Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, μια ερώτηση. Δε ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ, έκανα uninstall updates του Google maps από την 5.00 version και το γύρισε στη stock version. Θέλω να το ξανακάνω update τώρα αλλά δε με αφήνει να κάνω update απο το market λόγω Ελλάδας. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να με αφήσει να κάνω update? Εχω δοκιμάσει να σβήσω την cashe του market αλλά τίποτα.Το κινητό είναι το HTC Desire.

Δυο τροποι. Ειτε εγκαθιστας το MarketEnabler και κανεις emulate καποια εκ των T-mobile ή verizon και δοκιμαζεις παλι ειτε ακομα καλυτερα κατεβαζεις τη μονταρισμενη εκδοση απο το xda, που σου δινει και πλοηγηση στην Ελλαδα. ;)

Για να στείλεις SMS τι κάνεις;

Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS σωστά;

E... αυτό το πρόγραμμα πρέπει να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά ΚΑΙ ΟΧΙ το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς...

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός...

αααααααααααααα!τωρα καταλαβα.πραγματικα μεχρι τωρα δεν ειχα καταλαβει για τους 160 χαρακτηρες!

Edit:Πάω στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιό του smart keyboard αλλά παλι μικρά γράφει άρα όχι 160?υπάρχει ρύθμιση για αυτό κάπου στο go sms ?

Επίσης δεν φαίνεται πόσοι χαρακτήρες μένουν ακόμα μέχρι το όριο?

Όπως είσαι στην οθόνη χάρτη,πατάς το κουμπί στη μπάρα,δίπλα από το κουμπί αναζήτησης

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Παιδια βοηθεια! Κατι πειραξα στις ρυθμισεις του handcent sms κ δεν εχω ηχο στην αναφορα παραδοσης. Δεν μπορω να βρω πως θα το ξανα ενεργοποιησω. Θα βοηθησει καποιος;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

<span style="color: Red;"><em>Για να στείλεις SMS τι κάνεις;</em></span><br />

<strong>Μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα που στέλνει SMS</strong> σωστά;<br />

<br />

Edit:Πάω στο αλφαριθμητικό πληκτρολόγιό του smart keyboard αλλά παλι μικρά γράφει άρα όχι 160?υπάρχει ρύθμιση για αυτό κάπου στο go sms ?<br />

Επίσης δεν φαίνεται πόσοι χαρακτήρες μένουν ακόμα μέχρι το όριο?

Ρυθμίσεις-advanced-ρυθμίσεις αποστολής-υποστηριζόμενες γλώσσες-μέθοδος ελληνικών SMS.

Από εκεί και πέρα όπως και να το γράψεις εσύ το πρόγραμμα το στέλνει κεφάλαια.

Για το πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει, πατάς το κουτάκι με τα βέλη αριστερά από το πλαίσιο που γράφεις το μήνυμα.

Sent from my GT-I9000

Μάκης

Ρυθμίσεις-advanced-ρυθμίσεις αποστολής-υποστηριζόμενες γλώσσες-μέθοδος ελληνικών SMS.

Από εκεί και πέρα όπως και να το γράψεις εσύ το πρόγραμμα το στέλνει κεφάλαια.

Για το πόσους χαρακτήρες έχεις γράψει, πατάς το κουτάκι με τα βέλη αριστερά από το πλαίσιο που γράφεις το μήνυμα.

Sent from my GT-I9000

Με προλαβες !οκ ήθελε επανεκκίνησή το go SMS για να πάρει την αλλαγή στην κωδικοποίησή !!

Δυο ερώτησεις για το smart keyboard όποιος ξέρει

1' στο αλφαριθμητικό αν μια λέξη δεν την έχει πως την προσθέτουμε ?στο qwerty γίνεται

2' γίνεται οι τόνοι να μην υπάρχουν?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Το dialer one έχει πουθενά ρύθμιση για ειδοποίηση με δόνηση σε κάποια δευτερόλεπτα;

Και παίζει με κλειστή οθόνη η μόνο οταν την ξεκλειδωνεις?

sent from Xperia mini proooooo! :)

Κορυφή το wallpaper πραγματικά! Θα το δοκιμάσω για να δω και τι επιπτώσεις έχει στην μπαταρία.

Κορυφή το wallpaper πραγματικά! Θα το δοκιμάσω για να δω και τι επιπτώσεις έχει στην μπαταρία.

Το βαλα σημερα..οντως πολυ ωραιο αν και αυτο που βρηκα με τα πυροτεχνηματα ειναι πολυ μπροστα..

Απο μπαταρια δεν ειδα κατι διαφορετικο μεχρι στιγμης..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτα τα galaxy wallpapers (είναι 4) στό Χ5 αρχικά παίζουν μια χαρά, αλλά μετά απο μερικές ώρες κολάνε. Και τα 4 το ίδιο μου έκαναν. Δεν το έψαξα και πολύ βέβαια αλλά δε νομίζω να είναι φυσιολογικό αυτό.

εχω κατεβασει στο x10 mini το VLC Remote (beta)..ξερει κανενας τι πρεπει να κανω για να δουλεψει??

ευχαριστω..

μετά από αλλαγή ρομ προσπαθώ από τιτάνιουμ να επαναφέρω με μαζική λειτουργία τις εφαρμογές αλλά τις κάνει εγκατάσταση μία μία.Μπορώ να τις κάνω όλες μαζί χωρίς να χρειάζεται να πατάω συνέχεια το κουμπί ή μονο στην έκδοση donate γίνεται αυτό?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Με προλαβες !οκ ήθελε επανεκκίνησή το go SMS για να πάρει την αλλαγή στην κωδικοποίησή !!

Δυο ερώτησεις για το smart keyboard όποιος ξέρει

1' στο αλφαριθμητικό αν μια λέξη δεν την έχει πως την προσθέτουμε ?στο qwerty γίνεται

2' γίνεται οι τόνοι να μην υπάρχουν?

1. Για να προσθέσεις μια λέξη την πατάς παρατεταμένα...

2. Τόνους και εγώ δεν ξέρω πως βάζει αλλά δεν με χαλάει...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

1. Για να προσθέσεις μια λέξη την πατάς παρατεταμένα...

2. Τόνους και εγώ δεν ξέρω πως βάζει αλλά δεν με χαλάει...

1.ναι αλλά στο qwerty γίνεται αυτό πού λες με την πρόσθεση λέξης.με το αλφαριθμητικό αν δεν υπάρχει η λέξη γράφει στην μπαρα πάνω από το πληκτρολόγιό την λάθος λέξη αλλά όχι την λέξη πού έγραψα άρα δεν μπορώ να την να πατήσω παρατεταμένα .στο qwerty την γράφει άρα μπορώ να την πατήσω παρατεταμένα !

Ψαχν εφαρμογη ημερολογιου που

1. Να συγχρονιζει αυτοματα με google calendar

2. Nα εχει υπενθυνιση με ηχο στην οθονη του κινητου πχ 10 λεπτα πριν

3. Να εχει to do list που να σβηνει με γραμμη τα completed tasks

4. Ομορφο interface και ελαφρια η δυνατόν.

Ζηταω πολλα????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαχν εφαρμογη ημερολογιου που

1. Να συγχρονιζει αυτοματα με google calendar

2. Nα εχει υπενθυνιση με ηχο στην οθονη του κινητου πχ 10 λεπτα πριν

3. Να εχει to do list που να σβηνει με γραμμη τα completed tasks

4. Ομορφο interface και ελαφρια η δυνατόν.

Ζηταω πολλα????

για δες το touch calendar.με το dark σκιν του ειναι πολυ ωραιο.για το 3 δεν ξερω

για δες το touch calendar.με το dark σκιν του ειναι πολυ ωραιο.για το 3 δεν ξερω

Το do listy δεν εχει απο οτι διαβασα.

Αλλη προταση??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε όσες συσκευές θες μπορείς....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Βαζοντας το ιδιο gmail account και στα 2 κινητα λοιπον και κατεβαζοντας την εφαρμογη και στα 2? Μετα δεν θα εχω καποιο προβλημα?

Δινοντας το λινκ για να την κατεβασει και ο αλλος επι πληρωμη. Seriously ομως, αυτο που ρωτας δεν επιτρεπεται απο τους ορους χρησης.

sorry, αλλα να αγορασω δευτερη φορα την ιδια εφαρμογη, μια για το κινητο μου και μια για της γυναικας δεν μου ακουγεται και πολυ νορμαλ. Θα μπορουσα να ψαξω για πειρατικες εφαρμογες οπως πολλοι, προτιμω ομως την νομιμη οδο, οχι ομως να διπλοπληρωνουμε οσα αγοραζουμε. Ξερω πως η απαντηση δεν ηταν στο ερωτημα μου, ωστοσο κατα καποιο τροπο σχετιζεται με αυτο που ρωτησα κ εγω, γιαυτο και απαντω! Φιλικα. :)

Βαζοντας το ιδιο gmail account και στα 2 κινητα λοιπον και κατεβαζοντας την εφαρμογη και στα 2? Μετα δεν θα εχω καποιο προβλημα?

sorry, αλλα να αγορασω δευτερη φορα την ιδια εφαρμογη, μια για το κινητο μου και μια για της γυναικας δεν μου ακουγεται και πολυ νορμαλ. Θα μπορουσα να ψαξω για πειρατικες εφαρμογες οπως πολλοι, προτιμω ομως την νομιμη οδο, οχι ομως να διπλοπληρωνουμε οσα αγοραζουμε. Ξερω πως η απαντηση δεν ηταν στο ερωτημα μου, ωστοσο κατα καποιο τροπο σχετιζεται με αυτο που ρωτησα κ εγω, γιαυτο και απαντω! Φιλικα. :)

Ωπα, αυτο που λες ειναι διαφορετικο :)

Αν βαλεις το gmail σου στη δευτερη συσκευη θα εχεις ολες τις εφαρμογες που εχεις αγορασει στην πρωτη.

Αλλα προφανως και δεν θα εδινες το gmail σου σε ολους τους φιλους σου για να εχουν τις εφαρμογες σου, σωστα?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

μετά από αλλαγή ρομ προσπαθώ από τιτάνιουμ να επαναφέρω με μαζική λειτουργία τις εφαρμογές αλλά τις κάνει εγκατάσταση μία μία.Μπορώ να τις κάνω όλες μαζί χωρίς να χρειάζεται να πατάω συνέχεια το κουμπί ή μονο στην έκδοση donate γίνεται αυτό?

Ναι αυτο γινεται μονο στην εκδοση donate.

Ωπα, αυτο που λες ειναι διαφορετικο :)

Αν βαλεις το gmail σου στη δευτερη συσκευη θα εχεις ολες τις εφαρμογες που εχεις αγορασει στην πρωτη.

Αλλα προφανως και δεν θα εδινες το gmail σου σε ολους τους φιλους σου για να εχουν τις εφαρμογες σου, σωστα?

Σωστα!:) Ευχαριστω κιολας που εδωσες και την απαντηση στο πρωτο ερωτημα ταυτοχρονα!

Παιδια θελω τη βοηθεια σας. Ειμαι στο εξωτερικο, συγκεκριμενα στην Ολλανδια. Θελω να βαλω το whatsapp για να μπορω να συνεννοουμαι με την αδερφη μου που το εχει οταν εκεινη ειναι στη δουλεια. Μονο που θα στειλω και θα μου στειλει ενα μυνημα το προγραμμα για την επιβεβαιωση. Γνωριζετε μηπως ποσο θα χρεωθω (εχω what's up) εγω? Η χρεωση για sms οταν στελνω στην Ελλαδα ειναι 0.135 . Πρεπει να επιλεξω χωρα Ολλανδια και τον αριθμο μου με 0030 μπροστα? Η πρεπει να βαλω την Ελλαδα? Απο οποιον εχει εμπειρια απο αυτο το προγραμμα εκτος Ελλαδα θα ηθελα τη βοηθεια του. Δεν ειναι θεμα αν με χρεωσει λιγο παραπανω η παρακατω απλα μη γινει καμια ανοησια και χασω την καρτα και δεν μπορω να στειλω. Σας ευχαριστω πολυ.

Στο 3g watchdog η μέτρηση για το upload πρεπει να είναι ενεργοποιημένη ή όχι;

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω wind

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση