adamspir Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Το θέμα με το awake time και την μπαταρία με αυτή την εφαρμογή δεν το πρόσεξε κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 σε μενα με desire rooted δεν το βλεπω να καθεται απο πισω μολις βγω απο την εφαρμογη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Τι να πω... θα περιμένω την τελική έκδοση για να είμαι σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Το θέμα με το awake time και την μπαταρία με αυτή την εφαρμογή δεν το πρόσεξε κανείς άλλος? Το πρόσεξα εγώ. Βγήκα απο την εφαρμογή (με back, όχι home) και το GPS παρέμεινε ανοιχτό. Μετά απο 5 λεπτά δεν είχε κλείσει και μου έτρωγε μπαταρία, οπότε έκανα την εφαρμογή force close. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Το πρόσεξα εγώ. Βγήκα απο την εφαρμογή (με back, όχι home) και το GPS παρέμεινε ανοιχτό. Μετά απο 5 λεπτά δεν είχε κλείσει και μου έτρωγε μπαταρία, οπότε έκανα την εφαρμογή force close. Εμένα κάνει το ίδιο και χωρίς το gps ενεργό... Ίσως να φταίει που είμαι και σε gingerbread στο nexus one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εμένα κάνει το ίδιο και χωρίς το gps ενεργό... Ίσως να φταίει που είμαι και σε gingerbread στο nexus one. Ναι, λόγω GPS απλά έτυχε και το παρατήρησα (δεν κοιτάω ποτέ τις ενεργές εφαρμογές). Και εγώ σε Gingerbread είμαι... Λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shoultaker Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Ναι, λόγω GPS απλά έτυχε και το παρατήρησα (δεν κοιτάω ποτέ τις ενεργές εφαρμογές). Και εγώ σε Gingerbread είμαι... Λες; ασχετο τωρα που το σκεφτομαι froyo , gingerbread την επομενη πως θα την πουν milk&honey??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ice-cream :D Ωραίο το optitrans. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 ασχετο τωρα που το σκεφτομαι froyo , gingerbread την επομενη πως θα την πουν milk&honey??????? Android version 1.5: Cupcake Android version 1.6: Donut Android version 2.0: Éclair Android version 2.2: Frozen Yogurt (Froyo) Android version 2.3: Gingerbread Android version 3.0: Honeycomb Android version 2.4: Ice Cream (?) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το optitrans μου κάνει fc πριν καν πατήσω κάτι. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδιά λογικά θα έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά ψάχνω μια αξιόπιστη εφαρμογή που να μεταφέρει την power control και τα widgets ελέγχου στην notification bar. Το Widgetsoid2 δεν με βόλεψε γιατί δεν δουλεύει όπως πρέπει στο NS. Τώρα είμαι με το quicksettings και το έχω βάλει να εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αναζήτησης. Καμιά πρόταση; Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 1)Καποια εφαρμογη που να τραβαει screenshot χωρις να απαιτει root? 2)Kαλυτερη εφαρμογη απο το prey για mobile tacking υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδιά λογικά θα έχει ήδη απαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά ψάχνω μια αξιόπιστη εφαρμογή που να μεταφέρει την power control και τα widgets ελέγχου στην notification bar. Το Widgetsoid2 δεν με βόλεψε γιατί δεν δουλεύει όπως πρέπει στο NS. Τώρα είμαι με το quicksettings και το έχω βάλει να εμφανίζεται με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αναζήτησης. Καμιά πρόταση; Νομίζω πως μόνο αν βάλεις Cyanogenmod 7 ROM θα έχεις Power Controls στην μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 1)Καποια εφαρμογη που να τραβαει screenshot χωρις να απαιτει root? εγω εχω στον γαλαξια το shootme απο το market και δεν χρειαζεται root...πολυ καλο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδιά κάποιο παιδί εδώ μέσα νομίζω ότι κάποιοα στιγμή μας έδωσε μια ελληνική μετάφραση του go contact .Χρησιμοποίησα το search αλλά δεν βρήκα τίποτα.Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εγω παλι στον γαλαξια τραβαω screenshot με back + home button... χωρις root φυσικα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εγω παλι στον γαλαξια τραβαω screenshot με back + home button... χωρις root φυσικα :P κι αυτο γινεται αλλα μερικες φορες ισως να μην βολευει επειδη πατωντας το πισω γυριζε στην προηγουμενη οθονη...με το sootme απλα κουνας τη συσκευη και αυτο ηταν :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Παιδιά κάποιο παιδί εδώ μέσα νομίζω ότι κάποιοα στιγμή μας έδωσε μια ελληνική μετάφραση του go contact .Χρησιμοποίησα το search αλλά δεν βρήκα τίποτα.Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Εδώ είναι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3549461#post3549461 Επι τη ευκαιρία να αναφέρω ότι ανακάλυψα μια επίσης πολύ καλή εφαρμογή τηλεφώνου από την cootek, το Toucpal Smart Dialer. Έχω στείλει την ελληνική μετάφραση στους δημιουργούς, καθώς και στοιχεία για να ενσωματωθεί και ελληνική αναζήτηση για τις επαφές. Πολύ καλό είναι και το πληκτρολόγιο της παραπάνω εταιρείας το οποίο έχει και υποστήριξη ελληνικού Τ9 https://market.android.com/details?id=com.cootek.smartinput https://market.android.com/details?id=com.cootek.smartdialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Εδώ είναι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3549461#post3549461 Επι τη ευκαιρία να αναφέρω ότι ανακάλυψα μια επίσης πολύ καλή εφαρμογή τηλεφώνου από την cootek, το Toucpal Smart Dialer. Έχω στείλει την ελληνική μετάφραση στους δημιουργούς, καθώς και στοιχεία για να ενσωματωθεί και ελληνική αναζήτηση για τις επαφές. Πολύ καλό είναι και το πληκτρολόγιο της παραπάνω εταιρείας το οποίο έχει και υποστήριξη ελληνικού Τ9 https://market.android.com/details?id=com.cootek.smartinput https://market.android.com/details?id=com.cootek.smartdialer Καλό φαίνεται το Smart Dialer, ειδικά αν βάλουν και ελληνική αναζήτηση για επαφές. Cootek! Περήφανες εποχές Windows Mobile με τα SDK για προσθήκη ελληνικών στο TouchPal (το οποίο ήταν με διαφορά το καλύτερο WM πληκτρολόγιο τότε) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Και για android φαίνεται να είναι από τις καλύτερες λύσεις. Όσο για το smartdialer φαίνονται πρόθυμοι να τη βάλουν, ελπίζω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Και για android φαίνεται να είναι από τις καλύτερες λύσεις. Όσο για το smartdialer φαίνονται πρόθυμοι να τη βάλουν, ελπίζω σύντομα. Ήταν προεγκατεστημένο στο ZTE Blade και το δοκίμασα, ήταν απαράδεκτο (τουλάχιστον σε σχέση με Swype ή SwiftKey). Βέβαια δεν είχε και ελληνικά, ήταν ενδεχομένως και παλιά έκδοση; Δεν ξέρω. Αν είχε πάντως το SwiftKey υποστήριξη ελληνικών θα ήταν ιδανικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Και εγώ από ZTE blade το βρήκα αρχικά, αλλά είχε και ελληνικά και Τ9 ελληνικό. Τα swype και Swiftkey δεν τα έχω δοκιμάσει(δεν υποστηρίζουν τη συσκευή μου), αλλά από όσα έχω δοκιμάσει, εκτός από το πληκτρολόγιο της htc, αυτό μόνο ξεχώρισα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Το optitrans μου κάνει fc πριν καν πατήσω κάτι. Έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα; Sent from my HTC Desire using Tapatalk μου το κανει και εμενα στο Legend που εχω, καποιες φορες καταφερνει και δεν κλεινει και ετσι μπορω να τη δουλεψω Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εγω εχω στον γαλαξια το shootme απο το market και δεν χρειαζεται root...πολυ καλο :) Δυστυχώς χρειάζεται root ...τουλάχιστον έτσι μου λέει εμένα στο nexus one. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Δυστυχώς χρειάζεται root ...τουλάχιστον έτσι μου λέει εμένα στο nexus one. η 2.3.3 του nexus one εχει native υποστηριξη για τετοιο πραγμα. http://phandroid.com/2011/03/01/android-2-3-3-makes-screen-shots-a-root-free-affair/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts