jg_sot Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Στο handcent πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζει μόνο τις επαφές του τηλεφώνου και όχι και της sim?? +1 Και εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση Anyone?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 το "Και" σε gingerbread οπως το λες ειναι κατι το Μπλιαχ?μειον? ΟΥΥΥΥ? ιουυυ!? μιας και ειμαι νεος στον χωρο του android ... :) Ειχα HTC HD2 μεχρι προχτες με 2.3.1 froyo αν θυμαμαι καλα και τωρα Samsun Galaxy S2 2.3.3 Gingerbread... Το 2.3.1 που λες δεν είναι froyo αλλά gingerbread. To 2.2.x είναι froyo. Και το παίζει "και" σε gingerbread, ήταν γιατί είναι η τελευταία 'έκδοση του android και όταν βγήκε δε δούλευαν σωστά τα προγράμματα πλοήγησης! Για τα άλλα τώρα που λες... Δε χρησιμοποιώ πρόγραμμα πλοήγησης προς το παρών και δε γνωρίζω αλλά σίγουρα στο θέμα αυτό θα βρεις τις απαντήσεις σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj_Blade Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Δεν έχω δοκιμάσει την 3.6.0, πάντως με την 3.5.3 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, όλα δούλευαν καλά. Βέβαια έχει λίγο περίεργη μέθοδο (με το Navigon Fresh και το πείραγμα του .ini) αλλά αν τα κάνεις σωστά δουλεύει κανονικά. Πάντως σαν πρόγραμμα είναι μάπα, ζήτημα είναι να το χρησιμοποίησα 1 φορά. Γενικά από τα Copilot, NDrive, iGO, Sygic (Aura), Navigon που έχω δοκιμάσει, μόνο τα iGO και Aura χρησιμοποιώ (όποτε βιάζομαι χρησιμοποιώ iGO, έχει την καλύτερη πλοήγηση αλλά σου βγάζει τα μάτια το GUI, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις το Aura). Το NDrive έρχεται τρίτο, στα συν έχει ότι μπορούμε να του περάσουμε 3D raster maps και να φαίνεται ο χάρτης με φωτογραφίες όπως είναι στην πραγματικότητα η κάθε περιοχή, βέβαια τώρα με το Google Navigator μου φαίνεται ότι θα πάρει και αυτό πόδι γιατί τρώει 5GB στην κάρτα μνήμης με τα raster data. Τα υπόλοιπα απλά δεν τα ξανακούμπησα... Θα μπορουσες να μου πεις ποιες εκδοσεις ακριβως σε παρακαλω? Να τις κατεβασω αν ειναι γιατι δεν θελω να πειραματιζομαι με πολλα βαλε-βγαλε στο κινητο... Παράθεση Ποτε θα πα ποτε θα παααρωωω την T28RS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Εχω τοποθετηση το sygic GPS Navigation ενω εχω απενεργοποιησει ολα τα Σημεια ενδιαδεροντος POI αυτο δειχνει οταν κανει πλοηγηση στο μεσον της οθονης στην αριστερη μερια σημα τραπεζας στα 35m σημα κλινικης στα 85m γενικα πολλα σημεια εναλαξ σε πολυ κοντινες αποστασεις που αλλαζουν συνεχεια θελω να μην τα δειχνει μπορω να τα απενεργοποιησω και πως Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Θα μπορουσες να μου πεις ποιες εκδοσεις ακριβως σε παρακαλω? Να τις κατεβασω αν ειναι γιατι δεν θελω να πειραματιζομαι με πολλα βαλε-βγαλε στο κινητο... Αυτές που έχω δοκιμάσει/χρησιμοποιώ είναι CoPilot v8.2.0.368 iGO MyWay v8.4.2.139242 με το patch του JMX για αναλύσεις 480x800 (υπάρχει και η iGOMyWay 8.4.2.139242 MotoGIS V2.3.1 που έχει λίγο περισσότερες επιλογές στα options αλλά δεν μου αρέσει το splash screen της και τα εικονίδια) Navigon Select v3.5.3 Navitel v3.5.0.1400 NDrive v11.0.06 Sygic GPS Navigation v3.0 (Aura) 11.0.2 Google Navigator Beta 5.8.0 (με patch για world navigation) Μπορείς να κατεβάσεις το demo τους από το market και να δεις αν σου κάνουν, μετά αγοράζεις ό,τι σε βολεύει... :rolleyes: Εχω τοποθετηση το sygic GPS Navigation ενω εχω απενεργοποιησει ολα τα Σημεια ενδιαδεροντος POI αυτο δειχνει οταν κανει πλοηγηση στο μεσον της οθονης στην αριστερη μερια σημα τραπεζας στα 35m σημα κλινικης στα 85m γενικα πολλα σημεια εναλαξ σε πολυ κοντινες αποστασεις που αλλαζουν συνεχεια θελω να μην τα δειχνει μπορω να τα απενεργοποιησω και πως Ευχαριστω Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & Ήχοι > Σημεία Ενδιαφέροντος (POI) > Απενεργοποίηση και Ρυθμίσεις > Προβολή Χάρτη > Λεπτομέρειες Χάρτη > Σημεία Ενδιαφέροντος (POI) > Απενεργοποίηση Γενικά μπές σε κάθε κατηγορία και δες μήπως σου έχει ξεφύγει κανένα ενεργοποιημένο. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδιά με titanium backup pro πως παίρνω τα δεδομένα των εφαρμογών από το σύστημα π.χ χάρτες gps,δεδομένα παιχνιδιών κτλπ. Επίσης γίνεται να πάρω και τις φωτογραφίες μου, ήχους κλήσεις κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 +1 Και εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση Anyone?:) Φίλε από όσο έψαξα το θέμα έχω καταλήξει πως δεν γίνεται, και μάλιστα αν ψάξεις γενικά είναι ένα πρόβλημα που το έχουν αρκετοί. Μου κάνει εντύπωση που μια τόσο παραμετροποιήσιμη εφαρμογή σαν το handcent να μην έχει αυτή την δυνατότητα και να έχεις 2πλές. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Στο handcent πως μπορώ να το κάνω να εμφανίζει μόνο τις επαφές του τηλεφώνου και όχι και της sim?? Πας > τηλ. καταλ. > ρυθμίσεις > περισσότερα > επιλογές προβολής. http://s7.directupload.net/images/110805/ae6jojip.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) Πας > τηλ. καταλ. > ρυθμίσεις > περισσότερα > επιλογές προβολής. Α Στο handcent αυτά?? Δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που λες. Στον τηλ.καταλ πως πας? Άσχετο, καμιά καλή εφαρμογή για στατιστικά μπαταρίας έχετε να προτείνετε? Edited August 5, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Έχουν γίνει επανειλημμένα παρατηρήσεις από όλους μας σχετικά με πειρατικά λογισμικά. Για τελευταία φορά λοιπόν σας παρακαλώ να κόψετε αυτή τη συζήτηση γιατί απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.. Τέλος @zafiridis θέλω να σου υπενθυμίσω ότι στο forum γράφουμε με πεζά ελληνικά και τόνους, επίσης τα μηνύματα όπως τα τελευταία που έγραψες ("Ευχαριστώ πολύ" δηλαδή) είναι άσκοπα για το forum και θα διαγράφονται οπότε σε παρακαλώ να τα αποφεύγεις, μπορείς να στέλνεις pm σε όποιον θέλεις να ευχαριστήσεις. Τέλος αν θέλεις να προσθέσεις κάτι σε κάποιο μήνυμα μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιείς την "Τροποποίηση" αντί να γράφεις συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Υπάρχει κάποιο εορτολόγιο σε widget, που να δείχνει τις γιορτές στην κεντρική οθόνη? Η ακόμα καλύτερα να κάνει συγχρονισμό με τις επαφές μου στον κατάλογο και να τις δειχνει σαν ημερολόγιο? Έχω δει σε διάφορα homescreens, αλλά δεν μπορώ να το βρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Υπάρχει κάποιο εορτολόγιο σε widget, που να δείχνει τις γιορτές στην κεντρική οθόνη? Η ακόμα καλύτερα να κάνει συγχρονισμό με τις επαφές μου στον κατάλογο και να τις δειχνει σαν ημερολόγιο? Έχω δει σε διάφορα homescreens, αλλά δεν μπορώ να το βρω! https://market.android.com/details?id=eortologio.v1 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Στο handcent αυτά?? Δεν μπορώ να βρω τις ρυθμίσεις που λες. Στον τηλ.καταλ πως πας? Άσχετο, καμιά καλή εφαρμογή για στατιστικά μπαταρίας έχετε να προτείνετε? https://market.android.com/details?id=ccc71.bmw&feature=search_result Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Γνωρίζει κανείς, εφαρμογή που να δείχνει στην επ.εργ. πόσες (και ποιες θα ήταν καλύτερα) εφαρμογές τρέχουν, στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 υπαρχει messenger που να χρησιμοποιει την μπροστινη καμερα για συνδιαλεξεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 (edited) - Ποιες εφαρμογές βοηθάνε το gps? Το Gps Optimasiation? To GPS Status & Toolbox ? - Αυτά τα τρέχεις μία φορά? Τα τρέχεις κάθε φορά που θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα πλοήγησης και μετά τα κλείνεις? - To A-GPS μπορείς να το κλείσεις όταν βρει δορυφόρο? - Για να δουλέψει το A-GPS, αρκεί να τικάρεις την αντίστοιχη επιλογή ή πρέπει και να έχεις ενεργοποιήσει το Data Enabled? - Ένα αρχειάκι "GPS_FasterFix_Europe" που είδα σε προηγούμενες σελίδες, είναι για όλα τα κινητά? Ανεξαρτήτου προγράμματος πλοήγησης? Thanks!! Κάποιος να μου απαντήσει πως λειτουργούν οι παραπάνω εφαρμογές? Το Gps Opt όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει "Sorry, GPS Configuration doesn't work on your phone. You should uninstall it to free space on your device". Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? @Mariodj: thanks 4 the try!! Edited August 9, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Παιδιά με titanium backup pro πως παίρνω τα δεδομένα των εφαρμογών από το σύστημα π.χ χάρτες gps,δεδομένα παιχνιδιών κτλπ. Επίσης γίνεται να πάρω και τις φωτογραφίες μου, ήχους κλήσεις κλπ; 1. Απλά πας στο titanium και πατάς menu --> batch --> backup user applications 2. Οι φωτογραφίες και τα τραγούδια, είναι στην εσωτερική κάρτα του κινητού και τα πέρνεις από εκεί. Σημειώνω να μην πέρνεις backups από εφαρμογές συστήματος, ποτέ. υπαρχει messenger που να χρησιμοποιει την μπροστινη καμερα για συνδιαλεξεις? Skype / Tango, Το Skype προυποθέτει οτι έχεις 2.3 έκδοση Android στο Galaxy S σου. Νομίζω είναι και το viber. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 1. Απλά πας στο titanium και πατάς menu --> batch --> backup user applications 2. Οι φωτογραφίες και τα τραγούδια, είναι στην εσωτερική κάρτα του κινητού και τα πέρνεις από εκεί. Σημειώνω να μην πέρνεις backups από εφαρμογές συστήματος, ποτέ. . backup user applications αμά κάνω θα κρατήσει και τα δεδομένα των εφαρμογών που έχω εγκαταστήσει εγώ π.χ χάρτες προγράματος πλοήγησης,saves παιχνιδιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 backup user applications αμά κάνω θα κρατήσει και τα δεδομένα των εφαρμογών που έχω εγκαταστήσει εγώ π.χ χάρτες προγράματος πλοήγησης,saves παιχνιδιών; Αναλόγως. Τα κρατάει κανονικά, αλλά. Δεν κρατάει αυτά που είναι σωσμένα στην εσωτερική. ΠΧ. Ένα παιχνίδι ή μία εφαρμογή πλοήγησης συνήθως έχει αρχεία στην εξωτερική. Αυτά φυσικά δεν χρειάζεται να τα κάνεις backup, απλά να υπάρχουν εκεί. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 υπαρχει messenger που να χρησιμοποιει την μπροστινη καμερα για συνδιαλεξεις? Και το fring! Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Καπου ειχα πετυχει μια εφαρμογη η οποια ηταν για κλειδωμα του κινητου και επιπλεον ειχε κατι σαν εικονιδια για εφαρμογες. Σαν του sense 3 Το εχει πετυχει κανεις; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 υπαρχει καμμια καλη εφαρμογη για τις επαφες που να δειχνει λιγο πιο μεγαλους τους αριθμους οταν μπαινεις στην επαφη γιατι ειναι καπως μικροι εδω που τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Υπάρχει κάποιο εορτολόγιο σε widget, που να δείχνει τις γιορτές στην κεντρική οθόνη? Η ακόμα καλύτερα να κάνει συγχρονισμό με τις επαφές μου στον κατάλογο και να τις δειχνει σαν ημερολόγιο? Έχω δει σε διάφορα homescreens, αλλά δεν μπορώ να το βρω! Πηγαινε http://www.apergies.gr η http://www.apergia.gr και κλικαρε κατω δεξια στο add google calendar ,διαλεξε εορτες,απεργιες,πορειες η οτι θες και θα συγχρονιστουν στην home screen! Για καλυτερα δοκιμασε το smooth calendar. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Για ψαξε το GR Caller ID στο μαρκετ;) Σου λειτουργει οκ? Εγω δεν εχω καταφερει να το κανω να βρει κανενα τηλεφωνο... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Σου λειτουργει οκ? Εγω δεν εχω καταφερει να το κανω να βρει κανενα τηλεφωνο... Εμενα μου βρισκει καποιων γνωστων μου αλλα μου κρασαρε 2-3 φορες και εφαγε σουτ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts