eltsele Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Ναι καλέ! Πας Settings-Notifications Settings-Notifications Settings(ναι,ξανά) και άμα κάνεις λίγο scroll down, θα δεις τις ρυθμίσεις για το led. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Μωρε ενα καλο σκιν να βγει για το igo δεν θα κοιταμε αλλα προγραμματα Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Εντάξει το καταλάβαμε, ψάχνεις skin για το igo, μπορείς όμως σε παρακαλώ να σταματήσεις να το γράφεις παντού? Αν δεν σου κάνει το igo όπως είναι τότε ή άλλαξε πρόγραμμα ή πάρε ένα windows gps και βάλε το θέμα που θες. Είσαι και εντελώς off topic με αυτά που γράφει το παιδί, όπως κάνεις συχνά άλλωστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλησπέρα. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της προκοπής για X8, που να μπορώ να κλειδώνω το κινητό χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιώ συνέχεια το κουμπί on/off; Βρήκα μερικά προγράμματα στο market αλλά λένε πως δεν είναι συμβατά με το τηλέφωνο μου... Widgetsoid Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Χρώματα χαρτών εκτος από νύχτα νερά μπορούμε να αλλάξουμε στο igo? Αν διαβάσεις πιο πίσω θα δεις αναφορές χρηστών που χρησιμοποιούν διαφορετικά schemes (από iGO8). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikker1985 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Λίγο πολύ τα περισσότερα applications που έχω συνδέονται στο internet (ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται, για να κατεβαίνουνε διαφημίσεις στο κινητό μου). Δεκτό ο developer να βγάζει λεφτά απο την δουλειά του, μέσω διαφήμισης αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιο πλάνο με την εταιρία μου και αυτό που συμβαίνει είναι ότι καθημερινά...χρεώνομαι επειδή συνδέεται στο internet. Τα apps που το κάνουνε αυτό αυτόματα είναι λίγο πολύ όλα. Υπάρχει κάποιο άλλο app που θα με βοηθήσει να μην το επιτρέπω αυτό. Ακόμα και αν βγάζει error και δεν μου επιτρέπει να τρέξω τις διάφορες άλλες εφαρμογές (λόγω έλλειψης σύνδεσης internet.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Πάντως είναι κρίμα που για Android δεν υπάρχει το IGO 8.3.... To 8.4.... αλλά και όλες οι επόμενες εκδόσεις δε φτουράνε μπροστά στο my way με όλα του τα καλούδια (off road, εξαγωγή διαδρομής, πρόσθετα skin κτλ). Μακράν το καλύτερο από ότι κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί. Edited July 30, 2011 by baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Λίγο πολύ τα περισσότερα applications που έχω συνδέονται στο internet (ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται, για να κατεβαίνουνε διαφημίσεις στο κινητό μου). Δεκτό ο developer να βγάζει λεφτά απο την δουλειά του, μέσω διαφήμισης αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιο πλάνο με την εταιρία μου και αυτό που συμβαίνει είναι ότι καθημερινά...χρεώνομαι επειδή συνδέεται στο internet. Τα apps που το κάνουνε αυτό αυτόματα είναι λίγο πολύ όλα. Υπάρχει κάποιο άλλο app που θα με βοηθήσει να μην το επιτρέπω αυτό. Ακόμα και αν βγάζει error και δεν μου επιτρέπει να τρέξω τις διάφορες άλλες εφαρμογές (λόγω έλλειψης σύνδεσης internet.) Eιναι εφαρμογες τυπου adware,και για να τρεξουν πρεπει αναγκαστηκα να κατεβασουν τις διαφημησεις...Δεν μπορεις να κανεις κατι,πιστευω..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis67 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Το destinator 9 δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο ,xperia8 . η ειναι μονο για windows ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Μπορείς να απενεργοποιήσεις τη σύνδεση δεδομένων από τις ρυθμίσεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Λίγο πολύ τα περισσότερα applications που έχω συνδέονται στο internet (ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται, για να κατεβαίνουνε διαφημίσεις στο κινητό μου). Δεκτό ο developer να βγάζει λεφτά απο την δουλειά του, μέσω διαφήμισης αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιο πλάνο με την εταιρία μου και αυτό που συμβαίνει είναι ότι καθημερινά...χρεώνομαι επειδή συνδέεται στο internet. Τα apps που το κάνουνε αυτό αυτόματα είναι λίγο πολύ όλα. Υπάρχει κάποιο άλλο app που θα με βοηθήσει να μην το επιτρέπω αυτό. Ακόμα και αν βγάζει error και δεν μου επιτρέπει να τρέξω τις διάφορες άλλες εφαρμογές (λόγω έλλειψης σύνδεσης internet.) Rootαρεις και βαζεις το noads η στηνεις το apn on off Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Γεια σας , είμαι καινούριος στην παρέα του android και δεν ξέρω τι πρόγραμμα πλοήγησης να βάλω... Θέλω έναν που να έχει ήδη το χάρτη της ελλάδας προφορτωμένο ,όχι όπως στο google maps , και να έχει πλοήγηση με αυτοκίνητο και αν γίνεται και μέρη να πας (εστιατόρια , βενζινάδικα κ.α) .Ευχαριστώ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Γεια σας , είμαι καινούριος στην παρέα του android και δεν ξέρω τι πρόγραμμα πλοήγησης να βάλω... Θέλω έναν που να έχει ήδη το χάρτη της ελλάδας προφορτωμένο ,όχι όπως στο google maps , και να έχει πλοήγηση με αυτοκίνητο και αν γίνεται και μέρη να πας (εστιατόρια , βενζινάδικα κ.α) .Ευχαριστώ...:p Όλα τα προγράμματα πλοήγησης για τα οποία συζητάμε στο παρόν thread αλλά και εδώ είναι αυτόνομα και λειτουργούν όπως ακριβώς θες. Διάβασε λίγο και θα πάρεις μια εικόνα για το ποιο να διαλέξεις. Το destinator 9 δουλευει σε αυτο το τηλεφωνο ,xperia8 . η ειναι μονο για windows ?? Αν μιλάς για το destinator που είχαμε στα windows... όχι. Δεν υπάρχει συμβατότητα ανάμεσα στα δύο λειτουργικά. Και να υπήρχε όμως πάλι δεν θα πρότεινα κάποιο από τη σειρά των destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_vtec Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδια εβαλα την εφαρμοφη viber https://market.android.com/details?id=com.viber.voip&feature=search_result ενταξει η εφαρμογη ειναι ΚΟΡΥΦΗ ηθελα να ρωτησω αν στειλω σε καποιον μηνυμα η τον παρω τηλεφωνο και εκεινη την ωρα δεν ειναι συνδεδεμενος σε wifi η δεν εχει ιντερνετ στο τηλεφωνο θα του ερθει ειδοποιηση οταν συνδεθει στο ιντερνετ? Παράθεση HTC DESIRE ANDROID : 2.3.7 ROM: MildWild CM-5.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 ναι, όταν συνδεθεί θα του βγει η αναπάντητη κλήση σου ή το sms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caffrey Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Γεια σας , είμαι καινούριος στην παρέα του android και δεν ξέρω τι πρόγραμμα πλοήγησης να βάλω... Θέλω έναν που να έχει ήδη το χάρτη της ελλάδας προφορτωμένο ,όχι όπως στο google maps , και να έχει πλοήγηση με αυτοκίνητο και αν γίνεται και μέρη να πας (εστιατόρια , βενζινάδικα κ.α) .Ευχαριστώ...:p Καλησπέρα και από μένα είμαι νέο μέλος στο forum .. Δοκίμασα δύο τρία προγράμματα πλοήγησης και τελικά κατέληξα στο navigon mobile navigator europe v3.6.1 που εγκατέστησα πρόσφατα. Με βόλεψε κυρίως λόγω της πληρότητας του και της ακρίβειας των φωνητικών οδηγιών , στοιχείο βασικό ιδιαίτερα για τους δρόμους της Αθήνας. Από κει και πέρα είναι θέμα χρήστη υπάρχουν και άλλες καλές επιλογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordanton Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας .Είδα στο forum του κινητού μου (Galaxy Ace) ένας φίλος να προτείνει την εφαρμογή gps fix. Την εγκατέστησα και την έβαλα να τρέξει. Μου έβγαλε ένα timer 15 λεπτών ποθ το άφησα να δουλέψει και βρήκε την θέση μου. Τώρα οι απορίες : 1) Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή; 2)Πρέπει να την τρέχω πάντα πριν ανοίξω το gps σε άλλη πόλη/χώρα ; 3) Το gps τo αφήνω ανοιχτό ή τρώει μπαταρία ακόμα και αν δεν τρέχω το sygic μου; Ευχαριστώ Παράθεση Vivere Pericolosamente It's the only way... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ψαχνω Καποια εφαρμογη που να εχει τα windgets του HTC Sense. Χρισιμοποιω τον launcher pro αλλα κολλαει λιγο και μου σπαει τα νευρα. Καποια προταση? Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiasfosotos Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 κατεβασα το sygik με ελληνικους χαρτες,μπηκα στο site της και το αγορασα.αλλα καταλαβα οτι δεν εχω καθολου ηχο.εχω sgs2.τι μπορει να φταιει????ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ψαχνω Καποια εφαρμογη που να εχει τα windgets του HTC Sense. Χρισιμοποιω τον launcher pro αλλα κολλαει λιγο και μου σπαει τα νευρα. Καποια προταση? Sent from my Nexus S using Tapatalk fancy widget + go weather , δωρεάν εφαρμογές καιρού που φθάνουν αρκετά τα widgets της HTC. Επίσης, ο Go Launcher έχει κάνει τρομακτικές αλλαγές - προς το καλύτερο - και έχει τα δικά του widgets αλλά και τρίτων τα οποία ρολλάρουν στην επιφάνεια όπως ακριβώς της HTC. :) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 υπάρχει εφαρμογή που να υπολογίζει σε πόση ώρα θα κλίση το κινητό μας ? σαν το laptop ( σε μερικά δηλαδή δείχνει ) στο περίπου σε ποσο θα σβήσει .. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 υπάρχει εφαρμογή που να υπολογίζει σε πόση ώρα θα κλίση το κινητό μας ? σαν το laptop ( σε μερικά δηλαδή δείχνει ) στο περίπου σε ποσο θα σβήσει .. :D Το battery monitor widget ανάμεσα σε όλα προσφέρει και εκτιμώμενο χρόνο που θα αντέξει η μπαταρία σου (ανάλογα τη χρήση που κάνεις, το μέσο όρο, κ.λπ.) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Τι στο καλο παταω για να κλεισει το viber!??? εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Δεν κλεινει,μενει να τρεχει απο πισω και συνδεεται οποτε βρει 3g η wifi Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 κατεβασα το sygik με ελληνικους χαρτες,μπηκα στο site της και το αγορασα.αλλα καταλαβα οτι δεν εχω καθολου ηχο.εχω sgs2.τι μπορει να φταιει????ευχαριστω προκαταβολικα Γίνε πιο αναλυτικός αν θέλεις, το sygic δουλεύει κανονικά στο SGS2. Δοκίμασα δύο τρία προγράμματα πλοήγησης και τελικά κατέληξα στο navigon mobile navigator europe v3.6.1 που εγκατέστησα πρόσφατα. Έχει βγει και v3.6.2. Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας .Είδα στο forum του κινητού μου (Galaxy Ace) ένας φίλος να προτείνει την εφαρμογή gps fix. Την εγκατέστησα και την έβαλα να τρέξει. Μου έβγαλε ένα timer 15 λεπτών ποθ το άφησα να δουλέψει και βρήκε την θέση μου. Τώρα οι απορίες : 1) Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή; 2)Πρέπει να την τρέχω πάντα πριν ανοίξω το gps σε άλλη πόλη/χώρα ; 3) Το gps τo αφήνω ανοιχτό ή τρώει μπαταρία ακόμα και αν δεν τρέχω το sygic μου; Ευχαριστώ Δεν χρειάζεται να το τρέχεις πάντα, η πρώτη φορά αρκεί. Και ενεργοποιημένο να το αφήσεις δεν δουλεύει εκτός και αν κάποια εφαρμογή το χρειαστεί. Μπορείς να το κλείνεις άφοβα ωστόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Τι στο καλο παταω για να κλεισει το viber!??? εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro πηγαινε στις Ρυθμισεις - Εφαρμογες και κανε αναγκαστικη διακοπη Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts