Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αρα πρεπει να τα κανω κεφαλαια στη αρχη καθε sms για να εχω 160 με το smart keybord,ε?

Όχι. Πρέπει να ρυθμίσεις το πρόγραμμα με το οποίο στέλνεις SMS να υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίησή...

Sent from my Nexus S using Tapatalk

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Όχι. Πρέπει να ρυθμίσεις το πρόγραμμα με το οποίο στέλνεις SMS να υποστηρίζει ελληνική κωδικοποίησή...

με μπερδεψες τωρα,το προγραμμα sms που στελνω sms ειναι το smart keyboard.απο τις ρυθμισεις του desire s εχω βαλει κωδικοποιηση 7bit για 160 χαρακτηρες στην ΜΑΝΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τηλεφωνου.

η ερωτηση μου ειναι σε σενα .ΕΣΥ για να να στειλεις 160 με το smart τα κανεις ΚΑΘΕ φορα κεφαλαια ?

το smart ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες εαν δεν ειναι κεφαλαια τα γραμματα.και ΔΕΝ τα κανει αυτοματα κεφαλαια αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα.και ο δημιουργος του μου απαντησε σε email οτι ΔΕΝ εχει υποστηριξη για 160 χαρακτηρες αυτοματα.πρεπει να κανω καφαλαια τα γραμματα καθε φορα εγω.γιαυτο σε ρωταω

ps μιλαω παντα για qwerty γιατι για τ9 δεν υπαρχει 160 χαρακτηρες

Edited by ilka71

Καλησπέρα, μια ερώτηση. Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, έκανα uninstall updates του Google maps από την 5.00 version και το γύρισε στη stock version. Θέλω να το ξανακάνω update τώρα αλλά δε με αφήνει να κάνω update απο το market λόγω Ελλάδας. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να με αφήσει να κάνω update? Εχω δοκιμάσει να σβήσω την cashe του market αλλά τίποτα.Το κινητό είναι το HTC Desire.

Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια...

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια...

Για μένα το κορυφαίο με διαφοράααα...!!! σε πάει σε άλλη διάσταση..!!! Shadow Galaxy https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=more_from_developer

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

δεν μπορω να βρω το google earth ουτε με το market enabler... εχεις κανεις καμια λυση...?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

δεν μπορω να βρω το google earth ουτε με το market enabler... εχεις κανεις καμια λυση...?

google Earth

https://rapidshare.com/files/159956281/googleEarth.apk

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Προσκυνώ............! :D

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Καλησπερα...Εχω το svox στα ελληνικα και το announcify και το voice speed dial...πως μπορω να μπορω να :

1. Ακουω το ονομα του καλουντος απο το bluetooth ακουστικο μου και οχι απο το τηλ

2. Να καλω την εκαστωτε επαφη μου απο το bluetooth (οπως κανουνε τα Nokia), χωρις να βγαινει πρωτα οι φωνητικες κλησεις του τηλ..(οι οποιες δεν παρεχουν ελληνικα)

3.Αν ξερει καποιος περισσοτερα για την εφαρμογη voice actions

Samsung Galaxy SII

Ευχαριστω

Ξέρει κανείς στο don't panic πως απενεργοποιούμε την προειδοποίηση για υπέρβαση ταχύτητας;

Mενου--ευκολιες οδηγησης--ειδοποιησεις

και ξετικαρεις το οριο ταχυτητας.

Για μένα το κορυφαίο με διαφοράααα...!!! σε πάει σε άλλη διάσταση..!!! Shadow Galaxy https://market.android.com/details?id=com.maxelus.shadowgalaxylivewallpaper&feature=more_from_developer

Και παίζει με κλειστή οθόνη η μόνο οταν την ξεκλειδωνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

με μπερδεψες τωρα,το προγραμμα sms που στελνω sms ειναι το smart keyboard.απο τις ρυθμισεις του desire s εχω βαλει κωδικοποιηση 7bit για 160 χαρακτηρες στην ΜΑΝΙΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τηλεφωνου.

η ερωτηση μου ειναι σε σενα .ΕΣΥ για να να στειλεις 160 με το smart τα κανεις ΚΑΘΕ φορα κεφαλαια ?

το smart ΔΕΝ στελνει 160 χαρακτηρες εαν δεν ειναι κεφαλαια τα γραμματα.και ΔΕΝ τα κανει αυτοματα κεφαλαια αλλα πρεπει να το κανω χειροκινητα καθε φορα.και ο δημιουργος του μου απαντησε σε email οτι ΔΕΝ εχει υποστηριξη για 160 χαρακτηρες αυτοματα.πρεπει να κανω καφαλαια τα γραμματα καθε φορα εγω.γιαυτο σε ρωταω

ps μιλαω παντα για qwerty γιατι για τ9 δεν υπαρχει 160 χαρακτηρες

Το smart keyboard είναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΌ. Πρόγραμμα για SMS είναι πχ το GO SMS / HANDCENT SMS! Εγώ με smart keyboard t9 mode στέλνω 160 χαρακτήρες μέσω GO SMS

Το smart keyboard είναι ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΌ. Πρόγραμμα για SMS είναι πχ το GO SMS / HANDCENT SMS! Εγώ με smart keyboard t9 mode στέλνω 160 χαρακτήρες μέσω GO SMS

Παλι δεν καταλαβα πως συνδυαζεις smart με go sms,αλλα τελος παντων...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Παιδιά τα φώτα σας, έβαλα το go keyboard πάω στις ρυθμίσεις επιλέγω gingerbread theme αλλά όταν κάνω reboot μου βγάζει το default, τι ρυθμιση πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παλι δεν καταλαβα πως συνδυαζεις smart με go sms,αλλα τελος παντων...

Για να στείλεις SMS τι κάνεις;

Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS σωστά;

E... αυτό το πρόγραμμα πρέπει να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά ΚΑΙ ΟΧΙ το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς...

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός...

Καλησπέρα, μια ερώτηση. Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, έκανα uninstall updates του Google maps από την 5.00 version και το γύρισε στη stock version. Θέλω να το ξανακάνω update τώρα αλλά δε με αφήνει να κάνω update απο το market λόγω Ελλάδας. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να με αφήσει να κάνω update? Εχω δοκιμάσει να σβήσω την cashe του market αλλά τίποτα.Το κινητό είναι το HTC Desire.

Δυο τροποι. Ειτε εγκαθιστας το MarketEnabler και κανεις emulate καποια εκ των T-mobile ή verizon και δοκιμαζεις παλι ειτε ακομα καλυτερα κατεβαζεις τη μονταρισμενη εκδοση απο το xda, που σου δινει και πλοηγηση στην Ελλαδα. ;)

Για να στείλεις SMS τι κάνεις;

Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS σωστά;

E... αυτό το πρόγραμμα πρέπει να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά ΚΑΙ ΟΧΙ το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς...

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός...

αααααααααααααα!τωρα καταλαβα.πραγματικα μεχρι τωρα δεν ειχα καταλαβει για τους 160 χαρακτηρες!

Edit:Πάω στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιό του smart keyboard αλλά παλι μικρά γράφει άρα όχι 160?υπάρχει ρύθμιση για αυτό κάπου στο go sms ?

Επίσης δεν φαίνεται πόσοι χαρακτήρες μένουν ακόμα μέχρι το όριο?

Όπως είσαι στην οθόνη χάρτη,πατάς το κουμπί στη μπάρα,δίπλα από το κουμπί αναζήτησης

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Παιδια βοηθεια! Κατι πειραξα στις ρυθμισεις του handcent sms κ δεν εχω ηχο στην αναφορα παραδοσης. Δεν μπορω να βρω πως θα το ξανα ενεργοποιησω. Θα βοηθησει καποιος;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

<span style="color: Red;"><em>Για να στείλεις SMS τι κάνεις;</em></span><br />

<strong>Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS</strong> σωστά;<br />

<br />

Edit:Πάω στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιό του smart keyboard αλλά παλι μικρά γράφει άρα όχι 160?υπάρχει ρύθμιση για αυτό κάπου στο go sms ?<br />

Επίσης δεν φαίνεται πόσοι χαρακτήρες μένουν ακόμα μέχρι το όριο?

Ρυθμίσεις-advanced-ρυθμίσεις αποστολής-υποστηριζόμενες γλώσσες-μέθοδος ελληνικών SMS.

Από εκεί και πέρα όπως και να το γράψεις εσύ το πρόγραμμα το στέλνει κεφάλαια.

Για το πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει, πατάς το κουτάκι με τα βέλη αριστερά από το πλαίσιο που γράφεις το μήνυμα.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Ρυθμίσεις-advanced-ρυθμίσεις αποστολής-υποστηριζόμενες γλώσσες-μέθοδος ελληνικών SMS.

Από εκεί και πέρα όπως και να το γράψεις εσύ το πρόγραμμα το στέλνει κεφάλαια.

Για το πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει, πατάς το κουτάκι με τα βέλη αριστερά από το πλαίσιο που γράφεις το μήνυμα.

Sent from my GT-I9000

Με προλαβες !οκ ήθελε επανεκκίνησή το go SMS για να πάρει την αλλαγή στην κωδικοποίησή !!

Δυο ερώτησεις για το smart keyboard όποιος ξέρει

1' στο αλφαριθμητικό αν μια λέξη δεν την έχει πως την προσθέτουμε ?στο qwerty γίνεται

2' γίνεται οι τόνοι να μην υπάρχουν?

Το dialer one έχει πουθενά ρύθμιση για ειδοποίηση με δόνηση σε κάποια δευτερόλεπτα;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Και παίζει με κλειστή οθόνη η μόνο οταν την ξεκλειδωνεις?

Κορυφή το wallpaper πραγματικά! Θα το δοκιμάσω για να δω και τι επιπτώσεις έχει στην μπαταρία.

Κορυφή το wallpaper πραγματικά! Θα το δοκιμάσω για να δω και τι επιπτώσεις έχει στην μπαταρία.

Το βαλα σημερα..οντως πολυ ωραιο αν και αυτο που βρηκα με τα πυροτεχνηματα ειναι πολυ μπροστα..

Απο μπαταρια δεν ειδα κατι διαφορετικο μεχρι στιγμης..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση