Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οσοι εχετε καρτα χρεωστικη ηπιστωτικη της eurobank κατεβαστε την εφαρμογη του επιστροφη. ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσα και δινει δεκα ευρω δωρο σε επιστροφη στους πρωτους 5000 που θα την κατεβασουν

Ναι, και σε μένα το έκανε σε όσες συσκευές το έχω εγκατεστημένο. Παίζει, από όσο έχω δει, να σου το κάνει συναρτήσει των αλλαγών στο ίδιο το site του FB κι όχι απαραίτητα στην εφαρμογή.

πανε μαζι αυτα..ειναι ολοιδια σχεδον...αλλα ενταξει με το που μεσω της εφαρμογης πατησα σε συνδεσμο συνδεθηκα και στον browser αυτοματα

αυτο που παρατηρησα κιολας ειναι οτι πια απο τις ρυθμισεις εφαρμογων κλεινω 2 υπηρεσιες και οχι μια

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδιά πως λέγεται η εφαρμογή που βρίσκει ποια άλλη εφαρμογή σου πετάει διαφημίσεις;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά πως λέγεται η εφαρμογή που βρίσκει ποια άλλη εφαρμογή σου πετάει διαφημίσεις;

ad detector λεγεται.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trustgo.addetector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50cnVzdGdvLmFkZGV0ZWN0b3IiXQ..

Edited by themob

αν το αγοράσεις από το e-shop της gi http://www.ngi.gr έχεις ανανεώσεις χωρίς χρονικό περιορισμό

Προσωπικά θεωρώ το igo ως το καλύτερο αλλά ως αρκετά καλές λύσεις το citisnav και το don't panic

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

Edited by bbbb

Και το navigon υπάρχει στο Market. Καλό πρόγραμμα, αλλά ακριβό. Πάντα αυτή την πολιτική είχε αυτή η εταιρία ακόμα και με τις συσκευές της.

καλο χρυσο το igo αλλα για καποιον που θελει ενα προγραμμα απλο να κανει την δουλεια του (επαγγελματικα η ερασιτεχνικα) με δακτυλιο για την αθηνα και εγγυημενο χαρτη ,νομιζω οτι το dontpanic (απο site geointelligence)ειναι η καλυτερη λυση.

αν παλι καποιος εχει χρονο και ορεξη για επεμβασεις και ψαξιμο απο εδω και απο κει για νεο χαρτη και λοιπα τοτε αξιζει και το igo και το sygic.

Θελω να ευχαριστησω τα παιδια που μου εστειλαν διαφορα links για να κατεβασω navigations. Το θεμα ειναι ομως οτι θελω να κατεβασω καποια εφαρμογη μονο απο το playstore ή απο το samsung apps και οχι απο καποια ιστοσελιδα. Γι αυτο αν εχετε καποια καλη εφαρμογη να μου προτεινετε η οποια η αναλυση της ταιριαζει στην οθονη του note, ειναι free ή επι πληρωμη, δεν ειναι demo η trial αλλα ειναι ολοκληρωμενη εφαρμογη η οποια να κανει updates, και επισης να λειτουργει φυσικα με gps και οχι με wifi, παρακαλω πειτε την μου και εμενα να την κατεβασω.

ευχαριστω.

Εχω βαλει εδω και μερες το citisnav και για τη τιμη του (10€ για Ελλαδα) ειναι σουπερ! Ενα μειον που βλεπω ειναι οτι δεν μπορω να προσθεσω εξτρα poi απο αυτα που εχει που ομολογουμενως ειναι πολλα αλλα μπορει να θελεις να προσθεσεις κατι εξτρα. Θετικο και η ελληνικη ομιλια στη πλοηγηση και επιλογη της διαδρομης ως ¨πεζος" που οτι ειδα στο don't panic δεν υπαρχει.

Θελω να ευχαριστησω τα παιδια που μου εστειλαν διαφορα links για να κατεβασω navigations. Το θεμα ειναι ομως οτι θελω να κατεβασω καποια εφαρμογη μονο απο το playstore ή απο το samsung apps και οχι απο καποια ιστοσελιδα. Γι αυτο αν εχετε καποια καλη εφαρμογη να μου προτεινετε η οποια η αναλυση της ταιριαζει στην οθονη του note, ειναι free ή επι πληρωμη, δεν ειναι demo η trial αλλα ειναι ολοκληρωμενη εφαρμογη η οποια να κανει updates, και επισης να λειτουργει φυσικα με gps και οχι με wifi, παρακαλω πειτε την μου και εμενα να την κατεβασω.

ευχαριστω.

Έχουν αναφερθεί πολλές φορές: SYGIC και NAVIGON από playstore.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχω βαλει εδω και μερες το citisnav και για τη τιμη του (10€ για Ελλαδα) ειναι σουπερ! Ενα μειον που βλεπω ειναι οτι δεν μπορω να προσθεσω εξτρα poi απο αυτα που εχει που ομολογουμενως ειναι πολλα αλλα μπορει να θελεις να προσθεσεις κατι εξτρα. Θετικο και η ελληνικη ομιλια στη πλοηγηση και επιλογη της διαδρομης ως ¨πεζος" που οτι ειδα στο don't panic δεν υπαρχει.

Mπορείς να προσθέσεις έξτρα αγαπημένα σημεία σε google earth kml μορφή.Βάζεις το kml στην sdcard/citisnav/favourites και μετά μέσα από το πρόγραμμα κάνεις εισαγωγή δεδομένων.Το δοκίμασα με ένα τυχαίο kml από index.pois.gr

Το πρόβλημα ειναι ότι δεν φτιάχνει υποκατηγορίες

Eπίσης κάνει απευθείας πλοήγηση σε κάποιο σημείο μέσω της εφαρμογής Σημεία https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50dXJib2lyYy5ncmVla3BvaXMudjEiXQ

αυτη η εφαρμογη σου σβήνει τις διαφημίσεις που βγαζει σε μερικες εφαρμογες και παιχνιδια?

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος υπαρχει καποιο ειδος εφαρμογης για firewall για μη root samsung galaxy s2

αυτη η εφαρμογη σου σβήνει τις διαφημίσεις που βγαζει σε μερικες εφαρμογες και παιχνιδια?

Αυτη νομίζω σβήνει όλη την εφαρμογη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ..

και αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidlab.adblocker&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmRyb2lkbGFiLmFkYmxvY2tlciJd

μλοκαρουν διαφημισεις

Samsung galaxy s21+

μαλλον ομως πρεπει να εισαι root γιατι η πρωτη δεν δουλευει .θα δοκιμασω την δευτερη και θα δω....

ουτε και η δευτερη μου δουλευει..

Edited by navystam
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Mπορείς να προσθέσεις έξτρα αγαπημένα σημεία σε google earth kml μορφή.Βάζεις το kml στην sdcard/citisnav/favourites και μετά μέσα από το πρόγραμμα κάνεις εισαγωγή δεδομένων.Το δοκίμασα με ένα τυχαίο kml από index.pois.gr

Το πρόβλημα ειναι ότι δεν φτιάχνει υποκατηγορίες

Eπίσης κάνει απευθείας πλοήγηση σε κάποιο σημείο μέσω της εφαρμογής Σημεία https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50dXJib2lyYy5ncmVla3BvaXMudjEiXQ

σε ευχαριστω πολυ. Περασα ετσι οπως το ειπες το wifi hot spots και το εκανα εισαγωγη δεδομενων. Μετα πηγαινω στο "μεταβαση"-->"αγαπημενα" και οταν επιλεγω μια περιοχη δεν μου δειχνει ολα οσα φαινονται στο χαρτη απο το site.

http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=55

Καποιο προβλημα θα υπαρχει. Μηπως ξερεις πως μπορουν να διαγραφουν μετα απο τα αγαπημενα; Διεγραψα το αρχειο απο το φακελο favorites αλλα παραμενουν οταν ανοιγω το χαρτη και ειναι πολλα για να τα διαγραψω ενα ενα :wacko:

Για την εφαρμογη Σημεια που λες βλεπω οτι για να αποθηκευτει μια κατηγορια για να το εχεις offline θελει donate. Διαφορετικα θελεις συνεχεια internet να κατεβαζεις τις κατηγοριρες. Αφου ομως αποθηκευτουν γνωριζεις αν θα φαινονται στους χαρτες του citinasv ή τοy google maps αναλογα με την περιοχη που εισαι, δηλαδη τα πιο κοντινα σου, ή θα πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις;

Ευχαριστω

Edited by runner70

Και εγώ δεν βρήκα πως διαγράφονται μαζικά τα σημεία από τα αγαπημένα,αν δεν τα θέλεις.Γιαυτό που ρωτάς με τα σημεία δεν γνωρίζω

Ποιο app θεωρειτε το καλυτερο για προγνωση καιρου; Ευχαριστω :)

accuweather:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος υπαρχει καποιο ειδος εφαρμογης για firewall για μη root samsung galaxy s2

δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι μεσα στο market κοταξε για το avast ,

ψαξε λιγο

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

μαλλον ομως πρεπει να εισαι root γιατι η πρωτη δεν δουλευει .θα δοκιμασω την δευτερη και θα δω....

ουτε και η δευτερη μου δουλευει..

Όλες οι παρόμοιες εφαρμογές θέλουν root

Τhe end of an era...

Όλες οι παρόμοιες εφαρμογές θέλουν root

Η δεύτερη πάντως ισχυρίζεται ότι δεν θέλει ρουτ.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση