Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά!Καλό μήνα να έχουμε!Υπάρχει καμία εφαρμογή που να αλλαζει την φωνή μας να κάνουμε καμία πλακιτσα σήμερα λόγω πρωταπριλιας; :-D

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Καλημέρα παιδιά!Καλό μήνα να έχουμε!Υπάρχει καμία εφαρμογή που να αλλαζει την φωνή μας να κάνουμε καμία πλακιτσα σήμερα λόγω πρωταπριλιας; :-D

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

υπαρχουν 2 εφαρμογες που εχω βρει εγω αλλα δυστυχως δεν δουλευουν σωστα :(.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δεν δουλεύει από μόνο του; Ίσως πρέπει να το ενεγοποιήσεις μέσα από Settings> Accesibility

ναι το έχω ενεργοποιήσει αλλά δεν δουλεύει...

Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει android 2.3 ?Νομίζω είναι το νέο Navigon 3.5.4. Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ

Δουλευει αψογα και το aura,δοκιμασμενο σε 2.3.3

Παιδια οσοι δουλευετε το heywire μπορειτε να μου πειτε τι κανατε...??

Γιατι σε μενα δε δουλευει...Δειχνει οτι στελνει αλλα δε στελνει..

Να προσέξεις μπροστά από το νούμερο να υπάρχει το +30.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

υπαρχει (αλλα δεν θυμαμαι) ενα widjet το οποιο σου εδειχνε ειδησεις, νεα, κλπ στα ελληνικα...!! το θυμαται καποιος..???
LG G4

Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιει το google maps χαρτες αποθηκευμενους στην καρτα μνημης ωστε να μην πρεπει να ειναι online για πλοηγηση ωστε να τους κατεβασει? Τους αποθηκευει αλλα μονο προσωρινα, υπαρχει κατι μονιμο?

Αλλιως ποιο αλλο προγραμμα πλοηγησης (να δουλευει offline) να βαλω στο optimus p500? Ειτε free ειτε επι πληρωμη

υπαρχει (αλλα δεν θυμαμαι) ενα widjet το οποιο σου εδειχνε ειδησεις, νεα, κλπ στα ελληνικα...!! το θυμαται καποιος..???

μεσω rss?

μηπως ειναι αυτο?

https://market.android.com/details?id=com.droidss&feature=search_result

ή εννοεις αυτο https://market.android.com/details?id=com.alphonso.pulse&feature=search_result

να ρωτησω στην εφαρμογη του facebook σας δουλευει η επιλογη places? οταν το παταω μου δειχνει τους φιλους που εχουν παει καπου αλλα οταν παταω για να κανω για μενα δε μου βγαζει καμια επιλογη για μερη εκει κοντα

να ρωτησω στην εφαρμογη του facebook σας δουλευει η επιλογη places? οταν το παταω μου δειχνει τους φιλους που εχουν παει καπου αλλα οταν παταω για να κανω για μενα δε μου βγαζει καμια επιλογη για μερη εκει κοντα

ξεκινα να γραφεις ενα μερος και θα σ'αφησει να το προσθεσεις εσυ για πρωτη φορα. ετσι την επομενη που θα πας εκει θα το εχει απο σενα.

το εγκαθιστας, κανεις εγγραφη και αυτο ειναι ολο.

Θεωρω δεδομενο οτι εχεις ενεργοποιημενο το wifi

εγω παντως που ρωτησα στην σελιδα υποστηριξης του facebook ηταν κατηγορηματικοι οτι δεν παιζει για ελλαδα. δεν εχουν coverage. δουλευει μονο οπως και το whatsapp

οχι (ευχαριστω παντως) πρεπει να ηταν απο καποιο που δειχνει και τον καιρο..????

LG G4

Να προσέξεις μπροστά από το νούμερο να υπάρχει το +30.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αφου μου δινει μονο του νουμερο και μετα δεν μπορω να το πειραξω...

παιδια,για καιρο ποια εφαρμογη θεωρητε πιο καλη?το θεμα ειναι βεβαια να μην τρεχει ανεξελεκτα στο background και μας τρωει μνημη

παιδια,για καιρο ποια εφαρμογη θεωρητε πιο καλη?το θεμα ειναι βεβαια να μην τρεχει ανεξελεκτα στο background και μας τρωει μνημη

fancy widget, beautiful widgets, snowstorm..αυτα προτιμω αλλα υπαρχουν κι αλλα βεβαια. ελαφρια ειναι, δε θα καταλαβεις καν οτι τα εβαλες.

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να μου επιτρέπει να περνάω δικές μου λέξεις στο λεξικό του κινητού μου (Nexus S) ;

Και να μου τις προτείνει σαν λέξεις για μελλοντική - γρήγορη χρήση ;

Επίσης πια είναι η καλύτερη εφαρμογή που να δουλεύει!!! για ηχογράφηση κλήσεων ;

Εγκατέστησα το Aura 2.1.2.Ξέρεις κανείς το χάρτη της Κύπρου που μπορώ να το βρω?

bravo pvt4 s-off

hboot:0.93.0001

radio:5.17.05.23

rom:oxygen V 2.3.2

εχετε υποψην σας καποια καλη εφαρμογη για remote managment sto pc? ειχα παλια το phoneto PC αλλα πλεον το εχουν επι πληρωμη , δοκιμασα κανα 2 αλλα απο το μαρκετ αλλα δεν μπορουσα να τα συνδεσω με τιποτα

εχετε υποψην σας καποια καλη εφαρμογη για remote managment sto pc? ειχα παλια το phoneto PC αλλα πλεον το εχουν επι πληρωμη , δοκιμασα κανα 2 αλλα απο το μαρκετ αλλα δεν μπορουσα να τα συνδεσω με τιποτα

εννοεις να μπαινεις στον υπολογιστη σου απο το κινητο αν εννοεις αυτο teamviewer

απλα επος!!! μπαινει μεσω site δεν θελει ρυθμισεις μονο τους κωδικους που εχει ο υπολογιστης

Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση ήθελα να κάνω για το handcent sms. Το είχα εγκαταστήσει και δούλευε μια χαρά, αλλά έκανα ενημέρωση πριν μερικές ημέρες και τώρα δεν μου δουλεύει το Τ9. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το ενεργοποιήσω;

Που τον βρισκουμε ρε παιδια αυτον.

Πρέπει να είσαι ρουτ γιατί είναι επί πληρωμή.Κοστίζει 10 ευρώ.

Εγώ την αγόρασα.

Είναι εξαιρετκά εφετζίδικη και καθόλου βαριά για το desire,το οποίο παίζει άνετα όλα τα 3d εφέ χωρίς να βαραίνει ή να καθυστερεί καθόλου.

Απλά κράσαρε με την insertcoin που είχα και αναγκάστηκα να βάλω την εξίσου καταπληκτική aurax με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα.:cool:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πρέπει να είσαι ρουτ γιατί είναι επί πληρωμή.Κοστίζει 10 ευρώ.

Εγώ την αγόρασα.

Είναι εξαιρετκά εφετζίδικη και καθόλου βαριά για το desire,το οποίο παίζει άνετα όλα τα 3d εφέ χωρίς να βαραίνει ή να καθυστερεί καθόλου.

Απλά κράσαρε με την insertcoin που είχα και αναγκάστηκα να βάλω την εξίσου καταπληκτική aurax με την οποία δεν έχω κανένα πρόβλημα.:cool:

Απο καταναλωση μπαταριας πως παει? Ειναι το μονο που με ενδιαφερει, αλλιως τι να τα κανεις τα εφε οταν σου ρουφαει τη μπαταρια σε μιση μερα :p

Απο καταναλωση μπαταριας πως παει? Ειναι το μονο που με ενδιαφερει, αλλιως τι να τα κανεις τα εφε οταν σου ρουφαει τη μπαταρια σε μιση μερα :p

Τίποτα ,καμία διαφορά,άψογο.

εκτός αν παίζεις συνέχεια με τα εφέ βέβαια.

Σήμερα π.χ με την aurax rom έβγαλα το κινητό από το ρεύμα στις 5.50 το πρωί και αυτή τη στιγμή στις 13.50 δηλαδή 8 ώρες μετά, με 3 κλήσεις και ανοικτό συνεχώς το bluetooth λίγο ιντερνετ με update των εφαρμογών και του καιρού -beautifull widgets- είμαι στο 95%

Edited by nnik_1969

Τίποτα ,καμία διαφορά,άψογο.

εκτός αν παίζεις συνέχεια με τα εφέ βέβαια.

Σήμερα π.χ με την aurax rom έβγαλα το κινητό από το ρεύμα στις 5.50 το πρωί και αυτή τη στιγμή στις 13.50 δηλαδή 8 ώρες μετά, με 3 κλήσεις και ανοικτό συνεχώς το bluetooth λίγο ιντερνετ με update των εφαρμογών και του καιρού -beautifull widgets- είμαι στο 95%

Στο x10 mini μου με 2.2 froyo θα παίζει κανονικά ή τζάμπα θα το αγοράσω;

Στο x10 mini μου με 2.2 froyo θα παίζει κανονικά ή τζάμπα θα το αγοράσω;

Δεν ξέρω σίγουρα.Δεν κάνεις καμιά ερώτηση στο support;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση