Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα μετα απο χρονια χρηστης του iphone μεταφερθηκα στο android και εχω ενα προβλημα επειδη λειτουργω χρονια το hotmail Πλεον Outlook.com εχω φτιαξει φακέλους με μαιλ που χρειαζομαι , το προβλημα ειναι οτι οταν το σεταρω στην εφαρμογη μαιλ δεν μου εμφανιζει τους φακελους που εχω στο Outlook,υπαρχει καποιος τροπος οπως στο Iphone να φενονται τα μαιλ(εκτος της επιλογης να κατεβασω την εφαρμογη για το outlook) . ευχαριστω

καλησπερα καποιος βοηθεια ?

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα σε ολους!

Μηπως εχει να μου προτεινει καποιος ποια εφαρμογη για μπορει να ανοιξει αρχεια word,excel κ.α

ακριβως οπως εμφανιζονται στον υπολογιστη.

Για excel η πιο κοντινή εφαρμογή με τα Microsoft office είναι η δωρεάν εφαρμογή king office.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να την εξερευνήσεις.

Μέχρι και πολλαπλά φίλτρα διαθέτει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

OK ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Ψάχνω εδώ και καιρό ενα πρόγραμμα σημειώσεων και stickys στην επιφανεια εργασίας αλλά δεν βρίσκω κάποιο με δυνατότητα cloud Με το Pc .Πχ το colonote εχει cloud αλλα μόνο μεταξυ φορητών συσκευών. το 7stickys πάλι που εχω στο pc είναι φοβερο αλλά δεν εχει για android....κανείς κάτι???

κανένας????τιποτα???

κανένας????τιποτα???

Το Google Keep αλλά αν θες κάτι περισσότερο δοκίμασε το GNotes.

Έχει όλα αυτά που ζητάς και ακόμα περισσότερα. Συν ωραία widgets.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γνωρίζει κανεϊς μια καλή και ελαφριά εφαρμογή δημιουργίας exel. Να μπορείς να γράφεις μέσα στα κελια...

Καλά.. 3 post πιο πάνω έχεις την απάντηση σου. Πριν ρωτήσουμε κάτι, κοιτάμε λίγο και τι έχουν γράψει οι άλλοι!

Για excel η πιο κοντινή εφαρμογή με τα Microsoft office είναι η δωρεάν εφαρμογή king office.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να την εξερευνήσεις.

Μέχρι και πολλαπλά φίλτρα διαθέτει.

Η Google έβγαλε το QuickOffice free και με 10GB δώρο στο Drive για εγγραφή μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη (αν δεν απατώμαι).

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

κανένας????τιποτα???

Aν κατάλαβα καλά θες κάτι σαν το evernote ή sprinpad;;;

Το 2ο στο pc μπαίνω μέσω browser. To 1o νομίζω ότι έχει εφαρμογή για τον υπολογιστή.

Η Google έβγαλε το QuickOffice free και με 10GB δώρο στο Drive για εγγραφή μέχρι τις 26 Σεπτέμβρη (αν δεν απατώμαι).

Το κατέβασα και συνδέθηκα μέσω google αλλά 10GB δεν βλέπω...

μουφα μοιάζει η ιστορία ... στο play δεν λέει κουβέντα για προσφορά και εγώ εγκατέστησα και τα δύο και extra gb δύο ημερες μετά δεν έχω δει

Κάπου διάβασα ότι θα προστεθούν τα παραπάνω GB σε όσους το ενεργοποιήσουν μέχρι τις 26/09, αλλά ισχύουν για 2 χρόνια. Δεν προλαβαίνω να το ψάξω τώρα, αλλά το θυμάμαι με σχετική βεβαιότητα.

Guys χρησιμοποιω την εφαρμογη του Yahoo Mail αλλα δν αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες οταν βγαζει ειδοποιηση στη Notification Bar. Ενω οταν ανοιγω την εφαρμογη τους αναγνωριζει κανονικα

1) Ξερετε αν φτιαχνεται

2) Το Yahoo με ποια αλλη εφαρμογη email εχει push notifications?

Guys χρησιμοποιω την εφαρμογη του Yahoo Mail αλλα δν αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες οταν βγαζει ειδοποιηση στη Notification Bar. Ενω οταν ανοιγω την εφαρμογη τους αναγνωριζει κανονικα

1) Ξερετε αν φτιαχνεται

2) Το Yahoo με ποια αλλη εφαρμογη email εχει push notifications?

Το maildroid υποστηρίζει push για το yahoo.

μουφα μοιάζει η ιστορία ... στο play δεν λέει κουβέντα για προσφορά και εγώ εγκατέστησα και τα δύο και extra gb δύο ημερες μετά δεν έχω δει

ακόμα με 15gb είμαι ... πράγματι μούφα ήταν η ιστορία με Quickoffice & Google drive

ακόμα με 15gb είμαι ... πράγματι μούφα ήταν η ιστορία με Quickoffice & Google drive

Έχει ειπωθεί ότι σε μερικές βδομάδες θα δοθούν τα έξτρα gb.

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να συνδεω το κινητό στο pc και να μπορω να στελνω sms χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο? Θελω ομως τα sms να τα εχω και στο κινητο (στο pda net ,οσο δουλευε, οτι εστελνα απο το pc δεν το έβλεπα από το κινητο).
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να συνδεω το κινητό στο pc και να μπορω να στελνω sms χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο? Θελω ομως τα sms να τα εχω και στο κινητο (στο pda net ,οσο δουλευε, οτι εστελνα απο το pc δεν το έβλεπα από το κινητο).

MyPhoneExplorer. Εξαιρετική εφαρμογή. Βάζεις την εφαρμογή στο κινητό και τον client στο PC. Και το Airdroid την κάνει αυτή τη δουλειά αλλά προτιμώ το 1ο.

Papyrus φιλε.... αρκετα απλη αλλα για απλες σημειωσεις ειναι μια χαρα.

Eπισης παιδες, κανα καλο email app για να βαλω 2-3 λογαριασμους μαζι ?

(Να εχει αυτοματες ρυθμησεις αν γινεται)

Eυχαριστω.

Edited by Roccat

Eπισης παιδες, κανα καλο email app για να βαλω 2-3 λογαριασμους μαζι ?

(Να εχει αυτοματες ρυθμησεις αν γινεται)

Eυχαριστω.

Δοκίμασε το maildroid.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας