johny_pl Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 εγώ είχα keepass αλλά επειδή στο λινουξ στο πισι δεν δούλευε σωστά το google drive, συν κάτι άκυρα που έκανε στο chrome στο πισι το παράτησα.Στο πισι δουλεύω lastpass, στο κινητό 4-5 κωδικούς που θέλω τους έχω χύμα στο evernote. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Το ρώτησα και στο νήμα των εφαρμογών αλλά μάλλον εδώ είναι πιο κατάλληλο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για καταχώριση επαγγελματικών καρτών που να αναγνωρίζει τα ελληνικά; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Το ρώτησα και στο νήμα των εφαρμογών αλλά μάλλον εδώ είναι πιο κατάλληλο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για καταχώριση επαγγελματικών καρτών που να αναγνωρίζει τα ελληνικά; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Business Card Reader Pro Τη διαβάζει, και την κάνει επαφή. Την έχω πάνω από 5 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δε μπορώ να δω πόσο κοστίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τη δοκίμασα σε κανά δύο κάρτες και δεν μου τις διάβασε και την έκανα refund... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Τη δοκίμασα σε κανά δύο κάρτες και δεν μου τις διάβασε και την έκανα refund... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Εγω κανω τη δουλεια μου με το camscanner και οπου εχει ελληνικα, τα συμπληρωνω χειροκινητα. Δεν ειναι και τραγικο, ποσες πληροφοριες να περιεχει μια καρτα; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Παντως τρομερο το aquamail μπραβο.και μικρο σε μέγεθος.. Peace to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 αμα εκανε push το yahoo και τα exchange accounts θα ηταν και καλυτερο, αν και το τελευταιο ερχεται στην επομενη release (version) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το mymail δεν σας βολεύει; Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 δυστυχως το aquamail δεν υποστηριζει Exchange Active Sync (που χρησιμοποιειται στο εταιρικο μου μειλ)... Υπαρχει καποιο αντιστοιχο αξιολογο application? Προς το παρον χρησιμοποιω το Nine outlook που ειναι πολυ καλο αλλα μετα απο 2 βδομαδες πρεπει να δωσεις 10 € για να συνεχισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 δυστυχως το aquamail δεν υποστηριζει Exchange Active Sync (που χρησιμοποιειται στο εταιρικο μου μειλ)... Υπαρχει καποιο αντιστοιχο αξιολογο application? Προς το παρον χρησιμοποιω το Nine outlook που ειναι πολυ καλο αλλα μετα απο 2 βδομαδες πρεπει να δωσεις 10 € για να συνεχισεις. Το Gmail το δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το Gmail το δοκίμασες; το εκανα τωρα (και το Ms outlook παραλληλα), να δω ποιο βολευει πιο πολυ. παντως το nine ισως αξιζει τα 10 που ζηταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πάντως στο aquamail αν μπείτε στο forum του μπορείτε να βρείτε beta που υποστηρίζει push για exchange. Με την προϋπόθεση πάντα, να έχετε την pro version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Πάντως στο aquamail αν μπείτε στο forum του μπορείτε να βρείτε beta που υποστηρίζει push για exchange. Με την προϋπόθεση πάντα, να έχετε την pro version. ωραιος! δεν το προσεξα. εβαλα και το blue mail που υποστηριζει AES και ειναι δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 φιλος θελει πρόγραμμα για να βρει τον κωδικό τού φβ απο το κινητό Android της κόρης τού ή keylogger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 φιλος θελει πρόγραμμα για να βρει τον κωδικό τού φβ απο το κινητό Android της κόρης τού ή keylogger Απο pc και Mozilla πας ρυθμίσεις - ασφαλεια-εμφανιση κωδικών. Σε αντροιντ δεν γνωρίζω Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 εβαλα το gmail account στο aqua αλλα δεν εμφανιζεται η κατηγοριοποιηση σε tabs οπως στο gmail (primary, social, promotions). Υπαρχει τροπος να γινεται και στο aqua? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 εβαλα το gmail account στο aqua αλλα δεν εμφανιζεται η κατηγοριοποιηση σε tabs οπως στο gmail (primary, social, promotions). Υπαρχει τροπος να γινεται και στο aqua? Κράτα πατημένο το gmail account επέλεξε options and folders μετά folders και δες εκεί μήπως υπάρχει. Γενικά μπορείς να μπεις στο forum του aquamail και ότι θες σου απαντάει ο dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κράτα πατημένο το gmail account επέλεξε options and folders μετά folders και δες εκεί μήπως υπάρχει. Γενικά μπορείς να μπεις στο forum του aquamail και ότι θες σου απαντάει ο dev. Το aqua φαίνεται πολύ καλό , αν και το Ui του δεν μου αρέσει. Βλέπω ότι υπάρχει και μια επιλογή για μετατροπή email σε καταχώρηση ημερολογίου, αλλά, δεν δουλεύει σε εμένα. Μήπως επειδή έχω απενεργοποιήσει το μαμά ημερολόγιο και χρησιμοποιώ εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Όντως το interface δεν μου άρεσε και μένα στην αρχή, αλλά μόλις το χρησιμοποίησα λίγο και είδα πόσο γρήγορη απόκριση έχει, καθώς και ότι δεν τρώει πολύ μπαταρία, το συνήθισα. Άμα έχεις όρεξη μπορείς να αλλάξεις και τα χρώματα και γενικά αρκετά από το interface του. Όσο για το calendar, δοκίμασα με digical που έχω και μια χαρά τα στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κράτα πατημένο το gmail account επέλεξε options and folders μετά folders και δες εκεί μήπως υπάρχει. Γενικά μπορείς να μπεις στο forum του aquamail και ότι θες σου απαντάει ο dev. δεν γινεται τελικα, ρωτησα στο φορουμ τους. https://www.aqua-mail.com/forum/index.php?topic=2116.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 φιλος θελει πρόγραμμα για να βρει τον κωδικό τού φβ απο το κινητό Android της κόρης τού ή keylogger root,xposed framework,basickeylogger Peace to all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 root,xposed framework,basickeylogger Peace to all χωρις να ειναι ροοτ μπορει να βαλει καποιο keylogger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Κατι σα να ειδα τωρα που εψαξα.. Ξερει κανεις πως μπορουμε στο aquamail να εχουμε προβολη bubbles?δλδ σαν τα sms.να εχει δλδ μονο ενα μνμ απο καθε αποστολεα και πατωντας πανω να βγαινει ο διαλογος ολος και σταλμενα και εισερχομενα. Peace to all Edited October 11, 2016 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Όντως το interface δεν μου άρεσε και μένα στην αρχή, αλλά μόλις το χρησιμοποίησα λίγο και είδα πόσο γρήγορη απόκριση έχει, καθώς και ότι δεν τρώει πολύ μπαταρία, το συνήθισα. Άμα έχεις όρεξη μπορείς να αλλάξεις και τα χρώματα και γενικά αρκετά από το interface του. Όσο για το calendar, δοκίμασα με digical που έχω και μια χαρά τα στέλνει. Δυστυχώς, με το today calendar που χρησιμοποιώ , δεν φαίνεται να δουλεύει. Θα το ψάξω και λίγο παραπάνω βέβαια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Κατι σα να ειδα τωρα που εψαξα.. Ξερει κανεις πως μπορουμε στο aquamail να εχουμε προβολη bubbles?δλδ σαν τα sms.να εχει δλδ μονο ενα μνμ απο καθε αποστολεα και πατωντας πανω να βγαινει ο διαλογος ολος και σταλμενα και εισερχομενα. Peace to all Settings>Conversations Παίζεις εκεί. Και ενεργοποιείς το push και στα sent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts