Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη πρεπει να χρεωθω δεν γινετε αλιως :(

Ποιός σου είπε ότι χρεώνεσαι όταν έχεις ανοιχτό gps?!?!? Χρεώνεσαι μόνο όταν χρησιμοποιείς για πλοήγηση κάποιο πρόγραμμα το οποίο απαιτεί να κατεβάζει δεδομένα για τους χάρτες όπως το Google Maps.

Δες το MyTracks..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Στον όπερα μινι ποια η διάφορα του socket /HTTP από το σκέτο http ?

http://www.opera.com/mobile/help/faq/

What is the difference between “HTTP connection” and “Socket connection”?

If you choose to use a “Socket connection”, Opera Mini will keep an open connection to the Opera Mini servers. This means that pages will load quicker, and the Opera Mini servers can push updates (for example new bookmarks through Opera Link) directly to Opera Mini on your phone.

If you choose “HTTP connection”, Opera Mini has to establish a connection to the Opera Mini servers every time you load a page. New updates to Opera Mini will also not be pushed to the phone until a new page is loaded. Note: Not all phone models and mobile networks allow socket connections. If you have problems with your connection, try to use “HTTP connection” instead.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

παιδιά ψάχνω πολύ καιρό μια εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα που να μου δείχνει σε χάρτη τη διαδρομή και τα χιλιόμετρα που έκανα χωρίς ώμος gps, αν ξερει καποιος καμια τετοια εφαρμογη ας πει

ευχαριστω.

Sports Tracker δουλεύει με το GPS και δεν χρεώνεσαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5zdHQuYW5kcm9pZCJd

Edited by kollatos

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Sports Tracker δουλεύει με το GPS και δεν χρεώνεσαι.

Εμένα με έχει βολέψει το sportypal . δεν καταναλώνει και μπαταρία;)

εχει βέβαια το λογότυπο της wind αλλά δεν βαριέσαι:worry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportypalprowind&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ydHlwYWxwcm93aW5kIl0.

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Εμένα με έχει βολέψει το sportypal . δεν καταναλώνει και μπαταρία;)

εχει βέβαια το λογότυπο της wind αλλά δεν βαριέσαι:worry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportypalprowind&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcG9ydHlwYWxwcm93aW5kIl0.

εγω παλι εχω το run keeper.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fitnesskeeper.runkeeper.pro#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiY29tLmZpdG5lc3NrZWVwZXIucnVua2VlcGVyLnBybyJd

απλο και καλο χωρις πολλα πολλα

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

παιδιά ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για τρέξιμο που να έχει όμως και πρόσθετο για το liveview της sony ericsson? (εκτός από το Sportypal που θέλει πληρωμή)

Καλησπερα φιλοι μου, υπαρχει κανα προγραμα που να μας ανοιγει την οθονη και να μας δειχνει τα notifications απο fb,foursquare κλπ? οπως στο iphone? κατεβασα κανα δυο αλλα δεν ανοιγε η οθονη. εχω SE Ray

Καλησπερα φιλοι μου, υπαρχει κανα προγραμα που να μας ανοιγει την οθονη και να μας δειχνει τα notifications απο fb,foursquare κλπ? οπως στο iphone? κατεβασα κανα δυο αλλα δεν ανοιγε η οθονη. εχω SE Ray

Για δες το iPhone notifications.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Για δες το iPhone notifications.

μωρε το ειδα αλλα δεν μου λειτουργει οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν την ανοιγει σε lock screen για να δειξει notification .δεν ειμαι root μηπως παιζει ρολο?

μωρε το ειδα αλλα δεν μου λειτουργει οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν την ανοιγει σε lock screen για να δειξει notification .δεν ειμαι root μηπως παιζει ρολο?

Υποθετω οτι αυτη η λειτουργια υπαρχει στη paid version.

-- You can choose to make the alerts appear only when the screen is off

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδες καλημερα! Μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια, τι κανουν οι εφαρμογες box κ dropbox?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Παιδες καλημερα! Μπορει καποιος να μου εξηγησει με λιγα λογια, τι κανουν οι εφαρμογες box κ dropbox?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

Ασύρματο συγχρονισμό αρχείων.. Αν έχεις το dropbox στο pc και στη συσκευή σου, ό,τι αρχείο βάλεις στο φάκελο dropbox από το pc το βρίσκεις ανοίγοντας το dropbox στη συσκευή. Και το αντίστροφο. Και οι αλλαγές που θα κάνεις επίσης συγχρονίζονται.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για δοκίμασε το noled νομίζω θα σου κάνει αυτό που θες

Όλα καλά.

Ασύρματο συγχρονισμό αρχείων.. Αν έχεις το dropbox στο pc και στη συσκευή σου, ό,τι αρχείο βάλεις στο φάκελο dropbox από το pc το βρίσκεις ανοίγοντας το dropbox στη συσκευή. Και το αντίστροφο. Και οι αλλαγές που θα κάνεις επίσης συγχρονίζονται.

Αν εχω μια ταινια πχ 700mb στο dropbox στον υπολογιστη και συγχρονισει με το dropbox του κινητου θα κατεβουν 700mb στο κινητο??με την αντιστοιχη χρεωση?:blink:

Αν εχω μια ταινια πχ 700mb στο dropbox στον υπολογιστη και συγχρονισει με το dropbox του κινητου θα κατεβουν 700mb στο κινητο??με την αντιστοιχη χρεωση?:blink:

οχι, δεν κατεβαινουν αυτοματα

ναι μεν το βλεπεις σαν αρχειο μεσα στο φακελο "dropbox" αλλα για να το ανοιξεις με μια εφαρμογη πρεπει να το κατεβασεις εσυ στη συσκευη σου

Τα αρχεία πρωτίστως ανεβαίνουν Online.

Δεν έχει σημασία αν θα το κατεβάσεις ή όχι στο pc ή στο κινητό.

Σημασία έχει ότι τα έχεις διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και όπου βρεθείς, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε ίντερνετ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

οχι, δεν κατεβαινουν αυτοματα

ναι μεν το βλεπεις σαν αρχειο μεσα στο φακελο "dropbox" αλλα για να το ανοιξεις με μια εφαρμογη πρεπει να το κατεβασεις εσυ στη συσκευη σου

Τα αρχεία πρωτίστως ανεβαίνουν Online.

Δεν έχει σημασία αν θα το κατεβάσεις ή όχι στο pc ή στο κινητό.

Σημασία έχει ότι τα έχεις διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και όπου βρεθείς, αρκεί να έχεις πρόσβαση σε ίντερνετ.

αρα απλα τα βλεπω στο κινητο αλλα εαν θελω πχ να δω την ταινια που ανεφερα τοτε θα ηταν καλο να ειμαι με wifi για να κατεβει και να την δω μετα,ετσι?

Σε ποιον φάκελο αποθηκεύονται τα αρχεία πού διαλέγω να ανοίξω στο dropbox του κινητού?στην sd δεν βλέπω κανένα φάκελο με το όνομά dropbox .

Edited by ilka71

Το έκανα εγκατάσταση αλλά το μόνο που κάνει είναι να κλείνει την οθόνη κι όχι τη συσκευή. Από ότι έχω καταλάβει χωρίς root δεν γίνεται αυτό που ζητάω.:(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ρε παιδια βοηθεια, υπαρχει κατι σαν το remote desktop των windows που να δουλευει ικανοποιητικα, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, αλλα τιποτα δεν δουλευει!!!

Ρε παιδια βοηθεια, υπαρχει κατι σαν το remote desktop των windows που να δουλευει ικανοποιητικα, εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, αλλα τιποτα δεν δουλευει!!!

Remote RDP δουλεύει μια χαρά.

Το εχω δοκιμασει αλλα ακου ενα κουλο, σε καθενα απο αυτα μολις βαζω το password του τερματικου που θελω να συνδεθω μου βγαζει λαθος ονομα χρηστη ή password, το εχεις παρατηρησει αυτο?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση