mb Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μήπως γνωρίζει κάποιος εφαρμογή που να μπορείς να καταχωρείς ημέρες εργασίας?. Κάτι απλό θέλω βασικά να βάζω ποιες ημέρες είμαι στη δουλειά και ποιες έχω ρεπό και να βγάζει στο τέλος τις ημέρες εργασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Yπαρχει εφαρμογη που να διμιουργω φακελους για να κανω ομαδοποιηση εφαρμογων δηλαδη να βαλω για παραδειγμα ολους τους browsers μαζι.δεν ειμαι root. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Yπαρχει εφαρμογη που να διμιουργω φακελους για να κανω ομαδοποιηση εφαρμογων δηλαδη να βαλω για παραδειγμα ολους τους browsers μαζι.δεν ειμαι root. μπορείς να το κανεις με το GO Launcher EX--> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28ubGF1bmNoZXJleCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Yπαρχει εφαρμογη που να διμιουργω φακελους για να κανω ομαδοποιηση εφαρμογων δηλαδη να βαλω για παραδειγμα ολους τους browsers μαζι.δεν ειμαι root. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abcOrganizer.lite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hYmNPcmdhbml6ZXIubGl0ZSJd Αυτό στην περίπτωση που δεν θέλεις ν΄ αλλάξεις Launcher , με το οποίο μπορείς να ομαδοποιήσεις τα πάντα και να βάλεις την συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και να το ανοίγεις από εκεί. Επίσης μπορείς να του βάλεις και ότι εικονίδιο θέλεις εσύ για να ταιριάζει με την αρχική σου οθόνη. Πολύ καλό. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 κατι για αντιστροφη μετρηση υπαρχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 κατι για αντιστροφη μετρηση υπαρχει? https://play.google.com/store/apps/details?id=smsr.com.cw&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNtc3IuY29tLmN3Il0. Μη μου πεις οτι περιμενεις το αποτελεσμα των εκλογων...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 "φτιάξτε" τον δικό σας browser maxthon.com :) ενδιαφέρον είναι για λίγο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλησπέρα, ψάχνω ένα πρόγραμμα (παρόμοιο ή ακόμα και αν γίνεται με το google maps) που να μπορώ να μπορώ να «σημειώσω» πάνω στο χάρτη διάφορα σημεία σε κάποια χωριά στα οποία κινούμαι λόγω της δουλειάς μου. Αφού τα σημειώσω, θέλω να μπορώ να τα δω πάνω στο χάρτη (και σε μερικές περιπτώσεις να μπορεί να με οδηγήσει το πρόγραμμα σε αυτά τα σημεία). Στην ουσία ψάχνω ένα ηλεκτρονικό χάρτη που να μπορώ να σημειώσω τα σημεία που θέλω και να μπορώ να τα δω όποτε θέλω (αν είναι δυνατόν χωρίς χρήση data). Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μου παρουσιάζει πρόβλημα ο Dolphin browser HD. Μόλις ανοίγει μου βγάζει μήνυμα ότι κρασάρει και ζητάει να στείλει report. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μου παρουσιάζει πρόβλημα ο Dolphin browser HD. Μόλις ανοίγει μου βγάζει μήνυμα ότι κρασάρει και ζητάει να στείλει report. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Ναι τελευταια κρασαρει κ 'μενα που κ που. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Καλησπέρα, ψάχνω ένα πρόγραμμα (παρόμοιο ή ακόμα και αν γίνεται με το google maps) που να μπορώ να μπορώ να «σημειώσω» πάνω στο χάρτη διάφορα σημεία σε κάποια χωριά στα οποία κινούμαι λόγω της δουλειάς μου. Αφού τα σημειώσω, θέλω να μπορώ να τα δω πάνω στο χάρτη (και σε μερικές περιπτώσεις να μπορεί να με οδηγήσει το πρόγραμμα σε αυτά τα σημεία). Στην ουσία ψάχνω ένα ηλεκτρονικό χάρτη που να μπορώ να σημειώσω τα σημεία που θέλω και να μπορώ να τα δω όποτε θέλω (αν είναι δυνατόν χωρίς χρήση data). Και στους κανονικούς χάρτες μπορεί να γίνέι αυτό απλά φορτώνεις ένα μέρος του χάρτη και μετά μπορείς να το βλέπεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Ναι τελευταια κρασαρει κ 'μενα που κ που. Το έλυσα με απεγκτάσταση και επανεγκατάσταση. Έχασα όμως τα settings που είχα ρυθμίσει.... :( Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Το έλυσα με απεγκτάσταση και επανεγκατάσταση. Έχασα όμως τα settings που είχα ρυθμίσει.... :( Εχει επιλογη στις ρυθμισεις για να κρατησει backup των ρυθμισεων σου. Του εκανα αρκετες φορες κ εκκαθαριση δεδομενων αλλα κ πληρης απεγκατασταση/εγκατασταση αλλα παλι μια φορα ανα 2 μερες πχ μου κρασαρει. Μικρο το κακο μιας κ το ανοιγω ξανα κ κανει επαναφορα τα παντα βασικα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλημέρα! Υπάρχει καμιά ΚΑΛΗ εφαρμογή ένδειξης μπαταρίας η οποία να δουλευεί ΚΑΛΑ σε ICS; Για να μην τις βάζω μια μια όποιος ξέρει ας μου πει.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλησπερα... Αντιμετωπιζω ενα θεμα οταν αφηνω ανοιχτο το WIFI σε ICS στο SGS2 εμφανιζει διαφημιστικες εφαρμογες στη μπαρα ειδοποιησεων και πολλες φορες τοποθετει εικονιδια στην αρχικη οθονη υπαρχει καποια εφαρμογη να τα μπλοκαρουμε; Υπαρχει περιπτωση να περασει καποιο malware ιος κτλ; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Καλησπερα... Αντιμετωπιζω ενα θεμα οταν αφηνω ανοιχτο το WIFI σε ICS στο SGS2 εμφανιζει διαφημιστικες εφαρμογες στη μπαρα ειδοποιησεων και πολλες φορες τοποθετει εικονιδια στην αρχικη οθονη υπαρχει καποια εφαρμογη να τα μπλοκαρουμε; Υπαρχει περιπτωση να περασει καποιο malware ιος κτλ; ευχαριστω Εισαι root? αν ναι δοκιμασε το adfree απο market.. must have εφαρμογη κατ' εμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts