jnr Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Το spot4u μεταξύ άλλων βγάζει και διανυκτερεύοντα βενζινάδικα :) το εχω ηδη αλλα μου βγαζει μονο τα φαρμακεια,στα βενζιναδικα που λεει οτι δεν υπαρχουνε καταχωρισεις.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtoylios Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Προσπάθησα να βρω καποιο post που να αναφερετε σε τροπους αλλαγης του android γενικοτερα αλλα δυστυχως δεν βρηκα τιποτα.Εχω το Acer Liquid Metal το οποιο εχει αγγλικο μενου και ολα ειναι στα αγγλικα (εχει ερθει απο εκει φυσικα το τηλεφωνο,γι'αυτο) και προσπαθω να βρω τροπο ωστε να εχω ελληνικο μενου και γενικα ολα να ειναι στα ελληνικα.Δοκιμασα το MoreLocale αλλα δεν εγινε τιποτα παρα μονο καποια ελαχιστα αλλαξαν,οχι ολο το μενου... Εχει να προτεινει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ξέρει κανείς τι. μπορεί να συμβαίνει κ ξαφνικά άρχισε να τρώει τη μπαταρία, πριν όλη τη νύχτα σε λειτουργία πτήσης δεν έπεφτε καθόλου κ τώρα πέφτει κατά 20 μονάδες, υπάρχει καμία εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές τρώνε περισσότερη μπαταρία? ευχαριστώ :-) δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη, πηγαινε εδω: ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > χρηση μπαταριας απο εκει μπορεις να δεις αναλυτικα ποιες εφαρμογες και ποσο εχουν καταναλωσει την μπαταρια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη, πηγαινε εδω: ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > χρηση μπαταριας απο εκει μπορεις να δεις αναλυτικα ποιες εφαρμογες και ποσο εχουν καταναλωσει την μπαταρια σου :)Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση ετοιμοτητα κυψελης 39% το τηλεφωνο ειναι αδρανες 32% τα υπολοιπα ειναι μικρα Edited November 6, 2011 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εχω το HTC sensation κ οταν προσπαθω να αγορασω οποιαδηποτε εφαρμογη μου "βγαζει" σφαλμα.Ειδα οτι εχει αλλαξει το market,ξερει καποιος αν χρειαζονται ρυθμισεις η κατι αλλο ωστε να μπορει καποιος να αγορασει καποια εφαρμογη? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Φίλε καλησπέρα.Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση για να έχεις ελληνικά στο acer liquid metal επίσημα ή και ανεπίσημα με ρομ τρίτων.To μόνο που θα καταφέρεις με το morelocale είναι το κινητό να "ξεγελαστεί" ότι έχει ελληνικά και έτσι να έχεις ελληνικό μενού σε προγράμματα που διαβάζουν τη γλώσσα από το σύστημα π.χ. navigon.Η acer το υποστηρίζει πολύ καλά το κινητό μέχρι τώρα.Εχει ήδη βγάλει στο site της,επίσημη ρομ με android 2.3.6 τη στιγμή που άλλοι κατασκευαστές πασχίζουν να δώσουν την 2.3.4 ή 2.3.5..Αλλά δεν είναι στα σχέδια τους η ελληνική γλώσσα μιας και το κινητό,δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα.Kαι δυστυχώς το κινητό δεν έχει πλειάδα developers που να ασχολούνται με porting άλλων ρομ. Η μόνη ελπίδα για πλήρη ελληνικά ειναι το porting της cm7.1 port,εφόσον ολοκληρωθεί γιατί τώρα είναι pre-alpha και δε δουλεύουν πολλά πράγματα http://android.modaco.com/topic/347963-romwip-cyanogenmod-710-port-for-liquidmetal-pre-alpha/ Και το επίσημο θέμα που συζητάμε για αυτή τη συσκευή ειναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3836790#post3836790 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexziog Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εχω το HTC sensation κ οταν προσπαθω να αγορασω οποιαδηποτε εφαρμογη μου "βγαζει" σφαλμα.Ειδα οτι εχει αλλαξει το market,ξερει καποιος αν χρειαζονται ρυθμισεις η κατι αλλο ωστε να μπορει καποιος να αγορασει καποια εφαρμογη? Ευχαριστω Φίλε μου άλλαξε τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά και ξαναδοκίμασε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Οταν λες να μενει η επιλογη;να κλεινεις το αρχειο και οταν το ξανανοιγεις να ειναι σε zoom in?δεν το γνωριζω αυτο..zoom in - zoom out εχει κανονικα παντως.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Ναι αυτο εννοουσα να μενει η μεγεθυνση οταν ξανανοιξεις το αρχειο να ειναι ιδιο . Αμα ξερει καποιος ας μου πει . Με το zoom in που λες μεγαλωνουν οσο θες εσυ ή μονο μια φορα κανει ζουμ ? Αμα το μεγαλωσω πολυ να φαινονται τα γραμματα μεγαλα θα πρεπει να πηγαινω προς τα δεξια για να δω το κειμενο ή το προσαρμοζει μονο του και πηγαινω μονο προς τα κατω ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Ναι αυτο εννοουσα να μενει η μεγεθυνση οταν ξανανοιξεις το αρχειο να ειναι ιδιο . Αμα ξερει καποιος ας μου πει . Με το zoom in που λες μεγαλωνουν οσο θες εσυ ή μονο μια φορα κανει ζουμ ? Αμα το μεγαλωσω πολυ να φαινονται τα γραμματα μεγαλα θα πρεπει να πηγαινω προς τα δεξια για να δω το κειμενο ή το προσαρμοζει μονο του και πηγαινω μονο προς τα κατω ? Ειναι αναλογως την οθονη φιλε μου.οσο πιο μικρη τοσο χειροτερα τα προσαρμοζει.ζουμ κανεις με τα δαχτυλα.οποτε πατασ εσυ ποσο θες καθε φορα.νομιζω δεν θα χεις προβλημα. Βεβαια φανταζομαι παιζει ρολο και το προγραμμα στο κινητο. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Το Mini πχ που εχεις αμα τα ζουμαρεις πολυ μετα μεταφερεται προς τα κατω το κειμενο ? γιατι αυτο θα με βολευε απο το να πηγαινω και δεξια και κατω για να διαβασω Στο mini φαινονται καλα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Το Mini πχ που εχεις αμα τα ζουμαρεις πολυ μετα μεταφερεται προς τα κατω το κειμενο ? γιατι αυτο θα με βολευε απο το να πηγαινω και δεξια και κατω για να διαβασω Στο mini φαινονται καλα ? Να σου πω την αληθεια,pdf δεν δοκιμασα ακομα.αλλα ενα excelακι που διαβαζω τωρα,με adobe reader,το ζουμαρω λιγο και δεν χρειαζεται να κανω πολλες κινησεις για να διαβασω.φαντασου οτι σε μια 4αρα πχ οθονη θα απλωνει πολυ πιο ομοιομορφα. σου ξαναλεω μπορει σε καποια αλλη εφαρμογη να ειναι διαφορετικα τα πραγματα.ας σου πει καποιος που χει ανοιξει pdf και αλλους τυπους αρχειων Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παιδια εχετε να προτεινετε κανενα καλο widget για bookmarks? και αν γινετε να μην πιανει μια οθονη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Έχει καταφέρει κανείς να σετάρει το K9 με exchange server??? Ότι κι αν έχω δοκιμάσει, είναι απλά αδύνατο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Aς ρωτήσω και εδώ: Aν ενεργοποιήσω να χρησιμοποιεί και τα ασύρματα δίκτυα (wifi-κινητής) αλλά έχω έχω απενεργοποιήσει το 3g μέσω apn θα με χρεώνει μέσω χρήσης A-gps ή απλά θα εκμεταλεύεται το wifi σήμα αν υπάρχει και τίποτα άλλο;;;Επίσης το χρήση αισθητήρων για υπολογισμό της θέσης και οικονομία ενέργειας να το έχω ανοιχτό;;; Με λίγα λόγια θέλω να ξέρω τι να ενεργοποιήσω ώστε το gps να κλειδώνει όσο πιο γρήγορα χωρίς όμως να ανταλλάσει δεδομένα με το δίκτυο, για εφαρμογές τύπου trip advisor/athensbook kok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Aς ρωτήσω και εδώ: Θες δηλαδή έναν τρόπο ώστε η σύνδεση 3G να δίνει δεδομένα ΜΟΝΟ για την λειτουργία του a-GPS και για τίποτα άλλο?Ώστε να το έχεις ενεργοποιημένο μόνιμα όταν είσαι έξω για να βοηθάς το GPS χωρίς να φοβάσαι όμως πως ξοδεύεις data για άλλες χαζοεφαρμογές που τρέχουν. Πολύ καλή η απορία σου. Ίσως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει κάτι τέτοιο. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Edited November 7, 2011 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Περνάς το Droidwall και του λες τι θες να μπλοκάρει ακριβώς και τι να περνάει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Περνάς το Droidwall και του λες τι θες να μπλοκάρει ακριβώς και τι να περνάει. Είναι βαριά σαν εφαρμογή? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Θες δηλαδή έναν τρόπο ώστε η σύνδεση 3G να δίνει δεδομένα ΜΟΝΟ για την λειτουργία του a-GPS και για τίποτα άλλο?Ώστε να το έχεις ενεργοποιημένο μόνιμα όταν είσαι έξω για να βοηθάς το GPS χωρίς να φοβάσαι όμως πως ξοδεύεις data για άλλες χαζοεφαρμογές που τρέχουν. Πολύ καλή η απορία σου. Ίσως υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει κάτι τέτοιο. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Δεν θέλω να χρησιμοποιεί καν το agps για να μην με χρεώνει....Απλώς με την επιλογή να χρησιμοποιεί την συνδρομή των ασύρματων δικτύων, μπορώ να εκμεταλλεύομαι το wifi μόνο και όχι το δίκτυο κινητής (λογικά το agps);;; Ή αν είναι να βάλω να ανταλλάζει δεδομένα μέσω 3g (σύνδεση στο net μέσω του 3g) η χρησιμοποίηση του agps θα με χρεώσει παραπάνω πέραν των mb που θα με χρεώσει λόγω 3g;;; Η 3η επιλογής που λέει χρήση αισθητήρων για υπολογισμό της θέσης τι ακριβώς είναι;;;Τι εννοεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Το Mini πχ που εχεις αμα τα ζουμαρεις πολυ μετα μεταφερεται προς τα κατω το κειμενο ? γιατι αυτο θα με βολευε απο το να πηγαινω και δεξια και κατω για να διαβασω Στο mini φαινονται καλα ? Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω παρει ποτε android κινητο ... μονο οτι εχω δει σε μαγαζια . Στο W995 που ειχα , εβλεπα ενα αρχειο pdf πχ και τα γραμματα ηταν σε καποιο μεγεθος . Το εκανα μεγεθυνση πχ 130% και μεγαλωνανε (η γραμματοσειρα προφανως) . Αυτο μπορω να το κανω εδω με καποιον τροπο ? Και να μενει η επιλογη μεχρι να το αλλαξω ? Για αρχεια .pdf, μπορεις να το εχεις αυτο που ζητας, με τις εφαρμογες ezPDF Reader και Documents to go, αλλα ειναι και οι δυο paid. Μπορει να το κανει και καμια αλλη, αλλα εγω αυτες εχω που μπορω να ξερω σιγουρα. Η πρωτη παντως, ειναι πολυ καλη για αρχεια Pdf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) Aς ρωτήσω και εδώ: δοκίμασε το εξής:Κατεβάζεις απ΄το market μιά εφαρμοφή (δωρεάν) ονόματι GPS Status & Toolbox. Tην ανοίγεις,πατάς αριστερό κουμπί(menu),διαλέγεις tools (όχι setings),πάς Manage A-GPS state, καί πρώτα κάνεις reset τα data και μετα download (με ανοικτό εννοείται το wi-fi).Το κλείνεις,το ανοίγεις, και η πρώτη εκκίνιση αργεί λίγο (cold start) να κλειδώσει..μετά κλειδώνει γρήγορα. Edited November 7, 2011 by STEGRA1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Έχει καταφέρει κανείς να σετάρει το K9 με exchange server??? Ότι κι αν έχω δοκιμάσει, είναι απλά αδύνατο! ουτε εγω και το παρατησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 ερωτηση σχετικα με το app chrome to phone και το extension σε chrome σημερα δε με κανει sign-in ουτε στο λαπτοπ ουτε στο nexus mou...καμια ιδεα για το τί μπορεί να φταιει ή εναλλακτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παιδες να ρωτησω,υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει με κατανοητα σχεδια/σχηματα/σχεδιαγραμματα το τι εχει καταναλωσει την μπαταρια,ποσο και για ποση ωρα χρησιμοποιηθηκε αλλα να μην τρεχει συνεχεια στο backround?δηλαδη με καποιο τροπο να συλλεγει τις πληροφοριες απο το κινητο και να τις πεταει σε πιτα ή σε σχεδιαγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) αλλες δυο εφαρμογες like iris EVA Skyvi Edited November 7, 2011 by parafron4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 παιδα κατι για το outlook?email μονο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts