psybill Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Δοκίμασε το k9 mail ;) Δοκίμασε με το widgetsoid και το quick shutdown (θέλει root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Σάκη είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμα αυτή η εφαρμογή; Παλιά υπήρχε μια (της ontelecoms) που έκανε αυτό το πράγμα, αλλά απ'όσο ήξερα σταμάτησε να λειτουργεί μετά... Δεν ξέρω, για λίγο την είχα δοκιμάσει και δεν θυμάμαι πως λέγεται :O ... δεν το έκανε αυτόματα... δλδ άνοιγες την εφαρμογή και με search έβαζες την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει.... και σου έβγαζε αν είναι voda,cosmote etc. Edited January 13, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Για ημερολόγιο το Business Calendar. Το θεωρώ μάκράν το καλύτερο και πιο εύχρηστο. πολύ καλό. ερώτηση, έχεις προσέξει αν δεν σου συγχρονίζει, από το google calendar, γεγονότα που έχουν συμβεί πριν από 3 μήνες ενώ στο pc φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) σε μενα εγινε κατι περιεργο.. φορτωσα το swype για Neo V και ενω το χρησιμοποιω δεν εχει πουθενα εικονιδιο 'η επιλογες.. ισως επειδη εκεινη τη στιγμη ειχε φορτωμενα και δοκιμαζα αλλα 2 πληκτρολογια?αν το σβησω και το ξαναβαλω χανω το λεξικο που εχω ηδη δημιουργησει? για twitter tweetdeck. viber επισης τα σπαει.. αλλα εχω ακουσει για ενα αντιστοιχο που γυρνας και τη συνομιλια σε βιντεο αν υποστηριζεται.. το θεμα ειναι να γινει καποιο στανταρ να το εχουν ολοι... και εφαρμογη να μας βγαζει σε ποιο δικτυο ειναι οι επαφες μας επισης θα ηταν βολικο.. αλλα αν υπηρχε δεν θα υπηρχε και αντιστοιχη σελιδα στο νετ? Edited January 13, 2012 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Διαβάζω γραφικά και πάλι γραφικά ...... κι' αναρωτιέμαι :lol: Δηλαδή τι γίνεται βρε παιδιά , οδηγώ με τον πλοηγό και χαζεύω τα γραφικά ? ή κοιτάω μπροστά μου μπας και στουκάρω στο αυτοκίνητο που προπορεύεται . Μυστήριο . δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο εκτός από like like like Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Διαβάζω γραφικά και πάλι γραφικά ...... κι' αναρωτιέμαι :lol: Δηλαδή τι γίνεται βρε παιδιά , οδηγώ με τον πλοηγό και χαζεύω τα γραφικά ? ή κοιτάω μπροστά μου μπας και στουκάρω στο αυτοκίνητο που προπορεύεται . Μυστήριο . Μιλώντας για τα γραφικά πέρα του ωραίου ειναι να μπορείς να ρίξεις μια ματιά για την στροφή που πρέπει να πάρεις και να ειναι ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ πάνω στην οθόνη της συσκευή..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 σε μενα εγινε κατι περιεργο.. φορτωσα το swype για Neo V και ενω το χρησιμοποιω δεν εχει πουθενα εικονιδιο 'η επιλογες.. ισως επειδη εκεινη τη στιγμη ειχε φορτωμενα και δοκιμαζα αλλα 2 πληκτρολογια?αν το σβησω και το ξαναβαλω χανω το λεξικο που εχω ηδη δημιουργησει? για twitter tweetdeck. viber επισης τα σπαει.. αλλα εχω ακουσει για ενα αντιστοιχο που γυρνας και τη συνομιλια σε βιντεο αν υποστηριζεται.. το θεμα ειναι να γινει καποιο στανταρ να το εχουν ολοι... και εφαρμογη να μας βγαζει σε ποιο δικτυο ειναι οι επαφες μας επισης θα ηταν βολικο.. αλλα αν υπηρχε δεν θα υπηρχε και αντιστοιχη σελιδα στο νετ? +1 για το Viber, φανταστικο προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 +1 για το Viber, φανταστικο προγραμμα. Θέλει ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Θέλει ίντερνετ; Ναι, το viber θέλει internet για να λειτουργήσει. Είτε wi-fi είτε ενεργά δεδομένα (αλλά χρεώνεσαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 και εφαρμογη να μας βγαζει σε ποιο δικτυο ειναι οι επαφες μας επισης θα ηταν βολικο.. αλλα αν υπηρχε δεν θα υπηρχε και αντιστοιχη σελιδα στο νετ? Δεν ξέρω, για λίγο την είχα δοκιμάσει και δεν θυμάμαι πως λέγεται :O ... δεν το έκανε αυτόματα... δλδ άνοιγες την εφαρμογή και με search έβαζες την εφαρμογή που σε ενδιαφέρει.... και σου έβγαζε αν είναι voda,cosmote etc. Σάκη είσαι σίγουρος ότι υπάρχει ακόμα αυτή η εφαρμογή; Παλιά υπήρχε μια (της ontelecoms) που έκανε αυτό το πράγμα, αλλά απ'όσο ήξερα σταμάτησε να λειτουργεί μετά... Αν και λιγο offtopic, αλλα αν θυμαμαι καλα καποιος παροχος (Vodafone ισως?) εχει σαν υπηρεσια που στελνεις τον αριθμο σε εναν τετραψηφιο και σου λεει σε ποια εταιρεια ειναι, οχι σε πιο πακετο βεβαια. Ισχυει ή δεν υπαρχει πια και αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Μπορει καποιος να μου πει δυο λογια για τα θεματα συμβατοτητας εκδοσεων προγραμματων - χαρτών; Εγω εχω το sygic aura, δεν ξερω αν τα ιδια ισχυουν σε ολα τα gps προγραμματα. Ειχα εγκαταστησει την εκδοση 11.0 με καποιους χαρτες. Μπορω να εγκαταστησω την εκδοση 11.2.3 και να μην εχω προβλημα με τους χαρτες; Ο προβληματισμος μου ειναι για θεματα συμβατοτητας, εκδοσεων της εφαρμογης, και τυχον 'εκδοσεων'(υπαρχουν) στους χαρτες. Τελικα τι ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αν και λιγο offtopic, αλλα αν θυμαμαι καλα καποιος παροχος (Vodafone ισως?) εχει σαν υπηρεσια που στελνεις τον αριθμο σε εναν τετραψηφιο και σου λεει σε ποια εταιρεια ειναι, οχι σε πιο πακετο βεβαια. Ισχυει ή δεν υπαρχει πια και αυτο? Vodafon Phone Finder αυτό νομίζω ότι ψάχνετε.... Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Διαβάζω γραφικά και πάλι γραφικά ...... κι' αναρωτιέμαι :lol: Δηλαδή τι γίνεται βρε παιδιά , οδηγώ με τον πλοηγό και χαζεύω τα γραφικά ? ή κοιτάω μπροστά μου μπας και στουκάρω στο αυτοκίνητο που προπορεύεται . Μυστήριο . εχεις δικιο φιλε μου 100%. εγω κοιταω μπροστα και ακουω τι λεει η φωνη.αντε να ριξω καμμια κλεφτη ματια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ναι, το viber θέλει internet για να λειτουργήσει. Είτε wi-fi είτε ενεργά δεδομένα (αλλά χρεώνεσαι) Ξέρεις πάνω κάτω τον όγκο των δεδομένων σε μια εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση, ας πούμε του ενός λεπτού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αν και λιγο offtopic, αλλα αν θυμαμαι καλα καποιος παροχος (Vodafone ισως?) εχει σαν υπηρεσια που στελνεις τον αριθμο σε εναν τετραψηφιο και σου λεει σε ποια εταιρεια ειναι, οχι σε πιο πακετο βεβαια. Ισχυει ή δεν υπαρχει πια και αυτο? https://market.android.com/details?id=com.nikoloco.vodafonephonefinder&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Μπορει καποιος να μου πει δυο λογια για τα θεματα συμβατοτητας εκδοσεων προγραμματων - χαρτών; Εγω εχω το sygic aura, δεν ξερω αν τα ιδια ισχυουν σε ολα τα gps προγραμματα. Ειχα εγκαταστησει την εκδοση 11.0 με καποιους χαρτες. Μπορω να εγκαταστησω την εκδοση 11.2.3 και να μην εχω προβλημα με τους χαρτες; Ο προβληματισμος μου ειναι για θεματα συμβατοτητας, εκδοσεων της εφαρμογης, και τυχον 'εκδοσεων'(υπαρχουν) στους χαρτες. Τελικα τι ισχυει; Γιατί δεν το δοκιμάζεις; Αν δεν είναι συμβατοί ή χρειάζονται αναβάθμιση θα στο ζητήσει το ίδιο το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Μπορει καποιος να μου πει δυο λογια για τα θεματα συμβατοτητας εκδοσεων προγραμματων - χαρτών; Εγω εχω το sygic aura, δεν ξερω αν τα ιδια ισχυουν σε ολα τα gps προγραμματα. Ειχα εγκαταστησει την εκδοση 11.0 με καποιους χαρτες. Μπορω να εγκαταστησω την εκδοση 11.2.3 και να μην εχω προβλημα με τους χαρτες; Ο προβληματισμος μου ειναι για θεματα συμβατοτητας, εκδοσεων της εφαρμογης, και τυχον 'εκδοσεων'(υπαρχουν) στους χαρτες. Τελικα τι ισχυει; Τι εννοείς να μην έχεις πρόβλημα με τους χάρτες;; Οι χάρτες δεν επηρεάζονται τόσο από την έκδοση του προγράμματος. Και για να ξεκαθαρίσουμε για το αν χρειάζεται κάποιος την 11.2.3 του Sygic, o μόνος λόγος είναι αν φοράς το ICS. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ξέρεις πάνω κάτω τον όγκο των δεδομένων σε μια εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση, ας πούμε του ενός λεπτού; Όχι, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά σε παλιότερα posts κάτι έχει αναφερθεί αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Απλα θελω να βαλω μια ταξη στο μυαλο μου, περι συμβατοτητας-ασυμβατοτητας, τι ισχυει, τι συμβαινει στην πραξη, τι υποτιθεται οτι πρεπει να γνωριζω ως τελικος χρηστης, πως ενεργουν πανω σε αυτο το θεμα οι εταιριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 καλησπερα παιδια.....υπαρχει προγρΑμμα να κατεβαζω τραγουδια απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Γνωρίζει κανένας γιατί όταν καλώ έναν φίλο στο viber αντί να με ακούει από το ακουστικό με ακούει από το ηχείο χωρίς να έχει ανοιχτή ακρόαση;Samsung galaxy ace έχει Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 καλησπερα παιδια.....υπαρχει προγρΑμμα να κατεβαζω τραγουδια απο το κινητο? Κατέβασε αυτό http://www.androidfreeware.mobi/download-music-junk.html Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twmnnmik Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 ξερει κανεις πως το sygic 11.2.3 μας δειχνει χιονοδρομικα κεντρα στις ρυθμισεις εχει στην μεταφορα, χιονοδρομικα κεντρα αλλα οποια περιοχη κσι να εβαλα να μου δειξει σημεια ενδιαφεροντος δεν μου τα βγαζει και εχει την κατηγορια μεταφορα σβησμενη(οτι δεν υπαρχουν σημεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 πολύ καλό. ερώτηση, έχεις προσέξει αν δεν σου συγχρονίζει, από το google calendar, γεγονότα που έχουν συμβεί πριν από 3 μήνες ενώ στο pc φαίνονται. Όχι δεν τα κρατάει, αλλά προσωπικά δεν τα χρειάζομαι αυτά που έχουν περάσει και δεν με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 υπάρχει κάτι τέτοιο; (ενσωματωμένο power control στην taskbar) http://img528.imageshack.us/img528/7954/96319721.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts