zalaros Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Παδιά, έχει κανείς τον exDialer με αγγλική rom? Μου χωρίζει τους αριθμούς ανα 3 και με νευριάζει! :P Δεν είδα κάτι που να μπορώ να το ρυθμίσω αλλά παίζει και να μην το έχω προσέξει. Γίνεται να αλλάξει? Δεν φταίει ο ex-dialer ;) Φταίει η γλώσσα της συσκευής :) Άλλαξέ την από English (US) σε πχ English (UK) και θα σταματήσει να το κάνει αυτό :) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Απλά κάνε τον exdialer system app με το titanium και θα σου καθαρίζει τα notifications μια χαρα! Πράγματι αυτό δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Βγήκε η έκδοση 11.2.6 του Sygic. Τίποτα το ενδιαφέρον. ✓Search of house numbers in Germany and Czech Republic fixed ✓Latest maps with updated road coverage for Pakistan ✓Introducing Real-Time Traffic information for Singapore! Know what lies ahead with the first and only navigation app that features fully integrated traffic for Singapore. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει android 2.3 ?Νομίζω είναι το νέο Navigon 3.5.4. Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ to sygic φιλε το εχω εγω βαλει στο xperia mini πολυ καλο και ελευθερο το εχω Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) Δεν φταίει ο ex-dialer ;) Φταίει η γλώσσα της συσκευής :) Άλλαξέ την από English (US) σε πχ English (UK) και θα σταματήσει να το κάνει αυτό :) Ναι, για το locale το φαντάστηκα αλλά δεν έχω αλλη επιλογή:p English (σκέτο) και Espanol! Και δεν ξέρω και ισπανικά!! Με τον stock dialer όμως τα εμφανίζει κανονικά και σκέφτηκα μήπως υπήρχε κανένα.. παραθυράκι!! Thank you!:) Edit: Είχα ξεχάσει εντελώς την ύπαρξη του morelocale.. Το δοκίμασα με UK κι έστρωσαν οι αριθμοί. Πω..δεν τους μπορούσα καθόλου έτσι! Edited February 13, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Βγήκε η έκδοση 11.2.6 του Sygic. Τίποτα το ενδιαφέρον. ✓Search of house numbers in Germany and Czech Republic fixed ✓Latest maps with updated road coverage for Pakistan ✓Introducing Real-Time Traffic information for Singapore! Know what lies ahead with the first and only navigation app that features fully integrated traffic for Singapore. αν δεν φτιαξει λίγο τις δρομολογήσεις του (στην Αθήνα), θα παραμείνει μέτριο λογισμικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 αν δεν φτιαξει λίγο τις δρομολογήσεις του (στην Αθήνα), θα παραμείνει μέτριο λογισμικό Και θεσσαλονίκη είναι χαλια , αλλα για εμενα είναι μονόδρομος γιατί μονο με αυτό μπορεί και φορτίζει η συσκευή μου S2 κατά την πλοήγηση. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Και θεσσαλονίκη είναι χαλια , αλλα για εμενα είναι μονόδρομος γιατί μονο με αυτό μπορεί και φορτίζει η συσκευή μου S2 κατά την πλοήγηση. To iGO σου κάνει νερά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 To iGO σου κάνει νερά ? Ναι.Η μπαταρία ρευτεί ενώ έχω τον φορτιστεί κανονικά και το sygic είναι το μονο που το κάνει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 αν δεν φτιαξει λίγο τις δρομολογήσεις του (στην Αθήνα), θα παραμείνει μέτριο λογισμικό Τι εννοείς; Γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά και μόνο μέτριο δεν είναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ναι.Η μπαταρία ρευτεί ενώ έχω τον φορτιστεί κανονικά και το sygic είναι το μονο που το κάνει. Διάλεξε... η αξιόπιστη μπαταρία η αξιόπιστο πρόγραμμα πλοήγησης θα έχεις, και τα δυο ειναι δύσκολο να τα έχεις στον αιώνα της τεχνολογίας που ζούμε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Μια ίσως ηλίθια ερώτηση. Πως μπορώ να κάνω κοινοποίηση το μήνυμα ενός φίλου από το Facebook for Android? Πατώντας πάνω στο σταυρό δεξιά του μηνύματος κάνω like ή σχολιασμό αλλά δεν βρίσκω την κοινοποίηση του μηνύματος. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Αν δεν χάνω κάτι κι εγώ μαζί με σένα, δεν έχει share. Βαλτε απο το μαρκετ το friendcaster και ξεχαστε το facebok for android. εχει και share και πολλα πολλα αλλα. εχει δωρεαν και επι πληρωμη εκδοση. βαλτε την δωρεαν και αν σας αρεσει αγοραστε την. εγω την εχω αγορασει καιρο και ειναι πολυ καλη. εχει και push notifications !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Έχω το Handcent SMS. Πρόσφατα κατέβασα το ελληνικό πακέτο και χάθηκα... Που πηγαίνω για να βάλω να μου έρχεται αναφορά για τα SMS που στέλνω? Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Διάλεξε... η αξιόπιστη μπαταρία η αξιόπιστο πρόγραμμα πλοήγησης θα έχεις, και τα δυο ειναι δύσκολο να τα έχεις στον αιώνα της τεχνολογίας που ζούμε:lol: Γιαυτό ψάχνω δεύτερη συσκευή πού νά μήν έχει τέτοιο πρόβλημα μέ τό igo . Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Βαλτε απο το μαρκετ το friendcaster και ξεχαστε το facebok for android. εχει και share και πολλα πολλα αλλα. εχει δωρεαν και επι πληρωμη εκδοση. βαλτε την δωρεαν και αν σας αρεσει αγοραστε την. εγω την εχω αγορασει καιρο και ειναι πολυ καλη. εχει και push notifications !!!! Την έχω δοκιμάσει, την έχω βγάλει, την έχω ξαναβάλει.. Από τις πρώτες εκδόσεις του FB είχε αρκετά πλεονεκτήματα αλλά μου έβγαζε errors στα μηνύματα, δεν ανανεώνονταν σωστά τα notifications και το κυριότερο, δεν μπορούσα να απαντήσω in-app στα inbox. Έχω το Handcent SMS. Πρόσφατα κατέβασα το ελληνικό πακέτο και χάθηκα... Που πηγαίνω για να βάλω να μου έρχεται αναφορά για τα SMS που στέλνω? Δεν έχω το ελληνικό πακέτο οπότε θα σου πω την αγγλική version. Στο Notification Settings πας στο Sent Notifications και επιλεγείς 'Notify when message is received' και στο 'Receive message settings' τσεκάρεις το 'Delivery reports'. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Mε ποιό τρόπο μπορώ να δω κάποια προγράμματα στην τηλεόραση του skai πχ? Με τον browser του κινητού & με τον opera mobile δε μπορώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Mε ποιό τρόπο μπορώ να δω κάποια προγράμματα στην τηλεόραση του skai πχ? Με τον browser του κινητού & με τον opera mobile δε μπορώ. Ευχαριστώ! υπαρχει το Watch TV στο android market αλλα δεν ξερω αν υποσηιριζει την χωρα μας Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ισως να έχει αναφερθεί αλλά πως γίνετε να κάνουμε block εισερχόμενου μηνύματος απο συγκεκριμένους αριθμούς στο go sms pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ισως να έχει αναφερθεί αλλά πως γίνετε να κάνουμε block εισερχόμενου μηνύματος απο συγκεκριμένους αριθμούς στο go sms pro? - πηγαινε στις ρυθμίσεις - προηγμένων - ρυθμίσεις ασφαλείας διαχείριση μαύρη λίστας Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 δες το acer liquid mt http://www.expansys.com.gr/acer-liquid-metal-android-smartphone-eu-version+uk-plug-brown-220685/ το θεωρώ οτι καλυτερο για τα χρήματα που κοστίζει και δεν έχει πρόβλημα φορτισης με το igo και έχει απίστευτο gps δέκτη.πραγματικά μετάνιωσα που το έδωσα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ενω βρισκεσαι στο market σου ερχεται μια ενημερωση που λεει βρεθηκαν πχ 20 ενημερωσεις για τις εφαρμογες σας,να φανταστω οτι επιλεγουμε ενημερωση τον εφαρμογων μας,σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ενω βρισκεσαι στο market σου ερχεται μια ενημερωση που λεει βρεθηκαν πχ 20 ενημερωσεις για τις εφαρμογες σας,να φανταστω οτι επιλεγουμε ενημερωση τον εφαρμογων μας,σωστα? Ναι. Γιατί όχι? Πατώντας στο μάρκετ κουμπί μενού-εφαρμογές, βλέπεις τις εφαρμογές σου και αν υπάρχουν ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ο λογος που ρωτησα μπορει να φανει γελοιος,αλλα ειχα βαλει σαν συντομευσει το google στην αρχικη οθονη και απο μπλε χρωμα που εχει συνηθως εγινε ασπρο:blink:και νομιζα οτι εκανα καμια πατατα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Ο λογος που ρωτησα μπορει να φανει γελοιος,αλλα ειχα βαλει σαν συντομευσει το google στην αρχικη οθονη και απο μπλε χρωμα που εχει συνηθως εγινε ασπρο:blink:και νομιζα οτι εκανα καμια πατατα:lol: Χεχε!! Όχι, απλά άλλαξε εμφάνιση το search στην τελευταία ενημέρωση. Καλά έκανες και ρώτησες, πάντως αφού το είχες απορία!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει στο s2 το igo σε μικρότερη ανάλυση π.χ. 400x240; Μήπως προλαβαίνει να φορτίζει κατά την πλοήγηση; Να το έχει κάποιος στην sd και να το δουλεύει σε μακρινές διαδρομές . Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα βρει και ένα skinchanger για το igomyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts