Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι

Εχω tts Greek για το igo, ξερεις αν θα τα μπερδευει αν βαλω και την Αγγλικη φωνη?

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ενδιαφέρον αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. δεν ξέρω αν δουλέψει, δοκίμασε το και ενημέρωσε και εμάς :)

Ρε παιδια, δεν μπορει, ολο και καποιος πρεπει να το χει συναντησει το προβλημα, παλευω να κανω το navigon να δουλεψει σε μια συσκευη ενος φιλου.

Εχω κανει εγκατασταση το apk, εχω φτιαξει φακελο navigon και μεσα εχει υποφακελο maps με χαρτες (του 2011), και ωστοσο, οταν το τρεχω, απαιτει να συνδεθει στο δικτυο, και ζητα λεει να κατεβασει διαφορα αναγκαια αρχεια.

Αν και δεν εχει νοημα το gps να εξαρταται απο την υπαρξη internet, επειδη ειμαι σπιτι, το αφησα, ετσι για το ****το, να δω τι στην ευχη θελει να κατεβασει.

Με wifi συνδεση, θελει να κατεβασει τοσα, που υπολογιζει γυρω στα 240 λεπτα! 4 ωρες!

Θελω απλα να δουλεψει, ουτε να κατεβασει ουτε τιποτε.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα, εκει στις αρχικες οθονες, να υπαρχει επιλογη να μην προσπαθει να κατεβασει.

Μπορειτε να με βοηθησετε να την κανω να δουλεψει;

Εκδοση 3.6 europe.

οτι δουλευαν και στις προηγουμενες,τεσσερα που εχω δοκιμασει ολα δουλευουν κανονικα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

iGOMyWay_v8.4.3. Κύριοι, με καταπληκτικό interfice, χάρτες, και καλές διαδρομές...!!!;)

Μπως μπορεις να δεις αν εχει επιλογη απεικονισης χαρτη "2D προς βορρα";;

Μονο το Navigon εχει αυτη τη δυνατοτητα, και αναρωτιεμαι πως και δεν το εχει κανενα αλλο για Android.

οτι δουλευαν και στις προηγουμενες,τεσσερα που εχω δοκιμασει ολα δουλευουν κανονικα

Εχω αναφέρει σε προηγουμενο ποστ ενα προβλημα που αντιμετωπίζω. Εγω δουλευα το sygic στη 2.3.3 και ενώ ετρεχε κανονικα η εφαρμογη, εβρισκε δορυφόρους κλπ, καποιες φορες στη δρομολογηση κολλαγε και μου έλεγε "δε μπορει να σχεδιαστει διαδρομη 3." Τωρα στη 2.3.5 το κανει μονιμα πλεον. Τι μπορει να εχω κανει λαθος?

Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

Μπως μπορεις να δεις αν εχει επιλογη απεικονισης χαρτη "2D προς βορρα";;

Μονο το Navigon εχει αυτη τη δυνατοτητα, και αναρωτιεμαι πως και δεν το εχει κανενα αλλο για Android.

Αφού ειναι τόσο σπουδαίο και έχει μόνο το Navigon, 2D προς βορρά, κράτα το Navigon...!!!:cry:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αφού ειναι τόσο σπουδαίο και έχει μόνο το Navigon, 2D προς βορρά, κράτα το Navigon...!!!:cry:

Αυτο εχω κανει, οποτε απο το post σου θα υποθεσω οτι η απαντηση ειναι οχι.

_Μονο το Navigon εχει αυτη τη δυνατοτητα και αναρωτιεμαι πως και δεν το εχει κανενα αλλο για Android.

_Αυτο εχω κανει, οποτε απο το post σου θα υποθεσω οτι η απαντηση ειναι οχι.

Απάντησες είδη εσύ...!!!(αναρωτιεμαι πως και δεν το εχει κανενα αλλο για Android) αργά η γρήγορα και εσύ iGO Θα φορέσεις Billys_RR..!!!

Edited by mariodj

Παιδιά, έβαλα το smart keyboard και ενώ έχω επιλέξει γλώσσες κανονικά, σε qwerty mode όλα OK αλλά όταν βάζω compact ή Τ9 εμφανίζει μόνο αγγλικά και δεν αλλάζει γλώσσα...:wacko:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

To Navigon 4.0.0 πάντως είναι πολύ ωραίο οφείλω να ομολογήσω. Κάνανε πολύ καλή δουλειά, είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα 3.x . Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο δρόμο, αλλά περιμένω κι εκεί βελτίωση. Και απ'ότι φαίνεται τους αγόρασε η Garmin (τώρα στην splash screen λέει "A Garmin company" (δεν το είχα προσέξει παλιότερα), οπότε πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνονται. Το μόνο που μένει τώρα για να τους προτιμήσω σε μόνιμη βάση είναι να μπορώ να έχω Αγγλικά στο τηλέφωνο και Ελληνικά στη φωνή...

[ATTACH]22259[/ATTACH] [ATTACH]22260[/ATTACH]

Edited by Tyxerakias
- Alex

Στα screenshots (οχι τα δικά σου) βλέπω πάλι επίπεδο το χάρτη. Γιατί επιμένουν να μην υποστηρίζουν το terrain.nfs που έχουν στα win ce; Δεν είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει σωστά σε win ce με παλιότερους επεξεργαστές και οχι σε android smartphone. Ελπίζω αυτή τη φορά τουλάχιστον να έχουν landmarks. :rolleyes:

Παιδιά, έβαλα το smart keyboard και ενώ έχω επιλέξει γλώσσες κανονικά, σε qwerty mode όλα OK αλλά όταν βάζω compact ή Τ9 εμφανίζει μόνο αγγλικά και δεν αλλάζει γλώσσα...:wacko:

Σε πληκτρολόγιο t9 το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας είναι απο κάτω αριστερά το 2ο

[123] [EL] [ , ] [space]...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ψαχνω κατι για universal copy paste (κυριως για text) σε ολο το περιβαλλον android (πχ απο εγγραφο word σε εναν browser), σαν αυτο εδω

https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.copyscreentextfull&hl=en

ειτε σε free, ειτε σε commercial, αλλα να ειναι γνωστο αρκετα, να μπορω να το βρω ευκολα γιατι ψαχνω και απλα δεν υπαρχει.

Υπαρχει κατι?

To Navigon 4.0.0 πάντως είναι πολύ ωραίο οφείλω να ομολογήσω. Κάνανε πολύ καλή δουλειά, είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τα 3.x . Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο δρόμο, αλλά περιμένω κι εκεί βελτίωση. Και απ'ότι φαίνεται τους αγόρασε η Garmin (τώρα στην splash screen λέει "A Garmin company" (δεν το είχα προσέξει παλιότερα), οπότε πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνονται. Το μόνο που μένει τώρα για να τους προτιμήσω σε μόνιμη βάση είναι να μπορώ να έχω Αγγλικά στο τηλέφωνο και Ελληνικά στη φωνή...

[ATTACH]22259[/ATTACH] [ATTACH]22260[/ATTACH]

Αγγλικά στο τηλέφωνο και ελληνικές φωνητικές οδηγίες δεν νομίζω ότι θα δούμε σύντομα, μιας και στο Navigon είναι θέμα "σύνδεσης" εφαρμογής-settings τηλεφώνου.

Στα screenshots (οχι τα δικά σου) βλέπω πάλι επίπεδο το χάρτη. Γιατί επιμένουν να μην υποστηρίζουν το terrain.nfs που έχουν στα win ce; Δεν είναι δυνατόν να μπορεί να παίξει σωστά σε win ce με παλιότερους επεξεργαστές και οχι σε android smartphone. Ελπίζω αυτή τη φορά τουλάχιστον να έχουν landmarks. :rolleyes:

Σύντομα πιστεύω θα δούμε Panorama View 3D και στο Navigon Android.. :cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

καλημερα

εχω κανει root εκανα εγκατασταση Custom Recoveryκ κ Custom Rom(Cyanogen)

κ εχω χασει το market καμμια ιδεα κανεις??? ευχαριστω:)

καλημερα

εχω κανει root εκανα εγκατασταση Custom Recoveryκ κ Custom Rom(Cyanogen)

κ εχω χασει το market καμμια ιδεα κανεις??? ευχαριστω:)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18042212&postcount=19

Κατέβασε το zip και πέτα το χωρίς να το κάνεις unzip στην memory card ,μετά μπες Recovery και φλασαρε το :)

giphy.gif

νασε καλα σ ευχαριστω αλλα παιδευομαι κ κατι δε παει καλα, τωρα ειδα πως δεν εχω κ δικτυο, μηπως ξερεις πως να το επαναφερω δηλαδη unroot κ να το προσπαθησω ξανα??

νασε καλα σ ευχαριστω αλλα παιδευομαι κ κατι δε παει καλα, τωρα ειδα πως δεν εχω κ δικτυο, μηπως ξερεις πως να το επαναφερω δηλαδη unroot κ να το προσπαθησω ξανα??

Προφανως θα εχεις την καινουρια baseband για να μην εχεις δικτυο, ακολουθησε τις οδηγιες σε καποιοαπο τα παρακατω λινκ και θα εισαι οκ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149530

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1217504

Ψαχνω κατι για universal copy paste (κυριως για text) σε ολο το περιβαλλον android (πχ απο εγγραφο word σε εναν browser), σαν αυτο εδω

https://market.android.com/details?id=com.edwardkim.android.copyscreentextfull&hl=en

ειτε σε free, ειτε σε commercial, αλλα να ειναι γνωστο αρκετα, να μπορω να το βρω ευκολα γιατι ψαχνω και απλα δεν υπαρχει.

Υπαρχει κατι?

Μαλλον πρεπει να υπαρχει μια μικρη κατηγορια εφαρμογων που ασχολουνται με 'clipboard'.

Ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?

Επισης θα ηθελα μια εφαρμογη που να μου επιτρεπει να απολαμβανω πραγματικο multitasking, χωρις να χανομαι στις ανοικτες εφαρμογες.

Αν μια εφαρμογη κανει κατι, και φυγω απο την 'οθονη' της, δηλαδη δεν την εχω πια στο προσκηνιο, συνηθως 'τελειωνει'.

Θα ηθελα ομως να παραμενει ανοικτη, και να επανελθω μετα απο λιγο.

Δηλαδη εναν τροπο να εναλλασομαι στις εφαρμογες, χωρις να ανοιγω να κλεινω κλπ. Δεν γινεται δουλεια ετσι.

Γινεται αυτο, και πως;

Edited by karib

Προφανως θα εχεις την καινουρια baseband για να μην εχεις δικτυο, ακολουθησε τις οδηγιες σε καποιοαπο τα παρακατω λινκ και θα εισαι οκ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1149530

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1217504

κ το μαρκετ που παω να φλασαρω μου λεει πατα οκ για reboot κ μετα θα το κανει εγκατασταση παταω οκ κανει reboot κ μετα τιποτε :(

πως μπορω να διαγραψω τη Cyanogen κ να βαλω τη δικια του??

Edited by soullis

κ το μαρκετ που παω να φλασαρω μου λεει πατα οκ για reboot κ μετα θα το κανει εγκατασταση παταω οκ κανει reboot κ μετα τιποτε :(

πως μπορω να διαγραψω τη Cyanogen κ να βαλω τη δικια του??

Γιατι να την βγαλεις; Το κινητο θα πεταει με την cm, απλα πρεπει να κανεις κανα δυο πραγματακια τωρα στην αρχη και θα εισαι οκ. Πρωτα βαλε την σωστη baseband οπψς σου ειπα πιο πριν, και για το μαρκετ θα ανοιξεις το rom manager απο το μενου του κινητου σου, θα επιλεξεις download rom, και εκει κατω κατω θα δεις το google apps, αυτο θα κατεβασεις και θα φλασαρεις και θα εχεις μαρκετ και ολα.

Για να γυρισειςστην μαμα ρομ γινετε με το kdz updater, δεν το πολυεψαξα.

Καλυτερα να ρωτησεις στο θεμα του κινητου σου, πιο πολλες απαντησεις θα παρεις εκει.

Σε πληκτρολόγιο t9 το πλήκτρο αλλαγής γλώσσας είναι απο κάτω αριστερά το 2ο

[123] [EL] [ , ] [space]...

Ναι, καλέ, αυτό το ξέρω!!!! Από μόνο του θα άλλαζε?! Εννοώ ότι δεν μου αλλαζει η γλώσσα! Δηλδή, το πατάω και ενώ το πλήκτρο αλλαζει την ένδειξη του η γλώσσα παραμένει στα αγγλικά! Δεν αλλαζει με τίποτα!:o

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ναι, καλέ, αυτό το ξέρω!!!! Από μόνο του θα άλλαζε?! Εννοώ ότι δεν μου αλλαζει η γλώσσα! Δηλδή, το πατάω και ενώ το πλήκτρο αλλαζει την ένδειξη του η γλώσσα παραμένει στα αγγλικά! Δεν αλλαζει με τίποτα!:o

HTC Desire/Tapatalk

Πας μια βόλτα.....ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-> ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ-> ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ-> ΓΛΩΣΣΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ και τικαρε English & Ελληνικά...! και θα είσαι ο.κ. με την εναλλαγή γλώσσας..!;)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση