Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τραγικό το κλείδωμα δορυφόρων στο Desire Hd. :O

Φρεσκορουταρισμένο με την Revolution Hd 6.1 το δοκίμασα στο δρόμο με το Aura και άντε να έπιανε 3 δορυφόρους.

Με το Νοκια 5800 και χωρίς πατέντες έπιανε για πλάκα τους διπλάσιους.Θα δοκιμάσω το GPS Patch που βρήκα στο HDA forum.

Έχει να προτείνει κανείς τίποτα άλλο?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Έφυγαν όλα τα post που αφορούσαν συζήτηση περί παράνομου λογισμικού ή λογισμικού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομη δραστηριότητα. Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές κάτι τέτοιο στο παρόν forum δεν επιτρέπεται.

Ευχαριστώ και συνεχίζουμε. :)

(για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, πμ)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης της internal memory της συσκευής μου;

(για την sd έχω αντίστοιχη, παλιά είχα μία που μετρούσε και για internal και για sd αλλά δεν την βρίσκω)

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για boost στον ήχο?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Για όσους έχετε προβλήματα με τους δέκτες gps των συσκευών σας, θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε στα συγκεκριμένα θέματα των συσκευών σας, καθώς εκεί είναι πιθανότερο να βρεθεί λύση στο πρόβλημά σας!
Τhe end of an era...

Καλησπέρα σε όλους,

Υπάρχει εφαρμογή που να "κλειδώνει" τα widget των εφαρμογών στις οθόνες του κινητού μας έτσι ώστε να ΜΗΝ μπορούν να μετακινηθούν ή σβηστούν κατά λάθος ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για boost στον ήχο?

Θα σου λεγα το voodoo control αλλα δεν πρεπει να λειτουργεί στο sensation.

Oneplus 6 8/128

Οσοι ειναι της φωτογραφιας ας δοκιμασουν το paper camera. Εχει διαφορα εφφε σε στυλ κομικ κτλ με παρα παρα πολυ καλο αποτελεσμα :happy:

Κάτι αντίστοιχο του link2sd για 2.3.4 υπάρχει; γιατί δεν δουλεύει ούτε με κόλπο πια...

Δοκίμασε το app 2 sd

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Κάτι αντίστοιχο του link2sd για 2.3.4 υπάρχει; γιατί δεν δουλεύει ούτε με κόλπο πια...

Σε ποια συσκευή; Στο acer liquid mt με 2.3.4 δουλεύει κανονικά με την διαφορά ότι πρέπει μετά από reboot να ξαναμεταφέρεις τα lib αρχεία στο sd-ext partition

Καλησπέρα σε όλους,

Υπάρχει εφαρμογή που να "κλειδώνει" τα widget των εφαρμογών στις οθόνες του κινητού μας έτσι ώστε να ΜΗΝ μπορούν να μετακινηθούν ή σβηστούν κατά λάθος ;

Αυτο το εχουν σαν επιλογη οι περισσοτεροι launchers απο μονοι τους, σιγουρα ο

ADW Launcher EX που χρησιμοποιω εγω. Λεει στις ρυθμισεις, "κλειδωμα desktop".

Σημερα παρατηρησα οτι στο sygic 3.0 εκει που το ειχα να με παει απο Φλωρινα Θεσσαλονικη, ενα βελακι να υπαρχει στον οριζοντα... και δεν ηταν κατι για την διαδρομη... ηταν να δειχνει τον βορρα μηπως...? ή εκει που ειναι ο τελικος προορισμος...?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Βρε παλικάρια..!! πώς περνούμε αναβαθμίσει έκδοσης από το Google Map....! έχω το 5.0. & θέλω να κατεβάσω την 5.7...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Συνήθως όταν σου δείχνει την ενημέρωση μπορείς να την περάσεις από το market. Αν σου δείχνει ότι υπάρχει ενημέρωση αλλά πατώντας στην εφαρμογή δεν ανοίγει η περιγραφή της, δοκίμασε να πατήσεις το menu και από τις ρυθμίσεις του market να επιλέξεις να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές. Αν και πάλι δε γίνεται, απλά πάτησε παρατεταμένα στο όνομα της εφαρμογής και επέλεξε ενημέρωση. Αν και πάλι δεν κατεβαίνει, δοκίμασε με το market enabler που είναι κι η σίγουρη λύση ;)

Εdit: Η τελευταία έκδοση πάντως είναι η 5.10!

Τhe end of an era...

Βρε παλικάρια..!! πώς περνούμε αναβαθμίσει έκδοσης από το Google Map....! έχω το 5.0. & θέλω να κατεβάσω την 5.7...!;)

Κατέβασε το από εδώ Google maps v5.10.0

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ξερει κανεις καποιο προγραμμα ποθ να κανει δυνατοτερο τον ηχο μηνυματων στο Samsung Ace?

Ειναι απιστευτα χαμηλος δεν ακουγεται σχεδον τιποτα...

Κατέβασε το από εδώ Google maps v5.10.0

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ή από εδώ την έκδοση του Ownhere με Navigation για όλες τις χώρες.

Ή από εδώ την έκδοση του Ownhere με Navigation για όλες τις χώρες.

Εχει κανονικα πλοηγηση για Ελλαδα με svox???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει κανονικα πλοηγηση για Ελλαδα με svox???

Ναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Χρειάζεται σύνδεση με data;

χρειαζεται data;

Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος

Αν κατεβάσετε την έκδοση που λέει ο jastonas στην προηγούμενη σελίδα τότε μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες από κάποιο wifi και να τους κρατήσει στην κάρτα. Οπότε και δεν θα χρειάζεται data.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν κατεβάσετε την έκδοση που λέει ο jastonas στην προηγούμενη σελίδα τότε μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες από κάποιο wifi και να τους κρατήσει στην κάρτα. Οπότε και δεν θα χρειάζεται data.

Αυτο με το wipe data δεν καταλαβαινω...

Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο πια επιλογή γίνεται αυτό.

Σε hd2 γίνεται, γιατί μου έβγαλε μύνημα "δεν υποστηρίζεται απο την συσκευής σας"

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση