freddaras Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Boss82 said: Το Google goggles το δοκιμασες? Λίγο μπερδεμένο μου φαίνεται . το άλλο σε νοκια ήταν πολύ πιο απλό.. Το συγκεκριμένο που το είδα λίγο τώρα μου φάνηκε χάος .. Κάτι άλλο υπάρχει; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 freddaras said: Λίγο μπερδεμένο μου φαίνεται . το άλλο σε νοκια ήταν πολύ πιο απλό.. Το συγκεκριμένο που το είδα λίγο τώρα μου φάνηκε χάος .. Κάτι άλλο υπάρχει; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Απλά εχει κι άλλες επιλογές. Μη σε τρομάζει. Είναι πολύ καλό. Εγώ άλλο δεν ξέρω. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Κάποια εφαρμογή για να κατεβάσω ελληνικά mp3? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 amoramor said: Κάποια εφαρμογή για να κατεβάσω ελληνικά mp3? Από το youtube? To tubemate. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 amoramor said: Κάποια εφαρμογή για να κατεβάσω ελληνικά mp3? Δοκίμασε την εφαρμογή easy mp3 downloader. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 freddaras said: Λίγο μπερδεμένο μου φαίνεται . το άλλο σε νοκια ήταν πολύ πιο απλό.. Το συγκεκριμένο που το είδα λίγο τώρα μου φάνηκε χάος .. Κάτι άλλο υπάρχει; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk https://market.android.com/details?id=com.intsig.camdict Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 καλημερα.ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup στο note δεν ειναι root η συσκευη. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 mips said: καλημερα.ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup στο note δεν ειναι root η συσκευη. https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXAiXQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 γιαννη παντα εσυ εχεις λυση για ολα ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) karib said: Το ενεργοποιω, αλλα καθε φορα που κανω boot το τηλεφωνο, το τσεκαρισμα στα πληκτρολογια του android, και συνεπως και στο smart keyboard pro, εχει φυγει, και πρεπει παλι απο την αρχη να παω να το τσεκαρω. Αν το έχεις περασμένο στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο παίζει να το κάνει, τα ίδια μου κάνει κι εμένα με το Swiftkey X EDIT: Πέρασα το swiftkey X από την κάρτα μνήμης στο κινητό το έβαλα σαν default πληκτρολόγιο και έκανα restart και το κράτησε μια χαρά στις ρυθμίσεις :) Edited December 26, 2011 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 kill_noob said: Δεν υπαρχει δωρεαν/trial εκδοση του tapatalk. εβαλα το convo..καλο ειναι και αυτο... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 DeathAngel said: Αν το έχεις περασμένο στην κάρτα μνήμης και όχι στο τηλέφωνο παίζει να το κάνει, τα ίδια μου κάνει κι εμένα με το Swiftkey X EDIT: Πέρασα το swiftkey X από την κάρτα μνήμης στο κινητό το έβαλα σαν default πληκτρολόγιο και έκανα restart και το κράτησε μια χαρά στις ρυθμίσεις :) Α, ναι αν είναι στην κάρτα μνήμης θα τις χάσει τις ρυθμίσεις αλλά εννοείται παιδιά πως δεν βάζεις τέτοιες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 χρονια πολλα!!! Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλησπέρα παίδες, Χρόνια Πολλά!! 2 εφαρμογούλες στα γρήγορα (έχουν ξαναειπωθεί σίγουρα).. Για διαχείριση email? K-9 mail? Το Google Mail που υπάρχει ήδη είναι καλό, να το χρησιμοποιώ? Επίσης, για ηχογράφηση? Thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 steliosk said: χρονια πολλα!!! Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα? Ex dialer, dialer one. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 steliosk said: χρονια πολλα!!! Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα? Exdialer ο καλύτερος. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 εφαρμογη για συνδεση μεσω wifi με υπολογιστη αλλα για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη σε κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) a_tsa said: εφαρμογη για συνδεση μεσω wifi με υπολογιστη αλλα για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη σε κινητο? Με τον es file explorer, μερικες σελιδες πριν συμφορουμιτης εγραψε και οδηγιες: DimitrisAndNiki said: Menu > New > Server > Δώσε την IP του PC που θες να μπαίνεις login & password απο ένα λογαριασμό χρήστη των windows ή Anonymous και φυσικά πρέπει να έχεις έναν ή περισσότερους καταλόγους στο PC shared Εγώ με anonymous μπαίνω (σε γραφείο και σπίτι) αν δεν μπορείς να μπείς τσέκαρε και το firewall σου Προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια το προγραμμα γιατι εκτος του οτι ειναι ο καλύτερος file explorer, εχω προσβαση στα dropbox και box.net ενω μπορω να streamαρω βιντεο με το mx video player. Edited December 26, 2011 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 kill_noob said: Με τον es file explorer, μερικες σελιδες πριν συμφορουμιτης εγραψε και οδηγιες: Προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια το προγραμμα γιατι εκτος του οτι ειναι ο καλύτερος file explorer, εχω προσβαση στα dropbox και box.net ενω μπορω να streamαρω βιντεο με το mx video player. Γεια σας και χρονια πολλα!!!! Σκεφτηκα οτι ειναι ο πιο καταλληλος χωρος για να λυσω για αλλη μια φορα τις αποριες μου. Κατεβασα το συγκεκριμενο file sharing (astro smb module) και θα ηθελα να δημιουργησω ενα ειδος δικτυου με τον υπολογιστη μου για να βλεπω τα αρχεια μου μεσω wifi. Πως ακριβως γινεται αυτο? Το εχει δοκιμασει κανεις εδω μεσα? Ανοιγω την εφαρμογη,πηγαινω στο εικονιδιο network και εχει παραθετω τα εξης που πρεπει να συμπληρωσεις... add connection, παταω sftp (εχει και smb kai bluethooth) label server port 22 directory / username password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αμα εχεις λαπτοπ με bluetooth καντο ετσι . Αλλιως με τον ES File Explorer ειναι πανευκολο . Πατας τοπικο LAN μετα Scan και σου βγαζει τον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος με το Router σου και εκει βλεπεις ολους τους φακελους που εχεις Public Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 kprse said: Αμα εχεις λαπτοπ με bluetooth καντο ετσι . Αλλιως με τον ES File Explorer ειναι πανευκολο . Πατας τοπικο LAN μετα Scan και σου βγαζει τον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος με το Router σου και εκει βλεπεις ολους τους φακελους που εχεις Public Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!:) :) Οντως με αυτον τον τροπο βλεπω τα αρχεια του υπολογιστη μου απο το κινητο, δυο ακομη ερωτησεις τωρα, θα πρεπει να εχω και το λαπτοπ ανοιχτο για να βλεπω τα αρχεια? Και δευτερον το αναποδο γινεται? Να βλεπω δηλαδη τα αρχεια του κινητου μου απο το λαπτοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 παιδες εχει κανεις το super status bar premium? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Ναι εννοείται οτι πρεπει να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης. Για να κανεις το αντίστροφο μπορεις να χρησιμοποιήσεις το wifi file explorer ή το airdroid. Αυτα τα 2 εχω δοκιμασει εγω και λειτουργούν μια χαρα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 steliosk said: παιδες εχει κανεις το super status bar premium? Μόλις χρησιμοποίησα το απλό φίλε και είχα πολλά force closes. Καλό σαν ιδέα πάντως. Swyped from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Χρονια Πολλα σε ολους λογο ημερων χρειαζετε να στειλω μαζικα sms κανενα καλο προγραμμα,,, εχω το Gosms αλλα δεν μου παρουσιαζει την λιστα των επαφων μου για να διαλεξω σε ποιους να στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts