Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια σιγουρα εχει απαντηθει...αλλα μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει εφαρμογουλα που κοβει τα τραγουδια που εχω στο κινητο για ηχο κλησης;

βαριεμαι τη διαδικασια στο πισι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

περνιεσαι για εξυπνος τωρα;:lol::lol: :p

εννοουσα καμια δοκιμασμενη ευκολη εφαρμογη για να μην βαζω/βγαζω....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ μετατρέπω με αυτό http://m.lifehacker.com/5509965/how-can-i-convert-pdfs-and-other-ebooks-to-the-epub-format στο pc κι είμαι πολύ ευχαριστημένος :thumbup:

σ' ευχαριστώ πολύ !!!! Έχεις μετατρέψει pdf με ελληνικό κείμενο και όλα καλά ;

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ρε παιδια σιγουρα εχει απαντηθει...αλλα μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει εφαρμογουλα που κοβει τα τραγουδια που εχω στο κινητο για ηχο κλησης;

Δοκίμασε το ringdroid. Νομίζω ότι θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

Μάκης

Δοκίμασε το ringdroid. Νομίζω ότι θα σε αφήσει ικανοποιημένο.

ευχαριστω φιλτατε!δοκιμασα το mp3 cutter και κανει τη δουλιτσα του..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή η οποία να έχει πιοτικό (όμορφο) widget για να μετράει τα δεδομένα που κατεβένουν απο 3g και ξεχωριστά απο WiFi, και αυτόματα κάθε μια φορά τον μήνα που θα του πώ εγώ να μηδενίζει το 3G για να ξέρω πόσα ΜΒ έχω ακομα διαθέσιμα..

Εψαξα και δεν μπορεσα να βρώ την καλύτερη,,,,,

πια προτείνετε εσεις;;;;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

σ' ευχαριστώ πολύ !!!! Έχεις μετατρέψει pdf με ελληνικό κείμενο και όλα καλά ;

Ε ναι. Για να στο προτείνω.. Χθες έφτιαξα 2 βιβλία και φαίνονται μια χαρά. Δες το κι εσύ και πες μου.

Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή η οποία να έχει πιοτικό (όμορφο) widget για να μετράει τα δεδομένα που κατεβένουν απο 3g και ξεχωριστά απο WiFi, και αυτόματα κάθε μια φορά τον μήνα που θα του πώ εγώ να μηδενίζει το 3G για να ξέρω πόσα ΜΒ έχω ακομα διαθέσιμα..

πια προτείνετε εσεις;;;;

https://market.android.com/details?id=com.roysolberg.android.datacounter&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.carl.tcpro&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLmNhcmwudGNwcm8iXQ..

https://market.android.com/details?id=com.mobileCounter&feature=related_apps

πια προτείνετε εσεις;;;;

https://market.android.com/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog

Χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο αυτή.

Ψάχνω μια εφαρμογή να μετατρέπω pdf αρχείο σε epub. Αγόρασα το file converter αλλά δυστυχώς χάνει κάποια φωνήεντα στα ελληνικά pdf.

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σωστά με ελληνικά κείμενα;

*αν δεν υπάρχει για Android και ξέρετε καμιά για υπολογιστή που να μπορώ να κάνω την δουλειά μου, ενημερώστε με :)

Κι εγώ έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά με το calibre στο PC θα κάνεις την

δουλειά σου καλύτερα από όλα.

Βάλε το ringtone maker. Είναι 2. Οποίο και να βάλεις το ίδιο είναι. Είναι σαν το ringdroid αλλά έχει και fade in/fade out και adjust volume.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδια αν βαλω αλλο email client οπως το Κ9 na kanv disable την default εφαρμογη?Θα μπορω να την κανω enable ξανα?

Nαι.Μπορεις να την κάνεις freeze εφόσον εισαι root και όποτε θέλεις την ξανατρέχεις.Αλλά π.χ. για το gmail αρκεί να πας ρυθμίσεις--->λογαριασμοί και συγχρονισμός,μπαίνεις στο λογαριασμό σου και ξε-τσεκάρεις το συγχρονισμό με το gmail

• Administrators
Το μοναδικό πρόγραμμα που βγάζει καινούργια version όχι για το πρόγραμμα αλλά γιατί έχει καινούργιους χάρτες. :p

Δεν ισχύει αυτό, στα προηγούμενα updates αναβαθμιζόταν μόνο το πρόγραμμα, στις τελευταίες μόνο έχουμε ανανεωμένο χάρτη.

Modpic.gif

Γεια σας παιδια, ψαχνω μια εφαρμογη που να μου λεει τι ρευμα μπαινει στο κινητο απο την θυρα micro usb. Δηλαδη οταν συνδεω τον φορτιστη να μου λεει οτι το κινητο φορτιζεται με 5 βολτ και 850 mA, οταν το συνδεω στον υπολογιστη να μου λεει 5 βολτ και 150 mA, οταν το συνδεω με ηλιακο φορτιστη να μου λεει 4.5 βολτ και 300 mA. Εχετε πετυχει τετοια εφαρμογη; Εβαλα το Battery Monitor Widget που μου πρότεινε ο kted και το Cool Tool (το οποίο και κράτησα) αλλά και τα δυο μου δειχνουν την καταναλωση του κινητου εκεινη τη στιγμη, δηλαδη αν το κινητο καταναλωνει 300 mA και του βαλω τον φορτιστη που δινει 850 mA, η εφαρμογη θα μου δείξει 550 mA. Εγω θελω να ξερω ποσα mA μπαινουν στο κινητο.

αν θυμάμαι καλά πρέπει να κατεβάσεις απο το μαρκετ το hancent sms greek ή κατι τετοιο ψαξε το λιγο και θα βρείς ακρη

Και στο Go sms υπαρχει πακετο για ελληνικη γλωσσα κ σε'μενα προσωπικα στελνει κ πολλαπλα μηνυματα. Μεχρι ποσα προσπαθησες να στειλεις?

Εχω το πακετο των ελληνικων ....

userbar.gif

Χαιρετώ!

Μια ερώτηση κύριοι,φίλος έχει το Samsung Galaxy3, i5800.

Mε ρώτησε για πλοηγο, τι μου προτείνετε να του πω; Δοκίμασε κάποιον και του κόλλαγε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βγάζει μέχρι και τη μπαταρία για να ξεκολλήσει!

Ευχαριστώ πολύ :)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Χαιρετώ!

Μια ερώτηση κύριοι,φίλος έχει το Samsung Galaxy3, i5800.

Mε ρώτησε για πλοηγο, τι μου προτείνετε να του πω; Δοκίμασε κάποιον και του κόλλαγε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βγάζει μέχρι και τη μπαταρία για να ξεκολλήσει!

Ευχαριστώ πολύ :)

του κολαγε το τηλεφωνο γιατι κατι δεν ειχε σωστα σε αυτο που δοκιμασε η ειταν ελατωματικο ... να βαλει igo με skin mariupol v3.3.3 και χαρτη navteq 2011 Q3 η dont panic με χαρτη 2011 ...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

για στατιστικα και μετρητες χρησης droidstats

για ασυρματη μεταφορα αρχειων απο και προς υπολογιστη ευκολα airdroid

Παιδιά έχω το androidlost στο τηλέφωνο μου, άλλαξα κάρτα σιμ και κάθε φορά που κάνω reboot σκάει μήνυμα στο νούμερο που έχω δηλώσει, τι πρέπει να κάνω για να "καταλάβει" ότι αυτή είναι η σιμ μου?

Ευχαριστώ (γράφω από Tapatalk).

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν ισχύει αυτό, στα προηγούμενα updates αναβαθμιζόταν μόνο το πρόγραμμα, στις τελευταίες μόνο έχουμε ανανεωμένο χάρτη.

Έχεις δει εσυ άλλο πρόγραμμα που όταν θέλει να αναβαθμίσει το χάρτη μόνο να βγάζει νέα έκδοση; Εγώ οχι πάντως και ασχολούμαι με τα GPS καθημερινά εδώ και 3-4 χρόνια... :rolleyes:

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση