Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα την απεγκατασταση των εφαρμογων , πολλες εφαρμογες αφηνουν αρχεια στο τηλεφωνο , τα οποια δεν σβηνονται με την απεγκατασταση .(Κυριως σε games που κατεβαζουν εξτρα δεδομενα).Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει την δουλεια αθτη αυτοματα , ετσι ωστε να γλυτωσω την χειροκινητη διαγραφη

SD Maid - System cleaning tool

Γιατί δεν είναι αγορασμένο...? :rolleyes:

που το κατάλαβες?:p

Δλδ σε όλους εδώ μέσα που το έχουν με τον ίδιο τρόπο έχουν αυτό το πρόβλημα?:)

Να υπενθυμίσω απλά ότι σύμφωνα με τους ΟΠΧ του myphone, οποιαδήποτε παροχή υποστήριξης και ακόμα και η αναφορά σε σπασμένο λογισμικό απαγορεύεται!
Τhe end of an era...

Επειδη χρειαζομαι και εγω κατι τετοιο τι ακριβως κανει αυτο? Δουλευει αυτοματα ή πρεπει να σβηνουμε εμεις τα αρχεια που δεν διαγραφονται μεσω του προγραμματος?

Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300

Μετα την απεγκατασταση των εφαρμογων , πολλες εφαρμογες αφηνουν αρχεια στο τηλεφωνο , τα οποια δεν σβηνονται με την απεγκατασταση .(Κυριως σε games που κατεβαζουν εξτρα δεδομενα).Υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει την δουλεια αθτη αυτοματα , ετσι ωστε να γλυτωσω την χειροκινητη διαγραφη

History Eraser

INFOLIFE LLC

https://market.android.com/details?id=mobi.infolife.eraser&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm1vYmkuaW5mb2xpZmUuZXJhc2VyIl0.

Edited by kollatos

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια καποιο προγραμμα να μπορουμε να ακουμε απο το ονομα του καλουντος απο το ακουστικο bluetooth h to ηχειο
https://market.android.com/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result

σήμερα ξέχασα το κινητό στο σπίτι και "θυμήθηκα" ότι πρέπει να βρω μια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να κάνω προώθηση κλήσεων από απόσταση. με μια ματιά που έριξα είδα ότι οι εφαρμογές αυτού του τύπου πχ το forgot my phone ή ακόμα και το avast mobile security έχουν την δυνατότητα να κάνουν προώθηση μόνο στέλνοντας εντολές με sms από κάποιο άλλο τηλέφωνο.

ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ελέγχεται και με web interface?

το htcsense.com σίγουρα θα ήταν μια λύση αλλά δεν φοράω sense rom στο κινητό μου εδώ και πολύ καιρό!!!

σήμερα ξέχασα το κινητό στο σπίτι και "θυμήθηκα" ότι πρέπει να βρω μια εφαρμογή που να μου επιτρέπει να κάνω προώθηση κλήσεων από απόσταση. με μια ματιά που έριξα είδα ότι οι εφαρμογές αυτού του τύπου πχ το forgot my phone ή ακόμα και το avast mobile security έχουν την δυνατότητα να κάνουν προώθηση μόνο στέλνοντας εντολές με sms από κάποιο άλλο τηλέφωνο.

ξέρετε αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ελέγχεται και με web interface?

το htcsense.com σίγουρα θα ήταν μια λύση αλλά δεν φοράω sense rom στο κινητό μου εδώ και πολύ καιρό!!!

droidlost ωομίζω κάνει την δουλειά

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή Booking. Όταν πάω να μπω στο λογαριασμό μου, βγάζει "Wrong email or password". Τα γράφω σίγουρα σωστά γιατί από το PC logαρω κανονικά.

Τη δουλεύει κάποιος άλλος από εδώ την εφαρμογή; Μήπως έχουν θέμα με τον server τους ή κάτι τέτοιο;

droidlost ωομίζω κάνει την δουλειά

σε αυτή αναφέρεσαι?

πολύ sms βλέπω στην περιγραφή αλλά θα την δοκιμάσω και θα αναφέρω!!

thanks

σε αυτή αναφέρεσαι?

πολύ sms βλέπω στην περιγραφή αλλά θα την δοκιμάσω και θα αναφέρω!!

thanks

ναι αυτή

και αν δεν σου κάνει ελενξε τι τις εφαρμογες που εκαναν download οι χρηστες που κατεβασαν την εφαρμογη

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Επιτέλους μια πλήρης σουίτα γραφείου εντελώς δωρεάν (από 14/12, πριν ήταν με πληρωμή) με δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων, όχι μόνο ανάγνωση. Και αρκετά συμπαθητική, μάλιστα.

Kingsoft Office

Καιρός ήταν.

Ορμάτε :p

ναι αυτή

και αν δεν σου κάνει ελενξε τι τις εφαρμογες που εκαναν download οι χρηστες που κατεβασαν την εφαρμογη

τελικά κάνει τη δουλειά. ίσως όχι με τον πιο όμορφο τρόπο αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματικός.

αυτό που κάνει η εφαρμογή είναι να στέλνει από το web interfacce εντολή στον dialer της συσκευής και να ενεργοποιεί την προώθηση. για τους συνδρομητές cosmote που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη δυνατότητα θα πρέπει να δουν σε αυτή τη σελίδα τους κωδικούς προώθησης και να πληκτρολογήσουν αυτόν που θέλουν.

κατέβασα την svox classic & https://market.android.com/details?id=com.svox.classic&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMiXQ.. το svox Ariadne Greek https://market.android.com/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ.. (επί πληρωμής) πως δουλεύουν ? για ν' ακούω το όνομα αυτού που μου τηλεφωνεί ? Edited by mariodj

καλησπέρα παιδιά υπάρχει ελληνικός ορθογράφος για να περάσουμε εχω ενα lg optimus one p500 με custom rom cm7
Μανώλης

κατέβασα την svox classic & https://market.android.com/details?id=com.svox.classic&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMiXQ.. το svox Ariadne Greek https://market.android.com/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zdm94LmNsYXNzaWMubGFuZ3BhY2suZWxsX2dyY19mZW0iXQ.. (επί πληρωμής) πως δουλεύουν ? για ν' ακούω το όνομα αυτού που μου τηλεφωνεί ?

Θα χρειαστείς και μια ακόμη εφαρμογή, το announcify. Είναι δωρεάν στο μάρκετ.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Θα χρειαστείς και μια ακόμη εφαρμογή, το announcify. Είναι δωρεάν στο μάρκετ.

Και μετα το announcify ????

Edited by mariodj

Και μετα το announcify ????

Έχεις ορίσει το svox σαν προεπιλεγμένη tts φωνή;. Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις του announcify επιλέγεις πότε θα δουλεύει πχ κλήση, sms, mms κλπ. Αν χρειαστεί επιλέγεις το svox σαν προεπιλογή από το μενού ρυθμίσεων του announcify και τέλος. Είναι αρκετά απλό δεν θα έχεις πρόβλημα.

ουαου 666 μηνύματα :devil:

Edited by cb600f

Έχεις ορίσει το svox σαν προεπιλεγμένη tts φωνή;. Μετά μέσα από τις ρυθμίσεις του announcify επιλέγεις πότε θα δουλεύει πχ κλήση, sms, mms κλπ. Αν χρειαστεί επιλέγεις το svox σαν προεπιλογή από το μενού ρυθμίσεων του announcify και τέλος. Είναι αρκετά απλό δεν θα έχεις πρόβλημα.

ουαου 666 μηνύματα :devil:

ο.κ. αλλα μου λεει τα ονόματα γραμμα γραμμα δηλαδή το όνομα ΑΣΠΑ το λέει Άλφα, Σίγμα, Πι, Άλφα.

το βρήκα...... γιατί έχω τα ονόματα με κεφαλαία γράμματα..!!

Edited by mariodj

ο.κ. αλλα μου λεει τα ονόματα γραμμα γραμμα δηλαδή το όνομα ΑΣΠΑ το λέει Άλφα, Σίγμα, Πι, Άλφα.

Έχεις κάνει στο svox με την φωνή της Αριάδνης προεπιλεγμένο έτσι;Στις ρυθμίσεις δεν έχεις το pico tts αλλά το svox classic;

Στο παράδειγμα στο svox ,παίζει κανονικά;

πώς λέγεται το πρόγραμμα που θα κατεβάσω από το android market που να εμφανίζει την κάρτα μνήμης

Τα αρχεια και τους φακελους εννοεις ? Αν ναι ES File Explorer

Y.Γ Ποια θεωρειται την καλυτερη εφαρμογη για περιπτωση κλοπης του τηλεφωνου ?

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Απο getjar δωρεαν 100 εφαρμογες, οριστε ο καταλογος http://mktg.getjar.com/getjargoldcatalogue.html#T1 :D Εγω ηδη κατεβασα αρκετα (beautiful widgets, they need to be fed κτλ κτλ)

Νομιμα ειναι απο εκει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση