Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μ'αυτόν τον τρόπο, βάσεις ετικέτα σε σημείωσή. Ωραία. Πως φτιάχνεις νέα ετικέτα όμως;

Εγώ όχι θέλω να φτιάξω μια που να λεγεται πχ "διακοπές". Πως τη φτιάχνω από το κινητό;

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα .

Μισές δουλειές...

Στην επομένη αναβάθμιση. Και μόλις γίνει πλήρως λειτουργικό και θα μάθουμε να βασιζόμαστε σ'αυτο, θα το σκοτώσει η Google ;)

Θελω ενα call blocker αλλα να μην εμφανιζει καμια ειδοποιηση σε περιπτωση κλησης ή sms απο το αποκλεισμενο νουμερο

εχω βαλει διαφορα και μολις δεχομαι κληση αναβει για 2 δευτερα η οθονη του κινητου και μετα σβηνει

Τον adobe reader τον έχεις δοκιμάσει; Δεν τον έχω δοκιμάσει σε τόσο μεγάλα αρχεία, αλλά τα πιο μικρά τα τρέχει καλά.

Ναι δοκίμασα αρκετά apps και φυσικά και τον adobe reader αλλά όλα σερνόντουσαν σε σχέση με τον Google Pdf Viewer.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

• 3 weeks later...
καμία καλή πλήρες σουίτα γραφείου (σαν το office) αλλά δωρεάν υπάρχει? γτ όλες που είδα είναι trial.

Δοκίμασε το WPS Office + PDF.

Επίσης, υπάρχει και το γνήσιο Microsoft Office Mobile, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

καμία καλή πλήρες σουίτα γραφείου (σαν το office) αλλά δωρεάν υπάρχει? γτ όλες που είδα είναι trial.

Και το Microsoft Office και το Quickoffice (google) είναι δωρεάν.

Παιδιά μιας και βλέπω πληθώρα εφαρμογών για 'Εορτολόγιο' , ποια μου προτείνετε;

Υπάρχει κάποια που να βγάζει τη γιορτή στη lockscreen;

Ευχαριστώ.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Καλημέρα.

Θα ήθελα να προτείνετε εφαρμογές για email. Έχω ένα λογαριασμό gmail και έναν Microsoft exchange.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν υπερχει κάποιο ημερολόγιο το οποιο να εμφανίζει τα γενέθλια του facebook στην επιφάνεια με widget.είχα παλαιότερα το Galaxy s3 και το ημερολόγιο της samsung το έκανε πολύ απλά...

Καλημέρα.

Θα ήθελα να προτείνετε εφαρμογές για email. Έχω ένα λογαριασμό gmail και έναν Microsoft exchange.

Ευχαριστώ.

για μένα η καλύτερη εφαρμογή για να διαχειρίζεσαι πολλούς λογαριασμούς email..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.my.mail&hl=el

• 2 weeks later...

Υπαρχει καμια εφαρμογη, να μου επιτρεπει να στελνω fax απο το κινητο;

Με καποιο τροπο, οτιδηποτε.

Ελπιζω free φυσικα, και trouble-free....

Υπαρχει καμια εφαρμογη, να μου επιτρεπει να στελνω fax απο το κινητο;

Με καποιο τροπο, οτιδηποτε.

Ελπιζω free φυσικα, και trouble-free....

Μια σελίδα την ημέρα δωρεάν

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.fax.freefax

Μια σελίδα την ημέρα δωρεάν

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.fax.freefax

Ευχαριστω!

Μηπως ξερεις αν εχει τυχον περιορισμους, σε μεγεθος αρχειου, διαστασεις κλπ;

Γιατι και με μια σελιδα, βολευει, κι ας εχω πχ να στειλω περισσοτερες.

Πχ ενωνω 2-3 σελιδες στο photoshop στον υπολογιστη, το αποθηκευω ως 1 αρχειο, το περναω στο κινητο, κι απο εκει το στελνω ως 'ενα' φαξ!

Αν ομως εχει περιορισμους, δεν ξερω αν μπορει να γινει ετσι.

Ο καλύτερος pdf viewer που έχω δοκιμάσει είναι ο Google PDF Viewer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.pdfviewer&hl=en).

Οι υπόλοιποι που δοκίμασα ήταν απελπιστικά αργοί (σε αρχείο 170ΜΒ).

για δοκίμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special

Ευχαριστω!

Μηπως ξερεις αν εχει τυχον περιορισμους, σε μεγεθος αρχειου, διαστασεις κλπ;

Γιατι και με μια σελιδα, βολευει, κι ας εχω πχ να στειλω περισσοτερες.

Πχ ενωνω 2-3 σελιδες στο photoshop στον υπολογιστη, το αποθηκευω ως 1 αρχειο, το περναω στο κινητο, κι απο εκει το στελνω ως 'ενα' φαξ!

Αν ομως εχει περιορισμους, δεν ξερω αν μπορει να γινει ετσι.

Τις λίγες φορές που το χρειάστηκα, έστειλε κανονικά τη μία σελίδα. Δεν πρέπει να έχει άλλον περιορισμό. Αν θες περισσότερες πληρώνεις.

Αν και είναι κάπως ειδκή περίπτωση εφαρμογής, όσοι χρησιμοποείτε το S-Note έχετε μήπως θέματα sync; Εγώ συνήθως τις σημειώσεις τις κρατάω στο Note 10.1, έχω ορίσει sync μέσω του Evernote λογαριασμού μου, αλλά συνήθως έχω σοβαρά θέματα μέχρι να συγχρονιστεί και το Note3 μου. Ακόμα κι όταν πατάω χειροκίνητα "συγχρονισμός με το Evernote" και στο tablet και στο κινητό δεν έρχονται αμέσως οι σημειώσεις στο κινητό. Τι μπορεί να κάνω λάθος;

Φίλος με android θέλει να στέλνει σε mail π.χ 5 φωτογραφίες. Στο ios του επέτρεπε να έκανε downgrade την ανάλυση. Παίζει κάτι αντίστοιχο;;;;

Αγορασα νεο εκτυπωτη, hp, που τυπωνει ασυρματα, με απευθειας συνδεση ειτε υπολογιστη, ειτε κινητου, στον εκτυπωτη(wifi direct).

Ενω απο τον υπολογιστη κανονικα τυπωσα ασυρματα, απο το κινητο δεν τα εχω καταφερει, και με ενδιαφερει κυριως για docs, pdf κλπ. Φωτο καταφερα και τυπωσα.

Εχω βαλει στο κινητο δυο εφαρμογες, το hp plugin, και το hp eprint, αλλα με κανενα δεν μπορω να τυπωσω απευθειας κειμενα στον εκτυπωτη, παροτι το κινητο-εκτυπωτης, ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους.

Οπως καταλαβα, αυτο που λειπει ουσιαστικα, ειναι ενα 'printing system' στο κινητο.

Μπορειτε να μου πειτε τι να εγκαταστησω, για να μπορω να τυπωνω;

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το Onenote σε Lollipop; Δεν μπορεί να περάσει τη φάση της σύνδεσης. Γενικά δε μου δούλεψε ποτέ στο Note 4. Ούτε με την επίσημη 5, ούτε και τώρα με την CM 5.1.

Δουλεύω πολύ το office και στη δουλειά και στο σπίτι και το Onenote είναι η προτιμώμενη εφαρμογή σημειώσεων.

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το Onenote σε Lollipop; Δεν μπορεί να περάσει τη φάση της σύνδεσης. Γενικά δε μου δούλεψε ποτέ στο Note 4. Ούτε με την επίσημη 5, ούτε και τώρα με την CM 5.1.

Δουλεύω πολύ το office και στη δουλειά και στο σπίτι και το Onenote είναι η προτιμώμενη εφαρμογή σημειώσεων.

Αν και χρησιμοποιώ Evernote από περιέργεια το δοκίμασα (Note 4 tw 5.0) και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Έγινε κανονικά η σύνδεση και ο συγχρονισμός με τον outlook λογαριασμό μου και γενικότερα λειτούργησε χωρίς πρόβλημα.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας